Hyppää pääsisältöön

Kovaa peliä pyramidilla

marko niemi, tätä mieltä
marko niemi, tätä mieltä Kuva: Yle, Mot blogi,blogi tätä mieltä,marko niemi,niemi,tätä mieltä

"Laitan pienen varoituksen, että et enää lyötyjä lähde lyömään. Nyt  tämä on todella vakava varoitus Sinulle Marko, että tulet saamaan Wincapita-puolustusrenkaalta tulisia kommentteja, jos ei pysytä asialinjalla. Media on hyvä, jos se toimii oikeuden puolesta, mutta jos se toimii vastoin oikeaa tietoa, syyllistää syyttömiä, kuten allaolevassa kerrotaan, tulee takuulla syytteet. En halua näin ollen Sinulle pahaa."

Sain yllä olevan uhkauskirjeen pari viikkoa ennen ohjelman valmistumista. Painostusyrityksiin olen saanut tottua sen seitsemän vuoden ajan, kun olen seurannut WinClub/Wincapita-huijausta. Pääjutun osalta korkein oikeuskin on jo todennut asian pyramidihuijaukseksi, mutta sekään ei ole muuttanut ääntä kellossa. Wincapitan puolustusrintama – äänekkäin osa voitolle jääneistä – jatkaa samoilla linjoilla: kuka veti töpselin irti seinästä? Rintama katsoo, että Wincapitassa ei ollut pyramidirakennetta. Heidän mukaansa viranomaisrikolliset kaatoivat rehellisen sijoitusyhtiön – kotipaikkana Panama.

Uhkaava oli tyyli myös 1,4 miljoonaa euroa tienanneella Wincapitan jäsenellä, kun tätä ennen oikeuden istunnon alkua jututin. Haminalainen pariskunta kertoo MOT-ohjelmassa Kulta-Hannun pyramidipeli, kuinka työpaikalle oli ilmestynyt pelottavannäköisiä kovistelijoita, kun he olivat vaatineet palauttamaan sijoittamansa sata tuhatta euroa.

He, jotka myivät talonsa ja ottivat pankista lainaa menettääkseen kaiken Wincapitaan, ovat pysyneet hiljaa. Olisi jo aika kuulla heidänkin tarinansa.

Painostusta ja mustamaalaamista ovat kokeneet myös mm. MTV:n, Kalevan ja Savon Sanomien toimittajat. Puolustusrintama on painostanut Savon Sanomia tilausten joukkoperumisilla, mikäli Wincapita-uutisointi ei "oikene". Samaa painostuskeinoa yrittivät lestadiolaiset oululaiseen Kalevaan. Tällaiset keinot eivät toki pure: journalistisesta riippumattomuudesta ei luovuta painostuksen alla.

Korkein oikeus otti poikkeuksellisesti kantaa Wincapita-huijauksen seurauksiin. Sen mielestä seuraukset ovat olleet jäsenilleen paitsi taloudellisia myös sosiaalisia ja terveydellisiä. Tällä KKO viittaa todennäköisesti itsemurhiin, joihin jotkut jäsenet ovat mahdollisesti ajautuneet ahdingossaan. Julkisuudessa Wincapitan jäsenistä äänessä ovat olleet lähinnä ne, jotka ehtivät kotiuttaa pyramidista satojatuhansia euroja. Sen sijaan he, jotka myivät talonsa ja ottivat pankista lainaa menettääkseen kaiken Wincapitaan, ovat pysyneet hiljaa. Olisi jo aika kuulla heidänkin tarinansa.

Puolustusrintama vaatii julkisuudessa ääntään kuuluviin, mutta se päätti olla kertomatta kantojaan MOT:lle. Puolustusrintaman äänitorvi varatuomari Ilkka Pitkänen puhuu yhä valuuttakaupasta eikä pyramidipelistä – mutta kieltäytyi haastattelusta useiden keskustelujen jälkeen.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Johan oli mystinen ohjelma MOT:n WinCapita juttu. Tekijät väittävät, että tekevät tutkivaa journalismia?
Olisi hyvin helppo todentaa, mikä taho pyysi Moneybookersia sulkemaan WinCapita-rahaliikenteen. Ainakin alkuun englantilaispankki hyvin avoimesti kertoi kääntymään Oulun KRP:n puoleen, josta siis pyyntö tilien sulkemiseen Moneybookersin mukaan tuli. Ja pyyntö tuli siis päivää ENNEN tutkinnan aloittamista. Kuka, miksi ja kenen valtuuksilla? Tutkivalle journalismille mitä mehukkain juttu tutkittavaksi!!! - onkohan Suomessa sellaista journalismia?

Montakohan ministeriä ja arkadiamäkeläistä oli mukana WinCapita-toiminnassa? Kuinka moni heistä oli todistettavasti mukana myös Puolustusrintamassa?

Oliko MOT-ohjelmalla jokin tarkoitus ja ajallinen yhteys nykypäivään?

Capitalaiset on laittaneet useita tiedonantoja medialle, mutta yksikään ei ole niitä julkaissut. Miksiköhän capitalaiset ei halua nauhoitettuihin ohjelmiin, jossa heidän lausunnot irroitetaan asiayhteydestä?
Ilkka Pitkänen on muuten antanut useita haastatteluita eräälle radiokanavalle. Sieltä voisi mottilaiset ammentaa tietoa tutkittavaksi.

Lähettänyt käyttäjä

Marko Niemen MOT-ohjelma oli oikean tutkivan journalismin häpäisy ja matalampaa riman alitusta on vaikea edes kuvitella. Vielä hän kehtaa puhua riippumattomasta journalismista, kun tekee näin asenteellisen ja yksipuolisen ohjelman. Mainittakoon, että Suomessa ei ole ainuttakaan riippumatonta mediaa eikä journalismia.
Ihmetyttää, kuinka MOT:lla on varaa antaa kyseisen henkilön toimittaa sille ohjelmia.

Lähettänyt käyttäjä

Olipa yksipuolinen ohjelma,yleensä mot on tehnyt tutkivaa journalismia eikä ole
ollut krp:n talutusnuorassa.Ihmettelen kommettiasi marko: 'journalistisesta riippumattomuudesta ei luovuta painostuksen alla'.Mistä riippumattomuudesta???Todella pettynyt teidän tyyliin.

Lähettänyt käyttäjä

Olin itse seuraamassa Kuopion Käräjäoikeuden istuntoa 19.3.2014 paikan päällä henkilökohtaisesti. En ole itse sijoittajana wincapitassa. Siellä oululainen syyttäjä, Heikki Arjas kertoi, valan vannottuaan, että hän oli, krpn suosituksen mukaan, tehnyt itse ,henkilökohtaisesti jäädydysvaade- ilmoituksen Englannin viranomisille. Yhteishenkilöna Metropolitan kanssa oli ollut John Elliot.

