Kotikadun ensimmäinen jakso alkoi onnettomuudella

Kotikadun ensimmäisessä jaksossa oltiin suuren surun ympärillä, kun Luotolan perheen pieni tyttö joutui onnettomuuteen.

Sarjassa olivat jo tuolloin samat keskushahmot: Luotoloiden yrittäjäperheessä Karin, Hannes, Teemu ja Ninni. Teemu oli sarjan alkaessa murrosikäinen, Ninni puolestaan vasta pikkutyttö.

Toinen keskeinen perhe ovat Mäkimaat. Itsekeskeinen lakimiesisä Pertti ja rauhallisen pohtiva vaimo Eeva asuvat helsinkiläisessä kerrostalossa koulua käyvien lastensa Jannen ja Mirjan kanssa. Vanhin lapsi Laura aloittelee jo omaa elämäänsä.

Tuttujen Kotikatu-näyttelijöiden lisäksi sarjassa olivat aluksi mukana mm. Outi Alanen ja Ville Virtanen.

Teksti: Paavo Rytsä

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä teukka (ei varmistettu)

Salatut elämät on vastaava esimerkki, kuin kotikatu ensinmäiset tuotantokaudet olivat hyviä, mutta 5-tuotantokaudesta lähtien sarjan taso on laskenut koko ajan. Sarjana tosin ovat vähän erityyppisiä kotikatu lähinnä draamaa ja salatut elämät ihmisuhteiden värittämää saippuasarjaa.

Lähettänyt käyttäjä wer (ei varmistettu)

alkupään jaksoja kirjotteli loistava kirjoittaja, siksi varmaan parempia ne vanhemmat

Lähettänyt käyttäjä sepiroth (ei varmistettu)

Itse en kauheasti lopetusta sure. Onhan se hieman haikeaa kun tämä on ollut osa elämää jo seitsemäntoista vuoden ajan,mutta sarjan taso on mennyt sellaiseksi että se on kärsinyt tuon "jump the shark"-syndrooman. Viime aikojen tapahtumat ovat olleet niin farssia ettei ole voinut muuta kuin huokailla huonoudesta. Itselleni mieleenjäävin ja koskettavin juttu oli se Eevan äidin tulo sarjaan. Se oli niin koskettavaa kun tämä syöpää sairastava äiti ilmestyi Mäkimaiden keskuuteen ja miten hän vaikutti kaikkiin ja muistan itsekin itkeneeni ruudun ääressä(miljoonan muun kanssa) kun hän kuoli. Eipä enää tuollaista tässä ole ollut aikoihin. Tämä oli yksi pätkä elämää,jolle on nyt tullut maaliviiva. Päästetään tämä haudan lepoon kohtalaisen kunnialla ja annetaan uusille tilaa!

Lähettänyt käyttäjä Kotikadun ystäv... (ei varmistettu)

Todella nautinnollisia hetkiä Kotikadulla. Harmi että sarja lopetetaan.
Kiitos kaikille tuotantoon osallistuneille.
Olisi mukava, jos Kotikadun jaksoja voisi katsella jälkeenpäinkin Areensta.

Lähettänyt käyttäjä sepiroth (ei varmistettu)

Joo tuon Enkelini-biisin myötä Arttu(Ville Virtanen) jätti Kotikadun ja keskittyi musiikki-uraansa(siis sarjassa) Ville on oikeasti tehnyt myös tuon laulun. Häntä pyydettiin se levyttämäänkin mutta hän ei siihen suostunut koska "hän on näyttelijä eikä laulaja"

Lähettänyt käyttäjä musikaalinen (ei varmistettu)

aika vaikee sanoo kun olen alusta asti seurannu sitä sarjaa ne alkujaksot on ehkä enemmän jääny mieleen kun osa näyttelijöistä on sen jälkeen vaihtunu useaan kertaan

Lähettänyt käyttäjä Mika (ei varmistettu)

Olin Ylessä katsomassa sarjan ensimmäisen jakson esikatselua, jonka jälkeen koekatsojia haastateltiin pitkän kaavan mukaan. Kehuin ainakin sitä, että iso osa jaksosta oli kuvattu ulkona, eikä studiossa. Palkkioksi saimme 200 markalla Yle Shopin tuotteita.

Lähettänyt käyttäjä päkä (ei varmistettu)

Erityisesti mieleen on jäänyt Ville Virtasen laulama kaunis laulu, jonka nimeä en valitettavasti muista.