Rintamäkeläiset rivitalossa

Helmi ja Veikko Honkonen ovat muuttaneet kirkonkylään rivitaloon, ja Rintamäkeläiset on kutsuttu tupaantuliaisiin.

Vierailu alkaa kaoottisissa merkeissä, kun Helmi on ilmeisesti kutsunut vieraat vääränä päivänä, mutta ikinöyrä emäntä Leena Rintamäki arvioi tietysti, että kyllä Rintamäkeläiset ovat tilanteesta erehtyneet.

Helmillä on paljon mielenkiintoista näytettävää uudesta asunnosta: upouusi keittiö, sähkösauna, liköörilasit ja Maria Teresia -kristallikruunu.

Isännät muistavat kehua Helmin uutta pukua, jotta voivat ottaa rauhassa vodkaryyppyjä uuden rivitalon upouusilla nahkasohvilla. Helmillä on siihenkin sanansa sanottavanaan.

Teksti: Paavo Rytsä

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä työläinenen (ei varmistettu)

Kiitos siitä, että olette palautteneet Rintamäkeläiset dvd muotoon, olen aikaisemmin pyytänyt sitä. Raha ei ole este. Rakkaus vanhaan elämään on tärkeää, pyydän rukousta ja muistoa Pasaselle, pelle Hermannille, hän on minulle tärkeä ihminen. Minun lapseni katsovat Rintamäkeläisiä ja Pelle hermannia päivittäin, ilman minun "käskyä" he pitävät heidän ajatuksistaan. Olen ikävissäni mummon ja papan perään. Jos voisin päästä "virtasen ja kuivan heinän" tekoon tänä kesänä. Kuolleen serkun kanssa tehtiin monta sarkaa. Mutta nyt vain kerrostalon uumenissa. Ihmiset ajatetaan rakkautetomuutuneeseen tilaan. Siinä olisi jollekkin hyvä yritys ajatus, teettää työt turisteilla, sama ajatus kuin Spedellä. Muuttaa maalle. KIITOS VIELLÄ NÄISTÄ DVD VIDEOISTA, NE OVAT MINULLE TÄRKEITÄ, VEIJO PASANEN ON KUIN ILMETTY PAPPANI.
Voisitteko tuottaa nykyiseen elämiseen liityviä sarjoja, miten nykyinen lama koskettaa ihmisiä, samaan tyyliin kuin rintamäkeläiset.
Olisi opettavaista velkojen selvitystä, jne. Miten yrittäjä perhe selviytyy, ihmissuhteet jne.
Ihmisten moraalia kohentavaa ja rakkauta, vaikka lama rahalle, tekevät ihmiset heikoiksi, mutta pyrkikää laman ihmisten tekevän sankari tekoja, sukupolvien välistä elämään. Elämää kuin Puhtaat valkeat lakanat: sarjassa.

Lähettänyt käyttäjä Helemi (ei varmistettu)

Täällä myös dvd:tä odotellaan kovasti. Voisi rauhassa lösähtää sohvalle ja kuunnella Rintamäkeläisten ja Honkosten rupatteluja. Kahvia keitetään, pullaa leivotaan ja tehdään kammarissa "plöröt" akoilta salaa.Mukava sarja ja leppoisa. Mahtavat näyttelijät. Eila Roineen Helmi Honkonen on suosikkini."Liköörilasit ja maria tereesia ruunu":)

Elävä arkisto vastaa: Paljon toivottuja Rintamäkeläisiä voi tilata DVD:llä Yle Shopista yle.fi/yleshop

Lähettänyt käyttäjä Metsolan muhkea (ei varmistettu)

Rintamäkeläiset on sarjojen sarja!! Ehdottomasti saatava jo dvd:lle!! Vastaavaa ohjelmaa tarvittaisiin vieläkin: oikeiden ihmisten oikeaa elämää-se oli tämän ja metsoloidenkin salaisuus. Ja jatkua saisivat vieläkin, jossakin muodossa. Ja tankki täyteen-sarjaakin voisi jatkaa vaikka Juhanan ja Ullan touhujen pohjalta-näyttelijät hahmoille ovat vedossa ja käsikirjoittaja ja ohjaajakin!!