Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Elävän arkiston blogi pääkuva

Rintamäkeläiset kadoksissa - auttakaa!

Monen hartaan pyynnön jälkeen lupasin lisää Rintamäkeläisiä Elävään arkistoon. Toiveena oli ojan kaivuuta ja Helmin työskentelyä baarissa.

Meitä on jopa moitittu yleisötoiveiden täyttämisjärjestyksestä. Eräskin Rintamäkeläisten ystävä ihmetteli, miksi Elävään arkistoon julkaistaan niin paljon rikostarinoita. Taisin silloin vastatakin, että Rikostarinat ovat erittäin suosittuja, mutta toinen syy on myös niiden helppotekoisuus. Jaksot voidaan julkaista kokonaisuudessaan ja niihin on usein tarjolla artikkeliteksti. Nyt Rikostarinat on kuitenkin kokonaisuudessaan julkaistu Elävään arkistoon. 

Mutta palataan takaisin Rintamäkeläisiin. Nyt siis lupasin lisää Rintamäkeläisiä, mutta ongelmaksi muodostuikin se, että en millään haulla löydä YLEn tv-arkistosta kyseisiä jaksoja. Osia on sen verran paljon, että niiden läpikäyminen on kertakaikkiaan mahdotonta.

Käännyn siis teidän puoleenne Rintamäkeläisten ystävät. Missä jaksossa kaivettiin ojaa ja missä jaksossa Helmi työskenteli baarissa? Heti kun kyseiset jaksot löytyvät, niin lupaamme julkaista ne Elävään arkistoon

Rintamäkeläiset

 • Yle Areenan klippejä voi nyt upottaa verkkosivuille

  Upota Areena-sisältöä omille sivuillesi

  Areenan klippejä voi nyt upottaa

  Areenan klippisisältöä voi nyt upottaa mille tahansa verkkosivulle, esimerkiksi omaan blogiin. Tällä hetkellä upotusominaisuus koskee Areenassa julkaistuja lyhyitä klippejä. Klippeinä julkaistaan esimerkiksi uutisjuttuja ja kohtauksia ohjelmista. Klipin upottaminen omalle sivulle onnistuu kopioimalla klipin upotuskoodi.

 • Näyttelijä Petteri Jamalainen seisoo Kotikadun bensiksen edessä kädessään spray-maalipurkki ja takanaan seinäkirjoitus

  Harmittaako katsoa Kotikatua ihan yksin? Katsotaan ja kommentoidaan yhdessä!

  23.5. live-twiitataan yhdessä #kotikatulive

  Striimipalveluista, kuten Areenasta, ohjelmia katsotaan tutkimusten mukaan yksin. Tv-ohjelmien katsominen on kuitenkin paljon kivempaa, jos voi kommentoida, hehkuttaa tai buuata yhdessä muiden katsojien kanssa. Katsotaan siis Kotikatua yhdessä Areenasta ja kokoonnutaan Twitterin ja #Kotikatulive-tunnisteen ääreen tiistaina 23.5. kello 19.