Hyppää pääsisältöön

Velvet – muotitalon tarina

Ana (Paula Echevarría) ja Alberto (Miguel Ángel Silvestre) Ana (Paula Echevarría) ja Alberto (Miguel Ángel Silvestre) sarjassa Velvet - muotitalon tarina Kuva: Manuel Fernandez-Valdes teeman sarjat,velvet - muotitalon tarina

Espanjalainen draamasarja sijoittuu 1950–60-luvuille ja kertoo fiktiivisen mutta hyvin todentuntuisen tarinan eräästä maan hienoimmista tavarataloista ja sen vaiheista aikana, joka sattuu keskelle sukupolvien välistä ja taloudellista murrosvaihetta.
Velvetin uudet, kolmannen kauden jaksot alkavat Teemalla tiistaina 15.11. klo 19.

Mukana on kosolti suuria unelmia ja arjen aherrusta, joita maustaa viekoittelevasti petollisuus ja oman edun tavoittelu, mutta myös ripaus romantiikkaa ja ikuista rakkautta. Ja kaikki tämä tapahtuu pienintä yksityiskohtaa myöten hienosti lavastettuna ja arvoisessaan pukuloistossa.

Kuva sarjasta Velvet - muotitalon tarina Kuva: Manuel Fernandez-Valdes teeman sarjat,velvet,velvet - muotitalon tarina

Tarinan aluksi ristiriitojen sävyttämä isä-poika-suhde johtaa yhteenottoon tavaratalon omistajan ja hänen poikansa välillä. Skisma aiheutuu pääosin makujen erilaisuuksista mutta myös salatuista sydämenasioista. Alberto on aina keksinyt myös omia ideoitaan mutta kaikki nuoren polven uudistusideat ovat valuneet tyhjiin törmätessään isän vanhanaikaisiin näkemyksiin.

Nyt Albertoa ohjaillaan astumaan isänsä valtaisan suuriin uhrauksia vaativiin saappaisiin, mikä on kohtuutonta, sillä hänen sydämensä palaa kaikessa hiljaisuudessaan naiselle, jota hän on tietämättään rakastanut koko elämänsä. Hänen lapsuudenystävästään Anasta kasvoi kaunotar, joka työskentelee pikku midinettinä suvun tavaratalossa.

Clara (Marta Hazas) Clara (Marta Hazas) sarjassa Velvet - muotitalon tarina Kuva: Manuel Fernandez-Valdes teeman sarjat,velvet,velvet - muotitalon tarina

Kun lapsuudenystävät kohtaavat jälleen, aivan kaikki epäolennainen menettää merkityksensä. Omistajasuvun rikas poika ja orpo köyhä tyttö ymmärtävät rakkautensa määrän, ja se painaa vaakakupissa enemmän kuin sopimukset ja sovinnaisuus.

Mutta kohtalo, tai joku toinen, on päättänyt toisin. Perheessä sattuva tragedia mullistaa toisensa löytäneiden nuorten aikuisten suunnitelmat pahan kerran, ja loppu on sydänten selviämiskamppailua, jonka päätös jää nähtäväksi.

Mutta sitä ennen koetaan monta nautinnollista juonenkäännettä ja nähdään kosolti ulkoista kauneutta, joka täyttää koko tv-ruudun.

 • Velvet – muotitalon tarina (Velvet, S1–S3), Espanja 2014–2015. Tuotanto: Bambú Producciones. O: Carlos Cedes, David Pinillos. N: Paula Echevarría, Miguel Àngel Silvestre, Aitana Sánchez-Gijón, Manuela Velasco, Manuela Vellés, Marta Hazas, Maxi Iglesias

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Olipa yllätys! En ole kuullut yhtään tällaisen sarjan tulosta Teemalle, vaikka haluan aina katsoa kaikki espanjankieliset ohjelmat. Olen koko syksyn odottanut toista espanjalaista sarjaa; nimittäin, luin eräästä lehdestä, että YLE esittäisi syksyllä epookkisarjan "El tiempo Entre Costuras", jossa esiintyisi vierailuroolissa myös suomalainen Emilia Uutinen. Mutta ei se mitään, tämäkin sarja käy yhtä hyvin. Pääasia on, että se on espanjalainen ja sitä katsellessa voi kuunnella espanjan kieltä. Alku vaikuttaa lupaavalta ainakin kulissien osalta. Lavastukseen ja puvustukseen on panostettu kunnolla. Aikakausikin (1950-luvun Madrid) on hyvin kiinnostava. Onneksi näin tänään Helsingin Sanomissa esittelyn tästä sarjasta!
Kiitos Teemalle, kun esitätte muitakin kuin englanninkielisiä sarjoja.

Lähettänyt käyttäjä

Muoti ei ole harrastukseni, mutta tuossa uudessa sarjassa on myös jännitystä.

Lähettänyt käyttäjä

Tuleeko Velvet-muotitalon tarina katsottavaksi myös YLE Areenaan

Lähettänyt käyttäjä

Ihana sarja...jäin koukkuun heti ensimmäisestä jaksosta. Todella hyvin ja mielenkiintoisesti tehty sarja muodista, romantiikasta ja bisneksestä kiinnostuneille. Kiitos tästä arjen harmauden piristyksestä, Ana ja Alberto saavat todella syvän romantiikkalatauksen aikaan.....voi kun tuo onni kestäisi! Kuinka kauan jaksoja voi katsella Yle Areenan kautta?

Hei, mukavaa että Velvet kiinnostaa! Velvetin kaikki jaksot tulevat katsottaviksi Areenaan kahdeksi viikoksi. http://areena.yle.fi/1-2791313

Alcántaran perhe palaa Teemalle uusin jaksoin ensi keväänä, ja sitä ennen uusitaan 15. kauden jaksot. http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/02/05/francon-jalkeen-alcantaran-perhe-kevaalla-2015

Lähettänyt käyttäjä

Kiva kuulla espanjan kieltä ja onhan sarja vaihtelua esim englantilaisille ja amerikkalaisille sarjoille.
Helppo katsoa, mutta aika äitelä.

Lähettänyt käyttäjä

Hieno sarja. Tullaanko esittämään myös muut kaudet? Näyttäisi tätä sarjaa tehdyn jo 4 kautta?

Lähettänyt käyttäjä

Onhan se periaatteessa hyvä että kuullaan muitakin kieliä kuin englantia ja ameriikkaa, mutta kyllä laadunkin pitäisi olla hyvä, ei niin että jokin muu kielialue on itsetarkoitus. Ikävä kyllä laatu ei useinkaan espanjalaissarjoissa kyllä perus-telenoveloita paremmaksi.

Lähettänyt käyttäjä

Kiva sarja, kiitos hyvästä sarjavalinnasta taas Ylelle. Sarjasta on kuitenkin enemmän jaksoja kun Yle nyt aikoo näyttää, milloin nähdään kaikki sarjasta tehdyt jaksot? Samoin kesällä esitetystä B&B Magazine - sarjasta ei esitetty kaikkia jaksoja. Nähdäänkö myös nuo puuttuvat jaksot lähitulevaisuudessa?

Lähettänyt käyttäjä

Arvostan kyllä taidetta ja laatua, mutta eihän kaikkien televisiossa esitettyjen ohjelmien tarvitse aina olla niin "korkeakulttuuria". Kyllä viihdekin voi olla nautinollista, vaikka ei niin korkealaatuista olisikaan. Joskus on hyvä myös rentoutua tv:n ääressä. Vaikka Velvet - muotitalon tarina muistuttaisikin "perus-telenovelaa", on sarjaan kuitenkin panostettu; sen näkee jo lavasteista, puvustuksesta, aikakauteen perehtymisestä ja muista visuaalisista ilmeistä sekä näyttelijöiden valinnasta.Näyttelijät ovat todella rooleihinsa sopivia! Minä ainakin nautin kyseisestä sarjasta; se imaisee mukaan mielenkiintoisilla juonen käänteillään. Seuraavaa jaksoa jää odottamaan innolla, vaikka aikuisten satua kaikki onkin. Mielestäni tämä sarja onkin tarkoitettu etupäässä viihdyttämään.

Lähettänyt käyttäjä

Jaksomääriä ihmetelleille tiedoksi, että tämän sarjan kanssa (samoin kuin Gran Hotellissa) jaksot ovat oikeasti paljon pitempiä kuin meillä esitetyt. Esim. jakson yhdeksän taphtumia tapahtuu oikeasti jaksossa viisi. Ulkomaille siis myydään eri pituisesti leikatut jaksot kuin mitä Espanjassa esitetään. Kaikki samat tapahtumat varmasti nähdään mutta jaksoja on meillä paljon enemmän. Mutta tosiaan, toivottavasti Yle näyttää kaikki kaudet! Ilmotetuista jaksomääristä kun on paha mennä edellä mainitusta syystä arvioimaan kuinka monta kautta tosiasiassa näemme...

