Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Reinikaisia kokonaisena netissä

Neil Hardwick on kertonut, että Tankki täyteen -sarjassa ei ollut juurikaan vitsejä, joten sarjaan tarvittiin vitsinkertoja. Hardwick ja Jussi Tuominen pohtivat, että vitsiniekka voisi olla poliisi.

Tankki täyteen -sarjan jälkeen Reinikainen sai oman nimikkosarjansa, josta tuli huippusuosittu. Suulas poliisi keräsi ruudun ääreen parhaimmillaan lähes 2,5 miljoonaa katsojaa.

 Nyt TV2 on hankkinut Reinikaiseen täydet käyttöoikeudet, ja katsojat voivat seurata sarjaa niin televisiossa kuin netissäkin.

Elävään arkistoon tulee ensi vuoden aikana kokonaisia jaksoja Reinikaisesta. Ensimmäisenä julkaistiin joululahjaksi sarjan kesäinen joulupukkijakso No onkos tullut kesä:

Katso jakso täältä

Reinikainen YLE Areenassa

Huomionarvoinen asia on, että kokonaisen draama- tai viihdeohjelman käyttäminen koskee tällä hetkellä vain Reinikaista. Muut ohjelmat joudumme vielä esittelemään teille näytteinä.

Antoisaa joulua ja uutta vuotta.

Elävän arkiston Paavo

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Minun mielestä on väärin sanoa, että Elävän arkiston Reinikainen-jaksot ovat "kokonaisia", kun näitä on lyhennelty. Esimerkiksi alkuperäinen vuoden 1982 "Hammasten kiristys" jakson kesto on 32 minuuttia, kun täällä se on typistetty 27 minuuttiin. Alkutunnuksen jälkeinen kohtaus, jossa Reinikainen vie loton kioskille ja ostaa vissypullon on leikattu kokonaan pois!! Huijauksen makua sitten niin maan perusteellisesti :D "Nyt TV2 on hankkinut Reinikaiseen TÄYDET käyttöoikeudet", täysiä jaksoja ei nähdä vaan, TV2:lla on täysi oikeus lyhentää jaksoja :D hah

Ja sen Ailin sukunimi on Hinkka, eikä Hintikka :D

Uudenvuoden kynnyksellä Elävässä arkistossa on nyt katsottavissa kolme kokonaista Reinikasta: No onkos tullut kesä, Kun toimeen tartutaan ja Toinen toisemme ja poliisi.

Tässä kolmannessa jaksossa Reinikainen on jo tutustunut sosiaalitarkkaaja Aili Hintikkaan. Sosiaalitarkkaajalla on mm. kanaongelma, jonka selvittämiseen Reinikainen osallistuu.

terveisin
Seija

Lähettänyt käyttäjä

Vaikka onkin toistaiseksi oikeudet vain yhteen kokonaiseen ohjelmaan, niin parempi sekin kuin ei mitään. Pidin itsekin Reinikaista hauskana ja onhan myös yhdessä Sirkuspelle Hermanni-videopätkässä poliisi, jota myös esitti Saurén.