Hyppää pääsisältöön

Me teemme yle.fi/musiikki-sivustoa

Nämä tyypit tekevät yle.fi/musiikki -sivustoa. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)yle.fi. Jos haluat tavoittaa meidät kaikki kerralla, lähetä sähköpostia osoitteeseen kaikki.musiikista(at)yle.fi

Joonas, Lauri, Sami, Sari ja Veli ylefi/musiikki -toimitus Kuva: Yle yle.fi/musiikki

Sari Casal

Nautin matkustelusta, ruuasta ja lattaritansseista. Tykkään hymyistä, halauksista ja huolenpidosta.

Sami Hahtala

Savolainen amatööribasisti.
Seuraa Samia Twitterissä.

Joonas Josefsson

Toimitan, ohjaan ja käsikirjoitan. Mikään inhimillinen ei ole vierasta.
Seuraa Joonasta Twitterissä.

Veli Kauppinen

Kaikenlaisen musiikin rakastaja.
Seuraa Veliä Twitterissä.

Lauri Leskinen

Suosikkilevyni lapsena olivat The Beatlesin Punainen tupla ja Mozartin Pieni yösoitto. Lempiruokani on ramen. Minulla on karvaton koira.
Seuraa Lauria Twitterissä.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Miksi YLE Teeman sunnuntain musiikkiohjelmat esitetään vasta alkaen klo.21.00 ?
Ei kovin hyvä aika työssäkäyvälle kerrostaloasujalle !

Lähettänyt käyttäjä

Eikö musiikkitarjontaa voisi vähän parantaa, ettei tarvitsisi kuunnella kahta kertaa päivässä vov vov ja pari muuta sanaa ja taas vovvov jne. Kukahan kuuluja halusi viime vuonnakaan kuulla kolme kertaa päivässä Näkymättömän tytön? ei kukaan ja sitten kehusttiin, että oli eniten soitettu. Puolissa sanoituksista ei ole sanoja kuin muutama. On tuota vov vov vov vov ta, äää, ööötä ja muuta mölinää paljon yli kappaleen keston niin kotimaisissa kuin ulkomaisissakin. Huh Huh. Eikö joku teistä monista toimittajista voisi kuunnella niitä kappaleita ensin ja sitten vähän valikoida. Ei aina kerkii, kun on huono liikkumaan sulkemaan radiota kun vaikka joku alkaa lypsää tissistä kahvimaitoa, sitäkin useampia kertoja päivässä.

Lähettänyt käyttäjä

Onko klassinen musiikki poistettu agendalta? Tämän sivun toimittajilla ei ainakaan näytä olevaan intressiä eikä osaamista asian tiimoilta. Toivotaan muutosta asiaan!

Lähettänyt käyttäjä

Miksi Juicen ja Eppujen samat Rupiset 15 yössä olevat kappaleet soivat jatkuvasti? Epuilla ja Juicella löytyy enemmän kuin 5 kappaletta laajista tuotannoistaan ! Onko Hietamäki syyllinen tähän ?

Lähettänyt käyttäjä

Musiikkipäälliköthän nuo soittolistat kasaavat. Ei toimittajille anneta valtaa. Musiikkipäälliköt taasen kumartavat syvästi levy-yhtiöiden lobbareille. Ei veronmaksajien Yle ole mikään poikkeus. Korruptiota.

Lähettänyt käyttäjä

Musikkiohjelmatoive TV:n puolelle:

Uusikaapa mainio dokumentti Ry Gooder'sta ja Buena Vista Social Club'sta. Kuuba ja sen musiikki on yhä vain suositumpaa!

Kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Olen jo vuosikausia harmitellut Suomessa esitettävien musiikkiohjelmien heikkoa tasoa, nehän keskittyvät lähinnä iän ikuisiin kotimaisiin iskelmäartisteihin yms. Olisiko liikaa vaadittu, että edes Yle ryhtyisi esittämään Jools Hollandin mainiota musiikkiohjelmaa, jossa esiintyy sekä huippumuusikoita sekä uransa alussa olevia artisteja ympäri maailmaa? Ohjelma ei varmaankaan ole kovin halpa, mutta kannattaako sitä syytää rahaa huonolaatuiseen musiikkikulttuuriohjelmistoonkaan?

 • Vanha rumpali Meiju Suvas riemastui rumban ja kantrin rytmeistä

  Juhlavuottaan aloittava Meiju Suvas kuunteli uutuuslevyt

  Taitavaa laulua, villiinnyttäviä rytmejä ja syvällistä sanomaa - uutuuslevyjen antia arvioitiin Levylautakunnassa. Laulaja ja rumpali Meiju Suvas on juuri aloittamassa 35-vuotis taiteilijajuhlavuottaan ja kuunteli tarkalla korvalla rytmiikkaa. Raadissa mukana myös Kalevi Pollari ja Jorma Hietamäki. Pisteet ja kommentteja 1.

 • David Bowie Berliinin muurin varjossa. Avaruusromua 15.1.2017

  Se ei ehkä ollut paras paikka hankkiutua eroon huumeista.

  Eletään vuotta 1976. 29-vuotias David Bowie on pahasti koukussa. Viime vuodet hän on viettänyt vauhdikasta ja huumeista elämää Yhdysvalloissa. Nyt hän haluaa eroon kokaiinista. Hän haluaa tehdä uutta musiikkia. Tuon aikainen, muurilla jaettu Berliini ei ehkä ollut paras mahdollinen paikka hankkiutua eroon huumeista, mutta se oli hyvä paikka liikkua lähes tuntemattomana. Ja se oli hyvä paikka tehdä uutta musiikkia. David Bowien outo ja vallankumouksellinen albumi Low julkaistiin 14.1.1977. 40 vuotta sitten! Toimittajana Jukka Mikkola.

 • Matti Kallio - suomalaismuusikko tarujen saarella

  Vieraana Matti Kallion studiolla Islannissa

  Matti Kallio on musiikin monitoimimies: haitaristi, multi-instrumentalisti, säveltäjä, sovittaja, tuottaja ja äänittäjä. Hän soittaa niin kansanmusiikkiin ja maailmanmusiikkiin kallellaan olevissa produktioissa kuin Hectorin ja Pekka Simojoen taustabändeissä. Lastenmusiikin saraltakin taas tullut muutama Emma-ehdokkuus. Suomalaisen musiikkimaailman vaikuttajalla on kuitenkin yksi erikoinen piirre - hän asuu Islannissa.

 • Tuisku hiihtää ja Litku junailee

  Mystisiä hetkiä, syvää talenttia ja tragikoomisia tekstejä

  Parhaimmillaan musiikki avaa tunnemuistoja, kertoo sielulle jostain arkitajunnan ulkopuolisesta mystiikasta. Tällaisia hetkiä koettiin taas uusien levyjen äärellä. Omia arvioitaan antoivat pitkän linjan radioammattilainen, muusikko ja työnohjaaja Mikko Harjunpää sekä Ylen Tero Liete ja Jami Liukkonen. Pisteet ja kommentit 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua