Hyppää pääsisältöön

Hullu - hullumpi - YLÄASTE

Hullu - hullumpi - yläaste.
Hullu - hullumpi - yläaste. Kuva: Hullu - hullumpi - yläaste. hullu hullumpi yläaste

Summeriin on tullut uus, kouluelämästä kertova läppä piirrossarja: Hullu - hullumpi - yläaste. Sarjassa käsitellään 13-vuotiaan sällin, Antin siirtymist yläasteelle, sen frendejen Keijon ja Kallen kanssa. Yläasteelle siirtymiseen kuuluu tietty monii teini-ikään liittyviä muutoksii ja teiniangstei, joita Antti frendeinee käy sarjassa läpi.

Mua pyydettii arvostelee tätä sarjaa joten täält pesee, täs mun mp:
Tää sarja on iha sairaa hyvää viihdettä boi! Jo tunnaris tehään viitauksii suomalaisten nuorten kulttuuriin, esim. suosittuihin energiajuomii ja siihe mitä porukka kirjottelee vessoihin nykyää (lol). Sarja avataan sillä ku Antti menee sen frendejen kaa ekana koulupäivänä leikkii perus tutustumisleikkejä ja muuta sellasta. Täst huomaa kyl heti et kyseessä on hittisarja.

Parast täs sarjas on ehkä se kuinka siihe voi samaistuu nii helposti. Antin luokalt löytyy kaikki ne samat sällit mitä sunki luokalt on iha salee löytyny. Tiukka ope joka on jo ekana päiväna rageis, pissikset jotka on kokoaja kännykäl eikä oikee älyy mistää mitää, se vähä yksinkertane sälli joka ei myöskää tajuu mistää mitää, se sälli joka haisee, ja niit tyyppei ketkä ei oikee oo ikinä näkyvissä. Nii perussettii!

Myös murrosikään liittyvii muutoksii käsitellää täs hauskasti. Sä tiiät esim. sen tunteen ku yhtäkkii vaa alkaa lihakset kasvaa ja oot sillee: ''wow nää jäbät!'' No täs on just sitä settii! Tai se ku alat yhtäkkii ihastuu toisii ihmisii ja miettii parisuhteita. No täs on just sitäki settii!

Eli yhteenvetona, Hullu - hullumpi - yläaste on hupaisa, freesi ohjelma jollasta ei oo ollu ennen. Kannattaa väijyy tätä et voit sit myöhemmin sanoo et olit tän sarjan ekoi fanei, kosk täst tulee viel iso juttu!

Kirjoitti: Ani Nnebedum lol

Areenassa ennakkona osat 2-6 maanantaina 27.7 ja osat 7-8 maanantaina 3.8. TV2:n Summeri-ohjelmassa sarjaa esitetään ke 29.7 - pe 7.8 klo 11 ja uusinta samana päivänä klo 16.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Näinä aikoina, jolloin julkkikseksi pääsee olemalla söpö instassa, vloggaamalla joutavia höpinöitä tai muuten vaan turhilla avuilla, on suorastaan virkistävää että löytyy nuori joka oikeasti osaa jotakin ja jakaa sitä osaamistaan meille muillekin. Kiitos tästä sarjasta, jota meillä seurasi koko perhe. Jäämme odottamaan jatkoa!

Lähettänyt käyttäjä

Oon kattonu nää kaikki jaksot 4-8kertaa ku ne on vaa hyvii. Loppu ny oli vähä semmonen et jatkoo kyllä tarvitaan ja pian. Tää sarja on varmasti hitti. Ja jos tekijä nyt näit lukee niin ei tekis varmaan pahaa tehdä 7luokasta 9luokkaan asti ja sit esim. amiksen tai lukion ekaa vuotta. Tätä ei voi sanoa nuorten ohjelmaks vaan koko perheen. Meillä katsoi ja piti 7v 11v 17v ja 22v "lapset" ja myös vanhemmat. JATKOA KEHIIN JA ÄKKIÄ. Kommentin kirjoittaja 17v

Lähettänyt käyttäjä

Siis aivan mahtava sarja loppu vähä surullinen jäin koukkuun ja muutamas kohas repesin täydellisesti esim. PINAATTIKEITTO MAISTUU MUNAN KANSSA.Lisää tätä !!!!!!!!!!!!

Lähettänyt käyttäjä

Onko täst siis kausi 2 tulos koska ois nii mahtavaa saaha uus kausi! Nää siis katoin melkee 2 V. Sit ja ny katoin kokosarjan uusiks ja aloin kaipaamaan tätä syvästi ;_; Ois mieletönt jos tulis kausi 2 <3 Tosin osa hahmoista sopisi enemmänki 8. Luokalle mut mieletön sarja silti! <3

 • Kuvat jäätelöistä.

  Jäätelöt testissä

  Summerin harjoittelijat testasivat jäätelöitä.

  Summerin harjoittelijoiden testissä oli sekä uutuus- että klassikkojäätelöitä. Jäätelöt arvioitiin kahdella eri tavalla, pisteillä ja sanallisesti.

 • Summerin talvirieha.

  Summerin talvirieha

  Tuu tapaamaan meitä!

  Perjantaina 24.2. järjestetään Summeri-miitti Brahenkentällä Helsingissä. Tule tapaamaan meitä sinne klo 13 alkaen!

 • Ystäväni Hevonen

  Miten valita sopiva valmentaja?

  Valmentaja auttaa kehittymään kilpaurheilijana.

  Hyvä valmentaja on kokenut ratsastaja, joka hallitsee valmennuksen kokonaisuuden. Ratsastuksenopettaja Anu Korppoo kertoo, että valmentajan tarkoitus on tukea ratsastajaa tavoitteissaan myös ratsastustunnin ulkopuolella. Valmentamisessa on käytössä myös oma kansainvälinen tasoluokitus, jossa on neljä eri tasoa. Neljännen tason suorittanutta valmentajaa kutsutaan ammattivalmentajaksi.