Hyppää pääsisältöön

Me teemme yle.fi/musiikki-sivustoa

Nämä tyypit tekevät yle.fi/musiikki -sivustoa. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)yle.fi. Jos haluat tavoittaa meidät kaikki kerralla, lähetä sähköpostia osoitteeseen kaikki.musiikista(at)yle.fi

Joonas, Lauri, Sami, Sari ja Veli ylefi/musiikki -toimitus Kuva: Yle yle.fi/musiikki

Sari Casal

Nautin matkustelusta, ruuasta ja lattaritansseista. Tykkään hymyistä, halauksista ja huolenpidosta.

Sami Hahtala

Savolainen amatööribasisti.
Seuraa Samia Twitterissä.

Joonas Josefsson

Toimitan, ohjaan ja käsikirjoitan. Mikään inhimillinen ei ole vierasta.
Seuraa Joonasta Twitterissä.

Veli Kauppinen

Kaikenlaisen musiikin rakastaja.
Seuraa Veliä Twitterissä.

Lauri Leskinen

Suosikkilevyni lapsena olivat The Beatlesin Punainen tupla ja Mozartin Pieni yösoitto. Lempiruokani on ramen. Minulla on karvaton koira.
Seuraa Lauria Twitterissä.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Miksi YLE Teeman sunnuntain musiikkiohjelmat esitetään vasta alkaen klo.21.00 ?
Ei kovin hyvä aika työssäkäyvälle kerrostaloasujalle !

Lähettänyt käyttäjä

Eikö musiikkitarjontaa voisi vähän parantaa, ettei tarvitsisi kuunnella kahta kertaa päivässä vov vov ja pari muuta sanaa ja taas vovvov jne. Kukahan kuuluja halusi viime vuonnakaan kuulla kolme kertaa päivässä Näkymättömän tytön? ei kukaan ja sitten kehusttiin, että oli eniten soitettu. Puolissa sanoituksista ei ole sanoja kuin muutama. On tuota vov vov vov vov ta, äää, ööötä ja muuta mölinää paljon yli kappaleen keston niin kotimaisissa kuin ulkomaisissakin. Huh Huh. Eikö joku teistä monista toimittajista voisi kuunnella niitä kappaleita ensin ja sitten vähän valikoida. Ei aina kerkii, kun on huono liikkumaan sulkemaan radiota kun vaikka joku alkaa lypsää tissistä kahvimaitoa, sitäkin useampia kertoja päivässä.

Lähettänyt käyttäjä

Onko klassinen musiikki poistettu agendalta? Tämän sivun toimittajilla ei ainakaan näytä olevaan intressiä eikä osaamista asian tiimoilta. Toivotaan muutosta asiaan!

Lähettänyt käyttäjä

Miksi Juicen ja Eppujen samat Rupiset 15 yössä olevat kappaleet soivat jatkuvasti? Epuilla ja Juicella löytyy enemmän kuin 5 kappaletta laajista tuotannoistaan ! Onko Hietamäki syyllinen tähän ?

Lähettänyt käyttäjä

Musiikkipäälliköthän nuo soittolistat kasaavat. Ei toimittajille anneta valtaa. Musiikkipäälliköt taasen kumartavat syvästi levy-yhtiöiden lobbareille. Ei veronmaksajien Yle ole mikään poikkeus. Korruptiota.

Lähettänyt käyttäjä

Musikkiohjelmatoive TV:n puolelle:

Uusikaapa mainio dokumentti Ry Gooder'sta ja Buena Vista Social Club'sta. Kuuba ja sen musiikki on yhä vain suositumpaa!

Kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Olen jo vuosikausia harmitellut Suomessa esitettävien musiikkiohjelmien heikkoa tasoa, nehän keskittyvät lähinnä iän ikuisiin kotimaisiin iskelmäartisteihin yms. Olisiko liikaa vaadittu, että edes Yle ryhtyisi esittämään Jools Hollandin mainiota musiikkiohjelmaa, jossa esiintyy sekä huippumuusikoita sekä uransa alussa olevia artisteja ympäri maailmaa? Ohjelma ei varmaankaan ole kovin halpa, mutta kannattaako sitä syytää rahaa huonolaatuiseen musiikkikulttuuriohjelmistoonkaan?

 • Bumtsibum-miehet eilen ja tänään Levylautakunnassa

  Humpp'n'roll tulee ja jyrää!

