Hyppää pääsisältöön

Midsomerin murhat – 13. ja 14. tuotantokaudet

Midsomerin murhat, yle tv1
John Nettles (vas.) ja Neil Dudgeon tähdittävät Midsomerin murhien jaksoja. Midsomerin murhat, yle tv1 midsomerin murhat,yle tv1

HUOM!! Parhaillaan Ykkösellä pyörii 15.-17. tuotantokausien uusinnat. Maanantaista perjantaihin klo 17.10 sekä uusinnat seuraavana arkipäivänä klo 10. Sarjan uusinnat ovat katsottavissa Yle Areenassa vain suorana! Uudet jaksot alkavat 12.11. klo 19.35.

Suosikkisarja Midsomerin murhat (12) ja karismaattinen John Nettles palaavat ruutuun.

Nettlesin esittämä, Midsomerin poliisivoimien kantava voima, ylikomisario Tom Barnaby ratkoo rikoksia sarjan 13. kauden jaksoissa. Kausi sisältää yhteensä kahdeksan kaksiosaista tarinaa.

Midsomerin murhat, yle tv1
Midsomerin murhat, yle tv1 midsomerin murhat,yle tv1
Tuotantokauden vaihtuessa Tom siirtyy eläkkeelle ja hänen tilalleen tulee Neil Dudgeonin esittämä serkku, John Barnaby. Sarjan 14. kausi sisältää kahdeksan eri tarinaa.

Tom ja John Barnabyn apuna rikoksia ratkoo konstaapeli Ben Jones (Jason Hughes).

Midsomer Murders. Tuotanto: Bentley Productions, ITV, Britannia, 2010. Jaksot on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2013 - 2014.

Uutta Midsomeria syksyllä

Uutta Midsomeria on luvassa syksyllä, kun ykkönen esittää sarjan 16. tuotantokauden kymmenen jaksoa ja 17. kauden kahdeksan jaksoa.

Sarjaan saadaan myös uusi kasvo, kun ylikomisario John Barnabyn saa työpariksi Gwilym Leen esittämän ylikonstaapeli Charlie Nelsonin.

Kaksiosaiset tarinat nähdään lauantaisin ja sunnuntaisin 26.9. alkaen klo 19.40. Jaksoja riittää aina marraskuun 22. päivään saakka.

Midsomerin murhat, yle tv1
Midsomerin murhat, yle tv1 midsomerin murhat,yle tv1

Gwilym Lee (oik.) aloittaa ylikonstaapelin roolissa Midsomerin murhien 16. tuotantokaudella.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa, että tämä laatusarja jatkuu taas.
Elli, eikös Midsomerin murhat ole aina tullut kaksiosaisena lauantaisin. Katso Areenasta kaksi jaksoa peräkkäin :) Sarjaa tullaan tällä kertaa esittämään joka arkipäivä alkuillasta, joten pidemmät jaksot eivät sopisi tuohon ohjelmapaikkaan.

Lähettänyt käyttäjä

Ihana ihana ihana! Tätä on odotettu. Kiitos YLE! Midsommer on paras sarja. Olen katsonut kaikki jaksot ihan alusta alkaen. Mahtavaa! Kyllä taas kelpaa.

Lähettänyt käyttäjä

Niin, loogista ja katsojan kannalta miellyttäväähän olisi toki ollut esittää kaudet siten, että ennen syksyllä alkavaa 16. kautta olisi esitetty myös 15. kausi. Mutta näinpä nämä YLEensä tuppaavat menemään.

Jaana ja Johanna!

Tällä kierroksella Midsomerin murhista uusitaan kaudet 13 ja 14. Kesäksi on haluttu sijoittaa uusiakin sarjoja. Midsomerin jälkeen maanantaina 22.6. alkaa australialainen Miss Fisher's Murder Mysteries, jonka päähenkilönä on tyylikäs naisetsivä. Sarjalle tulee myös suomenkielinen nimi. Midsomerin 15. kausi uusitaan näillä näkymin samassa yhteydessä kun kausien 16 ja 17 uusinnat tulevat ajankohtaisiksi.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos YLE, että uusitte Midsomerin murhat. - sarjaa; on erittäin hyvä sarja! Toimittaja Päiville kysymys: onko YLEllä ajatus jossakin vaiheessa esittää tämä sarja aivan alusta alkaen? Toivoisin näin, joten siinäpä toivetta Ylen suuntaan.

Hei Barnapy ja Hanna!

Ei hätää. Kuten tuolla sivun yläreunassa lukee torstain 7.5. jakso siirtyi perjantaihin 8.5. hallitustunnustelija Juha Sipilän tiedotustilaisuuden vuoksi.

