Hyppää pääsisältöön

Docventures -yhteisön kyselytunti

Docventures livestream
Docventures livestream docventures,riku rantala,tunna milonoff

Rikun ja Tunnan vetämän kyselytunnin livelähetys on nyt päättynyt! Lähetyksen aikana sai esittää Facebookin juoksuhaudoista kysymyksiä Ylelle, Rikulle ja Tunnalle reaaliajassa.

Lähetys oli suora, josta ei ole tallennetta. Kiitos kaikille osallistujille!

Osallistu ja jätä kommenttisi tähän:

Voit osallistua joko kommentoimalla Facebook-tunnuksillasi tai anonyymisti alempana olevan "Lisää uusi kommentti" -linkin kautta.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Siis mistäs tämä kyselytunti tänään kello 18.30 tulee, TV/RADIO/SOME?

Lähettänyt käyttäjä

Onko helpompi käsitellä vaikeita (mutta tärkeitä) aiheita kaukaa otettujen esimerkkien avulla verrattuna siihen, että dokkarit kertoisivat esimerkiksi suomalaisesta tai pohjoiseurooppalaisesta yhteiskunnasta? Voisitteko kuitenkin aiheen keskustelun aikana jaksoissa tuoda esimerkkejä suomalaisesta yhteiskunnasta ettei synny mielikuvaa, että muualla kaukana tapahtuu jotain tällaista muttei meillä täällä?
Ja sitten vielä lopuksi pakko kirjoittaa. Mahtava ohjelma. Lisää!

Lähettänyt käyttäjä

Tuliko dokkareita valitessa vastaan joku leffa minkä YLE kieltäytyi näyttämästä tai ylipäätänsä mitä ongelmia teillä tuli eteen projektia tehdessä?

Lähettänyt käyttäjä

mikä on ollut yllättävintä, joka saa käämit palamaan?

Lähettänyt käyttäjä

todella mielenkiintoinen, erilainen, uskalias dokumenttiprojekti. juuri tällaista kaivataan enemmän! aiheet varsin kiintoisia, arkoja ja erilaisia. miksi niistä ei voisi puhua julkisesti? kiitos tästä ohjelmasta ja vihdoin voidan puhua ääneen tärkeistä asioista!

Lähettänyt käyttäjä

Mahtavaa ohjelmaa äijiltä taas kerran, Respect!
Ja itse kysymykseen: Milloin on mielestänne paras aika mennä Peruun ja mihin kannattaa suunnata Ayahuascha riitille?

Lähettänyt käyttäjä

Mikähän on ettei streemiä saa? Areenan puolelta kuuluu hyvin heikkoa puhetta jostain kaukaa, mutta kuvaa ei tule.

Lähettänyt käyttäjä

Oletteko harkinneet elokuvan tekoa? Onko jatkoa tulossa Madventuresille? olisi mukava nähdä teiltä lisää seikkailua maailmalla, mutta tämä Docventures saattaa kylläkin yllättää positiivisella tavalla :)

Lähettänyt käyttäjä

Mikä aihe ennakkoon ajateltuna teidän mielestä tulee herättämään eniten keskustelua tai jopa kohauttamaan?

Lähettänyt käyttäjä

Aika yleislaatuinen kysymys: nakeeko Docventuresjaksoja mitenkaan ulkomaille? Areenassa ainakin talla hetkella lukee, etta nakyis vain Suokmeen. Toivottavasti ei pida paikkaansa.

Cheers

Lähettänyt käyttäjä

Mainitsitte, haastatelussa äsken, että internetistä löytyy paljon tietoa, mitä mieltä siis olette nytkin uutisista pyörineistä nettiurkinnoista? Onko mielestänne hyvä tämä hyvä asia, että isoveli valvoo esimerkiksi terrorismia ja muuta rikollisuutta vai onko urkinta vain mielestänne vain yksityisyyden rikkomista. Uusimpien tietojen mukaa, myös suomen poliisi on hankkimassa urkintaohjelman. Kuumottaako?

Lähettänyt käyttäjä

Mikä on kantanne päihteisiin? Puhutte paljon kannabiksen puolesta, tai ainakin puolesta puhumiseksi olen sen tulkinnut. Kannatatteko siis päihteiden käyttöä?
Jos ette kannata päihteiden käyttöä niin miksi puhutte niiden puolesta?
Kumpi on parempi: päihteettömyys vai päihteiden käyttö?

