Anonyymit kotikiusatut

Pikkuisen vaimon tossun alle jääneet Veijo ja Pauli ruotivat viikottaisessa kokouksessaan kuluneen viikon tapahtumia kotoa ja maailmalta.

Kipeimpänä asiana viikkopalaverissa nousee vaimon siis Martan tavaton kiusaaminen. Miespolot joutuvat kohtuuttomasti osallistumaan kotitöihin. Itse asiassa he joutuvat tekemään kaikki kotitaloustyöt imuroinnista pyykinpesuun.

Viikkopalaveri on miekkosten paineenpurkupaikka. Kotona näistä asoista ei ole asiallista puhua. Keskustelu saa kuitenkin erikoisia piirteitä, koska Veijolla ja Paulilla on taipumus tajuta asiat hieman eri tavoin.

Lopputulema on erikoinen vyyhti pienempiä ja suurempia päätelmiä. Ohjelma alkaa aina yhteislaululla "AKK, kovempaa ei oo, AKK kovempaa ei oo, aalistuus!"

Anonyymien kotikiusattujen viikkokokoukset pidetään Radio Perämessä.

Teksti: Seija Aunila

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä iplo (ei varmistettu)

AKK:n pojat olivat hukanneet Martan juhannuksena kaivooon.Sieltänäkyi tuleva?

Lähettänyt käyttäjä Ikimuistoinen hetki (ei varmistettu)

Muistan ohjelma, jossa toinen teistä oli dieetillä, vain porkkanamehua ja kuntopyöräilyä, vuosi oli ehkä 2008. Naurettiin äitini kanssa vedet silmissä. Se antoi äidille mahdollisuuden unohtaa hetkeksi vakava sairautensa, ja oli viimeinen kerta niistä monista hauskoista naurunhetkistä äitini kanssa. Siitä on jäänyt kaunis muisto. Kiitos teille itseni ja äitini puolesta!