Hyppää pääsisältöön

Me teemme yle.fi/musiikki-sivustoa

Nämä tyypit tekevät yle.fi/musiikki -sivustoa. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)yle.fi. Jos haluat tavoittaa meidät kaikki kerralla, lähetä sähköpostia osoitteeseen kaikki.musiikista(at)yle.fi

ylefi/musiikki -toimitus
Joonas, Lauri, Sami, Sari ja Veli ylefi/musiikki -toimitus Kuva: Yle yle.fi/musiikki

Sari Casal

Nautin matkustelusta, ruuasta ja lattaritansseista. Tykkään hymyistä, halauksista ja huolenpidosta.

Sami Hahtala

Savolainen amatööribasisti.
Seuraa Samia Twitterissä.

Joonas Josefsson

Toimitan, ohjaan ja käsikirjoitan. Mikään inhimillinen ei ole vierasta.
Seuraa Joonasta Twitterissä.

Veli Kauppinen

Kaikenlaisen musiikin rakastaja.
Seuraa Veliä Twitterissä.

Lauri Leskinen

Suosikkilevyni lapsena olivat The Beatlesin Punainen tupla ja Mozartin Pieni yösoitto. Lempiruokani on ramen. Minulla on karvaton koira.
Seuraa Lauria Twitterissä.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Miksi YLE Teeman sunnuntain musiikkiohjelmat esitetään vasta alkaen klo.21.00 ?
Ei kovin hyvä aika työssäkäyvälle kerrostaloasujalle !

Lähettänyt käyttäjä

Eikö musiikkitarjontaa voisi vähän parantaa, ettei tarvitsisi kuunnella kahta kertaa päivässä vov vov ja pari muuta sanaa ja taas vovvov jne. Kukahan kuuluja halusi viime vuonnakaan kuulla kolme kertaa päivässä Näkymättömän tytön? ei kukaan ja sitten kehusttiin, että oli eniten soitettu. Puolissa sanoituksista ei ole sanoja kuin muutama. On tuota vov vov vov vov ta, äää, ööötä ja muuta mölinää paljon yli kappaleen keston niin kotimaisissa kuin ulkomaisissakin. Huh Huh. Eikö joku teistä monista toimittajista voisi kuunnella niitä kappaleita ensin ja sitten vähän valikoida. Ei aina kerkii, kun on huono liikkumaan sulkemaan radiota kun vaikka joku alkaa lypsää tissistä kahvimaitoa, sitäkin useampia kertoja päivässä.

Lähettänyt käyttäjä

Onko klassinen musiikki poistettu agendalta? Tämän sivun toimittajilla ei ainakaan näytä olevaan intressiä eikä osaamista asian tiimoilta. Toivotaan muutosta asiaan!

Lähettänyt käyttäjä

Miksi Juicen ja Eppujen samat Rupiset 15 yössä olevat kappaleet soivat jatkuvasti? Epuilla ja Juicella löytyy enemmän kuin 5 kappaletta laajista tuotannoistaan ! Onko Hietamäki syyllinen tähän ?

Lähettänyt käyttäjä

Musiikkipäälliköthän nuo soittolistat kasaavat. Ei toimittajille anneta valtaa. Musiikkipäälliköt taasen kumartavat syvästi levy-yhtiöiden lobbareille. Ei veronmaksajien Yle ole mikään poikkeus. Korruptiota.

Lähettänyt käyttäjä

Musikkiohjelmatoive TV:n puolelle:

Uusikaapa mainio dokumentti Ry Gooder'sta ja Buena Vista Social Club'sta. Kuuba ja sen musiikki on yhä vain suositumpaa!

Kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Olen jo vuosikausia harmitellut Suomessa esitettävien musiikkiohjelmien heikkoa tasoa, nehän keskittyvät lähinnä iän ikuisiin kotimaisiin iskelmäartisteihin yms. Olisiko liikaa vaadittu, että edes Yle ryhtyisi esittämään Jools Hollandin mainiota musiikkiohjelmaa, jossa esiintyy sekä huippumuusikoita sekä uransa alussa olevia artisteja ympäri maailmaa? Ohjelma ei varmaankaan ole kovin halpa, mutta kannattaako sitä syytää rahaa huonolaatuiseen musiikkikulttuuriohjelmistoonkaan?