Kiitos, Amaia, asia on käsittääkseni juuri niin kuin sanot: meillä on kansainväliseen levitykseen leikattu versio, jossa pitäisi olla aivan sama sisältö mutta useammassa osassa. Esimerkiksi sarjan ensimmäisessä kaudessa oli Espanjassa 15 jaksoa mutta meillä 26. Ja toisessa kaudessa oli Espanjassa 13 jaksoa, mutta meillä siinä on 22. Mitään ei siis puutu!

Lauri Itäkannas
Yle Teema

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos hienosta sarjasta! Mukavaa että kaikilta kanavilta ei tule sitä amerikkalaista epäaitoa sarjaa.
Ainoa mikä harmittaa on se että jaksot ovat tulleet "sekaisin"; sama jakso tuli kahtena iltana peräkkäin ja tällä viikolla jäi yksi jakso väliin.

Lähettänyt käyttäjä

Yritin katsoa kielenopiskelun takia, mutta "juoni" on niin hirveä, ettei tule mitään...

Lähettänyt käyttäjä

Aivan ihana sarja! Mahtavaa kuulla espanjaa ja se on upeasti lavastettu sarja. Kaikki jaksot aion katsoa, sillä se on iltojen piristys. Toivottavasti kaikki jaksot näytetään. Pitkästä aikaa sarja ,josta tulee niin hyvälle mielelle! KIITOS ylelle!!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos sarjasta! Espanjan kieltä kuulee televisiossa aivan liian vähän, näin kielen harrastajana kielikorvan ylläpitäminen on vaikeaa, jos ei kieltä kuule. Tämä on hyvä sarja, toivottavasti saadaan jatkossa lisää saman tyyppistä!

Lähettänyt käyttäjä

Ihana sarja romantiikan nälkäisille:) jännittävä ja kauniita vaatteita.Gran hotel oli myös huippusarja ja samalla tavalla jännittävä!!

Lähettänyt käyttäjä

Aivan ihana sarja!!! Kiitos Yle. Jotkut osat katsonut useampaan otteeseen. Voisi tulla joka päivä. En malta odottaa keskiviikosta maanantaihin. Niin hyvät ja kauniit näyttelijät ja raastava, mutta siitä syystä koukuttava juoni.

KIITOS!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Ylelle upeasta ja ihanasta silmänilosta joka todellakin voisi tulla joka päivä niin saisi päivittäisen romantiikka-annoksen! Sarjan neljäs tuotantokausi on tehty mutta se ei ole vielä ilmestynyt Espanjassakaan...toivottavasti Yle hankkii myös sen Teeman ohjelmistoon.
Muchas gracias :)

Lähettänyt käyttäjä

Hei!

Kiitos tästä sarjasta! Minuakin kiinnostaa, esitetäänkö 3. ja 4. tuotantokausi Suomessa.

Lähettänyt käyttäjä

Hei!
Kiitos paljon uudesta ihanasta espanjankielisestä sarjasta! Pitkästä aikaa telkusta tulee hyvää katsottavaa ja vielä ihanalla espanjan kielellä. Toivottavasti Yle näyttää kaikki ohjelman kaudet, niin hyvä ja koukuttava Velvet on! Voisi näkyä myös joka päivä, katsoisin taatusti ja myös mieheni sarjaa katsoo! Iso kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Onko tästä saatavissa kirjaa? Olen yrittänýt saada selville onko Velvet kirjallista teosta olemassa vai onko täm sarja ihan fiktiivinen sarja. ilmoittakaa kirja jos tiedätte. Kiitos
Ihanan mukava sarja ja vaihteeksi muutakin kieltä kun englantia.

Lähettänyt käyttäjä

Olet valitettavasti väärässä. Kansainväliseen levitykseen ainakin nämä 1. ja 2. tuotantokauden jaksot on tosiaan puolitettu, koska ne ovat Espanjassa noin 90 minuutin mittaisia, mutta ei se toki tarkoita, että näihin kahteen tuotantokauteen olisi tungettu 3. ja 4. tuotantokausi. Varsinkaan kun tuota neljättä ei ole vielä edes esitetty Espanjassakaan. Tuotantokaudet vastaavat siis Espanjan tuotantokausia, mutta Suomessa niissä on vain puolet enemmän jaksoja. Toivottavasti Yle siis vastaa, näytetäänkö 3. ja 4. tuotantokausi täälläkin jossakin vaiheessa.

Lähettänyt käyttäjä

Aivan ihastuttava sarja. Romanttinen ja jännittävä juoni. Kauniita naisia ja komeita miehiä, hienoja asusteita. Kertakaikkiaan koukuttava sarja ja vieläpä espanjaksi. Lisää tällaisia piristyksiä ;)

Lähettänyt käyttäjä

Uusitaanko 1-kausi jossain vaiheessa? Huomasin vasta eilen sarjan olemassaolon ja nyt harmittaa kovasti etten ole katsonut sarjaa aikaisemmin.

Varmasti sekä 1. että 2. kausi uusitaan vielä, sillä meillä on niihin useampi esitysoikeus. Mutta uusinnasta ei vielä ole päätetty, joten tarkempaa aikaa ei ole tiedossa.

Lauri Itäkannas
Yle Teema

Lähettänyt käyttäjä

Ymmärsinkö oikein edllisestä Lauri Itäkannaksen kommentista että Teemalla tällä esityskerralla olisivat mukana ainoastaan 1. Ja 2. tuotantokauden jaksot? Mikäli näin, pyytäisin Ylen hankinnoista päättäviä hankkimaan myös 3. ja 4. tuotantokauden jaksot Teemalla esitettäväksi, por favor ! Harvoin olen nauttinut näin paljon jostain sarjasta kuin Velvet, koukuttava, kiinnostava, esteettinen ja huikeaa espanjan kieltä kaupan päälle. Kiitos....

Lähettänyt käyttäjä

Velvet, ihana espanjalaissarja jälleen kerran. Kiitos Yle Teema. B &B oli myös erittäin hyvä sarja, jäi hieman kesken eli tullaanko näyttämään uusia tuotantokausia ?

Lähettänyt käyttäjä

Hei, suuret kiitokset hienosta ohjelmavalinnasta Ylellä. Kun ykköskausi ensi viikolla päättyy niin olisin tiedustellut, onko kakkoskauden esittämisestä jotakin päätöstä/aikataulua. Tuleeko syksyllä 2016?

Lähettänyt käyttäjä

Harmi jos toista kautta ei ole tulossa:(((
uusitaanko ensimmäinen kuitenkin joskus???

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos piristävästä sarjasta. Joka kanava suoltaa
ulos ainaista jenkkihömppää. Ylen kanavat ovat parantaneet valikoimaa menneistä vuosista.hienoa!

Lähettänyt käyttäjä

Taas kerran pikkuisen myöhässä seuraamaan Velvetiä, mutta toivottavasti uusitaan joku kerta ainakin ykköskauden alkujaksot :)

Max ja Blanca <3 paras pari....

Lähettänyt käyttäjä

Aivan mahtava sarja, mutta tavalliseen tapaan aloin seuraamaan vasta lähiaikoina... Toivottavasti näyttätte ykköskauden alusta asti jossain vaiheessa :)

Max ja Blanca, aivan mahtava pari <3

Lähettänyt käyttäjä

Velvetin tunnnari biisi?? Ja mistä saa tietoon kyseisen sarjan musiikki annin?? On mahtava sarja ja musiikki ihanaa nostalgiaa!! Kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Tässä linkissä on listattu jakso jaksolta kaikki Velvetin musiikki. http://galeriasvelvet.mizonatv.com/banda-sonora/

Sivusto on espanjankielinen, mutta melko selkeä :)

Lähettänyt käyttäjä

Tunnaribiisi on Alba Llibre: Falling in Love. Ja tuossa antamassani linkissä voi myös kuunnella kaikki laulut.

Lähettänyt käyttäjä

En muista ikinä nähneeni mitään noin ihanaa ja koukuttavaa sarjaa! Voisi tulla tosiaankin joka päivä. Toivottavasti nähdään kaikki tuotantokaudet ilman pitkiä taukoja!

Lähettänyt käyttäjä

Minun käsittääkseni toinen kausi alkaa 22. helmikuuta, ellen väärin katsonut, mutta jos jatkosta ei ole sovittu, niin ilmeisesti Suomessa esitetään vain kaksi kautta. Tuossa artikkelissa näköjään puhutaan 48-osaisesta sarjasta, mutta Espanjassa tästä on jo esitetty kolmaskin kausi, ja neljäs on alkamassa pian, eli ei se Espanjassa ainakaan 48 osaan ole jäänyt.

Lähettänyt käyttäjä

En katsonut ihan ensimmäisiä jaksoja vaikka näin etukäteen mainokset, mutta jostain kohtaa olen katsonut kaikki, joko livenä tai Areenasta. Todella hyvä ja tyylikäs sarja ja mukavan erilainen, ettei aina samaa amerikkalaista tusinatavaraa tai sinkkuelämän sadatta toistoa.. Ihania tyyppejä paljon, monta hauskaa ja ihastuttavaa persoonaa, ja sitä kauneutta.. niin ihmiset kuin lavasteet, puvut, autot, rakennukset, kaikki :) Ja miten tuo espanjankieli soi kauniisti ihmisten puheessa, vaikka en siitä montaa sanaa ymmärrä. Huumoria ja hullunkurisia tilanteita, yllättäviä käänteitä.. pelottaa huominen - viimeinen jakso, miten käy??!

Lähettänyt käyttäjä

Italian fanina olen jäänyt kiinni tähän Velvet sarjaan. Kerrankin jotain katsottavaa ohjelmaa... kiitos

Lähettänyt käyttäjä

Tuleeko Velvetin 3. ja 4. kausi milloin Ylelle esitykseen? Mahtava sarja, hyvä valinta Ylen hemmot :)

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos ihanasta sarjasta! Kauniita ihmisiä, muotia, draamaa, rakkautta, tunteita ja espanjan kieltä - täydellistä. Näyttelijät ovat uskottavia ja vaikka kyseessä on kevyt viihde, olen aivan koukussa. Katsonkin jaksot Areenasta saadakseni nauttia useamman jakson peräjälkeen:) Ihanaa että jatkoa on pian tulossa!

Tälläisiä väkivallattomia ei-amerikkalaisia draamasarjoja toivoisin lisää. Gran Hotelli jäi näkemättä - esitän toiveen uusinnasta? Jenkkisarjoja ainakin on Areenassa uusittu vuoden välein kuten Firma ja True Detective (molemmat hyviä kylläkin!).

Kaikki uusia kausia kyselleet – toiveenne on kyllä kuultu, ja katsomme, saadaanko ne hankittua Teemalle. Emme vielä voi kuitenkaan luvata mitään!

Lauri Itäkannas
Yle Teema

Lähettänyt käyttäjä

ihana velvet! :-)koukkuun jäin kun aloin sattumalta areenassa katsomaan.oli pakko katsoa alusta asti.kauniita ihmisiä,hyvää huumoria jne.LISÄÄ KIITOS!!!!!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos mukavasti sarjasta. Ilolla otin vastaan tiedon kakkoskaudesta ja nyt pidän peukkuja, että kolmas ja neljäskin kausi nähtäisiin Teemalla. Jäin koukkuun heti ensimmäisestä jaksosta alkaen ja Areenalta on tullut katselua useampia jaksoja peräjälkeen uudestaan.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos hyvästä sarjasta. Elokuvan kauniit asut ilahduttavat silmääni. Suosikkejani ovat tämän kaltaiset siistit, väkivallattomat elokuvat. Toiveena lisää kausia katsottavaksi!

Lähettänyt käyttäjä

Odotan jo keskiviikkona milloin seuraava jakso tulee. Lisää tämmöisiä! Ihanaa romantiikkaa. Jenkkisarjat samanlaisia keskenään verrattuna tähän veikeään ja tyylikkääseen espanjalaistuotantoon. Jäin heti kiinni, kun sarja alkoi. Toivottavasti jatkokaudet näkyvät myös meillä! Kiitos Yle, panostakaa laatuun ja hyviin dokumentteihin. Teema onkin erittäin hyvä kanava. Moni muu kaupallinen kanava suoltaa aivan soopaa tosi-tv:tä vaan koko ajan tai halpoja jenkkimurhadokkareita, joista ei tule kuin paha mieli...

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa, että kuuntelette toiveitamme. Jäämme odottamaan 3. ja 4. kautta. Vielä kun saisi uusintana Gran Hotelin, joka jäi näkemättä...

Lähettänyt käyttäjä

Velvet loppuu 11.4. ja sen jälkeen alkaa uusi espanjalainen Ompelten aika-sarja! Koska siitä tulossa lisätietoa??

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa glamouria arkeen. Miten kauniita ja elegantteja asuja naisilla ja miehet niin tyylikäitä puvuissaan. Monta ihanaa paria Anan ja Alberton lisäksi: Ritan ja Pedron jääräpäinen soutaaminen ja huopaaminen saa minutkin raivon partaalle ja Doña Blancan ja Maximilianon kuumottava salasuhde..! Ah! Mitkä silmät sillä Maximilianolla, sulaisin minäkin. Harmi myös, että Cristina on niin ihastuttava, että ei häntä voi millään vihatakaan, vaikka haluaisi.

Lähettänyt käyttäjä

Miten upea sarja, kiitos YLElle kun olette hankkineet sen meille katsojille ilahduttamaan harmaata arkea ja tuomaan jo unohdettua eleganssia ruutuun. Totaalisen koukuttava sarja ja silmän iloa niin puvuissa kuin upeissa henkilöhahmoissa. Ana & Alberto parasta rakkausdraamaa pitkään aikaan. Odottelen pian hyviä uutisia jatkosta 3. Ja 4. kauden muodossa. Kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

paras sarja velvet muotitalon tarina.yrittäkää nyt tehdä kaikkenne sielä ylellä jotta meilä täälä suomessakin saataisiin nähdä 3 ja 4 kaudet.lopetan koko kanavan katselun jollei näitä esitetä!!!!!

Lähettänyt käyttäjä

On todella mukava katsoa tällaista "siistiä" sarjaa, joka tuo minun ikäiselleni muistoja lapsuudesta ja nuoruudesta, sen aikaisesta pukeutumisesta. Olen käynyt turistina maassa ja opetellut hieman kieltä. Tässä saa taas verestää kielimuistojaan, jolloin tapahtumien seuraamiseen jää paremmin aikaa, eikä se mene tekstin lukemiseen. Näyttelijätkin ovat hyviä tyyppejä, varsinkin Alberton rakkauden tuska on melkein käsin kosketeltavaa.

Lähettänyt käyttäjä

Aivan ihana sarja! Kaikin tavoin nautinnollinen. Todella hienoa vaihtelua tuohon typerään jenkkiviihteeseen ja murhiin. Kaikkia sellainen vain ei kiinnosta! Kiitos Teeman hyvistä ohjelmista, kuten esim. naistaiteilijoita käsittelevä dokumentti. Teema ja Fem ovat ainoat laatukanavat tällä hetkellä. Pyydän, näyttäkää meille myös 3. ja 4. tuotantokaudet, kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Aivan ihastuttava sarja ja toivoisin että Teema näyttäisi myös 3. ja 4. tuotantokauden. Kiitos Teema hyvistä ohjelmista. Yksi pyyntö olisi vielä, eli saisiko lisää tällaisia laatu sarjoja myös sellaisita Euroopan maista joista harvemmin tulee sarjoja .

Lähettänyt käyttäjä

Sarja on aivan mahtava, mielestäni paljon parempi kuin "hotellisarja" eli Gran Hotel. Harmillista vain että löysin koko sarjan vasta ihan äskettäin, joten koko 1. kausi on näkemättä ja alku myös toisesta.. Esitättehän Yle ensimmäisen (ja toisenkin) kauden uusintana mahdollisimman pian, esim. kesäuusintana... ?

Lähettänyt käyttäjä

Jos joku haluaisi lyhyesti valaista, mitä 1. kaudella tapahtui, olisin kiitollinen, nyt menee jatkuvaksi arvailuksi.. Esim. kuka varsinaisesti on Enrique ja miksi hänellä on 40% firman osakkeista? Olen yrittänyt etsiä juonikuvausta netistä mutta en ole oikein löytänyt (löysin sarjan espanjankieliset sivut mutta sieltä sai vähän liikaa tietoa jo tulevasta 3. kaudesta.....)
Olen siis vähän "pihalla" kun hoksasin koko sarjan vasta äskettäin!!