Anneli, vien toiveesi eteenpäin. Nyt uusitaan kaksi tuotantokautta ja syksyllä on luvassa uusia jaksoja.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Selailin näitä eri ohjelmasivuja, kun luin eräästä sanomalehdestä useammankin huolestuneen mielipiteen, että Yle 1 lähettää tavattoman paljon väkivalta filmejä ja sarjoja! Näin myös näyttää olevan. Lukijat kauhistelivat varsinkin nuorten jatkuvasti eneneviä väkivaltaisia, jopa kuolemiin johtaneita tekoja! Katson itse pääasiassa ajankohtaisohjelmia ja uutisia, koska en enää vuosiin ole pystynyt näitä sarjoja katsomaan, enkä siksi ollut asiaa aiemmin ajatellut, mutta huolestumiseen näyttää olevan aihetta

Lähettänyt käyttäjä

Hieno sarja. Mailma ny vain on sellainen että meillä on näitä murhia, tappoja ym oikeasti. Hyvä että on myös tarinoita näistä eli ihmismielen pimeistä puolista. Hyvin kerrotuissa tarinoissa (kirjallisuuden sadut, elokuvat sarjat) oikein tekeminen aina voittaa. Tämä on kasvattavaa meille kaikille.

Lähettänyt käyttäjä

Näyttää olevan muitakin huolestuneita tästä nykyisestä väkivallan paljosta esiintymisestä! Ei se auta, vaikka sarjat tulisiva yölläkin! Kahden lapsen iso-äitinä huomasin, että salaa katsovat yöllä ja aamulla kouluunlähtö on aina "tervan juontia!" TV- ohjelmista seurasin, mitä He katsovat ja kauhistuin! Oli vanhempien kanssa keskusteltu koulukiusaamisesta, koska se on vain lisääntynyt, tämän jälkeen ymmärsin, mikä ilmeisesti oli syynä! Sain selville, että ellet tiennyt koulussa, mitä sarjassa oli tapahtunut yöllä, niin olit "mamis" ja vaikka mikä!

Lähettänyt käyttäjä

Lili ja Anna-liisa! Mitä jeesustelua te harrastatte. Lili, jos olet siirtynyt fiktiivisistä sarjoista seuraamaan uutisia ja ajankohtaisohjelmia, niin seuraat vielä raadollisempaa ohjelmaa. Mitä muuta maailman tpahtumat ovat kuin raakaa teurastusta, viattomien vainoamista ja pähkähulluja sotia. Näissä jutuissa paha ei saa palkkaansa, eikä joudu vastuuseen teoistaan.
Anna-Liisa, jos oikeasti olet olemssa etkä joku trolli tällä palstalla, huolehdi lapsistasi paremmin. Vain vanhemmilla on vastuu siitä, mitä penskat katsovat ja mihin aikaan. Tv1 on aikuisten, ei lasten kanava.

Lähettänyt käyttäjä

Tykkään Midsomerista, vaikka nämä irtileikatut päät ehkä menivät liian pitkälle.
Mielestäni hyviä, lähes väkivallattomia sarjoja on olleet mr Selfridge, Rantahotelli(tanskalainen,miellyttävä ja hyvin tehty sarja) sekä erikoinen,australialainen Talosta ja siinä asuvasta kahdesta perheestä kertova sarja, jossa oli mukana aboriginaalimystiikkaa.

Lähettänyt käyttäjä

Areenalla on tekstitys jatkuvasti väärin ajastettu. Korjausta saa välillä odottaa seuraavaan päivään. Muuten kiva sarja, mutta me telkuttomat emme saa katsoa tätä oikeaan aikaan.

Lähettänyt käyttäjä

Niin juuri! Tulemme kaipaamaan Jasonia! Olipa hauska hahmo hänellä Oblong-murhissa! On nää ohjelmat kyllä iiihan hirrrveitä kun ne on niiiin väkivaltaisia, mutta on näissä hyvää huumoria ja näyttelijöiden keskinäistä vitsailua. Ja Sykes - pusipusi!

Lähettänyt käyttäjä

Ylhäällä olevan tekstin mukaan toukokuussa ja kesäkuussa näytetään 13.kausi ja 14.kausi ja syksyllä jatketaan näyttämällä 16.kausi ja 17.kausi. Minne YLE on hukannut 15.kauden?
Sarja uusintana alusta olisi mahtava juttu, itselle ei väliä mihin aikaan tai miltä kanavalta tulisivat kun voi tallentaa.

Hei Selvyyttä kiitos!

