Hyppää pääsisältöön

Bilderberg-ryhmä avattuna

Suomalaiset Bilderbergissä Kuva: Yle, Mot bildergberg,infografiikka,mot

Suljettujen ovien takana pidettäviin kokouksiin on osallistunut yritysmaailman edustajien lisäksi useita suomalaisia poliitikkoja ja toimittajia.

Entinen Nokian ja nykyinen öljy-yhtiö Shellin hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila on Bilderberg-veteraani: hän on osallistunut kokouksiin kahdeksantoista kertaa. Ollila kuuluu myös Bilderbergiä vetävään ohjausryhmään. Poliitikkojen kävijätilaston voittaa entinen pääministeri ja Sdp:n puheenjohtaja Paavo Lipponen, joka on ollut paikalla viidessä kokouksessa.

MOT:n Bilderberg-paketti

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Vihdoinkin joku suomalainen valtamedia rohkeni avata Bilderberg-salaseuran verhoja. Ohjelma oli hyvin tehty vaikka aihe on monien vaikutusvaltaisten tahojen kannalta arkaluontoinen.
Vuotuiset konferenssit ovat vain yksi tapahtuma, mutta se mitä tapahtuu itsekunkin salaseuralaisen päivittäisissä toimissa jää vain arvailujen varaan. Salaseurahan toimii kuten vapaamuurarijärjestö, jossa veljeys ja sisaruus velvoittaa.Bilderber-salaseura muodostaa hyväveli -ja sisar verkoston, jossa tieto kulkee joka päivä.

Lähettänyt käyttäjä

Täällä on vähän vakuuttavampi pätkä ryhmän toiminnasta: http://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho Löytyy myös suomeksi: http://www.youtube.com/watch?v=q37CoRrpoxg

Lähettänyt käyttäjä

salaseuroja on ilmeseti ollut jo
50-60 luvulla.Kansa ei ymmärrä tätä
ei välitä asiasta.suomesa puuhtaan
olmeisesti 30-50 % devalvatiota.

Lähettänyt käyttäjä

Ohjelman uskottavuutta vahvisti huomattavasti David Icken marssittaminen esiin. Hän on mm. väittänyt olevansa Jumalan poika, ja ihmiskunnan todelliset hallitsijat ovat kaukana avaruudessa asustavia liskoja, jotka johtavat kaikkia merkittävimpiä salaliittoja, mm. Bilderbergiä. Hyvä MOT, lisää tällaista!

 • Terroritekojen uhka kasvaa Suomessa

  Paatero vaatii lisää valvontaa

  Vakavien terroritekojen todennäköisyys Suomessa on jatkuvassa kasvussa. Suojelupoliisi on korottanut uhka-arviotaan kaksi kertaa lyhyessä ajassa. Suomessa asuvien kytkennät kansainväliseen terrorismiin ovat kasvaneet viime vuosina räjähdysmäisesti.

 • Juankosken salarahoittajat

  Läpinäkymätön yhtiörakenne luo riskejä.

  Piskuisessa Juankosken kunnassa sijaitsevan kartonkitehtaan ympärillä on pyörinyt erikoinen konsulttien, sijoittajien, valtion ja kunnan tukien sekä saneerausten ruletti jo vuosikymmenen ajan. Premium Board -tehtaaseen liittyykin poikkeuksellinen julkinen intressi, koska hankkeessa on palanut huomattavia määriä veronmaksajien rahaa.

 • Taistelu Juankosken tehtaasta jatkuu

  Itäsijoittajat lupaavat miljoonia Juankoskelle

  Miljoonatappiot tehneen savolaisen kartonkitehtaan omistuksesta kiistellään oikeudessa sekä Suomessa että Hollannissa. Omistajien taustalta löytyy yhteys myös Venäjällä konkurssiin menneen pankin varojen kavallukseen.