Kun hänen laittamaansa ensimmäiseen ilmoitukseen tuli Englannista kielteinen vastaus, eli ei siellä Money Bookersissa, Englanninnin viranomaisten mukaan ollut tapahtunut mitään rikosta ,koko Wincapitan liiketoiminnassa, siellä koskaan tapahtunut. Kun ei ollut, niin Arjas lisäsi uuteen vaatimukseensa sitten lisää toisen vaaatimuksen,rahanpesurikoksen. Siellä sitten oli enemmän vaikutusta ja rahahanat Money Bookersilla ,Lontoossa suljettiin.Samalla ne suljettiin Sweitsissä, Luxenburissa, sen serveri myös suljettiin. Huomaa samanaikaisesti molemmat, eikä niitä toimintoja voinut tehdä Hannu Kailajärvi. Hän ei olisi mitenkään ehtinyt / pystynyt niitä tekemään yhtäaikaa, kuten yleisesti on tiedotettu mediassa ja kaikkialla syytesikerlmissä.

Toisena todistajana ollut Rahanpesuyksikön Jukka Korkiatupa todisti, valan velvoittamana. Hän itse oli ollut paikalla Helsingissä, hätäpalaverissa.Se oli hätäisesti järjestetetty, syksyllä myöhään , marras/joulukuussa,vuonna 2007,aiheena Wincapita.Aihe hätäkokouksessa ei ollut mikään muu kuin, mitä tehdään tapaus wincapitan kanssa!! . Mukana oli Rahanpesuyksikön tutkijan( Jukka Korkiatuvan) lisäksi, Suomen pankin, Rahanpesuyksikon, Finanssivalvonnan ja Krpn edustajia. Sitten alkoi tapahtua,Tieto heti tälle nälkäiselle medialle,sitten se harkittu myllytys. mm. Krp.n tiedottajan mukaan, että nyt on todettu rikos tapahtuneen, vaikka ei ollut tullut siihen mennessä, ainuttakaan rikoilmoitusta,mutta sivut suljettiin ja ensimmäisen rikosilmoituksen wincapitasta teki krpn Rahapesuyksikön oma mies,Jukka korkiatupa ( valaehtoinen todistaminen)hän siis teki itse ensimmäisen rikoilmoituksen, henkilökohtaisesti. Otl Ilkka Pitkäsen kysyi oikeudessa häneltä . Jukka Korkeatuvalta , mistä tulivat aiheet rikoilmoituksen tekoon? Hän ( J.Korkiatupa)vastasi, että Muro- ja Suomi24 sivujen kautta!!! sieltä nämä tiedota saatiin. ( krp julkisesti kiitti Muro-poikia)Täätäkö tuntemattomilta huutelijoilta, totuus? Tämä videotodistaminen, valaehtoisesti on kyllä VARMAA TIETOA!! Lisäksi nämä kaikki oli Arpajaissyksikön Jouni Laihon suosituksesta! Käsittämätön teko häneltä!!! Eikö tällä miehellä ole muuta tekemistä, kuin kaataa kaikki innovaatioyritykset Suomesta!!

Nämä kaikki kertomani tiedot ja vakuudet voi hankkia Kuopion KO kirjaamosta, hintaan n.27€. ketä ne yleenä kiinnostaa.

Itse arvostan suuresti kuopiolaista KO tuomaria Mikko Rautsia, todella korkealle, sillä hän oli päätuomarina nyt täällä ns.Alkurikos-oikeudenkäynneissä Kuopiossa.Hän oli kuunnellut ensimmäistä kertaa sijoittajia,kuunnellut ja kysellyt tarkkaan tapahtuneita tosiasioita. Hän on kaikista suomen tuomareista,kuunnellut tosi tarkkaan Wincapitalaisia. Hän sai minulta rutkasti lisää arvostusta , kun hän sanoi syyttäjä Heikki Arjakselle ja Rahanpesuyksikön Jukka Korkiatuvalle, heille molemmille ,heti heidän tekemiensä valojen jälkeen: "Olen antanut yleisön ( heitä oli paikalla n.20 henkilöa, luvan nauhoittaa yleisön tätä todistamistilaisuutta, sekä samalla huomautan , että nämä tiedot voi mennä yleiseen jakeluun".

Tuomari Mikko Rautsi on suoraselkäinen, arvonsa tunteva, jämäkkä lakiherra, jonka kaltaisiaan toivoisin muittenkin suomen eri oikeusasteiden tuomareiden olevan. Näin saataisiin oikeudelle enemmän uskottavuutta.

Lähettänyt käyttäjä

Voiko joku olla todella sitä mieltä, että eilisiltainen MOT oli hyvää tutkivaa journalismia
Jo alussa tuli valhetta, ja jatko oli lainauksia pitkin matkaa nähdystä materiaalista, typerää setelinippujen läträämistä..erittäin asenteellisesti tehty. Mutta kansa vaatii sirkushuveja, kuten marko mikälie puhelimessa ilmoitti, kun en suostunut haastatteluun, ja ihmettelin miksi ko ohjelmaa on edes tarvis enää tehdä, ja eikö klubilaisia ole jo kiusattu riittävästi.

Lähettänyt käyttäjä

Jos jollain olisi aikaa kyhätä kasaan tuossa ohjelmassa esitettyjä väitteitä/syytöksiä vs. faktat listausta, niin olisi kyllä mielenkiintoista nähdä kuinka paljon Marko Niemi ampui metsään. Itse huomasin useita asioita, mutta päällimmäisenä jäi mieleen Maria Vuorivirta-Heikkisen haastattelu, jossa hän kertoi, ettei poliisilla ollut mitään tekemistä moneybookers tilin jäädyttämisen suhteen. Eikös tämä asia ole käsitelty oikeudessakin ja krp myös myöntänyt, että juurikin he ovat sulkemisen takana? Ohjelmassa loukattiin myöskin ihmisoikeussopimusta Ilkka Pitkäsen osalta syyttömyysolettaman osalta. Ilkka Pitkästä koskeva rikostutkinta rahankeräysrikoksesta keskeyettiin, eikä syytteitä nostettu. Tällaista rikostutkintaa ei saa esittää tai tällaiseen vedota, ei mediassa, eikä muullakaan tavoin julkisesti. Marko Niemi tarkoitushakuisesti ja vieläpä veronmaksajan varoilla kustannetussa valtion mediassa YLE:n kanavalla ja heidän ohjelmassaan rikkoi törkeällä tavalla ihmisoikeksia ja syyllistyi myös kunnianloukkaukseen. Mika Appelsin ei näemmä ymmärrä, että keskeneräisiä oikeusprosesseja ei saa käsitellä julkisesti, kuten hän teki... kommentoidessaan, että toistasataa käräjäoikeuden tuomiota on antanut tietynlaisen päätöksen, kun kuitenkin ne käräjäoikeuden tuomiot, joissa on edes yritetty puolustautua, niissä prosessi on edelleen kesken eli menossa tai jo ovat hovioikeuksien käsittelyssä. Appesin ei siis ymmärrä tehneensä väärin istuessaan norsunluutornissaan.

