Hyppää pääsisältöön

Jovi Hietaniemi

Tuleeko Jovista uusi Tangokuningas?

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Tän kaverin ääni on laadultaan tosi laaja ja voimakas, ja esiintymisessä käytetään muutakin kuin vain ääntä! Äänestin.

Lähettänyt käyttäjä

Epävireinen suoritus. Laulaa väärin loppuosassa sävelkulun. Epävarma esiintyminen kova ääni, josta puuttuu tangokuninkaalle olennainen tasaisuus ja kuulakkuus. Ei kuningasainesta missään nimessä. Anteeksi suorasukaisuuteni. Onnea matkaan!!

Lähettänyt käyttäjä

Tällä videolla ei nähdä parasta Jovia, mutta tämäkin hyvä suoritus! Eihän tuon ikäiseltä voi olettaa samaa kuin joltain toiselta, joka on laulanut ammatikseen yli 10 vuotta!
Ehdoton suosikki! Valloittava persoona!

Lähettänyt käyttäjä

http://youtu.be/b2CYOPIrb0A

http://youtu.be/w9uVg9QOAYM

https://youtu.be/LkWLfOGDP6o

Kansa hoi! Kannattaa tutkia ennen kuin hutkia!
Monta vuotta esiintyneenä ja opiskelleena huomaan, että tässä pojassa on potentiaalia vaikka mihin! Ei ole nirso! Laulaa niin poppia, rokkia, tangoa ja räppiäkin! Ei luonnistu kovin monelta tuollainen kattaus kaikkea!
Typerää mollata tälläisen yhden videon perusteella kun kuuleehan tuosta sokea apinakin otsallaan että biisi on aivan liian matala (mikä ei varmastikkaan ole artistin oma vika)!
Että miettikää käytöstänne ja menkää youtubeen haulla Joonas-Ville Hietaniemi!
Ja jos ei sekää miellytä ni menkää kuunteleen livenä kyllä mielestäni jää moni "ammattilainenkin" toiseksi!

Lähettänyt käyttäjä

Anna Jovi palaa...koulutukset> ja äänenmurrokset ohi...mutta ei estä nyt...aina Pirkanmaalla löytyy "alavireisiä ihmisiä!" Eli nuo reppanat jotka arvostelevatnegatiivisesti. Olet luonnonlahjakkuus...vuosi pari...olet jossain muualla kuin Sjoella!! Usko itseesi...ja se luonne...pidä se. USKALLA! Onnensta KAIKKI ollaan persoonia niin laulamisessa kuin yl.elämässä.

Lähettänyt käyttäjä

Johan on markkinat! Olen luullut, että Tangomarkkinat ovat aikuisten ihmisten tapahtuma. Onko tämä nuori, hyvällä lauluäänellä varustettu Jovi syönyt teidän jonkun "eväät"? Veikö paikan 50 joukossa joltain itsestään liikaa pitävältä amatööri arvostelijalta, "täydellisyydeltä"? Arvostelevatko aikuiset ihmiset täällä 17 v laulajan ulkonäköä? Kannattaa vilkaista peiliin. Käsittäkseni ääni ratkaisee ei ulkonäkö! Olkaapa asiallisia! Olen kuullut Jovin laulavan, kyllä lähtee äänessä! Ässä ei haittaa ja pehmeä ällä se on aina ollut Sillanpäälläkin!

Lähettänyt käyttäjä

Osa äänestä soi ehkä hieman tangomaisesti vähän,mutta ootteko nyt ihan oikeesti tosissanne äänestäjät!?! Herätkää!!! Kaveri on ihan täysin karaokelaulaja!!! Tollanen nasaali nenäsaundi ottaa hermoon ja on liian neitimäistä. Ei jatkoon!!!

Lähettänyt käyttäjä

En kyllä huomannut minkäänlaista ässä-vikaa Jovilla. On erittäin lahjakas nuori laulaja, multitalentti. Ehdottomasti jatkoon ja Seinäjoelle! Nyt näytetään Jovin johdolla, että myös nuoriso osaa! Jos tämä näyte ei vakuuta, käy ihmeessä tsekkaamassa Youtube, hakusanalla Joonas-Ville Hietaniemi.