Näyttelijäntyö on sarjassa todella hyvää, on paljon mielenkiintoisia hahmoja ja Ana ja Alberto suorastaan hehkuvat yhdessä... Vaikka vain kävisivät lyhyttä keskustelua! :)

Lähettänyt käyttäjä

Enrique on Alberton vaimon Cristinan veli. Sisarusten isä don Gerardo tarjosi isänsä kuoleman jälkeen Velvetin johtoon jääneelle Albertolle sopimusta, koska Velvet oli lähellä konkurssia. Sopimus kuului niin, että Gerardo sijoittaisi Velvetiin rahaa yhdellä ehdolla: jos Alberto naisi Cristinan, joka on ollut koko elämänsä rakastunut Albertoon. Alberto ei siis koskaan ole ollut edes ihastunut Cristinaan. Alberto ei suostunut ensin diiliin, mutta Ana pakotti hänet, koska hän ei halunnut, että hänen enonsa ja ystävänsä jäisivät ilman työpaikkaa hänen suhteensa vuoksi. Vastasiko tämä kysymykseesi? Lopulta Enrique tuli isänsä Gerardon avuksi Velvetiin, koska Gerardolla on muita bisneksiä, eikä hän ehtinyt viettää Velvetissä aikaa.

Lähettänyt käyttäjä

Todella ihana sarja, toivottavasti kaudet 3 ja 4 hankitaan. Kuusikymppinenkin on ihan myyty.

Lähettänyt käyttäjä

Toivottavasti nähdään vielä 3. ja 4. kausi. Myös vain Areenassa nähty b&b Magazine voisi saada jatkoa.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Anonyymi juoniselostuksesta! :) Jotenkin olen tajunnutkin ettei Alberto ihan rakkaudesta ja vapaaehtoisesti ole Cristinan kanssa..

Mutta miksi Velvet oli lähellä konkurssia? Oliko kyse vain huonosta menestyksestä joka paljastui Alberton isän kuoltua, vai jostakin juonittelusta..

Lähettänyt käyttäjä

En nyt täysin varma tästä analyysista ole, mutta minun käsittääkseni Alberton isä ei hoitanutkaan niin mallikkaasti yritystään kuin kaikki ajattelivat. Kuten ei muutenkaan ollut niin puhtoinen. Aika on kullannut muistot monen mielessä.

Lähettänyt käyttäjä

Sarjan alussa Alberto palaa Lontoosta jossa on ollut opiskelemassa. Isä haluaa Alberton Muotitaloon työhön mutta heillä on ristiriitaiset näkemykset Velvetin muodin linjasta ja Alberto päättää karata Anan kanssa pois Madridista ...saman iltana hänen isänsä tekee itsemurhan. Don Rafael jättää konkurssikypsän Velvetin perinnöksi lapsilleen ja vaimolleen, pankista he eivät saa lainaa ja lopulta Alberto päätyy ottamaan vastaan 10 miljoonaa lainaksi Christinan isältä lupautuen samalla menemään naimisiin Christinan kanssa. Kaikki tämä Anan suostumuksella sillä Alberto kuvittelee saavansa Velvetin kannattavaksi ja pystyvänsä maksamaan lainan takaisin Gerardolle ennekuin hääkellot Christinan kanssa soivat.. Mutta toisin kävi ja ensimmäinen jakso päättyy Alberton ja Christinan vihkiäisiin.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos YLElle aivan uskomattoman ihanasta sarjasta Velvet! En muista pitkään aikaan nähneeni mitään niin koukuttavaa ja super romanttista sarjaa, kuin tämä. Olen katsonut kaikki jaksot, enkä kyllästy koskaan. Ehdottomasti on saatava myös 3. ja 4. kausi meille nähtäväksi. Se voisi tulla vaikka joka päivä arkena...ei jaksa odottaa seuraavaan viikkoon uutta jaksoa. Toivottavasti toteutatte siellä YLEllä meidän katsojien toiveet!!
Itse en ehtinyt näkemään Grad Hotelia, mutta voisin senkin katsoa vielä Velvetin lisäksi , niin hyvin on tuokin sarja tehty. Olen aina ollut espanja-
fani myös elokuvissa , mutta nyt vasta olenkin!!! Kiitos !!

Lähettänyt käyttäjä

Ihana sarja! Uudet kaudet myös Teemalle, samaa mieltä! Kiva katsoa välillä muitakin eurooppalaisia sarjoja. Pitkään aikaan ei ole näkynyt mitään italialaistakaan. Kiitos tästä! Lisää odotellessa!

Lähettänyt käyttäjä

3. ja 4. kausi on pakko nähdä, toivottavasti ainakin tuon 3. kauden saisimme nähdä mahdollisimman pian kun se on jo Espanjassa näytetty?? 4. kausi vasta lienee tekeillä.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Ylelle Velvet sarjasta! Odotan innoissa joka ma-ke sitä.Nauran paljon ja nautin äidinkielestäni,niin kun kaukana asun,tulee pikkusen kotiikävää.Sanoisin vaan niille jotka odottavat uutta sarjaa,El Tiempo entre costuras,että se on todella ihana ja mahtava sarja,minä jain koukkuun heti.Kaunis,hyvin kuvattu,mahtava tarina.Tulette tykkäämäan siitä.Paljon parempi sarja kun Velvet.Harmi vaan että se on lyhyempi,oli vaan 1 tuotantokausi,13 jaksoa.Mahtavaa jos El tiempo entre costuras tulee Teemalle.Gracias Finlandia! :-)

Lähettänyt käyttäjä

Aivan upea tv-sarja! Ylelle kiitos, ja toivomus myös seuraavista tuotantokausista! Clara ja Mateo on sarjan paras pari ...

Lähettänyt käyttäjä

Suren jo nyt Velvetin loppumista, olisiko 3. ja 4. kausien tulosta saatavana tietoa?
Teemalle suuret kiitokset ihanista hetkistä Galerias Velvetin ja sen mielenkiintoisten kuvioiden ja ikihurmaavien henkilöiden parissa. Ana ja Alberto
jäävät koskettavalla tarinallaan mieleeni para siempre - for ever.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos teille Anonyymi ja Nemo! Sain hyvää lisävalaistusta :) :)

Mieti täällä vielä kahta asiaa: ensinnäkin, miksi Alberton isä jätti pojan äidin aikoinaan Kuubaan, ja miksi Isabel tuli vasta nyt (ilmeisesti kuultuaan don Rafaelin kuolemasta) etsimään poikaansa? Toisekseen, vaikka täällä sanotte että Alberton suhde Cristinaan tapahtui Anan tuella, kävikö lopulta niin että Alberto jätti Anan huomatessaan ettei pysty maksamaan velkaansa Gerardolle.. Eli tekikö Alberto "järkiratkaisun" ja sanoi Analle ettei rakasta tätä enää eikä aio enää olla tämän kanssa vaan Cristinan. Ana on vaikuttanut niin surulliselta aina kun tulee puhe Albertosta ja on sanonut monelle miehen jättäneen hänet..

Lähettänyt käyttäjä

Minäkin suren jo Velvetin loppumista, tulee varmaan vieroitusoireita.... Esittäkää Yle myös kolmoskausi mahdollisimman pian! Kiitos!

Mateo ja Clara ovat tosiaan aivan ihana pari myös... Mateo on niin söpö ja aivan hulluna Claraan, mutta ei vaan voi sanoa sitä Claralle :) Ja minä olen täällä että "sano nyt se sille, miten se voi olla noin vaikeaa...!!"

Lähettänyt käyttäjä

Areenassa oli kesinä 2013-2014 nähtävänä 2 ensimmäistä tuotantokautta espanjalaissarjasta Pylly paljaana (Con el culo al aire). Odotin sarjan viimeisen, kolmannen kauden tulevan Areenaan kesällä 2015, mutta ei sitä tullutkaan.. Tuleekohan se vielä jossakin vaiheessa? (Laitoin tästä kysymyksen palautelomakkeella jo ajat sitten, mutta en koskaan saanut vastausta..)

Tykkäsin sarjasta kovasti, huumori oli yllättäen hyvin suomalais-brittiläistä ja luulen että moni muukin pitäisi sarjasta jos se vaikka tulisi TV:stä..?

