Hyppää pääsisältöön

OP-verkkopankki toimii paremmin uudella selaimella

OP-verkkopankki lähetti joulukuussa asiakkailleen viestin, jossa lueteltiin eri nettiselainten versiot, joita tuetaan OP-verkkopalveluiden käytössä joulukuun lopusta lähtien. Vakiintunut katsojamme on pitkään käyttänyt samaa selainversiota, eikä ole havainnut minkäänlaisia ongelmia.

Toimiiko OP-verkkopankki vanhemmilla verkkoselaimilla?

- Parhaiten verkkopankki toimii uudemmilla selainversioilla. Toki asiakas voi kokeilla palvelun toimivuutta myös vanhemmalla selaimella, mutta toimintavarmuutta emme voi taata, kertoo osastonjohtaja Kai Koskela OP-Keskuksesta.

- Selainohjelma kuitenkin kannattaa päivittää asiakkaan tietoturvan vuoksi, sillä uudemmat versiot ovat turvallisempia käyttää.

Koskelan mukaan 1,4 miljoonan verkkopankin asiakkaan joukossa on joitakin kymmeniä tuhansia käyttäjiä, jotka joutuvat selaimensa päivittämään uudistuksen myötä.

Ville Alijoki /TV 1 Kuningaskuluttaja

Kuningaskuluttaja

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

 • Miksi käteinen ei kadonnutkaan – vielä?

  Käteinen raha häviää, mutta hitaasti.

  Uusia maksutapoja tulee markkinoille, pankit menettävät kenties yksinoikeutensa maksuliikenteeseen ja ostos maksetaan useammin puhelimella kuin lompakosta löytyvillä seteleillä. Miten käy kuluttajan maksumyllerryksessä?

 • 7 vinkkiä: näin pihtaat mobiilidataa ulkomailla

  Säästä kallista ulkomaan dataa aina kun voit.

  Tarkista hinnat, lataa isot tiedostot jo kotona ja kytke mobiilidata pois päältä aina kun mahdollista. Näillä ja muutamalla muulla vinkillä pidät kännykkälaskun kurissa ulkomailla matkaillessasi.

 • Pihillä autolla voi säästää tonnin – vuosittain

  Vaihto vähäpäästöisempään pienentää käyttökuluja tuntuvasti.

  Päästöloikka uudempaan, vähäpäästöiseen autoon voi tuoda ison säästön käyttökuluissa. Laskimme kuinka paljon tammelalainen Menna Rantala säästäisi, jos hän vaihtaisi kahtakin hevosta vetävän vanhan kaaransa uuteen pienikulutuksiseen autoon.