Hyppää pääsisältöön

Ulkomaillakin voit seurata Ylen sisältöjä

Yle Areenan ja nettisivustomme yle.fi:n kautta voit seurata sisältöjämme myös ulkomailla. Tekijänoikeudet rajoittavat joidenkin sisältöjen jakelua Suomen rajojen ulkopuolelle.

Yle Areenassa sinulle ovat tarjolla muun muassa seuraavat sisältömme, myös ulkomailla:

  • lähes kaikki uutiset sekä ajankohtais- ja asiaohjelmat
  • valtakunnallisten ja alueellisten radioidemme lähetykset suorina
  • suurin osa Ylen televisiokanavien tarjonnasta.

Näitä radio- ja tv-ohjelmia voit katsoa myös ulkomailla:

Yle Areenassa ohjelmisto uusiutuu ja täydentyy jatkuvasti. Ohjelmat ovat katsottavissa ja kuunneltavissa määräajan, jota rajaavat muun muassa tekijänoikeussopimukset.

Monien lastenohjelmien, draaman ja sarjojen sekä urheilun tekijänoikeudet rajoittavat niiden esittämistä Suomen ulkopuolella. Esimerkiksi olympialaisten esitysoikeudet kuuluvat Kansainväliselle olympiakomitealle, joka usein rajaa esittämistä tiukasti. Emme saa välittää suurkisojen televisiokuvaa Suomen rajojen ulkopuolelle.

Laajenamme jatkuvasti ulkomailla saatavilla olevaa ohjelmistoa ja parannamme siten ulkosuomalaisten palvelua.

Ylen ohjelmaopas
Yle Arenan, Yle Areenan ruotsinkielinen rinnakkaispalvelu

TV Finland

TV Finland -kanava näyttää Ylen eri televisiosisältöjä. Kanava näkyy Ruotsin antenni- ja kaapelivastaanotossa. Jakelu muualle ulkomaille päättyi kesäkuun lopussa 2013.

  • Svenska Ylen yt-neuvottelut päättyivät

    Yhteistoimintaneuvottelut saatiin päätökseen 19.5.2017.

    Yhteistoimintaneuvottelut Ylen ruotsinkielisessä yksikössä alkoivat 15.3. ja niiden piirissä on ollut yhteensä 161 henkilöä. Yt-menettely päättyi 19. toukokuuta 2017. Päättyneiden neuvotteluiden jälkeen 42 tehtävää lakkasi ja 30 uutta tehtävää syntyi. Yhteensä vähennys on 20 henkilötyövuotta ja 7 henkilöä irtisanotaan.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua