Kummeli: Verotarkastaja

LVI-liikkeen kirjanpito on ollut lievästi sanottuna hunningolla. Kirjanpidosta löytyy jos jonkin näköistä kassakuittia mm. naisten käsilaukku.

Kassanhoitaja Mirja Salmelaisella verotarkastus käy vatsan päälle. Mitä pidemmälle tarkastus etenee, sitä pahemmiksi Salmelaisen vatsaongelmat äityvät.

Eikä tarkastus ole helppo firman "päämiehillekään". Kosteusläikät kasvavat sitä mukaa, mitä enemmän outoja kuitteja kirjanpidosta löytyy. Verotarkastaja on kuitenkin alansa osaaja, joten tilintarkastuksesta päästään yhteisymmärräkseen "pienellä" korvauksella.

Teksti: Seija Aunila

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä veikko (ei varmistettu)

Jospa olisikin noin! Valitettavasti viimeisin kokemus verotarkastajista on se, perit vietiin verotoimistoon. Sitten odoteltiin puoli vuotta. Yritettiin soitella ja lähetellä sähköpostia, että olisi ollut jonkinlainen tieto missä mennään, mutta verotarkastajat eivät vastanneet eivätkä kyselleet. Linnoittautuivat toimistoonsa ja iskivät sitten yllättäen, takavarikolla ja hukkaamiskiellolla. Kavalaa toimintaa, tarkoituksena, että yrittäjä nöyryytetään maan rakoon ja puoti tehdään toimintakelvottomaksi. Että tällaisia muistoja minulla!