Tällä kierroksella Midsomerin murhista uusitaan kaudet 13 ja 14. Kesäksi on haluttu sijoittaa uusiakin sarjoja. Midsomerin jälkeen maanantaina 22.6. alkaa australialainen Miss Fisher's Murder Mysteries, jonka päähenkilönä on tyylikäs naisetsivä. Midsomerin 15. kausi uusitaan näillä näkymin samassa yhteydessä kun kausien 16 ja 17 uusinnat tulevat ajankohtaisiksi.

Päivi
toimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Olisi todella ihana nähdä näitä englantilaisia sarjoja myös ulkomailla. Miksi ne eivät näy netin kautta Saksassa? Täällä kaikki ulkomaiset ohjelmat on dubattu saksaksi ja olisi kielenkin oppimisen kannalta hyvä saada ne englanniksi.

Lähettänyt käyttäjä

Lauri, ehkä olet jo jostain saanut uusinta-ajan selville, mutta jos et, niin Yle TV1:n Facebook-sivuilla sanotaan seuraavaa:

"Sunnuntain 8.11. epäonnen jakso esitetään uusintana, tekstien kera, tiistaina 10.11. klo 21.50."

Lähettänyt käyttäjä

Midsomerin murhat on parhaimpia brittisarjoja. Olisi tosiaankin kiva, että sarja uusittaisi ihan alusta alkaen lähitulevaisuudessa. Moni muu sarja on uusittu jo monta kertaa. Saisikohan tällaisen toiveen laitettua eteenpäin.

Lähettänyt käyttäjä

Miksi vaikkapa arkistosta ei voisi löytyä kauden 17 ohjelmat vielä katsottavissa? Yritin juuri katsoa kauden 17 viimeisen jakson , mutta jaksot eivät olleetkaan enää katsottavissa. :( :(

Lähettänyt käyttäjä

Useampi henkilö on esuttänyt toiveen Midsomerin murhien uusinnasta ensimmäisestä tuotantokaudesta alkaen. Voisikos verkkotoimittajalta saada tietoa edes, että onko selkaista suunnitteilla. Näitä uudempia kausia näytetään kyllä uusittavan.

Lähettänyt käyttäjä

Huomasin, että nyt tosiaan tulee uusintana Midsomeria, mutta miksei näitä löydy areenasta?

Hei Midsomer-fani!

Joo, nyt tosiaan pyörii Midsomerin murhien uusintoja arkisin klo 17.10. Tähän sarjaan on sellaiset sopimukset, että uusintakierroksella saamme näyttää jaksoja Areenassa vain suorana. Uudet jaksot alkavat 12.11. klo 19.35. Ne näkyvät sitten taas Areenassa jälkikäteenkin.

-Tsuua / Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Olisikohan verkkotoimittajalta saanut vastauksen Kysyjän kysymykseen, että saadaanko sarjaa tulevaisuudessa uusintana alusta alkaen?

Kiitos ystävällisestä muistutuksesta, Myös fani. Jotenkin kuvittelin siihen jo vastanneeni mutta enpä tosiaan näytä niin tehneeni. Pahoittelut!

Meillä ei ole enää oikeuksia aiempiin jaksoihin, joten mitään lähitulevaisuuden suunnitelmia ei ole näyttää sarjaa alusta asti.

t. Tsuua
verkkotoimittaja
Yle TV1

 • Kai Lehtisen ohjaama elokuva Umur kertoo nuoresta miehestä, joka tapaa matkalla pohjoiseen naisen.

  Umur

  Nuori mies tapaa matkallaan pohjoiseen naisen.

  Elokuva Umur kertoo nuoresta miehestä, joka tapaa matkallaan pohjoiseen naisen.

 • Karismaattisen laulajan Olavi Uusivirran keikka taltioitiin Ruisrockissa.

  Yle Live: Olavi Uusivirta

  Karismaattisen laulajan keikka taltioitiin Ruisrockissa.

  Karismaattisen laulajan Olavi Uusivirran keikka taltioitiin Ruisrockissa.

 • Parikymppinen Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan vanginvartijana parin päivän koulutuksen jälkeen.

  Dokumenttiprojekti: Kesävartija

  Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan kesävartijana.

  Parikymppinen Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan vanginvartijana parin päivän koulutuksen jälkeen.

 • Lenita Airisto on ollut julkisuudessa seitsemällä vuosikymmenellä.

  Itse asiassa kuultuna: Lenita Airisto

  Mitä Lenita ajattelee elämästään ja Suomesta nyt?

  Lenita Airisto on ollut julkisuudessa seitsemällä vuosikymmenellä. Mitä hän ajattelee elämästään ja Suomesta nyt?