Lähettänyt käyttäjä

Joko Yle on tehnyt päätöksen Velvetin 3. kauden näyttämisestä? Kyllähän sen DVD:nä voi ostaa, mutta siinä ei ole tekstityksiä edes engalnniksi.
Niin paljon en vielä GranHotelin ja Velvetin avulla ole espanjaa oppinut, että voisin sarjan seuraavan kauden espanjaksi katsoa :)

Lähettänyt käyttäjä

Alberto suunnitteli pitkää kihlausaikaa ( ainakin vuosi ) Christinan kanssa.. ja kuvitteli pystyvänsä maksamaan lainan Gerardolle takaisin ennenkuin hääkellot soivat ja peruvansa häät, hänhän on koko ajan rakastanut Anaa! Gerardo kuitenkin tahtoi häät nopeasti jo 2 kk kuluttua kihlauksesta, eikä siihen ollut muilla vastaan sanomista. Eli totta on että Alberto jätti Anan pelastaaksen Velvetin ja tämän Ana oli alunperin hyväksynyt hän sanoi yhden rakkaustarinan onnettoman lopun olevan parempi kuin koko Velvetin henkilöstön joutumisen kadulle jos konkurssi tapahtuu.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos koukuttavasta, hyvin tehdystä sarjasta. Aloitin espanjanopiskelut nyt aikuisena, ja nautin suuresti kun kuulen kauniisti artkuloitua kieltä. ¡Si claro! ¡Muchas gracias!

Lähettänyt käyttäjä

Aivan ihastuttava sarja miljöineen ja pukuineen. Kiitoksia Teemalle Velvetistä! Myös mukavaa vaihtelua englannin kielisille sarjoille. Minäkin toivon kovasti 3. ja 4. kauden hankintaa ylen ohjelmistoon.

Lähettänyt käyttäjä

KIITOS! Ihan paras sarja ikinä. Odotan pakahduttavasti jokaista jaksoa. Elän mukana joka hetkessä, riudun pakahtuvasta epätoivoisesta rakkaudesta, nauran onnesta ja huumorista, itken eron hetkestä. Sarja ei saa loppua vielä. Ja Alberto ja Ana ♥ Heidän on pakko saada toisensa. Joinakin hetkinä olen kironnut käsikirjoittajan maan alimpaan lokeroon. Toivottavasti saadaan jatkoa vielä. Olen etsinyt sarjan musiikkia, onko sitä julkaistu cd:llä!

Lähettänyt käyttäjä

Minä löysin ainakin Spotifysta Velvetin musiikista tehdyn soittolistan.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos sinulle Nemo uudestaan tapahtumien valaisemisesta!! :) En silti oikein käsitä, miksei Alberto voinut sopia Anan kanssa eroavansa Cristinasta kun firma saadaan jaloilleen.. (Ikäväähän se olisi Cristinan kannalta mutta minkäs teet, ja kun koko liitto vielä on täysi bisnesdiili... Saakohan Cristina(-raukka) joskus tietää miten asiat ihan oikeasti menivät..)
Olen löytänyt espanjankielisen sivuston (mizonatv) missä selostetaan kunkin jakson juonta, mutta ei sieltä kovin perusteellisia tietoja saa.

Lähettänyt käyttäjä

14.2. julkaistussa kommentissa on osoite espanjankieliselle sivustolle, missä kirjoittajan mukaan on listattu kaikki sarjan kappaleet, ja ne olisivat myös kuunneltavissa siellä.

Lähettänyt käyttäjä

Katolisen kirkon sakramenttien mukaan avioliitto on " ikuinen " ja tämän vuoksi eroaminen ei ole helppoa. Christina saa kyllä selville avioliittonsa olevan bisnesdiili sarjan tulevissa jaksoissa.

Lähettänyt käyttäjä

Mukavaa että muillekin on käynyt samoin kuin minulle.... Ahdistaa jo kun Velvet pian loppuu!!
Sarjan tapahtumat ovat niin todellisen tuntuisia ja kaikki näyttelijät huippuluokkaa. Välillä eläydyn mukaan niin että tuntuu kuin kaikki tapahtuisi myös minulle. Ana ja Alberto, parasta rakkausdraamaa mennään ylös ja alas kuin vuoristorataa, mutta toivottavasti lopussa he saavat toisensa vaikka avioero Christinasta ei kai ole helppoa.

Kaikki Velvetin ystävät! Nyt voimme luvata, että sarja jatkuu Teemalla ensi syksynä.

Lisäksi rohkenemme suositella Velvetin tauolle jäädessä alkavaa uutta sarjaa Ommelten välinen aika, joka on 30–40-luvuille sijoittuva 17-osainen draama muodin ja vakoilun maailmasta. Tuttuun lähetysaikaan maanantaista keskiviikkoon klo 19. Ensimmäinen osa nähdään keskiviikkona 13.4.

Lauri Itäkannas
Yle Teema

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Lauri Itäkannas ihanasta uutisestasi, ja meidän katsojien toiveiden huomioimisesta. Näin sain heti kaipaamaani helpotusta Velvet sarjan loppumisen tuskaan! Hienoa että Yle on päättänyt hankkia jatkokausia Velvetiin.. Uskallan jo toivoa rohkeasti sekä 3. että 4. kauden esitysten olevan syksyllä - ensi talvena. Tosin 4. tuotantokauden esittäminen Espanjassakin alkaa ilmeisesti vasta syyskuussa. Muchas gracias! Lauri Itäkannas ja Yle:)

Lähettänyt käyttäjä

Katsoin alusta saakka sarjan. Pitkästä aikaa ihan parasta hömppää ja viihdettä + upeat puvustukset ja aikakauden lavastus. Olen täysin koukussa sarjaan. Upeaa kuulla että tämä jatkuu syksyllä. Kiitos siitä.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos mukavasta uutisesta Lauri Itäkannas! Velvet on kyllä niin hyvä sarja, että jatko-osia kannattaa odottaa! Täytyypä katsastaa tuo Ommelten välinen aika sillä välin.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Lauri Itäkangas ja Yle mahtavasta uutisesta. Jos saa toivoa, niin saisiko Velvetin vielä alusta alkaen syksyllä uusintana ennen uusia jaksoja.

Lähettänyt käyttäjä

Ihana uutinen että saadaan nähdä jatkoa ! Niin huippusarja kaikin tavoin ! Kiitos !

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos vahvistuksesta, että Velvet jatkuu syksyllä! Kiitos työstä sen eteen!

Kiitos myös muista loistavista sarjahankinnoista! Mahtavaa!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Ylelle sarjan jatkamisesta!! Näytättehän vielä ensin 1. kaudesta lähtien uusintana nyt jo nähdyt...? (Minä kun en sitä ykköskautta nähnyt ollenkaan...)

Voisikohan Lauri Itäkannas vastata myös aiempaan kysymykseeni toisesta espanjalaissarjasta?

Karoliina: Minäkin niin toivon että Ana ja Alberto jossakin vaiheessa lopulta saavat toisensa :)))
(Ja Miguel Àngel Silvestre muuten on loistava näyttelijä!! Hyvää työtä tekevät kyllä muutkin.)

Lähettänyt käyttäjä

Tiedän Nemo miten asiat ovat katolisen kirkon kanssa... Mutta luulisi että 50-luvun Espanjassakin ero olisi jotenkin onnistunut, tai jos ei, niin kyllä rakastavaiset jonkin keinon keksisivät olla yhdessä. Vaikka sitten salaa jos avoliitto ei tuohon aikaan ollut sosiaalisesti mahdollista. (Meillä tietenkään ei olisi draamasarjaa katsottavana jos Ana ja Alberto olisivat tällaisia sopimuksia tehneet joten asioiden täytyi vain mennä niin kuin menivät ;) ;)

Mutta kiitos vielä sinulle ja nimimerkki Anonyymille juonenkulun valaisusta, olitte isoksi avuksi kun aloin katsoa sarjaa ihan kesken kaiken :)

Lähettänyt käyttäjä

Huojentunut olo! Viimein löysin tiedon että sarja jatkuu syksyllä. Itse en nähnyt ollenkaan 1 kautta, ihan sattumalta puolessa välissä 2 kautta satuin katsomaan ja koukussa ollaan. Ihan huippu sarja! Kiitos siitä että sarja jatkuu syksyllä, sitä odottaessa olisi kiva katsoa sarja ihan alusta alkaen. Olen etsinyt josko löytyisi jostain mutta ei.

Piilotimme tästä yhden kommentin, joka sisälsi paljastuksen tulevien jaksojen tapahtumista. Pyydämme, ettei sellaisia kirjoitettaisi tänne lainkaan, koska ne voivat todella pahoittaa jonkun katsojan mielen.

