Hyppää pääsisältöön

Rakkaudesta ja musiikista

SuomiLOVE on kolmella Kultaisella Venlalla palkittu musiikkiviihdeohjelma, lämminhenkinen matka musiikin ja rakkauden maailmaan. SuomiLOVE on tarjonnut kahden kauden ajan mieleenpainuvia tarinoita ja upeaa musiikkia, sekä laajan kattauksen suomalaisia huippuartisteja. SuomiLOVE nähdään lauantaisin klo 21.15 TV1:ssä.

SuomiLOVEn jokaisen kauden aikana kerrotaan sata tarinaa rakkaudesta ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle. Välillä tunnelmoidaan studiossa, välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

100 tarinaa, 100 laulua

Sata tarinaa piirtää laajan kuvan suomalaisesta rakkaudesta, ja sata laulua antaa niille tunteita herättävän soundtrackin. SuomiLOVEssa rakkaudelle ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia, eikä rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta. Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa. SuomiLOVE porautuu syvälle sieluun, ja avaa kyynelkanavat, mutta nostaa pintaan myös ilon ja naurun.

SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu.

Tarinoihin liittyvät laulut vaihtelevat klassikoista uusimpiin hitteihin. Musiikista vastaa iso joukko kotimaisia eturivin artisteja sekä huippumuusikoista koottu LOVEband, jonka solisteina hurmaavat monipuoliset lahjakkuudet Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen. Oman tarinasi voit jakaa tällä lomakkeella.

SuomiLOVEn 1. tuotankauden sivut >>
SuomiLOVEn 2. tuotantokauden sivut

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Hyvä ohjelmaidea, hienoja tarinoita, mutta osa ohjelman kappaleista on todella ihmeellisiä ja huonoja, lisäksi harmittaa että kappaleet on lyhennetty. Mielellään kuulisi varsinkin ne jotka on live-esityksiä studiosta olisi kokonaisia kappaleita.

Lähettänyt käyttäjä

Kerran minua kehotettiin katsomaan jakso, jossa esiintyivät mm. Jesse Kaikuranta ja Lauri Tähkä. Hämmästyin, miten osataan yllättää kahden ihmisen pari.

Lähettänyt käyttäjä

En koskaan tule unohtamaan tarinaa Vaimo yllätti MS-tautia sairastavan miehensä,Ernon ja heidän aitoa rakkautta,rakkaustarinaa.Tässä on meille esimerkki aidosta rakkaudesta ,rakastetaan toisia vaikka mikä sairaus iskisi.He eivät takertuneet sairauteen vaan rakkauteen ja siinä oli astittava ,se hetki,intohimo,ihilivat toisiaan ja se katse molemmilla olivat niin rakastuneita vieläkin koska tietävät myös että aika on rajallinen.Itkin niin kovasti ja tuntui väärältä ,kun näin nuorelta mieheltä aika loppuu kesken,elämä ja niin täydellinen pari.Monikaan vaikka eläisi pitkän elämän ei saa elää näin onnellisina . Jarkko Martikainen teki kyllä hienon työn nostan hänelle hattua.Kappale oli aivan ihana ja osuva tälle parille ja heillä oli vielä huumoriakin,ihana.Tänäpäivänä kun ihmisillä ei ole enään väliä kohdellaan toisia kuin tavaraa ja vaihdellaan niin tämä tarina jos mikä pitäisi herätellä kaikkia ihmisiä ajatteleen ,mikä on tärkeää!kiitos ohjelmasta<3

Lähettänyt käyttäjä

Are there any plans to release a CD or something like that, which includes all (or most) of the songs of the show? The question came up today among the German fans of Osmo Ikonen and all the other great musicians of the LOVEband

Lähettänyt käyttäjä

Voisiko ihana Love-bändi levyttää esittämänsä biisit Osmon ja Johannan tulkitsemina? Oli niin upeita sovituksia, joita kuuntelisi mieluusti useamminkin.

Lähettänyt käyttäjä

Loistava bändi tuo Love-bändi, mutta miessolisti laulaa jatkuvasti silmät kiinni ja se alkaa häiritä! Rasittavaa, kun laulaa katsomossa istuvalle, mutta ei kertaakaan katso tätä!

Lähettänyt käyttäjä

Mahtavia sovituksia Lovebändillä ja esim Kaseva yhtyeen biisi "tyhjää" oli aivan mahtava !!!
Siis saiskos näitä levylle ???

Lähettänyt käyttäjä

Miksi Lovebändin laulajien pitää pilata legendaksi muodostuneet rakkauslaulut? He lisäävät niihin ihmeellisiä uikutuksia jotka eivät kuulu alkuperäiseen. Varmaan nuoteissakin jotain ohjetta olisi...

Lähettänyt käyttäjä

Moi, kaikella kunnioituksella kyseistä artistia kohtaan, voisiko artistia ajatella vaihdettavan? Alamme olla olla kyllästyneitä siihen, ettei alkuperäisiä kappaleita esitetä kuten ne kuluisi esittää....

Lähettänyt käyttäjä

Yhdyn kahteen edelliseen kommentoijaan. Kukahan on tehnyt sovitukset? Ovat useimmiten todella ihmeellisiä. Niin taidetta, niin taidetta. Osmo Ikonen on kyllä osoittanut osaavansa ihan oikeastikin laulaa, esim. versio Beatlesin - oliko And I love You - oli hyvä ja turhia maneereja vältellen esitetty ja sovitettu.

Lähettänyt käyttäjä

miten ohjelmaa ei ole mainostettu enempää. Ilmottautuisin heti. Samaa voisi sanoa siskonpedistä Kuka ihminen on vastuussa ettei näitä ohjelmia informoida katsojille? Varmasti katsojaluku triplaantuisi.

