Marja nauraa kritiikistä huolimatta

Marja Hintikka, Puoli seitsemän. Kuva: YLE, Jyrki Valkama

Eikö suomalaisessa asiaohjelmassa saa olla faktan lisäksi hauskaa, eikö studion juontaja saa nauraa, eikö ohjelma saa yllättää tai ärsyttää? Vai eivätkö arvostelijat ymmärrä ohjelmaa ja sen huumoria?

Puoli seitsemän -ohjelman juontaja-toimittaja Marja Hintikka ei arvostelusta hätkähdä. Hän on luonnostaan iloinen, positiivinen ja vähän hervotonkin persoona.

- En halua itse lukea tai edes tietää kaikkea palautetta. Luotan siihen, että meillä on toimituksessa avoin palautekulttuuri ja tuottaja kertoo, jos on jotakin rakentavaa tai tärkeää, kertoo Marja.

Marja kuvailee itseään monenlaisen suomalaisuuden sekoitukseksi: hänessä on niin pohjalaista, keskisuomalaista kuin savolaistakin perimää, mutta suurimman osan elämästään hän on viihtynyt etelässä. Marja on opiskellut medianomiksi ja tehnyt pitkään töitä YleX:llä sekä YLEn viihdeohjelmissa. Suoran asiaohjelman tekeminen oli hänelle hyppy tuntemattomaan, mutta myös urahaaveiden täyttymys.

- Tällä hetkellä en teksisi mitään muuta mieluummin, Ps:n tyyli ja tiimi on loistava. Ja suora lähetys sopii minulle, sillä siinä en voi olla niin kontrollifriikki.

 - Tv on imaissut niin, että en ole enää ikävöinyt radioon. Tämä rytmi ja tekemisen tahti on tiivis, mutta palkitseva.
 

Onnea on olla Marja

Marjasta huokuu selkeä onnellisuus. Hän luottaa elämään:

- Minulle onni on elämän ottamista sellaisenaan kun se tulee, ei rimpuilua vaan heittäytymistä. Pitää tehdä, pinnistellä ja nauttia matkasta, myös sen epäselvyydestä. Ei saa luovuttaa, sillä yleensä paineessa syntyy timantteja.

Tällä hetkellä Marja nauttii työn lisäksi myös omasta elämästään, perheestä ja harrastuksista.

- Elin ennen aamutyön takia aikaisessa rytmissä, mutta nyt nautin siitä, että aamulla on aikaa. Joogailen kotona, pidän hiljaisia hetkiä ja pesen vaikka pyykkiä.

- Paras nautinto on laiska aamiainen sunnuntaina: kolmen tunnin setti herkkuja ja lehtiä kaikessa rauhassa.

 


Lisää Marjasta:

YleX: Kuvagalleria Marjasta

YleX: Marja tentissä

Wikipedia

Seuraa Marjaa Twitterissä ja Facebookissa

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonyymi (ei varmistettu)

Voi, voi! Kyllä on menty hakoteille, jos luullaan, että se on se iloisuus, mikä ärsyttää. Eihän se, vaan se ammattitaidon puute! Ei sitä voi korvata iloisella naamalla.

Lähettänyt käyttäjä Anonyymi (ei varmistettu)

F82JQL <a href="http://qhhzcmiyphyq.com/">qhhzcmiyphyq</a>, [url=http://afnbtqabfklo.com/]afnbtqabfklo[/url], [link=http://keazvrircgke.com/]keazvrircgke[/link], http://zuagibmxmovm.com/