Lauri Itäkannas
Yle Teema

Lähettänyt käyttäjä

Voisiko kääntäjälle/firmalle/käännösohjelman ohjelmoijalle lähettää pyynnön kääntää joka, jotka, jonka (relatiivipronominit) oikein. Lähes järjestään ne on käännetty kysyvillä interogatiivipronomineilla kuka, ketkä, kenen.
Hienoa, etta tämä sarja saa ylistystä, mutta ei sen taso, esim. näyttelijätyö ole brittiläistä epookkisarjatasoa. Häiritsee myös, että laulut ovan englanniksi. Seuraan sarjaa kielen takia.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Ylelle hienosta sarjasta ja hienoa että 3. ja 4. tuotantokaudet tulee syksyllä.
Pääsiäisviikolla olimme lomalla Kanarialla ja siellä 'surffailin' tv-kanavilla.. ja oho siellä pyöri myös Velvet.. taisi olla jo 3.kausi.. no ei siitä sen enempää. Jaksaa odottaa syksyyn. Hyvää kevättä & kesää kaikille Velvet-ohjelman faneille :)

Lähettänyt käyttäjä

Ihana sarja ja odotan innolla, jos syksyllä jatkuisi loput osat. Kiva myös uusinnat sunnuntai-iltapäivisin. Hyvä ajankohta. Olen lukenut hieman espanjaa ja paljon tulee tuttuja sanoja, jotka jäävät myös mieleen. Kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Suuri kiitos YLE:lle tästä sarjasta ja myös sen jatkosta. Kyllä te esitätte parhaat sarjat ja muutkin ohjelmat.

Lähettänyt käyttäjä

Tänään tulee viimeinen Velvet. Jatkuuko tämä myöhemmin?

Milloin tulee Isä Matteo takaisin?

Lähettänyt käyttäjä

Parhain sarja minkä olen koskaan katsonut. Parhain. KIITOS.
- Olis kuitenkin kysyttävää. Kolmas kausi alkaa siis syksyllä, nyt 5kk päästä syksynä, vai vasta ei seuraavalla vaan sitten? En ihan ymmärtänyt. Kiitos, jos vastaatte! :)

Lähettänyt käyttäjä

Suuri kiitos Ylelle upeasta sarjasta!:) se todella on todentuntuinen ja visuaalisesti upea! Aivan ihana Velvet! Kiitos vielä että saamme nauttia sarjasta vielä 3. Ja 4. Kauden !!!:)

Lähettänyt käyttäjä

Kyllä on hieno sarja ja mielenkiiintoinen.Onneksi saadaan jatkoa syksyllä.Kiitos!!

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa, että sarja jatkuu!!! Kiitos Yle! Ja kiitos Lauri Itäkannas, että veit toiveitamme eteenpäin! Näin tämä toimii parhaiten, kun katsojia kuunnellaan. Hienoa hienoa!!

Lähettänyt käyttäjä

Paras sarja aikoihin, ehdottomasti!!! Kiitos Yle! Nyt vaan ei malta odottaa syksyyn....

Lähettänyt käyttäjä

Eilen saimme nauttia toisen kauden viimeisestä Velvetin jaksosta ja täytyy kyllä sanoa että käsikirjoittajat ovat taitavasti juonta pyörittäneet! Loppu huipentui jälleen häihin niinkuin ensimmäinenkin kausi, tällä kerralla ehkä onnellisemmissa merkeissä ja tästä on mukava jäädä odottamaan syksyä ja seuraavia kausia mitä tuovatkaan tullessaan. Kiitos tuhannesti Teemalle kun hankitte tällaisia virkistäviä ja hyvin koukuttavia espanjankielen harrastajille sopivia sarjoja ohjelmistoonne. Hyöry ja viihde yhdessä paketissa :) Tänään saamme sitten aloittaa Ommelten ajan...!!

Lähettänyt käyttäjä

Iso kiitos Velvetistä :) Muistaakseni teillä on/oli oikeudet B&B:n 2. tuotantokaudelle? Viime kesänä näytettiin vain ensimmäinen ja luvattiin että toinen näytetään myöhemmin?

Lähettänyt käyttäjä

Suuri kiitos Ylelle ja Teemalle laadukkaasta, mielenkiintoisesta ja mitä parhaimmasta sarjasta ikinä! Jäin ensimmäisestä jaksosta lähtien niin koukkuun etten meinannut malttaa odottaa seuraavaa jaksoa! Ja sama meno tahtoo vain jatkua, en millään malttaisi odottaa ensi syksyyn Velvetin 3.kautta, mutta ihanaa että sarja kuitenkin jatkuu Teemalla ja toivottavasti meitä sarjan faneja kuunnellaan myös 4.kauden osalta! Kiitos vielä ihanasta sarjasta! Gracias Yle!!

Lähettänyt käyttäjä

Velvet alkoi siitä, kun tapahtuu autokolari,jossa kuolee Anan vanhemmat. Ana on silloin pikkutyttö. Anan muu suku on rutiköyhää eikä kukaan voi ottaa yhtä suuta ruokittavaksi. Paitsi löytyy yksi, eno joka asuu Madridissa. Sukulaiset ovat aina luulleet että tämä Don Emilio omistaa ison muotitalon, vaikka niinhän ei ole. Ana lähetetään Emilion hoiviin ja nopeasti ystävystyy muotitalon johtajan pojan kanssa. Seuraavassa jaksossa Ana ja Alberto ovatkin jo nuoria aikuisia ja Alberto lähetetään Lontooseen kun Don Rafael huomaa nuorten läheiset välit. Sillä välin kumpikin varttuvat aikuisiksi ja pitkään suunnittelevat yhteistä elämää ja Alberto järjestää yllätyshäät, mutta Ana ei suostu niihin. Tästä tuohtuneena Alberto ottaa christinan ja saa samalla apelta rahat velvetin pelastamiseen..

Lähettänyt käyttäjä

kaunis kiitos velvetin jatkosta syksyllä paras sarja koko tveessä kiitos vielä jatkosta kiitos kiitos kiitos!!!!

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa että Velvetin seuraavat kaudetkin nähdään. Kiitos paljon! Toivottavasti en missaa sitä kun ne jälleen alkavat. Tiedotetaanhan 3. kauden alkamisajankohdasta riittävästi? Ommelten välinen aika -sarja ei toistaiseksi vaikuta yhtä ihastuttavalta kuin muotitalon tarina.

Lähettänyt käyttäjä

Niin koukussa sarjaan. Ihanaa kuulla, että sarja jatkuu syksyllä. Ei malta odottaa. Kiitos Teemalle espanjalaisista sarjoista. Kaikki on tullut seurattua tiiviisti.

Lähettänyt käyttäjä

Suuret kiitokset Velvet-sarjasta. Kaipailen viime kesänä Areenasta nähtyä b&b Magazinen jatkoa. Jäin totaalisesti koukkuun tuohon sarjaan.

Lähettänyt käyttäjä

Olen epätoivoisesti yrittänyt hakea laulua,joka soi Anan ja Alberton tapaamisen taustalla Ritan ja Pedron häiden jälkeen,siinä kun Alberto tuli noutamaan Anaa valkoisella avoautolla.Mistä ihmeestä saan sen selville.Sitä ei löydy lopputeksteistä eikä sitä ole sarjan lauluista tehdyissä listoissa (Spotify),haluaisin niin tietää sen!

Lähettänyt käyttäjä

Oletko koittanut YouTubesta etsiä? Siellä näyttäisi olevan paljon pätkiä tästä sarjasta, ehkä myös tuo kohtaus ja jos joku kommentoija siellä tietäisi laulun nimen...

Mateito ja Clarita <3 <3 Heidän hääkohtaamisensa jäi minun sydämeeni! :)

Lähettänyt käyttäjä

Olen yrittänyt laulun sanojen perusteella etsiä kyseistä biisiä ja siellä youtubessakin moni haluaisi sen tietää mutta ilmeisesti kukaan ei osaa siihen vastata.

Lähettänyt käyttäjä

Juuri tuon Kathleen Irvinen biisin YouTubessa kommentoijat ovat sanoneet olevan kyseessä.
Laulua itsessään ei sitten ainakaan YouTubesta löydy...

Lähettänyt käyttäjä

Ei ole kyseistä laulajaa ainakaan Spotifyssa eikä youtubessakaan!Outoa,ettei siellä lopputeksteissäkään mainita lauluja joita sarjassa soitetaan.

Lähettänyt käyttäjä

Löysin googlaamalla tällaisen soittolistan:
http://www.playshare.me/?artist=Kathleen-Irvine&track=Things-Are-Gonna-Be-Better

...ja tämä ei ainakaan ole Velvetissä soinut kappale!! Todella omituista... Jos osaat espanjaa, ehkä voisit lähettää tuotatoyhtiölle sähköpostia ja kysyä heiltä...?

Lähettänyt käyttäjä

Hei,

Koska julkistetaan syksyn aikataulut, alkaako 3. kausi jo alkusyksystä? Säilyykö esitysaika ma-ke klo 19?
Malttamattomana odottaen...

