Hyppää pääsisältöön

Vanha ohjelmaopas rinnakkaiskäyttöön

Hyvin suuri osa yle.fi:n uudistusta koskevista palautteista on käsitellyt ohjelmaopasta. Toiset ovat kiitelleet uusia TV- ja radio-oppaita, mutta vielä useammat ovat kaivanneet vanhaa, ja erityisesti siinä olleita erilaisia kanavavalinnan mahdollistaneita ominaisuuksia.

Uudet TV- ja radio-oppaat eivät vielä sisällä kaikkia niitä toiminnallisuuksia, joita vanhassa oli, ja käyttödatan perusteella emme pystyneet arvaamaan kuinka paljon niitä tarvittiin ja käytettiin. Pahoittelumme virhearviosta!

Lisäämme vanhan Ohjelmaopas Classicin linkit uuteen palveluumme mahdollisimman pian, ja pidämme sitä rinnakkaiskäytössä kunnes saamme kaikki tarvittavat toiminnallisuudet päivitettyä myös uusiin oppaisiin. Laitamme tästä myös sähköpostia kaikille palautetta antaneille.

Vanha ja tuttu Ohjelmaopas löytyy yle.fi:stä jo nyt. Osoite on http://yle.fi/ohjelmaopas/classic.php.

> Lue vastauksia sähköpostilla tulleisiin kysymyksiin

> Lue muita blogimerkintöjä

 • Yle Areenan klippejä voi nyt upottaa verkkosivuille

  Upota Areena-sisältöä omille sivuillesi

  Areenan klippejä voi nyt upottaa

  Areenan klippisisältöä voi nyt upottaa mille tahansa verkkosivulle, esimerkiksi omaan blogiin. Tällä hetkellä upotusominaisuus koskee Areenassa julkaistuja lyhyitä klippejä. Klippeinä julkaistaan esimerkiksi uutisjuttuja ja kohtauksia ohjelmista. Klipin upottaminen omalle sivulle onnistuu kopioimalla klipin upotuskoodi.

 • Näyttelijä Petteri Jamalainen seisoo Kotikadun bensiksen edessä kädessään spray-maalipurkki ja takanaan seinäkirjoitus

  Harmittaako katsoa Kotikatua ihan yksin? Katsotaan ja kommentoidaan yhdessä!

  23.5. live-twiitataan yhdessä #kotikatulive

  Striimipalveluista, kuten Areenasta, ohjelmia katsotaan tutkimusten mukaan yksin. Tv-ohjelmien katsominen on kuitenkin paljon kivempaa, jos voi kommentoida, hehkuttaa tai buuata yhdessä muiden katsojien kanssa. Katsotaan siis Kotikatua yhdessä Areenasta ja kokoonnutaan Twitterin ja #Kotikatulive-tunnisteen ääreen tiistaina 23.5. kello 19.