Hyppää pääsisältöön

Japani - hitaasti ja nopeasti

Ylen internet palvelee monipuolisesti Japanin katastrofin uutisoimisessa Yle Uutisten Japanin Tsunami-teemasivustolla, esimerkiksi tarjoamalla NHK:n suoraa lähetystä Yle Areenassa, kuvagallerian ja uutispalvelua hetki hetkeltä liveblogissa

Yle.fi:n palvelupäällikkö Tanja Iikkanen pohtii meneillään olevan katastrofin uutistarjontaa kansalaisena ja uutiskuluttajana omassa blogissaan.

"Tällaisen käsittämättömän tapahtuman äärellä kaipaan sekä nopeata että luotettavaa uutisvälitystä virallisilta tahoilta ja sen rinnalla ihmisten omia kokemuksia, näkemyksiä ja linkkisuosituksia, joita löydän erityisesti Twitteristä. Minulle perinteinen tiedonvälitys ei ole millään tavalla menettänyt merkitystään, mutta kaipaan sen rinnalle Twitterin kaltaista palvelua, josta saan monipuolisempaa tietoa eri näkökulmista nopeasti ja vaivattomasti juuri silloin kuin itse haluan", hän kirjoittaa.

Miten sinä seuraat Japanin tapahtumien käänteitä verkossa?

*muok* Ylen tiedote uutistoiminnan laajentamisesta

 • Viisi ohjelmaa letkeään juhannukseen

  Näillä ohjelmilla teet yöttömästä yöstä laiskottelunautinnon

  Suomalainen juhannus tiedetään säiltään arvaamattomaksi. Mikäli nyt sattuisi niin, että arktinen kesä yllättää kylmyydellään, kokosin yhteen viisi ohjelmaa, joilla teet yöttömästä yöstä laiskottelunautinnon.

 • Aku Louhimiehen Rebellion Areenaan

  Aku Louhimiehen Rebellion julkaistaan tuoreeltaan Ylellä.

  Yle Areena on saanut maailmanlaajuisesti harvinaisen tilaisuuden julkaista Aku Louhimiehen upea Irlannin vapaustaistelusta kertova sarja kesäkuun alussa.

 • Komedian ja draaman kuuma kevät Areenassa

  Draama ja komedia kerää ennätysyleisöjä

  "Katoin tän sarjan kerralla ja voin sanoo et rakastan näitä hahmoja, varsinkin noita poikia". "Tää vaikuttaa ihan super hyvältä!". Sekasin-nuortensarjan palaute on todella hyvää, ja muutenkin Ylen draama- ja komediasisällöt vetävät Areenassa ennätysyleisöjä.