Lähettänyt käyttäjä

Tämä ohjelma on tarkoituksellisesti tehty juuri nyt, kun "kulta-Hannu" on taas päässyt pois kopistaan, ettei vaan kukaan usko, jos hän sattumoisin aloittaisi samanlaista toimintaa, kyllä tässä Marko Niemi heittää niin tehokkaasti puurot ja vellit sekaisin, ettei varmasti kukaan, joka ei ole asioista yhtään tietoinen, ymmärrä, miten asiat todella olivat. Mutta jos kaveri oli "eliittiporukan" pyynnöstä ohjelmansa tehnyt, vaikea häntä on saada tilille tästä suorastaan paskamaisesta ja ala-arvoisesta ohjelmastaan...

Lähettänyt käyttäjä

Ihmetellä täytyy, koska kyseessä on ns. asiaohjelma, niin siihen laitetaan mukaan ns. pilkkalaulu. Erittäin ala-arvoinen teko Yle:lta

Lähettänyt käyttäjä

Olipa ala-arvoinen ohjelma,eipä ollut viitsitty tehdä mitään uutta.Samoja vanhoja fraaseja toistettiin jo monettako kertaa,tutkiva journalismi oli tästä kaukana.Oli tarkoitus vaan tehdä loukkaava ja halveksiva ohjelma sijoittajia kohtaan,kaikki leimataan rikollisiksi.

Lähettänyt käyttäjä

Hyvin tehty ohjelma ja factojen pohjalta puolustusrintama on sumutusrintama
ei muuta kun jos teitä toimittajia uhkaillaan niin poliisille ilmoitus asiasta
nämä velliperseet uhkailee vaan mitään ne ei kuitenkaan tee..

Lähettänyt käyttäjä

Kommentistasi käy ilmi, että et tiedä etkä ymmärrä mitään klubin
todellisesta toiminnasta ja viranomaisten oikeusturva sekä
ihmisoikeusloukkauksista jutussa. Laput silmillä median ja
viranomaisten masinoimien tulkintojen mukaan.

Lähettänyt käyttäjä

Mot ohjelmat ovat aina hyviä olleet on myös ihana huomata, että Suomen oikeusjärjestelmä
Toimii nyt on asia ratkaistu monessa oikeusasteessa kkon vahvistamana pyrämidi kusetus
Loppu hyvin kaikki hyvin ja huijarit linnaan

Lähettänyt käyttäjä

Vielä kun saataisiin rikosrahat näiltä koijareilta palautettua rikoksen uhreille, tätähän Ilkka Pitkänen ja EOK ry sekä "sumutusrintama" ovat vastustaneet, eli haluavat pitää rahat jotka rikollisella toiminnalla ovat heillee tulleet.

Kovasti näyttävät täälläkin hyökkäävän "sumutuksella" täysin epäolennaisiin asioihin. Tärkein asia lienee se että törkeällä petoksella ja pyramidipetoksella on huijattu ihmisiä, näistä on jo tuomiot vahvistettu Korkeimmassa oikeudessa. Rahaa tuli vain jäseniltä ja se vain jaettiin rikollisella toiminnalla uudelleen, "sumutusrintama" jäi rikoksessa voitolle ja haluaa ahneuksissaan pitää rikosrahat, tästähän motiivista on jopa mustaa valkoisella.

Lähettänyt käyttäjä

Pokkaa on kyllä kailajärvellä. Ihan naama peruslukemilla selitti poliisille jonkun excel taulukon käppyröiden kanssa kuinka tonnin pääoma on muuttunut 13miljardiksi muutamassa vuodessa jollain hänen järjestelmällään jota oli nyt väsännyt.
Lisäksi äo oli kuulemma 158 (fläppitaulun mukaan). onkohan sekin valehtelua?
usko mennyt lopullisesti Hannun viritelmiin nythän Graalia Finland on näyttänyt sen, että
singnaalit ei toimi pääomat pakkasella ja reippaasti on se Hannnu vaan nero
löysi porukan puolustusrintaman joka tyäntää rahaa sen virityksiin

Lähettänyt käyttäjä

Olen aikaisemmin seurannut MOT:n ohjelmia. Ne ovat olleet asiallisia.Tuntuu
ihmeelliseltä, että linja oli täysin muuttunut edellisistä julkaisuista.
Mielestäni pilkkalaulut eivät sovi tällaiseen ohjelmaan.Ne eivät nosta ohjelman
arvostettavuutta-päinvastoin.Se tuo esiin ohjelman tekijöiden arvostelukyvyn
puuttumista ja huonoa makua. Se ei vain sovi tällaiseen ohjelmaan.Tämä ei ole mikään
viihdeohjelma. Hyvin kyseenalaista oli myös juristin saattaminen epäilyttävään
valoon.Olisikohan aika vaihtaa ohjelman tekijöitä.

Lähettänyt käyttäjä

Jännä seurata, miten capitalaiset kiemurtelevat kuin madot ongenkoukuissa, helpompaa olisi myöntää petetyksi tuleminen, huijattu mikä huijattu, ei se asia toisten ihmisten päälle käymisillä ja uhkauksilla miksikään muutu. Ottakaa capitalaiset peili käteen, siellä se mokaaja näkyy.