Lähettänyt käyttäjä

No joo... En kyllä kuuntelis montakaan biisiä Jovin laulamana. Kardinaalivirheitä liikaa. Vire sekä artikulaatio nyt päälimmäisinä. Treeniä vaatii. Toki pohja on olemassa.

Lähettänyt käyttäjä

Joviiiii!! Oot ihan paras! Kaveri linkkas mulle tän ja olin iha ett mitäää!!? Ihan sika hienoo ett oot lähteny mukaa! Sun persoonalla, äänellä ja karismalla pääset viä pitkälle!!
Sulla on avoinna tie tähtiin ;)

Lähettänyt käyttäjä

Tälle tenoriäänelle sävellaji on aivan liian matala. Ylä-äänistä kuulee, että siellä se sointi on, paljon korkeammalla. Luotettavan tiedon mukaan sävellajia saanut nostaa, pyynnöstä huolimatta.

Lähettänyt käyttäjä

https://www.youtube.com/watch?v=66F_rJt7Q7c

Lähettänyt käyttäjä

Ihmettelen kommentoijaa, joka ei kuule tämän kaverin laulussa ässävikaa, mikä on kauhea. Ilmeisesti hän ei myöskään kuule epävireistä laulua. Äänen sijoittelu on aivan väärä. Pojan pitäisi mennä laulutunneille muutamaksi vuodeksi, missä kaiken muun lisäksi saisi ehkä myös hieman tyylitajua.

Lähettänyt käyttäjä

Hei Jovia hehkuttavat ja ihannoivat. Kaveria voi tukea kadelta puolelta. Oikealta ja väärältä. Väärä tukeminen eli ylisanoin kehuminen on pahinta.Laulaja alkaa itsekin uskoa olevansa hyvä ja täällä olevien negatiivisten kommenttien vain panettelua. Tosi on, että tässä esityksessä ei oikein mikään natsaa. Ässä vika, ruotsalainen ylipehmeä aksentti ja laulaa jopa väärin. Ja sitten kehutaan ja verrataan kohta Virran manttelin perijäksi. Toisaalta näillä äänillä tässä vaiheessa on vain yksi merkitys. Yksi potentiaalinen laulaja jää rannalle. Ei tule Jovista kuningasta eikä prinssiä.Sorry, mutta tosi on.

Lähettänyt käyttäjä

Hei hoi haloo!! Taitaa kateellisia nyt pelottaa ja harmittaa kun tämä poika pistää eteenpäin ohjuksen lailla!! Ja niin ne kaverit täällä muitakin tukevat!
Ja niin on Sillanpäälläkin ruotsalainen aksentti. Kuka tietää, vaikka Jovi olisikin myös suomenruotsalainen?

Lähettänyt käyttäjä

Tangojuniorikisan voittaja vuonna 2014 Seinäjoella. Mikäpä ettei jo tangokuningaskin vuonna 2015. Youtubesta löytyy lisää klippejä ko. kilpailijasta.

Lähettänyt käyttäjä

siis eihän nämä osaa kukaan laulaa kuunelkaa tätä ei oo mikään opiskellu vaan ihan luonon lahjakuus kuten tämän laulajan poika https://www.youtube.com/watch?v=HNfFTk_xLSg ja sitten kuunelkaa tämän poikaa https://www.youtube.com/watch?v=Abv1MOVXfqE 15v ja sitten 11 vuotijas https://www.youtube.com/watch?v=KxRz2BSknIM

Lähettänyt käyttäjä

Mielenkiintoista,... kun tämä herra on kivunnut ylöspäin listoilla, negatiiviset kommentit ja haukut senkun lisääntyy.
Senhän tietää jokainen että kateuttahan tuo on! Yksi heikompi suoritus ei tätä poikaa pahenna... niin on loistavaa tulkintaa esim. youtubessa!! Voisivat valittajat käydä sieltä katsomassa, sillä varmaan on moni äänestäjäkin näin tehnyt.
Tottahan tuo on, että vain tämän videon pitäisi vaikuttaa äänestykseen, mutta minkäs sille mahtaa, että on nii paljon monipuolista materiaalia myös muualla, eihän se kiellettyä ole!
Eli ennen kun kommentoit mitään negatiivista niin tutki ensin!