Kyllä se on tulossa ja näillä näkymin vielä tämän vuoden puolella, mutta valitettavasti emme voi vielä luvata sen tarkemmin. Malttakaa odottaa!

Lauri/Teema

Nyt voimme vahvistaa, että Velvetin uudet, kolmannen kauden jaksot alkavat tiistaina 15.11. klo 19.

Sissi: tällä hetkellä ei ole tiedossa uusia espanjalaissarjoja, mutta seuraamme kyllä tarjontaa! Ensi talven aikana on tosin tulossa matkailusarja Un país para comérselo, jossa on tuttuja kasvoja.

Lauri/Teema

Lähettänyt käyttäjä

Haluaisin kovasti alkaa seuraamaan Velvetiä mutta en ole nähnyt 1. ja 2. kauden jaksoja. Voisiko ne uusia ennen 3. kauden alkua??

Lähettänyt käyttäjä

Kävin äsken Espanjassa, siellä tavaratalo El corte Ingles myy ainakin tiedustelemassa parfyymia.

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa kuulla kolmannen tuotantokauden pian alkavan Teemalla! Mutta jatkosta kuulisin mieluusti myös, onko 4. tuotantokausi tulossa mahdollisesti sen jälleen?
Espanjassa 4. tuotantokausi on menossa parhaillaan televisiossa. Kiitos paljon ihanasta sarjasta:)

Lähettänyt käyttäjä

Velvet on mahtava sarja! Jotenkin, tavallisesti, en ole ollut kovin kiinnostunut espanjalaisista sarjoista, enkä niitä katsonutkaan. Ja nytkin, esimerkiksi Ommelten välinen aika, sekä nyt parhaillaan menevä italialainen Milanon naisten paratiisi, en ole niitä (halunnutkaan) alkaa seurata.

Ja itse asiassa Velvetissäkin oli mielestäni todella hidas alku, ja alussa ajattelinkin, että en sitä varmaankaan kauaa jaksa katsoa. Kuinka ollakaan, meno jotenkin parantui, kun ensimmäinen kausi eteni loppua kohden, ja itse asiassa toinen kausi olikin huomattavasti ja huikeasti jo mielenkiintoisempi! Ja voin sanoa, että ylihuomenna alkava Velvetin kolmas kausi on aivan
*Huippu*!!! Olen nimittäin nähnyt siitä jo pätkiä, ja se on *Todella* hyvä!!! En sano mitään juonipaljastuksia tässä, mutta *Todella Paljon* asioita tulee tapahtumaan!

Lempihenkilöni ja juonikuvioni on koko ajan ollut ehdottomasti Patricia / Enrique / Bárbara - Patricia on niin mahtava hahmo, ja Barbara ja tämä tarjoaa toisilleen oivallisen vastuksen. Cristina kuuluu myös lempihenkilöihini, ja odotankin hänelle käyvän myös hyvin lopussa.

Lisäksi olen katsonut pätkiä myös tulevasta neljännestä tuotantokaudesta, jota nyt parhaillaan esitetään Espanjassa. Ja sekin näyttää mahtavalta - en usko, että tulee pettämään!

Mahtavaa!!! Tiistaina jatkuu taas!

Lähettänyt käyttäjä

Siitä näette kaikki miten ihania ovat espanjalaiset sarjat! Niin tänään alkava Velvet, muotitalo, kuin El Tiempo entre costuras, Gran Hotel ja Alcantaran perhe jota tätä en enää katso. Jos ette ole lukeneet kirjaa El Tiempo entre costuras, kehottaisin lukemaan. Se josta sarja tehtiin, on fantastinen tarina. Sen kanssa monta yötä meni lukiessa. Se on totta että meillä näytetään sarjat aika pätkittynä, se kävi minulle ilmi viimeistään katsoessani Tudors sarjaa joka on menossa Friillä. Yksi osa oli miltei yksinomaan hikitaudista johon kuoli paljon ihmisiä Henrik VIII aikana.

Lähettänyt käyttäjä

Monen muun tavoin toivon kovasti että YLE voisi uusia ensimmäisen ja toisen kauden jaksot. Mieluummin telkkarissa, mutta Areenakin kelpaa.

Lähettänyt käyttäjä

Ihana huomata, että ohjelmatoimitus kunnioittaa meitä väkivallattoman/eurooppalaisen draaman ystäviä:) Juuri sopivasti Milanon naisten paratiisi-sarjan jälkeen jatkuu fantastinen Velvet.
Parasta pimeässä marraskuussa katsoa useita Velvet-jaksoja peräjälkeen Areenasta:)

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa kun saadaan taas seurata tätä huippusarjaa! Olikin jo ikävä. Jatkuukohan sarja edelleen onko kukaan tietoinen asiasta?

Lähettänyt käyttäjä

Harmittaa kun sarjan taso on laskenut kuin lehmän häntä: älytöntä kohellusta (Pedro ja Jonas), ällöjä seksikohtauksia, turhia laulu- ja tanssinumeroita, pöhköä lastenhoitoa (Mateo ja Alberto) ja petoksia petosten jälkeen. Tekijöillä taitaa olla ideat lopussa. Katson sarjaa kielen oppimisen vuoksi, mutta alkaa yököttää. Fiksuus jäänyt unholaan! Sarja ei sovi Teemalle ollenkaan! Voisiko Yle hankkia jonkin korkeatasoisen espanjalaisen sarjan, kuten Ommmelten välinen aika?

Lähettänyt käyttäjä

Itse olen kyllä täysin eri mieltä. Minusta nimenomaan tämä kolmas kausi on tähänastisista paras, mielenkiintoisin, tapahtumarikkain ja jännittävin. Kaikille hahmoille tapahtuu asioita, on paljon juonikuvioita, jotka synnyttävät uusia juonikuvioita.

Lempihahmojani ovat ehdottomasti Patricia ja Bárbara, herkullisia tiikereitä. (En tarkoita siis ulkoisesti vaan tyyliltään.)

Lähettänyt käyttäjä

3.kausi on lisännyt sarjaan seksiä ja kepeyttä - rakastan sarjaa - sitä katsoessa tulen aina pelkästään hyvälle mielelle. Itselleni uppoaa huumori tyyliin "Mateo ja Albert lapsenvahtina" :D
Ana ja Albert ovat mielestäni kaunein ja söpöin heteropari ehkä ikinä misään sarjassa. Kepeyden lisäksi sarja nostattaa myös tunteita pintaan. Pidän myös Patriciasta ja Cristinan rehellisyys on ihailtavaa. Kiitos Yle!

Lähettänyt käyttäjä

- Velvetistä! Ihmeellinen sarja. Olen hyvin valikoiva tv-katselija, ja koukkuun minut on saanut viimeisen 10 vuoden aikana vain sarjat Serranon perhe, Klikkaa mua sekä suurenmoinen Velvet. Täydellistä tv-viihdettä. Niin kaunis ja tyylikäs, pieteetillä tehty. Yhtä aikaa hauska ja traaginen, hurmaava, kepeä, koskettava, naurattava ja itkettävä. Miten on mahdollista, että kaikki nämä persoonat - mm Ana, Clara, Mateo, Albert, Patricia, Christina, Raoul - ovat niin eläviä ja monisyisiä tällaisessa "telenovelassa"? Ihmiset eivät ole ollenkaan mustavalkoisia. Esim tämä Christina, vaikka kuinka pahis, on silti niin inhimillinen ja liikuttava onnettomassa rakkaudessaan, ettei hänestäkään voi olla pitämättä. Tähän eivät jenkkisarjat kykene!! Sarjan pohjavireenä on hyvin lämmin ja ihmisen monitahoisuutta kunnioittava ote. Siihen lisätään vielä huumori, hauskuus, "viva la vida! ja kaikki tämä kauneus.. Olen yrittänyt toitottaa ihmisille että KATSOKAA nyt hyvät ystävät MAHTAVAA sarjaa Teemalta, mutta harva on ottanut onkeensa. Toivon mukaan koko sarja saadaan uusintana 1. tuotantokaudesta alkaen. Ja jos Espanjassa taidetaan tämä lämminhenkisten, humorististen, ei-väkivaltaisien sarjojen teko näin hyvin, lisää tällaisia vain, kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Velvetin 4. kautta esitetään parhaillaan Espanjassa, joten luulen, että Ylelle se tulee aikaisintaan keväällä, ehkä jopa syksyllä.

