Hyppää pääsisältöön

Me teemme yle.fi/musiikki-sivustoa

Nämä tyypit tekevät yle.fi/musiikki -sivustoa. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)yle.fi. Jos haluat tavoittaa meidät kaikki kerralla, lähetä sähköpostia osoitteeseen kaikki.musiikista(at)yle.fi

ylefi/musiikki -toimitus
Joonas, Lauri, Sami, Sari ja Veli ylefi/musiikki -toimitus Kuva: Yle yle.fi/musiikki

Sari Casal

Nautin matkustelusta, ruuasta ja lattaritansseista. Tykkään hymyistä, halauksista ja huolenpidosta.

Sami Hahtala

Savolainen amatööribasisti.
Seuraa Samia Twitterissä.

Joonas Josefsson

Toimitan, ohjaan ja käsikirjoitan. Mikään inhimillinen ei ole vierasta.
Seuraa Joonasta Twitterissä.

Veli Kauppinen

Kaikenlaisen musiikin rakastaja.
Seuraa Veliä Twitterissä.

Lauri Leskinen

Suosikkilevyni lapsena olivat The Beatlesin Punainen tupla ja Mozartin Pieni yösoitto. Lempiruokani on ramen. Minulla on karvaton koira.
Seuraa Lauria Twitterissä.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Miksi YLE Teeman sunnuntain musiikkiohjelmat esitetään vasta alkaen klo.21.00 ?
Ei kovin hyvä aika työssäkäyvälle kerrostaloasujalle !

Lähettänyt käyttäjä

Eikö musiikkitarjontaa voisi vähän parantaa, ettei tarvitsisi kuunnella kahta kertaa päivässä vov vov ja pari muuta sanaa ja taas vovvov jne. Kukahan kuuluja halusi viime vuonnakaan kuulla kolme kertaa päivässä Näkymättömän tytön? ei kukaan ja sitten kehusttiin, että oli eniten soitettu. Puolissa sanoituksista ei ole sanoja kuin muutama. On tuota vov vov vov vov ta, äää, ööötä ja muuta mölinää paljon yli kappaleen keston niin kotimaisissa kuin ulkomaisissakin. Huh Huh. Eikö joku teistä monista toimittajista voisi kuunnella niitä kappaleita ensin ja sitten vähän valikoida. Ei aina kerkii, kun on huono liikkumaan sulkemaan radiota kun vaikka joku alkaa lypsää tissistä kahvimaitoa, sitäkin useampia kertoja päivässä.

Lähettänyt käyttäjä

Onko klassinen musiikki poistettu agendalta? Tämän sivun toimittajilla ei ainakaan näytä olevaan intressiä eikä osaamista asian tiimoilta. Toivotaan muutosta asiaan!

Lähettänyt käyttäjä

Miksi Juicen ja Eppujen samat Rupiset 15 yössä olevat kappaleet soivat jatkuvasti? Epuilla ja Juicella löytyy enemmän kuin 5 kappaletta laajista tuotannoistaan ! Onko Hietamäki syyllinen tähän ?

Lähettänyt käyttäjä

Musiikkipäälliköthän nuo soittolistat kasaavat. Ei toimittajille anneta valtaa. Musiikkipäälliköt taasen kumartavat syvästi levy-yhtiöiden lobbareille. Ei veronmaksajien Yle ole mikään poikkeus. Korruptiota.

Lähettänyt käyttäjä

Musikkiohjelmatoive TV:n puolelle:

Uusikaapa mainio dokumentti Ry Gooder'sta ja Buena Vista Social Club'sta. Kuuba ja sen musiikki on yhä vain suositumpaa!

Kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Olen jo vuosikausia harmitellut Suomessa esitettävien musiikkiohjelmien heikkoa tasoa, nehän keskittyvät lähinnä iän ikuisiin kotimaisiin iskelmäartisteihin yms. Olisiko liikaa vaadittu, että edes Yle ryhtyisi esittämään Jools Hollandin mainiota musiikkiohjelmaa, jossa esiintyy sekä huippumuusikoita sekä uransa alussa olevia artisteja ympäri maailmaa? Ohjelma ei varmaankaan ole kovin halpa, mutta kannattaako sitä syytää rahaa huonolaatuiseen musiikkikulttuuriohjelmistoonkaan?

 • Levylautakunnassa 22.4.2017 Juha-Pekka Sillanpää, Pete Parkkonen, Sami Pitkämö ja pj. Hanna Pakarinen

  Shakira Shokeerasi Pete Parkkosen ja Sami Pitkämön, John McGregor elvytti.

  Pitkän tauon pitänyt John McGregor palasi huipulle.