Lähettänyt käyttäjä

Voi hyvänen aika kun sydän pysähtyi! Video ei tässä ole eduksi mutta menkääpä You Tubeen. Ei voi sanoa muuta kuin, että tästä aidosta suloisesta nuoresta pitää tulla tämän vuoden kunkku! Kuunnelkaa hyvät ihmiset mikä laulaja.

Lähettänyt käyttäjä

Hei haloo onks tää piilokamera vai tartu mikkiin ohjelman esilaulantaa. Karmee esitys ehkä karaååkkeessa pärjää tai sit rååtsin laivan kuppilassa. Huh huh

Lähettänyt käyttäjä

Kommentointi on ikävää ja raukkamaista. Johtunee nimettömyydestä. Sopii itse yrittää laulaa paremmin ja rohkeammin samanikäisenä.

Tsemppiä kisoihin!

Lähettänyt käyttäjä

Olen tyrmistynyt ala-arvoisista kommenteista. Hävetkää kun mollaatte kilpailijoita. Jos ei joku laula niin että se miellyttää teitä, älkää latistako nuorta joka yrittää.
Toivotan onnea sinulle JoVi. Olet todella taitava, hyvä-ääninen,reipas esiintyjä, Nuori mies. Onnea!!!!!!!!!

Lähettänyt käyttäjä

Ääni lähti tälle upealle nuorelle miehelle. Tämä video ei tee hänelle oikeutta, mutta kun kävin youtubesta katsomassa hänen esityksiään niin ällistyin suuresti! Wau, todella upeaa laulantaa Jovi!

Lähettänyt käyttäjä

..pitäisköhän näissä kisoissa olla joku ikäraja? Jotenkin alkaa jo tympiä katsoa ja kuunnella kun joku teini yrittää "tulkita" jotain tangoa. Kuitenkin kyseessä musiikinlaji, jossa vain ikä, ääni, laulutaito, tulkinta, jopa itse koettu elämä saavat aikaan parhaassa mahdollisessa tapauksessa kuulijassa niitä kaikkein oleellisimpia: väristyksiä. Se, että on monessa mukana, tuskin lienee avain voittoon? Ei yritä Taipale rokkia, räppiä, heviä.. ei sen tarvitse. Ei ole koskaan tarvinnut, edes nuorena.

Tangokuningas..? Jo tuo titteli alkaa tökkiä. Ainoa todellinen tangokuningas on Virran Olavi ja hänen manttelinperijänsä Taipaleen Reiska. Kuka lienee seuraava, sitä ei välttämättä tangomarkkinoilla koskaan selvitetä. Pyydän anteeksi, jos pahoitin jonkun mielen.

Lähettänyt käyttäjä

No jos tämä jatkoon niin johan on kumma juttu,varmaan leipurin ammatti olisi paikallaan tälle joville.Kävin kattoon myös youtubessa ei hyvältä tuntunut.

Lähettänyt käyttäjä

Hieno ääni Jovilla on!Kuuntelin youtubessa kappeleen jossa lauloi hienosti.Pari kappaletta olisi voinut kyllä sinne jättää laittamatta. Sävellaji on väärä tässä tallenteessa. Tangomarkkinoilla on laulettava määrätystä sävellajista. Joka on ihan hanurista. Laulajalla nimittäin se vaikuttaa siihen miten laulu lähtee. Sinulle Jovi suosittelen lauluopettajaa kuitenkin. Erittäin hieno pohjaääni sinulla on, mutta maneeraat sinäkin jotain. Nuori olet ja uskon että menestyt laulun saralla.