 • Tuomo & Markus eli Miikka Paatelainen (vas.), Verneri Pohjola, Markus Nordenstreng, Juho Viljanen, Tuomo Prättälä ja Jere Ijäs.

  Tuomo & Markus kaupungissa, josta livemusiikki ei koskaan kadonnut

  Tuomo & Markus esiintyi SXSW-festivaalilla Texasissa.

  Helsinkiläisbändi vei Austiniin, South by Southwest -tapahtumaan hienostuneen sekoituksen countrya, bluesia, soulia ja jazzia. "Ei kannata tehdä liian tiukkoja raja-aitoja itselleen – mitä biiseissä saa olla ja mitä ei”, Tuomo Prättälä sanoo.

 • horisonttia kohti kulkeva tie, tummasävyinen käsitelty kuva

  Sen täytyy viedä pidemmälle… Avaruusromua 26.3.2017

  Musiikin voi tehdä niin, että se stimuloi aivosoluja

  Millaista on musiikki, joka ei ole ”western music”, vaan ”non-world music”? Musiikin voi tehdä niin, että se stimuloi aivosoluja, sanoo eräs musiikin tekijä. Kuinka soi legendaarisen ranskalaisen GRM-studion perintö tänään? Mikä on paras keino ajatella musiikkia? Millaista on musiikki, jonka tulee olla tummaa ja syvää? Voitko luottaa omiin silmiisi ja korviisi? Avaruusromussa uutta suomalaista, ruotsalaista, tanskalaista ja ranskalaista musiikkia. Toimittajana Jukka Mikkola.

 • Marko Gustafsson, Timo Turpeinen ja Jorma Hietamäki Levylautakunnassa

  Aito ja alaston ähkintä voitti Timo Turpeisen puolelleen.

  Lorde meni pianoballadilla ihon alle

  Aidot soittimet vai konepoppi, iso lauluääni vai ähkintä? Näitä puntaroitiin Levylautakunnassa, jossa vieraana olivat laulamisen ja lauluntekemisen ammattilainen Timo Turpeinen, toimittaja ja basisti Marko Gustafsson sekä Radio Suomen musiikkipällikkö Jorma Hietamäki. Pisteet ja tulokset 1.

 • piirilevy, lähikuva

  Muistilla on oma tahto. Avaruusromua 19.3.2017

  Lisää EBU:n Taiteen syntymäpäivän 2017 satoa

  Miksi meidän muistimme kadottaa sen, minkä me itse haluaisimme säilyttää? Miksi muistimme on oikukas? Miksi muistimme ei tottele meitä? Tällaisia asioita pohtii hollantilainen professori Douwe Draaisma Muistikirjassaan. Ruotsalainen säveltäjä Lisa Nordström pohtii sitä, miten me tulemme muistojemme kanssa toimeen, miten me suodatamme niitä mielessämme. Avaruusromussa kuunnellaan Euroopan yleisradioliiton EBU:n Taiteen syntymäpäivän 2017 satoa. Mukana myös päänsisäistä matkailua ja outoa Boleroa. Toimittajana Jukka Mikkola.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Kirjailija Katja Kettu vuonna 2017.

  Katja Kettu: Lällällää, helvettiäpä ei ole

  Kirsi-mummon kuolema sai Katja Ketun ajattelemaan jumalaa.

  Minulta kuoli hiljattain mummo. Kirsti Inkeri Heikkinen. Sinänsä Kirsti Inkerin kuolemaan ei liittynyt mitään tavatonta, mutta kuolema pistää miettimään mahdollisuutta kuolemanjälkeisestä olotilasta. Elo ilman jumaluutta on kolkkoa ja ankaraa, kun tulee kysymys kuolemasta ja olemisen rajallisuudesta, Katja Kettu kirjoittaa kolumnissaan.

 • Otra Romppanen_henkilökuva

  Otra Romppanen - Murheenlaakson menninkäinen

  Mana Mana -legenda kertoo värikkäästä elämästään.

  Otra Romppanen on Joensuun ensimmäinen punkkari, jonka kitarasoundi mullisti 80-luvun lopun suomalaisen vaihtoehtomusiikin. Nykyisin Etelä-Savossa asuvan Mana Mana -legendan elämään on mahtunut hulluja mutta lahjakkaita ihmisiä, genrerajojen halveksuntaa, itsetuhoisia ajatuksia ja ultimaattista sekoilua. Muiden mielipiteistä Otra ei edelleenkään välitä.