Lähettänyt käyttäjä

Onpas perin outo ajatusmaailma näillä kun poliisi ei saisi puuttua
jos havaitsee epärehellistä toimintaa yhtiössä(wincapita).
Ja epärehellistähän se olikin kko:n vahvistamana.

tässä blogissa näitä wincapitalaisten "factoja"
http://wincapita.blogspot.fi/2009/08/wincapita-case.html

Lähettänyt käyttäjä

Kuka on omin silmin ja omin korvin kuullut totuuden, valan velvoittamana oikeudessa todistetut vääryydet. Nyt Kuopiossa käydään ns. Alkurikos-oikeudenkäyntiä. Kohta 7 vuotta on ns. tutkintoja takana ja selvyyttä ei vieläkään ole näköpiirissä.. Tästä oikeudesta on kuitenkin hyvä puoli, nyt Wincapitalaiset pääsevät EKA KERTAA puolustautumaan. Hannu Kailajärvi on rangaistuksensa kärsinyt! Hannu Kailajärvi on saanut jo kärsiä ihan teidänkin edestä, jotka VÄNKÄÄTTE asiaa toisin, mistä TOTUUDESTA ETTE TIEDÄ mitään!! Tulkaa itse kuuntelemaan Kuopiossa käytävää oikeudenkäyntiä, siellä asia selvinnee parhaiten. Eikä ole sisäänpääsymaksua! Mot ohjema oli syvältä. Se jopa vielä uusittiin. Tämä pilkkalaulu tässä ohjelmassa ( suoranainen kiihottaminen ihmiskuntaa vastaan.) osuu vielä Appelsiinkinkin nilkkaan, sillä kuka kuuntelee tarkasti hänen osion, hän suorastaan jää valehtelusta kiinni siinä.....Hannu Kailajärvi ei tiennyt, milloin rahaliikenne suljettiin . Hän itse kertoo asian oikeudessa toisin.Dokumentit saa oikeukeuksien kanslioista. Kaikki voi asiaa ajatella omilla aivoillaan,eli järjen käyttö on sallittua.

Lähettänyt käyttäjä

Tähän loppuun hyvä kommentti kalevasta
""intama levittää eteenpäin tietoja uusimmista käänteistä ja supisee valheita varmoina faktoina. Minunkin WinCapita-tietämykseni on vakuutettu olevan perua siitä, että eräs samansukuniminen syyttäjä on sisarukseni ja vuotaa tietoja minulle.

Näin ei todellakaan ole. Mutta se ei wincapitalaisia haittaa. Heidän maailmassaan nimikaimat tai suurin piirtein samalta vaikuttavat henkilöt muuttuvat varmaksi tiedoksi siitä, keitä kaikkia WinCapitaan on sekaantunut. Ministereitä myöten.

Heille WinCapita on uskonto. Lupaus paremmasta elämästä, jossa rahan monistuminen ei ole ihme vaan arkipäivää. Yhteisö, jonka jumala Hannu Kailajärvi tietää ainoan oikean totuuden ja johdattaa sitä kohti alamaisensa, jos vain KRP antaisi hänen olla rauhassa. Heille keskusrikospoliisi on paholainen, joka on ottanut elämäntehtäväkseen wincapitalaisten tuhoamisen.

http://m.kaleva.fi/mielipide/kolumnit/tutki-sydantasi-ja-loyda-totuus-wincapitasta/658451/

Lähettänyt käyttäjä

"Heille WinCapita on uskonto. Lupaus paremmasta elämästä, jossa rahan monistuminen ei ole ihme vaan arkipäivää. Yhteisö, jonka jumala Hannu Kailajärvi tietää ainoan oikean totuuden ja johdattaa sitä kohti alamaisensa, jos vain KRP antaisi hänen olla rauhassa. Heille keskusrikospoliisi on paholainen, joka on ottanut elämäntehtäväkseen wincapitalaisten tuhoamisen."

Loistavasti sanottu, repesin täysin :D
Nää capitalaiset vaan ei edes tajua ja ymmärtäähän sen toisaalta, niin kauan kun tuohon uskontoon uskoo, ei hyöky se petetyksi tulemisen tuska päälle, vielä kun tajuaa, että niitä rahoja ei takaisin mistään tule, jospa tulevaisuudessa on sitten henkisellä puolella enemmän rahkeita ottaa se totuus käteen ja uskallusta katsoa sitä silmästä silmään :)

Lähettänyt käyttäjä

By the Way. MOT:n ohjelmassa kerrottiin hannulla oleva ulosottovelkojen yli miljoona euro
Mihin sitten on maksettu tämän konsulentin huimat palkkiot wishwincapitasta ja graalia Finlandiasta
Voisiko tässä ajatella tapahtuneen velallisen epärehellisyys viisi

Lähettänyt käyttäjä

Aika hämmentävää seurata, että Wincapitan puolustajia on yhä liikkeellä näinkin paljon. Vaan miksipä ei - jos on mukna huijauksessa voittavalla puolella, niin kaipa sitä mielellään harrastaa joko tietoista tai tiedostamatonta itsepetosta. Noloa kuitenkin.

Lähettänyt käyttäjä

Tavallaan ikävääkin wincapita - elokuva on kuulemma tulossa ja siinä yhtenä
rahoittajina on juuri näitä polustusrintaman miehiä naisia.
saavat kuulemma tuottoa..Mainos oli eforextradersin sivuilla aikoinaan"""""Haluatko mukaan ainutlaatuiseen elokuvaprojektiin, jossa WinCapita-jäsenten asia ja kohtelu saadaan maailmanlaajuiseen tietoisuuteen?

Tästä elokuvaprojektista kuhistaan jo nyt Hollywoodissa ja huippunäyttelijät haluaisivat mukaan tähän uskomattomaan kärsimys- ja kidutuskertomukseen!

Sinulla on nyt poikkeuksellinen mahdollisuus osallistua ja olla edunsaajana elokuvaprojektissa, lue alta lisää!

Lähettänyt käyttäjä

Aika surullista seurattavaa MOT-ohjelma. Tutkiva journalismi on vaihtunut vanhaa toistavaksi journalismiksi. Vaikka kaikki ei WinCapitassa olisikaan menneet aivan niinkuin jäsenet ovat luulleet, niin pilkkalauluihin ei ohjelma saisi sortua. Oliko ohjelma tilaustyötä? Miksi se ei ottanut sitä näkökulmaa, että kaikki ei mahdollisesti olekaan niin kuin KRP ja julkinen media myllyttää. Ohjelmassa ei ollut mitään uutta, sama virsi on ollut kuusi vuotta päällä.

Ohjelmasta saa myös sen käsityksen, että syytetyillä, siis aluksi kaikilla jäsenillä, nyt lähinnä voittoa saaneilla ei saisi olla asiaan perehtynyttä avustajaa.
Tämähän MOT ohjelman antama mielikuva lähinnä Diktaturimaiden menettelyihin.

Taisi olla viimeinen MOT-ohjelma, mitä katsoin. Maria Vuorivirtakin valehteli päin yleisöä.

