Hyppää pääsisältöön

A-studio: Talk – Vaalilöylyt

A-studio: Talk, yle tv1
Jari Tervo (vas.), Paul Lillrank, Joonas Nordman ja Ruben Stiller perkaavat politiikan kenttää. A-studio: Talk, yle tv1 a-studio: talk,yle tv1

TV1 torstaina 19.3.2015 klo 21.05 - 22.00, uusinta perjantaina 20.3. klo 15.55
Yle Areenassa 30 päivää

Nykyhallitusta haukutaan jo Suomen historian surkeimmaksi. Onko vika poliitikoissa, puolueissa vai vaikeassa ajassa? Jatkuuko poliittinen sekavuus vaalien jälkeenkin?

A-studio: Talkin vaalilöylyissä ovat kirjailija Jari Tervo, käsikirjoittaja Joonas Nordman, professori Paul Lillrank ja toimittaja Ruben Stiller. Keskustelun vetää Susanne Päivärinta.

Muualla verkossa:
Yle Uutiset: Puolueet säästäisivät aivan eri summia - tulilinjalla sosiaalietuudet ja virkamiesten lomat
Yle Uutiset: Vaalikone
Yle Uutiset: Vaaligalleria

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

hyvä ohjelma!
puhuivat liikkuvista ääniestäjistä että ovat nuoria
olen 62 v. ja äänestän todellakin hyvin vaihtelevasti, eli ihmistä, joka jollain tasolla vetoaa minuun...

Lähettänyt käyttäjä

Keskustelijat eivät ymmärrä rahatalouden perusasioita, joten katsojaa johdetaan taas harhaan puhuttaessa velasta, kestävyysvajeesta, rakenteellisista uudistuksista... :( Risuja toimittajille

Lähettänyt käyttäjä

Ehdottomasti paras tähän asti näkemistäni vaaliohjelmista! Keskustelijat olivat sanavalmiita asioista perillä olevia,mutta eivät politiikassa aktiivisesti mukana, vaan saatoivat puhua vapaasti.
Huvittavaa kyllä, tuli esiin asia, joka ei yleensä polittisessa keskustelussa näy: kaikki keskustelijat olivat tuloiltaan ylimmässä kvintiilissä, silti heidän milestään henkilökohtaisen veroprosentin nosto olisi ihan ok - jopa Lillrankin!
Väite verojen nostamisen negatiivisesta vaikutuksesta työhaluihin tuli taas kerran todistetuksi vääräksi.

Lähettänyt käyttäjä

Ihan turha kysyä panelisteilta miten paljon (enemmän) veroja ovat valmiit maksamaan: vaikka kaikki maksaisimme 100% niin yleinen sektori kyllä keksii miten se saadaan kulutettua! Musta aukko imee kaiken.
Eläkeläisiltä tai vähävaraisilta ei kuulu viedä mitään satasia vaan yleistä sektoria pitää pienentää kunnes tulot sen kattavat.

Lähettänyt käyttäjä

Tämän voisi tehdä uudestaan "suuren" viimeisen vaalikeskustelun jälkeen, ennen vaaleja. Pudotettaisiin puoluejohtajat ohjelmineen ja katsojat pilvistä maan tasalle, että missä oikein mennään yhteiskunnassamme.

Lähettänyt käyttäjä

Susanne Päivärinta aiheutti minussa ristiriitaisia tunteita silloin joskus alkuun. Vaan muutamia vuosia kun on mennyt, niin täytyy (saan) todeta, että hän on terävä ja pätevä toimittaja. Tänään hauskempi asiapätkä Tervo, Nordman, Stiller ja Lillrank - hyvin vedetty. Helpotti sikäli, ettei huudettu päällekkäin kuten tässä menneessä puheenjohtajien vaalitentissä. Ja asiaakin tuli - Susannen ammattitaitoa voin vaan korostaa. Ja yllätys - yllätys - Joonaksen tyylistä tykkäsin eniten.

 • Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

  Prisma: Papukaijaplaneetta

  Miksi papukaijat alkavat levitä kaupunkeihin?

  Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

 • Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

  Historia: Henrik VIII:n hovissa

  Henrik VIII:n kausi on verisin, mitä Englanti on nähnyt.

  Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

 • Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Muisti: Akat asialla

  Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

 • tytär kurkistaa ovesta, äiti etualalla laittaa papiljotteja

  Dokumenttiprojekti: Olen jossain

  Elämä ilman lähimuistia ei ole helppoa.

  Elämä ilman lähimuistia ei ole helppoa. Toimittaja Tuula Rajavaara on taltioinut elämää muistisairautta sairastavan äitinsä kanssa.