  Levylautakunta tutustuu tyylisuuntaan 'humpp'n'roll' ja vaipuu nirvanaan ruotsalaisneidon hönkäilystä. Arvioitaan antamassa pitkiltä unilta herätetyn musiikkiohjelma Bumtsibumin uusi juontaja Kalle Lindroth, jonka kiireisiin lukeutuu oman muusikonuran lisäksi myös Kirkan esittäminen musikaalissa.

 • Sfäärien avaruuksissa on musiikkia! Avaruusromua 26.2.2017

  Taivaallinen liike tuottaa musiikin kaltaista harmoniaa.

  Antiikin Kreikan aikaan elänyt Pythagoras huomasi, että sävelen korkeus on suhteessa ääntä tuottavan, värähtelevän kielen pituuteen. Hän huomasi, että musiikissa vallitsevat yksinkertaiset kokonaislukujen suhteet. Pythagoras tutki myös avaruutta ja oli hyvin perillä planeettojen, kuun ja auringon välisistä matemaattisista suhteista. Hän esitti, että taivaankappaleiden liike tuotti musiikin kaltaista harmoniaa, jota hän kutsui sfäärien musiikiksi, sfäärien harmoniaksi. Toimittajana Jukka Mikkola

 • Soulmiehet Ahvonen ja Pöyhönen arvostavat tekemisen meininkiä

  Jamiroquai oli soulmiesten mieleen

  Ei ole mitään konsensusmiehiä nämä levyuutuuksien arvioijat. Sama kappale saa yhdeltä tuomarilta 9 ja toiselta 1. Voidaan puhua voimakkaista mielipide-eroista, kun studiossa istuvat soulmiehet Niko Ahvonen ja Jussu Pöyhönen sekä Radio Suomen musiikkipäällikkö Jorma Hietamäki. Pisteet ja kommentteja 1.

 • Meidän on astuttava metafysiikan alueelle! Avaruusromua 19.2.2017

  Uutta suomalaista musiikkia koko kosmoksen laajuudelta.

  ”Mitä laajempi on ajattelun sävelasteikko, sitä suurempi on mahdollisuus löytää totuus”, kirjoittaa Andrew Tomas kirjassaan Kosmista elämää etsimässä. Hän sanoo kaiken tiedon olevan suhteellista, riippuen sijainnistaan ajassa ja tilassa, ja huomauttaa, että meidän on astuttava metafysiikan alueelle vastauksien löytämiseksi. Avaruusromussa liikutaan ainakin symbolisesti metafysiikan alueella, musiikillisia vastauksia etsien. Uutta suomalaista musiikkia, koko kosmoksen laajuudelta. Toimittajana Jukka Mikkola.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Ajansiirto-ominaisuus Areenan tv-kanavalähetyksiin

  Kelaa tv-lähetystä taaksepäin

  Areenassa näkyviä tv-kanavien lähetyksiä voi nyt kelata taaksepäin. Ajansiirtomahdollisuuden pituus on neljä tuntia. Areenan web-palvelussa on nyt mahdollista kelata tv-kanavien lähetyksiä taaksepäin neljän tunnin ajan.

 • Kukkuu-leikki valmistaa elämään – nämä tärkeät taidot opetat lapsellesi leikin avulla

  Kukkuu-leikki opettaa turvallisuuden tunnetta ja pysyvyyttä.

  Kaikki tietävät leikin: aikuinen piiloutuu käsiensä taakse ja ilmestyy pian piilostaan sanoen painokkaasti KUKKUU! Ja leikkikaverina oleva vauva nauraa hykertää. Kukkuu-leikki on usein ensimmäinen leikki, jota vanhemmat lapsen kanssa leikkivät. Leikki on niin yksinkertainen, että ei uskoisi miten tärkeä se on vauvalle hänen kehityksensä kannalta.

 • "Tiesitkö, että sä oot tosi lihava?"

  Kannattaako lihavalle kertoa, että hän on lihava?

  "Huonot elämäntavat ja hyvinvoinnin laiminlyöminen kertovat jostain aivan muusta, kuin ihmisen halusta olla lihava. Oletko kysynyt, onko läheiselläsi kaikki hyvin? Selvittänyt, mitä ystävällesi oikeasti kuuluu? Voisitko auttaa häntä jossain? Onko ystäväsi elämä ja kalenteri liian täynnä, vai painaako häntä jokin henkilökohtainen asia?" kirjoittaa Saara Sarvas.