Lähettänyt käyttäjä

Onko raha kaiken pahan alku? mitä se on? mitä järkeä rehellisessä työssä on, jos on ihmisiä jotka tienaavat saman rahan tunnissa kun rehellisessä työssä olevat tienaavat vuodessa? kuka tätä hallitsee? miksi ihmiset polvistuvat tekemään tyyliin mitä vain kun heiluttelee paperia heidän edessä? mitä mieltä olette musiikkibisneksestä missä työstetään samaa paskaa mutta naamat vain vaihtuvat? Olemmeko rahan orjia? vai johtuuko se tästä nykymaailman "voittojen tavoittelusta"? pitäiskö alkaa tavoittelemaan vihdoinkin jotai muuta?

Lähettänyt käyttäjä

Tämän konseptin voisi toteuttaa globaalisti. Kourallisen noista dokkareista nähneenä voin vain todeta, että kaikkien kuuluisi nähdä noi. Kiitos kuitenkin jätkille siitä, että te viette Suomen maailmalle ja tuotte maailman Suomeen. Teidän asenteesta on monilla opittavaa!

Lähettänyt käyttäjä

Minkä takia Riku ja Tunna ei viennyt tätä mainosrahoitteiselle kanavalle ja tehnyt rahaa siitä itselle?

Lähettänyt käyttäjä

kaksi kysymystä: mistä haluaisitte dokumentin tehtävän? voitteko kertoa mitä asioita on luvassa uudessa kirjassa?

Lähettänyt käyttäjä

Ko. teos tuli VHS kasettina 88-89 käteen jostain kirpparilta. Teos on kymmenien katselukertojen jälkeen ja vuosien kuluttua selkeytynyt ( oma mielipiteeni )länsimaista elämäntapaa kritisoivaksi tuotokseksi. Kuten Riku sanoi, se ei avaudu helposti ja vie lähes joka katselulla uusille ajatuksen laduille. Todellinen kestokulutushyödyke. Tällä pitäisi rokottaa lakisääteisesti jokainen Suomen kansalainen. Kiitos Docventures-porukalle hienosta valinnasta.

Lähettänyt käyttäjä

Maksaako Spotify kun käytätte kyseistä palvelua? Tästä päästään siihen, oliko The Greatest movie ever sold - dokumentti vaihtoehtona?

Lähettänyt käyttäjä

Mistä kaikki kiinnostus teillä lähti pereytymään päihdekulttuuriin?
Miksi ne kiinnostaa?

Riku juuri totesi, että syy ohjelman esitysoikeuksien rajaamiseen ei ole Docventuresissa eikä Ylessä, vaan elokuvien jakeludiileissä ja esitysoikeuksissa, jotka antavat luvan esittää leffan tässä yhteydessä vain Suomessa. Pahoittelut! Yle Puheen keskusteluohjelma sekä elokuvan jälkeinen livelähetys sen sijaan ovat katsottavissa ympäri maailman.

Lähettänyt käyttäjä

Oliko "Microcosmos" tietoinen valinta luontoteeman dokkariksi, vai onko Fuck the Small Animals-alajaosto kuopattu? (Hieno raina tosin)

Lähettänyt käyttäjä

Jos Madventures olisi ollut alunperin Ylen ohjelmistossa niin tuskin oltaisiin saatu yhtä tuotantokautta enempää. Massikeisarit siihen myös tarvittiin, eikös? Ja jos asiat olisi toisin, niin ehkä ei tätä nyt nähtäisi.

Lähettänyt käyttäjä

Terve ! Tuleeko teiltä ikinä omaa dokumenttielokuvaa? Olisi kiva jos tekisitte dokumentin suomen tunnetuimmasta henkilöstä,vetovoimaisimmasta persoonasta iceman the kimi räikkösestä!! ? :D Te jätkät rokkaatte ! dicventures: behind iceman ! xD

Lähettänyt käyttäjä

Onko vastaavaa konseptia muualla päin mualimaa, vai keksittekö homman ihan itse?

Lähettänyt käyttäjä

Meni ohi alku, joten tykitetään vielä perus läppä. Millon tulee Madventures 4? Tuleehan se! Olisko yksi Suomi-jakso paikallaan? Hyvä poijjat.