Lähettänyt käyttäjä

Olen lukenut poliisin esitutkinta aineistoa ja siinähän on selvitetty tilaamalla eri
Palveluntuottajien lokitiedot esim betfairin betrust tilin, lokitiedot eivät valehtele samoin siellä on myös saxobankin
Ja monen muunkin lokitietoja tileistä mitä Hannu wincapita on käyttänyt ne tallentuu järjestelmään
Siellä tarkkaan lukee kuinka tappiollista toiminta on ollut jo giiclubin aikoina hevos laukkakisoista aina tappiolliseen valuuttakauppaan
Jossa hävisi melkein 200k clubin ainut tulonlähde oli jäsenten maksusuoritukset, mitään muusta tuloa ei klubilla ollut
Rekisteröimättömät lisenssikaupat mitä klubilla oli senkin oli petollista eräskin jäsen oli löytänyt aukon minkä kautta
Hän oli tehtaillut itselle lisenssejä joita möi sitten muille, tällainen toiminta ei todellakaan ole luotettavaa
Varsinkin kun taustalla pyörii tällainen talousrikollisten eliitti porukat

Lähettänyt käyttäjä

Puolustusrintama se vaan parkuu, poliisinko ei olis saanut puuttua rikolliseen toimintaan ollenkaan
Rehellistähän se toiminta ei ollut klubilla joten poliisin puolesta tämä on ollut mallikasta työtä pysäyttää mahdollisimman nopeasti rikollinen toiminta, meille on annettu yhteiset pelisäännöt ja ne pelisäännöt koskee myös ylivaluuttamestari kailajärveäkin!
Mistä näitä tyhjäpäitä oikein sikeää

Lähettänyt käyttäjä

Kyllä taas sponssit jauhaa samaa levyä. Olisitte tulleet ohjelmassa ääneen, Pitkäsellekin annettiin mahdollisuus, mutta löi luurin korvaan. Nyt yksissätuumin moititaan MOT ohjelmaa ja sen toimittajaa. Noin paljonko se totuus satuttaa? Pyramidihuijaushan WC oli, aivan sama kuin Maddofin, Usan pyramidi. Miten muuten, onko robo jo kohta valmis?

Lähettänyt käyttäjä

MOT vastaa palautteisiin

7.4. esitettyyn MOT-ohjelmaan "Kulta-Hannun pyramidipeli" on tullut runsaasti palautetta sekä nettipalstoilla että suoraan toimitukseen. Niissä ei ole perustellusti esitetty, että ohjelmassa olisi jokin oikaistava asia. Sen sijaan joissakin saamissamme palautteissa asioiden tapahtumajärjestys on mennyt sekaisin.

Tämä oli tapahtumien kulku. Kaikki on asiakirjoista myös tarkistettavissa:
- 4.3.2008 Moneybookers-pankki (MB) ilmoitti Hannu Kailajärven hushmail-osoitteeseen "we had to lock your MB account".
- 7.3.2008 MB ilmoittaa nimimerkille Mango, että turvallisuusosasto joutui lukitsemaan tilit.
- 18.3.2008 KRP:n Jukka Korkiatupa kirjasi ensimmäisen rikosilmoituksen. Tuossa vaiheessa polisiin mielestä ylittyi "syytä epäillä" -kynnys.
- Maaliskuun lopussa 2008 talousrikossyyttäjä Heikki Arjas teki pyynnön englantilaiseen oikeusistuimeen MB:n tilin jäädyttämisestä. Mikäli sitä ei olisi tehty, olisi todennäköisesti syyllistytty virkavirheeseen.
- KRP teki normaalin oikeusapupyynnön Panamaan, mutta se ei koskenut 200 miljoonaa euroa. Näitä tehtiin useampaan maahan, kuten Sveitsiin ja Luxemburgiin. - Tilin sulkemiseen vaikuttaneiden tekijöiden vatvominen ei muuta miksikään
WinCapitan perusluonnetta pyramidipelinä, minkä korkein oikeuskin helmikuussa 2014 vahvisti.
- Toisin kuin palautteissa on väitetty, Kailajärvi ei ole vielä kärsinyt rangaistustaan.

Puolustusrintaman asiamiehestä
- Rikostutkinta Ilkka Pitkäsestä on ollut laajasti Puolustusrintaman tiedossa, koska Pitkänen on itse siitä puhunut. Esitutkinnan päätös on julkinen asiakirja.
- Pitkänen erotettiin Suomen Asianajajaliitosta, koska hän ei ollut halunnut esittää selvitystä taloudellisesta asemastaan ja hän oli tahallisesti vaikeuttanut kurinpitoasian selvittämistä. Esitimme tästä allekirjoitetun todistuksen.
- Puolustusrintaman rahankeräyksestä Pitkäselle todistavat MOT:n hallussa olevat kirjekopiot ja poliisin esitutkinnan lopettamispäätös.

Marko Niemi
Erikoistoimittaja
MOT

Lähettänyt käyttäjä

200 miljoonan dollarin juttu oli vaan paikallisen lehden tekemä juttu
ei poliisin tässä uutinen http://backend.panamaamerica.com.pa/notas/773723-empresa-panamena-vinculada-a-piramide

Lähettänyt käyttäjä

Kommentteja MOT ohjelma vastaa

Ensimmäisen rikosilmoitusen teki Jukka Korkiatupa itse.
Kuinka oleellinen tieto Wincapita tutkintaan liittyen on, että asianajajaliitto on aikoinaan erottanut Ilkka Pitkäsen. Lähinnä tarkoitat varmaan mustamaalata häntä. Pitkäsen rahankeräysrikosepäily on tietysti fakta, julkinen tieto, mutta sekin prosessi oli yritys heikentää lain suomaa puolustusta.
Kerroitko ohjelmassa, että Hannu Kailajärveä pidettiin lain vastaisesti eristyksissä muistaakseni yli puoli vuotta, jona aikana häneen ei voinut olla yhteyksissä, kuin hänen äitinsä. Norjan joukkomurhaajaakin pidettin paremmin, ilmeisesti Hannun rikosepäily oli paljon, paljon pahempi.

Että kyllä se sinun ohjelma oli aika huono joka tapauksessa. Eihän se sitäpaitsi ole mitään tutkivaa journalismiä, jos siinä vain todetaan sopivat kohdat tutkintapöytäkirjoista. Unohdit kertoa, että singnaali, joka oli jäsenten seurattavissa, oli toimiva, sillä tehtiin myös itsenäisesti voitollista valuuttakauppaa. Siitäkin olisi löytynyt todistajalausuntoja okeuden pöytäkirjoista. Jotain kuitenkin outoa on, jos tämä on olevinaan Suomen suurin huijaus. Siihen minä kaipaan vielä totuuden julkituloa, vielä sitä tuskin on julkaistu.

Lähettänyt käyttäjä

Lähettänyt 11.04.2014 - 18:01 käyttäjä Marko Niemi

18.3.2008 KRP:n Jukka Korkiatupa kirjasi ensimmäisen rikosilmoituksen. Tuossa vaiheessa polisiin mielestä ylittyi "syytä epäillä" -kynnys.
- Maaliskuun lopussa 2008 talousrikossyyttäjä Heikki Arjas teki pyynnön englantilaiseen oikeusistuimeen MB:n tilin jäädyttämisestä...

