Hyppää pääsisältöön

Lumilapioita MOT:n toimitukseen

Tutkivan journalismin yhdistys on myöntänyt Lumilapio-palkinnon MOT:n toimittajalle Magnus Berglundille viime syyskuussa lähetetystä ohjelmasta "MOT: Totuus Patriasta".

 

Lumilapion sai myös toimittaja Kirsi Skön, jonka A-Studioon tekemät jutut saivat viime kesänä aikaan keskustelun vaalirahoituksesta. Myös Skön työskentelee tänä vuonna MOT:ssä.

 

Palkinnon sai myös Joutsan seutu -lehden toimittaja Janne Airaksinen Leivonmäen yritystalon osakekauppoja käsitelleistä jutuistaan.

 

Yhdistys kiitteli tämän vuoden ehdokkaita korkeatasoisiksi. MOT onnittelee kaikkia palkittuja ja pistesijoille jätettyjä. Onneksi Aurinkokin tekee jo lumesta selvää... 

 

 

 • Panama-papereista löytyy yhä uusia paljastuksia

  Panama-papereissa muhii uusia paljastuksia

  Viime keväänä erityisesti poliitikkojen ja liikemiesten veroparatiisiyhtiöitä paljastaneet Panama-paperit ovat poikineet uusia tapauksia pitkin kesää. Uusia tietoja on tulossa syksyllä myös MOT:ssa.

 • 21 miljoonaa katsojaa - MOT kiittää!

  Yli 130 MOT-ohjelmaa Areenassa

  MOT-ohjelmilla oli menneen kauden aikana yhteensä yli 21,2 miljoonaa katsojaa. Näistä maanantain ensilähetyksissä kertyi 15,6 miljoonaa ja keskiviikon iltapäivän ja torstain aamuyön lähetyksissä noin 5,6 miljoonaa katsojaa. Huhtikuussa MOT oli kärjessä Ylen Asia-ohjelmien katselussa.

 • Haussa hyvä pankkitapa

  Yrittäjät väittävät pankkien rikkovan hyvää pankkitapaa

  Pankkien tulee noudattaa hyvää pankkitapaa. Yrittäjien mielestä hyvän pankkitavan merkitys on kuitenkin epäselvä.