Hyppää pääsisältöön

Töihin Yleen!

Sebastian Backman työpisteessään Kuva: Linda Haglund journalistinen työ,sebastian backman,toimitustyö,urheilutoimittajat

Ylessä työskentelee noin kolmetuhatta media-alan ammattilaista. Lisäksi tarjoamme työmahdollisuuksia tuhansille määräaikaisille työntekijöille ja freelancereille.

Avoimet työpaikkamme löydät täältä.

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen lomakkeella, jonka löydät avointen työpaikkojen listauksesta.

Kesätöihin tai harjoitteluun Yleen

Voit hakea meiltä opintoihin liittyviä harjoittelupaikkoja. Ilmoitamme niistä avoimissa työpaikoissa. Voit olla yhteydessä myös suoraan sinua kiinnostavaan toimitukseen tai osastoon. Lisäksi etsimme itse harjoittelijoita tiettyihin tehtäviin oppilaitosten kautta. Lisätietoa harjoittelusta ja tet-harjoittelusta Ylessä löydät sivuiltamme.

Meillä työskentelee vuosittain nuoria kesätoimittajina ja muissa tehtävissä. Kesätoimittajat ovat tavallisesti opiskelijoita tai muuten jo alan työkokemusta hankkineita.

Kesätoimittajien haku uutis- ja ajankohtaistoimitukseen kesäksi 2017 on jo päättynyt.

Millaista työ Ylessä on – seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tietoa ja tunnelmia Ylestä löydät myös tunnisteilla #yle, #ylemme ja #ylelle. Lisäksi voit seurata meitä Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä tai Instagramissa.

 • Yle lahjoitti historiallisen äänitteen Lahden Radio- ja tv-museolle

  Hitler-äänite Ylen arkistoista Lahden radio- ja tv-museolle.

  Ainutlaatuinen ja kansainvälisesti merkittävä Yle Arkiston ääninauha luovutettiin museokokoelmiin. Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen lahjoitti Lahden Radio- ja tv-museolle historiallisen äänitteen, jolle on tallennettu osa valtakunnankansleri Adolf Hitlerin ja marsalkka Carl Gustaf Mannerheimin välisestä keskustelusta 4.6.1942. Lahden radio- ja tv-museo avataan yleisölle pe

 • Toimeksianto: Ylen journalistisen päätöksentekoprosessin auditointi

  Ylen auditoinnin toimeksianto

  Taustaa Viime kuukausina julkisuudessa on käyty keskustelua Yleisradion journalistisen päätöksenteon laadusta ja prosessista. Yleisradion rooli verorahoitteisena julkisena palveluna edellyttää, että sen journalistinen ohjelmapäätöksenteko nauttii kansalaisten luottamusta.

 • JSN: Yle sai vapauttavan, Suomen Kuvalehti langettavan päätöksen

  Ratkaisut liittyvät samanaikaiseen kuulemiseen.

  Julkisen sanan neuvosto ratkaisi 22.2. pidetyssä kokouksessaan kaksi ensimmäistä päätöstä ns. Terrafame-vyyhtiin liittyvistä kanteluista. JSN antoi samanaikaiseen kuulemiseen liittyvistä kanteluista Ylelle vapauttavan ratkaisun ja Suomen Kuvalehdelle langettavan ratkaisun loppuvuoden 2016 uutisista.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Ajansiirto-ominaisuus Areenan tv-kanavalähetyksiin

  Kelaa tv-lähetystä taaksepäin

  Areenassa näkyviä tv-kanavien lähetyksiä voi nyt kelata taaksepäin. Ajansiirtomahdollisuuden pituus on neljä tuntia. Areenan web-palvelussa on nyt mahdollista kelata tv-kanavien lähetyksiä taaksepäin neljän tunnin ajan.

 • Kukkuu-leikki valmistaa elämään – nämä tärkeät taidot opetat lapsellesi leikin avulla

  Kukkuu-leikki opettaa turvallisuuden tunnetta ja pysyvyyttä.

  Kaikki tietävät leikin: aikuinen piiloutuu käsiensä taakse ja ilmestyy pian piilostaan sanoen painokkaasti KUKKUU! Ja leikkikaverina oleva vauva nauraa hykertää. Kukkuu-leikki on usein ensimmäinen leikki, jota vanhemmat lapsen kanssa leikkivät. Leikki on niin yksinkertainen, että ei uskoisi miten tärkeä se on vauvalle hänen kehityksensä kannalta.

 • "Tiesitkö, että sä oot tosi lihava?"

  Kannattaako lihavalle kertoa, että hän on lihava?

  "Huonot elämäntavat ja hyvinvoinnin laiminlyöminen kertovat jostain aivan muusta, kuin ihmisen halusta olla lihava. Oletko kysynyt, onko läheiselläsi kaikki hyvin? Selvittänyt, mitä ystävällesi oikeasti kuuluu? Voisitko auttaa häntä jossain? Onko ystäväsi elämä ja kalenteri liian täynnä, vai painaako häntä jokin henkilökohtainen asia?" kirjoittaa Saara Sarvas.