Tässä näkee Niemen moraalin ja etiikan toimittajana, kun täytyy tulla selittelemään keskustelupalstalle asenteellisia tekemisiään jutussa.

Rahanpesuyksikön Jukka Korkiatupa todisti, valan velvoittamana. Hän itse oli ollut paikalla Helsingissä, hätäpalaverissa marras/jouluk 2007, joka koski WinCapitaa. Aihe hätäkokouksessa ei ollut mikään muu kuin mitä tehdään tapaus wincapitan kanssa! Mukana oli Rahanpesuyksikön tutkijan (Jukka Korkiatuvan) lisäksi Suomen pankin, Rahanpesuyksikon, Finanssivalvonnan ja Krp:n edustajia. Sitten alkoi tapahtua. Tieto heti tälle nälkäiselle medialle ja sitten se harkittu myllytys mm. Krp:n tiedottajan mukaan, että nyt on todettu rikos tapahtuneen. Ainuttakaan rikosilmoitusta ei ollut tullut siihen mennessä. Korkeatuvalta kysyttiin, mistä tulivat aiheet rikoilmoituksen tekoon. Korkiatupa vastasi, että Laiho MTV Muro- ja Suomi24-sivujen kautta!!! Sieltä nämä tiedot saatiin (krp julkisesti kiitti Muro-poikia). Tuossako sitten ylittyi poliisin syytä epäillä kynnys. Ei hyvää päivää.
Niemeltä jäi myös kertomatta, miten Arjas teki pyynnön englantilaiseen oikeusistuimeen MB:n tilin jäädyttämisestä. Kuopion käräjäoikeudessa todistaessaan
käi ilmi, että hän oli tehnyt pyynnön tilin jäädyttämisestä väärin perustein. Ensin rahankeräysrikosepäilynä ja kun se ei ollut riittää peruste Englannin lakien mukaan jäädyttää tiliä, niin sen jälkeen hän kirjasi ja pyysi sitä rahanpesu ja petosepäilynä. Kun häneltä kysyttiin, että ettekö tiennyt, että asiassa olisi pitänyt noudattaa rajat ylittävää sähköisen kaupan EU lakia-direktiiviä, jonka Suomi on ratifioinut. Hän vastasi, että ei tiennyt ja teki itsenäisen päätöksen asiassa. Asiaan olisi lain mukaan pitänyt puuttua ja selittää kuluttajasuojairan-
omainen ja finanssivalonta ja jos he eivät olisi asiaa pystyneet selvittämään, olisi heidän sen jälkeen pitänyt pyytää selvitystä Englannista. Pitkäsen osuudesta sen verran, että eiköhän Niemi ja vastaava toimittaja ole vastuussa tekemisistään.
Jutussa otettiin esille myös Martiskaisen tekemiset erään jäsenen kanssa. Mitä Martiskaisen henkilökohtaiset tekemiset kuuluu klubille ja sen toimintaan. Jutun alussa oli heti väärää tietoa, kun väitettiin klubin luvanneen huimia tuottoja. Klubi ei luvannut koskaan mitään tuottoja, jonka voi tarkistaa myös sen säännöistä. Jos joku muu on luvannut, niin se on aivan eri asia. Tämäkin väärä väite on jäänyt elämään tähän päivään asti ja kumma kun ei mainittu sitä kuuluisaa fraasia 400%.
Niemen haastattelema jäsen kertoi singnaalijärjestelmän ja lisenssipörssin olevan sumutusta, joka sekin oli väärä väite, koska singnaalijärjestelmä on todettuu riidattomaksi ja siten toimivaksi sekä jopa hyväksi eri oikeusasteissa, niin kuin
lisenssipörssikin. Niemi on ottanut tarkoituksella haastatteluihin jäseniä, jotka eivät tunne ja tiedä WinCapitan todellista luonnetta ja sen toimintaa, koska ei asenteellisuutensa johdosta klubiin saa sinne asioista tietäviä puolustusrintaman jäseniä, jotka eivät halua toimittajan tietäen, osallistua nauhoitettuihin ohjelmiin, missä heidän kertomansa erotetaan asiayhteydestä jne. Maria Vuoriirta-Heikkinen kertoi, ettei poliisilla ollut mitään tekemistä tilien jäädyttämisien suhteen. Valehteliko MVH, kun Niemi kertoi, Maaliskuun lopussa 2008 talousrikossyyttäjä Heikki Arjas teki pyynnön englantilaiseen oikeusistuimeen MB:n tilin jäädyttämisestä.. On myös huomattava, että lakia, syyttömyysolettamaa rikottiin, kun syyttäjä Appelsin kommentoi asioita, joita em. lain mukaan ei voi tuoda esille, koska juttu jäsenten oikeudenkäyntien osalta on kesken. Minkä jäi Niemen kommentit pilkkalaulusta. Valitettavaa, että yksi asenteellinen toimittaja on pilannut MOT:n maineen ja pilaa entisestään, jos saa jatkaa uraansa.

Lähettänyt käyttäjä

Huomaa, että hannu on päässyt koevapauteen kun hän järviradiossa
piti tunnin puheen joka nostaa näköjään jäsenistössä levottomuutta
kysynkin onko tälläinen toiminta kuinka laillista
henkilölle joka on koevapaudessa

Lähettänyt käyttäjä

WinClubi lupas tuottolupauksia ja muuta alla WinClubin alkuperäinen mainos

http://www.aamulehti.fi/extrakuvat/WinClubesittely.pdf

mikäs se tuo on

Lähettänyt käyttäjä

Ei luvattu mitään tuottoja. Puhuttiin tuottohistoriasta ja sen kautta tuotto-odotuksista. Väite alkuperäisestä mainoksesta on kyseenalainen, koska näitä
powereita teki yksi sun toinen.

Lähettänyt käyttäjä

lääkäri kirjoittaa """Pyramidihuijauksessa rahaa menettävät ihmiset usein kieltäytyvät uskomasta, että mitään rikosta on tapahtunut. He eivät myöskään halua uskoa, että heitä olisi kohdeltu väärin sen yhteisön puolesta, johon he kuuluvat.

Huijaamisen eri muotoja Usko, toivo ja huijaus -kirjassaan käsitelleen psykiatrin ja Psykiatrisen vankisairaalan ylilääkärin Hannu Lauerman mukaan ilmiöllä on yhtäläisyyksiä uskonlahkoihin.

- Uskonlahkoissa ihmisten on vaikea luopua siitä uskomuksesta, että he ovat olleet hyvällä asialla ja siitä, että johtajalla on ollut jumalallisia kykyjä tai yhteys johonkin suurempaan.