Lähettänyt käyttäjä

jokuhan voisi kuuntelijoista hoitaa sen että radio-ohjelma on kuunneltavissa myöhemmin, mutta hoidatteko sen itse?

Lähettänyt käyttäjä

Tuli mieleen tuosta "juupas-eipäs"-keskustelun puinnista, että mitä jos otettaisiin se parin tunnin aika ja tekisitte Rikun ja Tunnan keskusteluohjelman, jossa hiillostetaan niitä kapitalistisikoja ja Päivi Räsäsiä.

Lähettänyt käyttäjä

onko lukittujen vieraiden puute suurin ongelma? ja mikä on yllättävin asia joka saa pännimään?

Lähettänyt käyttäjä

Video ei rupea lataamaan vaan siinä näkyy valkoista ja musta viiva... Onko muilla ollut tälläistä ongelmaa vai olenko minä ainoa joka on joutunut tämän kamalan ongelman pariin.... :( Olisiko vikaa mahdollista korjata jollain tapaa?

Lähettänyt käyttäjä

itsellä sama ongelma kuin kysymyksellä ja anonyymillä.. en tiedä voiko tätä korjata, mutta sanoisin että ei.. jätän leikin kyllä väliin ja palaan myöhemmin asiaan, pärähultaisuutta lienee luvassa, näin ainakin luvataan :D

Lähettänyt käyttäjä

Kai lähetys on lisättävissä Areenaan meitä varten jotka emme päässeet streamia ihmettelemään?

Lähettänyt käyttäjä

Voiko kyselytunnin laittaa vielä katsottavaki, jos ei suorana ehtinyt? Nyt sanoo vaan että ei nettikatseluoikeuksia.

 • Docventuresin kuudennen kauden viimeinen jakso.

  Docventures: Kiitos leffakerhoille!

  Kooste kauden parhaista Docventures-leffakerhokuvista!

  Docventuresin leffakerhoja on noussut pitkin syksyä aina Hangosta Utsjoelle sekä ulkomaita myöten kuin hippitatteja golfkentille! Ette uskokaan, kuinka hyvältä on tuntunut nähdä teidän kokoontuvan viikko toisensa perään dokumenttielokuvan äärelle. Kiitos kaikille pissaliisoille, räkäpettereille ja aiheista asiallisesti keskusteleville besserwissereille ympär' Suomen maan ja maailman!

 • Docventuresin neljännen kauden viimeisen jakson 10 parasta twiittiä!

  Docventures: Syksyn viimeiset TOP10 twiitit!

  Kuudennen jakson toivontäyteiset twiitit

  Arvoisa Docventures-yleisö, kaikki te räkäpetterit ynnä pissaliisat! Ette koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä fiksuilla, skarpeilla, oivaltavilla ja nokkelilla kommenteillanne. Tässä vielä eilisen jakson twiittitulvan joukosta poimitut kymmenen parasta, olkaapa hyvät! Kaikki se, mitä eilen jäi puimatta, puhutaan tänään pahki, poikki ja pinoon radiossa.

 • Vuoden Digikylähullu 2013

  Vuoden Digikylähullu 2013

  Myös kylähullut ovat siirtyneet digiaikaan!

  Docventures etsi internetin ihmemaasta Virallista Digikylähullua, jossa ruumiillistuisi suomalainen metsäläisyys tietoverkon kulkemattomilla korpimailla. Facebook-tykkäysäänestyksen päätteeksi vuoden 2013 Viralliseksi Digikylähulluksi julistettiin YouTube-legenda Markoboy87.

 • Riku Rantala rekrytoi poliitikkoja Hyvinvointivaltion kummit Ltd:n palvelukseen

  Hyvinvointivaltion Kummit Ltd.

  Sote-suhmurointi kuriin!

  Suhmuroinnin teemaviikolla Docventures havahtui sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistuksen eli soteuudistuksen yhteydessä esiintyvään poliittiseen kähmintään sekä pyöröovi-ilmiöön. Vastalauseeksi “perustettiin” Hyvinvointivaltion kummit Ltd., veroparatiisiin rekisteröity yksityinen terveysfirma, jota varten Riku kävi rekrytoimassa politiikan moniosaajia eduskunnasta.