Lähettänyt käyttäjä

on nää kakillensa sukua kun en tiiä osallistumisesta ?

Lähettänyt käyttäjä

Osmo Ikosen sovitukset ovat persiistä. Heittäkää äijä ojaan. . Muuten hyvä ohjelma

Lähettänyt käyttäjä

Vaihtakaa sovitusten tekijää nopeasti. Säälittää katsoa, kun joku vanha ihminen saa kuulla lempilaulunsa sellaisena versiona että hyvä jos tunnistaa. Hävetkää !

Lähettänyt käyttäjä

Odotin uutta Suomilove-kautta, mutta juontajat olivat pettymys! Jokaohjelman Mikko ja Jenni jo nyt Ylellä, miksi????? Olisitte hankkineet jotain uusia tuoreita kasvoja, jos Marja ja Ilkka ei enää halunneet jatkaa. Nyt ei huvita yhtään katsoa ohjelmaa juontajien takia.

Lähettänyt käyttäjä

Hyvää uutta vuotta Lapista,
kovin ovat laulujenne lunnaat eteläkeskeisiä. Ei ole nelijalkaisistakaan puhuttu mitään, saati laulettu. Eikö ole merkitystä?
Jos minulta olisi kysytty, olisin halunnut kuulla esim. Pohjois-Norjassa asuvan ystäväni mielikappaleen Topi Sorsakosken Olet kaikkeni tai Kari Tapion Myrskyn jälkeen. Pidän molemmista, kuten myös Tampereella asuvaa nuorinta veljeäni ajatellen kappaleesta Pikkuveli.
Runoa surusta nelijalkaisen menetyksestä tai ilosta sen saamisesta ei ole taidettu koskaan esittää? Kaarlo Sarkian runo, joka alkaa: Koko päivän ja illan... on aika hyvä.
Turha urputtaa. Vai mitä?
t. Sinikka Räsänen ja koirakaverinsa Fili

Lähettänyt käyttäjä

Hei vielä Lapista,
Niin, eiköhän tässäkin ohjelmassa sopisi soittaa Jukka Karppisen hieno kappale: Ajallaan. Mistä se kertoo ja kenelle, se sietäisi kuunnella.
t. Sinikka Räsänen

Lähettänyt käyttäjä

Ei niin hyvää enää,valitettavasti! Juontajien vaihdos teki tehtävänsä,nyt ohjelma vain junnaa paikoillansa! Hyvä ohjelma pilalla!

Lähettänyt käyttäjä

Hieno ohjelmaformaatti. Kiinnostavia tarinoita/ihmiskohtaloita. Hienoja artistivierailuja.
Ikävä kyllä omat love artistit pilaavat hyvän tunnelman. Esitykset pääsääntöisesti väkinäisiä ja ulkokohtaista, pilaavat tunnelmaa ja latistavat alkuperäisesitystä. Vaihdettava usein kanavaa siksi ajaksi. Voisiko saada mistään ohjelman tunnelmaan sopivampia artisteja.
Kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Hei, olet mielettömän taitava muusikko, mutta valitettavasti laulaesssi esiintymisesi karkoittaa hyvin johdatellut tunne-elämykset ulkokohtaisen ja "ylimielisen" esittämiseksi takia. Toivon, että uskaltaisit kohdata yleisösi rohkeasti, avoimin silmin ja tunteella. Älä piilota sisimpääsi, taiteilija tavoittaa yleisön avautumalla Aidosti . Tällä hetkellä lualaessasi me täällä jäämme aivan ulkopuolle.

Lähettänyt käyttäjä

Osmo ikonen kaikella kunnioituksella mutta olet liian taiteellinen tähän ohjelmaan .Artikulointi on sellaista että pitäisi olla laulujen sanat kädessä että saisi sanomastasi selvää.

Lähettänyt käyttäjä

Musiikiesitysten aikana kamera saisi viipyä kuvauskohteessa kauemmin, eikä vaihtaa kohdetta muutaman sekunnin välein. Laulajaa saisi kuvata rauhassa kauemmin eikä vaihtaa kuvaa edestakaisin kitaraan - laulajaan - koskettimiin - laulajaan - rumpuihin - laulajaan muutaman sekunnin välein. Tulee levoton tunnelma.

Lähettänyt käyttäjä

Odotan Pääskysaaren näyttävän kieltään-onhan tämä ihmisten toive naurettavaa. Sen pitää jotenkin häväistä, vai mitä Jenni? Leppilammen empaattisuutta epäilen-herra tajuaa vain minä,minä asioita.

Lähettänyt käyttäjä

Ohjelman formaatti on tosi hyvä, ja sovitukset biiseistä parantuneet huimasti. Osmo Ikonen taitava muusikko, Please voisitko lopettaa laulelemisen. Ei sovi sulle !

Lähettänyt käyttäjä

Sanotaan television vakiokasvoista mitä hyvänsä, mielestäni ohjelma sai uutta potkua Jennin ja Mikon myötä. Kappaleiden ja tarinoiden esittelyt ovat luontevia ja mukaansa tempaavia. Jenni on aidosti liikuttunut tarinoista.

Lähettänyt käyttäjä

Mikko ja Jenni hoitivat juontohomman hienosti! Tavallisten ihmisten tarinat olivat edelleen pääosassa.

Lähettänyt käyttäjä

Hei, tosihyvä ohjelma juontajia myöden mutta minua häiritsee tuo kameroitten sijoittelu paikasta toiseen, voisi näyttää pidemmän aikaa solistia, haastateltavaa ja yleisöä eikä hyppiä kauheata vauhtia paikasta toiseen. Hirveen rauhatonta. Jos tulee uuttaa kautta niin toivon tämän otettavan huomioon.