Lauerma sanoo, että ihmisen on erittäin raskasta myöntää tulleensa huijatuksi.

- Sen myöntäminen runtelee sitä minäkuvaa, johon liittyy käsitys siitä, että on kykenevä arvostelemaan asioita ja tekemään johtopäätöksiä.

http://yle.fi/uutiset/huijatuksi_tulemista_on_vaikea_myontaa_edes_itselleen/7072378

Lähettänyt käyttäjä

Vastine lekurille

Niin, meistä jäsenistä halutaan mm. Lauerman siivittämänä tehdä vähän tämmöisiä hurahtaneita ihmisiä.

Voinen kertoa, että suuri osa jäsenten kapinoinnista KOSKEE KRP:n ala-arvoista tutkinta tapaa ja todisteiden peittelyä, joista osa on nyt viime kuukauksina tullut jopa käräjäoikeuksien pöytäkirjoihin.

Että totuus kyllä löytyisi meille kaikille paremmi, jos tutkintakin olisi avoimempaa, samoin media käyttäytyminen demokratia mukaista.

MOT ohjelma oli täysin aseenteelinen, toimitaja on jopa hurmoshenkinen syytäjäpuolen kannattaja

Lähettänyt käyttäjä

Tällä te clubilaiset nyt heti löydätte sen totuuden, jos se ei
ole vielä auvennut, tässä on poliisin esitutkintaaineistoa (julkista)
Monessakin kohtaa Hannun itsensä kertomana, kertoo mm. peliriippuvuudesta ja mitä se aiheutti
miljoonabiljoona euroa muiskulle yms.

Ja tätä esitutkinta aineistoa on käytetty eri oikeusasteissa ja monet asiat siellä
riidattomina todettu.

http://www2.aamulehti.fi/extrakuvat/wincapita1.pdf

http://www2.aamulehti.fi/extrakuvat/wincapita3.pdf

http://www2.aamulehti.fi/extrakuvat/wincapita2.pdf

Lähettänyt käyttäjä

Lähettänyt 11.04.2014 - 18:01 käyttäjä Marko Niemi

18.3.2008 KRP:n Jukka Korkiatupa kirjasi ensimmäisen rikosilmoituksen...

Miksi alla oleva jäi tutkivalta journalisti Marko Niemeltä kertomatta

Tässä vaiheessa olisi hyvä muistaa, että lokakuun 2007 alussa Jyväskylässä tehtiin rikosilmoitus WinClubista.

Esitutkinta ko. rikosilmoituksesta käynnistettiin marraskuussa 2011 yli neljä vuotta sen tekemisen jälkeen, koska ko. ilmosta tehtiin asiakirjapyyntö.

Juha Valkonen määräsi tuon näennäisen esitutkinnan aloitettavaksi ja tutkinnanjohtajaksi tuli Paavo Tuominen.

Tuominen kieltäytyi luovuttamasta asiakirjoja perustellen esitutkinnan keskeneräisyydellä.

Esitutkinta kestänee, kuten on tapana, sen viisi vuotta, joten ehkäpä 2019 tuo asiakirja vapautunee salaisuudestaan.

Toinen syksyllä 2007 tehty rikosilmoitus, joka koski erään edemenneen jäsenen pankkitilitiedoista paljastunutta rahansiirtoa klubille, tutkittiin ja päätettiin "ei rikosta" - nimikkeellä tammikuun lopulla 2008.

Keskusrikospoliisilla olisi siis ollut täydet valtuudet aloittaa klubista esitutkinta viimeistään lokakuussa 2007.

Jukka Korkiatupa ja Seppo Rautava ovat todistajina ollessaan kertoneet oikeusistuimille totuuden vastaisesti, ettei yhtään rikosilmoitusta klubista oltu tehty ennen Korkiatuvan tekemää ns. "ensimmäistä" rikosilmoitusta, jota sitäkin on sitten jälkikäteen muokattu paremmin nostettuihin syytteisiin sopivaksi.

Keskusrikospoliisin tiedotteissa mainittu vuonna 2007 tehty ja myöhemmin tekijänsä toimesta perutuksi luonnehdittu rikosilmoitus on mystisesti kadonnut poliisin tietojärjestelmistä.

Poliisi-TV:n toimittaja teki myös rikosilmoituksen WinClubista lokakuussa 2007, mutta hän perui sen muutaman päivän kuluttua.
Ko. toimittaja koki joutuneensa klubin taholta kunnianloukkauksen kohteeksi, sillä klubi oli lähettänyt YLE:lle moitteen toimittajan tekemän ohjelman sisällöstä.

Ylläoleva ei ole huhupuhetta vaan täyttä faktaa, joka tulee aikanaan myös julkisesti esille.

Klubiin sijoitettiin kaikkiaan n. 98 M€, josta 50 miljoonaa vuoden 2007 aikana ja 35 miljoonaa vuoden 2008 alussa.

Keskusrikospoliisilla ja sen myötä valtiolla lienee omalta osaltaan korvausvelvollisuus syntyneiden vahinkojen osalta.

Lähettänyt käyttäjä

No niin trolli nythän tässä ollaan yhtämieltä, että koko WinCapita oli räikeä huijaus
nyt vaan ääni kellossa on taas muuttunut muotoon viranomaisten olisi pitänyt
pystyä estämään meidän tollojen rahojen pumppaus wincapitan suuntaan=).

jos omista rahoista ei osaa pitää huolta on syytä miettiä kuuluuko holhouksen alle

Lähettänyt käyttäjä

Poliisi-TV:n toimittaja teki myös rikosilmoituksen WinClubista lokakuussa 2007, mutta hän perui sen muutaman päivän kuluttua.
Ko. toimittaja koki joutuneensa klubin taholta kunnianloukkauksen kohteeksi, sillä klubi oli lähettänyt YLE:lle moitteen toimittajan tekemän ohjelman sisällöstä...

Jos em. Poliisi TV:n toimittaja oli Marko Niemi? niin silloin voi hyvin ymmärtää hänen asenteellisuutensa toimittamaansa WinCapita juttuun.

Lähettänyt käyttäjä

esitutkintaan on ystävänpäivänä saapunut viesti jossa kirjoitetaan mm...
puolustusrintama on perustanut wincapita oy:n johon tullaan kutsumaan suurin osa jäsenistä...Rahat ovat hannun mukaan tallessa...

että kukahan tässä on viivytellyt?

Lähettänyt käyttäjä

Niemi on ollut aikaisemmin poliisi TV:n toimittaja, ennen kuin se lopetettiin.
Hänhän voisi nyt kertoa täällä, kuinka asia oli, kun on lähtenyt kommentoimaan juttua.