Lähettänyt käyttäjä

hei ootko nyt erehtynyt väärään kisaan ei tolla laulutaidolla kuuhun mennä eikä muuallekaan, ota parivuotta laulutunteja ja koitappa sit uudestaan.

Lähettänyt käyttäjä

En ymmärrä hänen saamaansa äänimäärää. Minusta hänen laulunsa on kamalaa, hän lausuu äänkin niin avoimena ja ällä on niin pehmeä, kuin olisi Ruotsissa asunut ikänsä. Kokonaisuus on minusta kammottavaa kuultavaa, mutta kai te kehujat kuulette hänen laulunsa toisin. Toivottavasti hän etene kovin pitkälle, tärykalvoihin koskee tuo väkinäinen kammottava laulutyyli, ei ei ja vielä kerran ei Seinäjoelle.Tykätkää, ketkä tykkäätte, minusta esitys oli yksi epäaidoimmista matkimisista ja huonosta artikuloinnista vailla vertaa.

Lähettänyt käyttäjä

Ei millään pahalla mutta luulis et jos tämän tason kilpailu.ja melkein joka toinen laulaa nuotin vierestä.niin huh huh.pois tälläinen nettiäänestys ja tuomarit sais valita jatkoon menijät.

Lähettänyt käyttäjä

Kaikkien Olavi Virran kappaleita laulavien kanttaisi kuunnella useaan kertaan miten Virta laulaa. Monella löytyy ääntä ja oikein laulua mutta silti on eroa alkuperäisen esittäjän tulkintaan. Niin on tälläkin laulajalla ja jossain kohtaa vähän falskisti meni. Hyvä yritys!

Lähettänyt käyttäjä

Ei mitenkään tangokuninkaaksi! Puheopetukseen ensin. Tangon laulamiseen tarvitaan mies, ei poika!

 • Danny

  Danny: Artistin oltava itsensä paras kaveri

  Tangotuomarin tärkein tehtävä opastaa eteenpäin

  Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsasen osallistuminen tangotuomaristoon herättänyt osassa yleisöstä jonkin verran ihmetystä ja epäilyjä. Dannyhan tunnetaan urastaan nimenomaan pop-musiikin parissa. Jotkut olisivat kenties kaivanneet hänen tilalleen tuomaristoon nimenomaan vanhan tanssimusiikin legendaa. Danny kuitenkin muistuttaa, että nykyään pop ja iskelmä, - mukaan lukien tango ja muu tanssimusiikki, ovat hyvin lähellä toisiaan.

 • Aki Samuli on tangokuningas 2015.

  Tämän vuoden tangokuningas on Aki Samuli

  Kisan ensikertalainen hurmasi bassollaan tuomarit ja yleisön

  Tämän vuoden tangokuninkaasta sekä tuomaristo, alueraadit että yleisö olivat harvinaisen samaa mieltä. Aki Samuli oli mukana tangokisassa ensimmäistä kertaa, mutta hurmasi syvällä bassollaan niin yleisön kuin tuomaristonkin. Aki Samuli voitti jo aiemmin tangoviikolla päättyneen Yleisön suosikki –äänestyksen. Hän myös keräsi sekä tuomareilta että alueraadeilta suurimmat mahdolliset pisteet.

 • Danny ja Ile Vainio seuraavat kuningasfinalistien lauluharjoituksia

  Tangotuomarit oman maratoninsa loppusuoralla

  Pelkkä finaaliesitys ei ratkaise voittajaa

  Tangotuomareiden työstä näkyy TV-ruudussa vain murto-osa. Tuomaristo on seurannut kilpailijoiden esityksiä Turun Tangomaratonilta lähtien kymmeniä tunteja. Laulaminen ja esiintyminen ovat tärkeimpiä kriteereitä kuninkaallisen valinnassa, mutta myös lavan takana tapahtuvilla asioilla on oma merkityksensä.