  Uutuuslevyjä ihmettelemässä olivat Pete Parkkonen, Sami Pitkämö ja Juha-Pekka Sillanpää. Pisteet ja kommentteja 1. John McGregor: Ajatukset juoksevat 29 pistettä (John McGregor - Pekka Kuusisto) Pete: En ole tällaista musiikkia kuullut pitkään aikaan, soundimaailma toimi todella hienosti.

 • sähkötolppa, öinen taivas, käsitelty kuva

  Kaukana väijyy ääniä! Avaruusromua 23.4.2017

  Radikaaleissa äänimaisemissa ja äänitaiteen äärillä.

  Millaisella musiikilla tyhjennettiin Sofian suuren sirkuksen katsomo Bulgariassa vuonna 1968? Miksi radikaali elektroninen esitys keskeytettiin? M.A.Nummisen luotsaama Sähkökvartetti herättää edelleen intohimoja. Vuonna 2017 haasteeseen ovat tarttuneet nuoremmat suomalaiset musiikin tekijät. Entä miltä kuulostavat suurkaupunkien maanalaiset radioasemat? Avaruusromussa seikkaillaan myös spirituaalisissa pohjoisen äänimaisemissa ja äänitaiteen äärillä. Toimittajana Jukka Mikkola.

 • Jami Liukkonen, Jannike ja Tomi Markkola Levylautakunnassa

  Lähes täydellinen popballadin teki Harry Styles

  Huippupoppia Britanniasta - Harry Styles

  Levyuutuuksia kuuntelivat Tangokuningas Tomi Markkola, ensilevynsä julkaissut Jannike Sandström ja Ylen Jami Liukkonen. Pisteet ja kommentteja 1. Harry Styles: Sign of the times 27 pistettä (Alex Salibian, Harry Styles, Jeff Bhasker, Mitch Rowland, Ryan Nasci, Tyler Johnson) Tomi: Ihan mieletön balladi, paras pitkään aikaan kuulemani kappale.

 • Miehet tarkastelevat outoa löytöään elokuvassa The Thing – "se" toisesta maailmasta

  Ääniä toisesta maailmasta!

  The Thing, I Dream of Wires, Avaruusromua

  Se oli maailman pelottavin ääni. Siinä oli jotakin selittämätöntä ja tuonpuoleista. Elokuva oli jännittävä, mutta se ääni… Se oli suorastaan jäätävä. Mistä se tuli? Mikä sai sen aikaan?

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Vesipisarakuvan päällä vaaleanpunaisella pohjalla sydän.

  Haavoittunut mieli kaipaa pysähtymistä, tukea ja aikaa itkulle

  Miten mielen haavoja voi parantaa?

  Käteen tullut haava on helppo hoitaa. Ihon puhdistus ja laastari päälle, that’s it. Jos haava vaatii tikkejä parantuakseen, kiireesti päivystykseen. Mutta miten hoitaa mielen haavoja, kun lapsuuden läskiksi haukkumiset tai rimppakintuksi kutsumiset ovat iskostuneet tiukasti mieleen? Millaisilla keinoilla pohjamutiin tallotun minuuden ja terveen itsetunnon voi löytää? Mistä tietää tarvitsevansa ammattiapua?

 • Rovastin vaurioitunutta mopoa tarkastellaan huoltamon pihalla. Erkki Siltola, Tauno Karvonen, Sylvi Salonen ja Tuire Salenius.

  Tankki täyteen – menestyskomedia, jossa ei viljelty vitsejä

  Koko sarja pysyvästi katsottavana Elävässä arkistossa.

  Vuonna 1978 aloittanut Tankki täyteen oli suomalaisen tilannekomedian pioneeri. Se nousi katsojien kestosuosikiksi, vaikka TV2:n ohjelmapäällikkö ihmettelikin, missä huumorisarjan vitsit viipyvät. Sarjan jaksot ovat pysyvästi katsottavina Elävässä arkistossa ja Areenassa. Tämä kooste tarjoaa niiden lisäksi myös tausta-aineistoa tv-klassikon tekemisestä.

 • Kaikkien aikojen juhannusjuhlien kartta

  Tule mukaan kaikkien aikojen juhannusjuhliin!

  Juhannuksena koko Suomi muuttuu valtavaksi juhla-areenaksi.

  Tänä juhannusaattona juhlimme yhdessä satavuotiasta Suomea! Keräämme yhteen festivaalit, tanssilavat, kaupunkien juhannustapahtumat ja ihmisten omat mökkibileet ja muutamme Suomen yhdeksi valtavaksi tanssipaikaksi – kaikkien aikojen juhannusjuhla-areenaksi. Katso kartasta, ketkä ovat jo mukana, ja lisää oma juhlasi mukaan!