Lähettänyt käyttäjä

Poliisi-tv:n toimittaja, johon edellä viitataan en ollut minä, vaan silloinen toimitussihteerimme.

Toimituksena Poliisi-tv oli MTV:n, Savon Sanomien ja Aamulehden ohella ensimmäisenä penkomassa tätä suurta sumutusta - eikä siinä ole mitään hävettävää.

Korkiatuvan/KRP:n tekemän rikosilmoituksen 18.3.2008 nimenomaan kerroin ohjelmassa ja vastauksessani palautteisiin.

Marko Niemi
Toimittaja

Lähettänyt käyttäjä

Kysymys kuuluukin, että miksi jätitte tutkivana journalistina selvittämättä ohjelmassanne alla olevan jutun rikosilmoituksista? Vai eikö se sopinut
juttunne luoenteeseen? Siinähän viranomaiset ovat jääneet kiinni valehtelusta ja
tiedon pimittämisestä. Tässäkin näkee, että ette käsittele juttua tasapuolisesti
ja objektiivisesti

Lähettänyt 11.04.2014 - 18:01 käyttäjä Marko Niemi

18.3.2008 KRP:n Jukka Korkiatupa kirjasi ensimmäisen rikosilmoituksen...

Miksi alla oleva jäi tutkivalta journalisti Marko Niemeltä kertomatta

Tässä vaiheessa olisi hyvä muistaa, että lokakuun 2007 alussa Jyväskylässä tehtiin rikosilmoitus WinClubista.

Esitutkinta ko. rikosilmoituksesta käynnistettiin marraskuussa 2011 yli neljä vuotta sen tekemisen jälkeen, koska ko. ilmosta tehtiin asiakirjapyyntö.

Juha Valkonen määräsi tuon näennäisen esitutkinnan aloitettavaksi ja tutkinnanjohtajaksi tuli Paavo Tuominen.

Tuominen kieltäytyi luovuttamasta asiakirjoja perustellen esitutkinnan keskeneräisyydellä.

Esitutkinta kestänee, kuten on tapana, sen viisi vuotta, joten ehkäpä 2019 tuo asiakirja vapautunee salaisuudestaan.

Toinen syksyllä 2007 tehty rikosilmoitus, joka koski erään edemenneen jäsenen pankkitilitiedoista paljastunutta rahansiirtoa klubille, tutkittiin ja päätettiin "ei rikosta" - nimikkeellä tammikuun lopulla 2008.

Keskusrikospoliisilla olisi siis ollut täydet valtuudet aloittaa klubista esitutkinta viimeistään lokakuussa 2007.

Jukka Korkiatupa ja Seppo Rautava ovat todistajina ollessaan kertoneet oikeusistuimille totuuden vastaisesti, ettei yhtään rikosilmoitusta klubista oltu tehty ennen Korkiatuvan tekemää ns. "ensimmäistä" rikosilmoitusta, jota sitäkin on sitten jälkikäteen muokattu paremmin nostettuihin syytteisiin sopivaksi.

Keskusrikospoliisin tiedotteissa mainittu vuonna 2007 tehty ja myöhemmin tekijänsä toimesta perutuksi luonnehdittu rikosilmoitus on mystisesti kadonnut poliisin tietojärjestelmistä.

Poliisi-TV:n toimittaja teki myös rikosilmoituksen WinClubista lokakuussa 2007, mutta hän perui sen muutaman päivän kuluttua.
Ko. toimittaja koki joutuneensa klubin taholta kunnianloukkauksen kohteeksi, sillä klubi oli lähettänyt YLE:lle moitteen toimittajan tekemän ohjelman sisällöstä.

Ylläoleva ei ole huhupuhetta vaan täyttä faktaa, joka tulee aikanaan myös julkisesti esille.

Klubiin sijoitettiin kaikkiaan n. 98 M€, josta 50 miljoonaa vuoden 2007 aikana ja 35 miljoonaa vuoden 2008 alussa.

Keskusrikospoliisilla ja sen myötä valtiolla lienee omalta osaltaan korvausvelvollisuus syntyneiden vahinkojen osalta.

Lähettänyt käyttäjä

Korjataanpas nyt vähän omaa osuuttani tuolloin v. 2007. Tässä puhutaan ilmeisesti tilanteesta, jossa WinClubin edustajana esiintynyt henkilö lähetti YLE:n toimitusjohtajalle Mikael Jungnerille ja YLE:n uutispäälliköille kirjeen, jossa minun väitettiin painostavan WinClubin jäseniä. Tosin jäi epäselväksi, miten kyseinen painostus tapahtuu, mutta koska tuossa kirjeessä vihjailtiin ikävään tyyliin tekemisistäni, harkitsin tutkintapyynnön tekemistä. Neuvottelin asiasta silloin erään Tampereen poliisin konstaapelin kanssa (nimeä en muista), mutta en sitten tehnyt mitään tutkintapyyntöä. Taisinpa kertoa tästäkin kuviosta jossakin kohtaa, joten mitään salaista asiassa ei ole, eikä tarvitse odottaa mitään "salaisten kansioiden" avautumista. Kirjoitin tuolloin vastauksen tj. Jungnerille ja uutispäälliköille mistä tapauksessa on käsitykseni mukaan kyse ja ihmettelin, millä ihmeellä toimittaja voi painostaa, jos ei käytä laittomia keinoja. En ole varma, onko tuota sähköpostikirjeenvaihtoa enää missään tallessa, mutta voin yrittää kaivaa sen esiin, jos se ilahduttaa jotakuta. Käytin tuolloin mm. erästä valuuttakaupan asiantuntijaa apuna kysymysten esittämiseen anonyymina esiintyvälle winclub:in edustajalle. Ilmeisesti siinä vaiheessa kun kysymyksiin ei pystytty vastaamaan, niin winclub-sähköpostiosoitetta käyttänyt henkilö lopetti vastaamiseen haukkumalla asiantuntijani. Jälkikäteen arvioituna on ilmeistä, että tuo anonyymi winclub-sähköpostiosoitetta käyttänyt henkilö oli Hannu Kailajärvi.

Pekka Heikura
entinen toimitussihteeri Poliisi-TV:ssä

Lähettänyt käyttäjä

Voi,voi näitä ressukoita on kova parku pyrämiidistä menikö rahat voi,voi
On se vaan paha tuo syyttäjälaitos ja poliisi ja valtionkin pitäs näiden ressukoiden kömmäilyt maksaa:)))
Kiemurrellaanko käärme keksitään uusia valheita jotka on näille ressukoilta niitä faktoja
On maailman pankit hätäkokouksessa ymm..