Hyppää pääsisältöön

Ulkomaillakin voit seurata Ylen sisältöjä

Yle Areenan ja nettisivustomme yle.fi:n kautta voit seurata sisältöjämme myös ulkomailla. Tekijänoikeudet rajoittavat joidenkin sisältöjen jakelua Suomen rajojen ulkopuolelle.

Yle Areenassa sinulle ovat tarjolla muun muassa seuraavat sisältömme, myös ulkomailla:

 • lähes kaikki uutiset sekä ajankohtais- ja asiaohjelmat
 • valtakunnallisten ja alueellisten radioidemme lähetykset suorina
 • suurin osa Ylen televisiokanavien tarjonnasta.

Näitä radio- ja tv-ohjelmia voit katsoa myös ulkomailla:

Yle Areenassa ohjelmisto uusiutuu ja täydentyy jatkuvasti. Ohjelmat ovat katsottavissa ja kuunneltavissa määräajan, jota rajaavat muun muassa tekijänoikeussopimukset.

Monien lastenohjelmien, draaman ja sarjojen sekä urheilun tekijänoikeudet rajoittavat niiden esittämistä Suomen ulkopuolella. Esimerkiksi olympialaisten esitysoikeudet kuuluvat Kansainväliselle olympiakomitealle, joka usein rajaa esittämistä tiukasti. Emme saa välittää suurkisojen televisiokuvaa Suomen rajojen ulkopuolelle.

Laajenamme jatkuvasti ulkomailla saatavilla olevaa ohjelmistoa ja parannamme siten ulkosuomalaisten palvelua.

Ylen ohjelmaopas
Yle Arenan, Yle Areenan ruotsinkielinen rinnakkaispalvelu

TV Finland

TV Finland -kanava näyttää Ylen eri televisiosisältöjä. Kanava näkyy Ruotsin antenni- ja kaapelivastaanotossa. Jakelu muualle ulkomaille päättyi kesäkuun lopussa 2013.

 • Ylen hallintoneuvostolle johdon katsaus ajankohtaisesta Yle-keskustelusta

  Ylen hallintoneuvosto saa katsauksen kokouksessaan 13.12.

  Ylen hallintoneuvosto saa yhtiön johdolta katsauksen Ylen ympärillä käytävän keskustelun taustoista ja vaikutuksista seuraavassa kokouksessaan 13.12. “Hallintoneuvosto ei ota kantaa Ylen ohjelmapolitiikkaan, vaan haluaa kuulla yhtiön johdon näkemyksen viime aikojen tapahtumista ja niiden vaikutuksista yhtiössä”, sanoo hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Kivelä (PS). Katsau

 • Sisällön brändäys puhutti sometekijöitä

  Pohjoismaisten yleisradioyhtiöiden someväki tapasi Ylellä

  Verkko pursuaa virikkeitä sosiaalisen median tekijöille, eikä someammattilaisten seminaareistakaan pohjolassa suoranaista pulaa ole. Mutta tilaisuus vertailla ja punnita omaa työtä samalta arvopohjalta ja samoista julkisen palvelun tavoitteista käsin ponnistavan someammattilaisen kanssa on harvinaisempi ja arvokas.

 • Petri Home: Yle AR herättää joulukalenterin kuvat eloon

  Lisätty todellisuus tarjoaa hyödyntämisen mahdollisuuksia.

  Lisätty todellisuus (Augmented reality, AR) ja virtuaalitodellisuus (Virtual Reality, VR) ovat tämän hetken kuumia ja kiinnostavia aiheita sekä yleisessä keskustelussa että myös media-alalla. Virtuaalitodellisuudessa käyttäjä uppoutuu kokonaan digitaaliseen ympäristöön, kun taas lisätyn todellisuuden avulla tuodaan digitaalisia elementtejä arkimaailmaan. Koko VR/AR-alasta on povattu mm.

 • Petteri Saarion Erämaan lumo palkittiin Pietarissa

  Erämaan lumo sai Award for Beauty and Humanism -palkinnon.

  Dokumentti sai Green Vision -elokuvafestivaaleilla Award for Beauty and Humanism -palkinnon. Petteri Saarion ohjaama dokumentti Erämaan lumo – Luonnon parantava voima palkittiin Pietarissa viime viikolla päättyneillä Green Vision -elokuvafestivaaleilla Award for Beauty and Humanism -palkinnolla. Venäjän vanhin ympäristöelokuvafestivaali järjestettiin tänä vuonna 21. kerran.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Jenny Lehtinen: Osaan kasvattaa erityislastani ihan itse!

  Opeta sinäkin lapsillesi, miten suhtautua erityislapseen.

  "Kun yksi lapsistani aloitti ensimmäisellä luokalla, kävi suurin koulumaailmaan liittyvistä painajaisistani toteen. Samalle luokalle oli osunut Häirikkölapsi. Juuri sellainen ärsyttävä ADHD-pentu, joka jo ensimmäisinä päivinä mellasti jatkuvasti, heitteli muiden lasten päälle lasinsiruja ja töni rappusissa niin, että toisia sattui." Näin kirjoittaa MHL:n Jenny Lehtinen. Mutta mitä sitten tapahtuikaan?

 • UMK17 – kohti uutta ja isompaa Uuden Musiikin Kilpailua

  Uuden Musiikin Kilpailu uudistuu!

  Tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailu on yksi iso show ja paljon muuta! Mukana on 10 kilpailijaa ja maan parhaiden tekijöiden tuottama bileshow suorana Espoo Metro Areenalta lauantaina 28.1.2017. #UMK17-voittaja edustaa Suomea Euroviisuissa keväällä.

 • Väsyttääkö? Nukutko huonosti? Vastaa kyselyyn!

  Kyselyssä selvitetään uniongelmien esiintymistä Suomessa.

  Kerro meille, miten sinä nukut. Väsymysoireet ovat lisääntyneet viime vuosina jyrkästi ja nyt Helsingin yliopiston tutkijat haluavat selvittää, miten yleisestä ilmiöstä on kyse. Vastaaminen vie vain hetken, mutta antaa tutkijoille todella paljon hyödyllistä tietoa. Kysely on suljettu. Saimme yli 16500 vastausta. Iso kiitos kaikille vastanneille!

 • Heikki Soini: Kiusaaminen kannattaa aina

  ... ja sitä mallia en halua lapsiemme oppivan!

  MHL:n Heikki Soinin mielestä Suomi on kiusaajien luvattu maa: täällä haukutaan lyttyyn kaikki, jotka uskaltavat yrittää jotain tai julkeavat mitenkään erottautua massasta. Eikä se ole lasten syy vaan aikuisten. Meidän on muututtava.