Hyppää pääsisältöön

A-studio: Talk – Vasemmiston luisu

a-studio: talk, yle tv1
a-studio: talk, yle tv1 a-studio: talk,yle tv1

TV1 torstaina 30.4.2015 klo 21.05 - 22.00, uusinta perjantaina 1.5. klo 15.55
Yle Areenassa 30 päivää

Miksi Sdp konttaa vaaleissa tappiosta toiseen? Historiallisen huono vaalitulos on käsittelemättä ja puolue vain ilmoittaa, että rivit ovat suorat ja ristiriitoja ei ole.

Miksi vasemmistoliitto ei onnistunut tavoitteessaan kasvattaa kannatustaan, vaan menetti kaksi kansanedustajan paikkaa?

Vappu on työväen juhla, mutta mikä on suurin työväen puolue – perussuomalaisetko? Miten vasemmiston pitää uudistua, jotta se saa kannatusta tulevaisuudessa.

A-studio: Talkin vieraina ovat Li Andersson (vas), Jari Myllykoski (vas), Antti Lindtman (sd), ja Kaarin Taipale (sd). Ohjelman juontaa toimittaja Susanne Päivärinta.

Muualla verkossa:
Yle Uutiset: Nykyajan duunari on alipalkattu nainen?

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Mitä ihmettä se Lindtman siellä selittää, että SDP menestyi ennakkoäänissä, mutta ei äänestyspäivän äänissä? Kun ei menestynyt niin ei menestynyt, turha selittää että väärin äänestetty!!
Syy on valehtelevan valtiovarainministetin, turha panna muiden, anakaan äänestäjien, syyksi.
Ei se Lindtman ole mitään oppinut. Mahtaako oppiakaan, kun Rinteen kanssa kaveeraa?

Lähettänyt käyttäjä

ihan oikeesti laittakkaa nyt, toi mistään mitään tajuamaton, itse äänessä haluava muka journalisti nyt jo hyllylle. Enkä nyt puhu tästä ohjelmasta. Hän on jo pilannut monta keskusteluohjelmaa pätemällä diipadaapa kysymyksillä, olemalla ns. tutkiva journalisti.

Lähettänyt käyttäjä

SDP kannattaisi miettiä sitä, miksi köyhän kansan ääntä käyttää puolueessa poroporvarien arvomaailmaa edustavat edustajat. Puolue on ollut jo vuosia joidenkin ay-änkyröiden henkilökohtainen taistelukenttä. Tarvitaan mukaan idealisteja jotta saadaan tuoretta ja aitoa tahtoa näkyville. Turha asettaa toiveita sen kummemmin Jutalle kuin Anteillekaan.

Lähettänyt käyttäjä

Susanne Päivärinta oli ala-arvoinen toimittaja. Ei hänen pidä olla puolueellinen ja ilkeä. Noilta nuorehkoilta toimittajilta puuttuu jotain tai niillä on liikaa päässä jotain nestettä, kun niiden pitää yrittää esittää jotain tietoviisasta ja muiden yläpuolella olevaa ,pirullista toimittajaa.
Ei Päivärintaa enää haastatteluohjelmiin.

Lähettänyt käyttäjä

Parasta koko ohjelmassa oli se, kun Antti Lindtman pyrki jatkuvasti koskettelemaan vieressään istuvaa Li Anderssonia, ja Andersson ilmaisi lopulta kiusaantumisensa tarttumalla Lindtmania olkapäästä korottaen samalla ääntään. Antti ei toki ymmärtänyt vihjettä lopettaa hiplailu.

Lähettänyt käyttäjä

Susanne Päivärinta on aivan loistava toimittaja. Juuri sellainen kuten toimittajan pitää ajankohtaisohjelmassa olla. Ei studiossa mikään vellihousu pärjää.