Lähettänyt käyttäjä

Aivan loistava sarja. Olen koukussa, joten mukavaa, jos 4. kausi on tulossa. Milloin mahtaa espanjalainen sarja B&B Magazine saada jatkoa?

Lähettänyt käyttäjä

Ihanaa kun on jatkoa tiedossa - Velvet - rokkaa!

Lähettänyt käyttäjä

Ymmärtääkseni Velvetin 4. kausi on jo esitetti Espanjassa viime syksynä. Loppuhuipennus oli kuulema viimeinen jakso joka esittettiin suorana lähetyksenä joulukuun lopussa. Toivottavasti emme joudu odottamaan kauan Velvetin 4. kautta Yle Areenalla.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos että saamme nähdä myös 4. kauden jaksot. Kyllä hyvää kannatta odottaa. kiitos YLE!

Lähettänyt käyttäjä

Voi itku, että 3.kausi päättyi ja 4.vasta matkalla tännepäin. Hienoa kuitenkin, että jatkoa on tulossa! Ja vielä kerran kiitos Yle Velvetistä ja vastaavanlaisista, -tyylisistä sarjoista!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Yle Velvetistä. Milloin nähdään kausi 4? Olen sitä käynyt ennalta hieman kurkkimassa ja sieltä on tulossa todella jännittäviä ja ihania käänteitä. Aivan paras sarja vuosiin.
Voisin ostaa kaikki jaksot itselle jos tulevat DVD:nä johonkin myyntiin.

Lähettänyt käyttäjä

Olen niin koukussa Velvet-sarjaan.
Onko mitään tietoa kuinka kauan joudumme odottamaan
4-kauden jaksoja ?
Teemalta on tullut muutenkin niin ihania sarjoja joita katsoo mielellään, kiitos

Lähettänyt käyttäjä

..Ja jos nämä kaikki vielä dvd:nä saisi, siitä vasta riemu ratkeaisi! Velvet-maraton olisi ihana...Olen oppinut espanjaakin ihan vain tämän sarjan ansiosta: "Por su puesto!" "Exactemente!""Claro ge si!" "Basta!!"

Lähettänyt käyttäjä

En huomannut että kausi loppui, ennen kuin vasta nyt kun ajattelin katsoa torstain jakson! Onneksi sain täältä tiedon että 4.kausi on tulossa. Kiva kun sarjaa näytetään useampi jakso viikossa (vaikka sitten loppuukin nopeammin).

Lähettänyt käyttäjä

Kylläpä tämä sarja jäi jännittävään paikkaan!!! Minä - niinkuin monet muut - jään odottamaan 4. tuotantokauden jaksoja!
Monta hyvää espanjalaista sarjaa on tullut, kiitos niistä! "Los hombres de Paco" -niminen sarja olisi mukava nähdä myös meillä.

Lähettänyt käyttäjä

En ehtinyt mukaan kolmanteen kauteen, nyt on vasta 1. ja 2. kausi ahmittu. Valitettavasti alkupään jaksot eivät enää ole nähtävissä areenassa. Onko uusintoja 3. kaudesta vielä suunniteltu?

Lähettänyt käyttäjä

No niin, nyt on hieno 3. kausikin näytetty. 4. kausi on juuri näytetty Espanjassa, ja on tulossa varmasti tämän vuoden aikana vielä Suomeen!

Lähettänyt käyttäjä

Todella mahtava espanjalainen sarja,olen jäänyt täysin koukkuun.3 kausi jäi jännään kohtaan ja innolla odottelen jo 4 kautta alkavaksi. Onkohan Yleltä mahdollista ostaa sarjaa itselle?

 • Menahem Pressler: elämä, jota rakastan

  Henkilökuva yhä yli 90-vuotiaana esiintyvästä pianistista

  Sympaattinen henkilökuva v. 1923 Saksassa syntyneestä israelilais-amerikkalaisesta pianistista, joka niitti ensin mainetta yli 50 vuoden ajan Beaux Arts Triossa ja sitten nykyäänkin solistina.

 • Teeman Elävä arkisto: Talvikalastusta ja hylkeenpyyntiä

  Pilkkiminen on suomalaisten kansallisharrastus

  ”Pilkille on päästävä, oli keli mikä hyvänsä!” Keskitalven kunniaksi Teema tarjoaa hyisiä kalastustunnelmia ja hylkeenpyyntiä eri vuosikymmeniltä. Kaupan päälle tulee suomalaisen silmiä hiveleviä maisemia. Tiistaina 14., perjantaina 17., ja sunnuntaina 19.2. Perämeren hylkeenpyytäjät Hylkeitä on pyydetty Suomen rannikolla kivikaudesta asti.

 • Tuleva vauvani

  Hedelmöityshoitojen uusimpia menetelmiä ja vaihtoehtoja

  Hedelmällisyyshoitojen edistymisen ansiosta miljoonat lapsettomat parit voivat nyt saada lapsia. Tohtori John Jain tiimeineen tutustuttaa meidät uusimpiin hedelmöitysmenetelmiin ja -vaihtoehtoihin.

Yle Teema

 • Oscarit Teemalla 2017

  Teema näyttää Oscar-gaalan suorana 27.2. aamuyöllä.

  Oscar-gaala nähdään jälleen Teemalla. Suora lähetys punaiselta matolta ja palkintogaalasta alkaa maanantaina 27.2. aamuyöllä Suomen aikaa. Ohjelmat uusitaan tekstitettynä heti maanantai-iltana. Gaalaa edeltävällä viikolla Teema esittää aiempia Oscar-elokuvia, muun muassa vuoden 2016 Oscar-voittajan Amy.

 • Cabirian yöt

  Fellinin klassikko hyväsydämisestä katunaisesta

  Parhaan vieraskielisen elokuvan Oscarilla palkittu klassikko hyväsydämisestä roomalaisesta katunaisesta, joka etsii rakkautta ja joutuu toistuvasti huijatuksi. Federico Fellini ohjasi, pääosaa esittää Giulietta Masina.
  keskiviikko 22.2. klo 23.25

 • Kevät koittaa Hitlerille

  Mel Brooksin komediaklassikko Broadway-huijareista

  Kreisikomedian klassikko kahdesta huijarista, jotka yrittävät luoda mahdollisimman huonon Broadway-näytelmän: musikaalin Adolf Hitlerin elämästä. Mel Brooks sai esikoiselokuvastaan parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscarin.
  torstai 23.2. klo 0.15

 • Brokeback Mountain

  Ang Leen draama lännenmiesten kielletystä rakkaudesta

  Kolmella Oscarilla palkittu elokuva Wyomingin ja Texasin lakeuksilta, kahden cowboyn kielletystä rakkaustarinasta, joka kestää läpi vuosien.
  perjantai 24.2. klo 21.00

 • Svengijengi '62

  George Lucasin neonvärinen kuvaus rock'n'roll-nuorista

  1960-luvun alun kalifornialaisessa pikkukaupungissa joukko nuoria nauttii viimeisestä kesäyöstä ennen lähtöä maailmalle ja aikuisuuteen. George Lucasin elokuva oli viiden Oscarin ehdokkaana muttei voittanut yhtään.
  perjantai 24.2. klo 0.05

 • Ranskalainen illallinen ja Foodies: Teemalauantai käy herkkupöytään

  Herkuttelumenu 18.2.: Oscar-voittaja & tyylikäs dokumentti.

  Herkutteluillassa Karen Blixenin novelliin perustuva, kolmen Michelin-tähden ja yhden Oscarin arvoinen elokuva Ranskalainen illallinen sekä Foodies – kulinaristien jet set, ultratyylikäs dokumenttielokuva maailman huippuravintoloita kiertävistä ruokafriikeistä.
  Teemalauantai 18.2. klo 21.00–24.15

 • Soundbreaking on suursarja populaarimusiikin luomisen historiasta

  Upea sarja studioiden ja äänilevyjen magiasta alkaa 19.2.

  Soundbreaking on uusi, upea dokumenttisarja populaarimusiikin luomisen ja taltioinnin historiasta Miles Davisista Adeleen. Studioiden ja äänilevyjen magiikkaa on avaamassa yli 150 artistia, tuottajaa ja musiikillista suunnannäyttäjää. Sarja alkaa sunnuntain musiikkidokumenttipaikalla 19.2., uusinnat maanantaisin ja perjantaisin.
  Sunnuntaisin 19.2.–9.4. klo 21.00

 • Pilkun jälkeen

  Kymmenen keskustelua sadan vuoden kirjoista

  Uudessa kirjallisuussarjassa uuden polven kirjailijat keskustelevat suomalaisesta kirjallisuudesta luotsinaan kirjailija Niina Repo.
  maanantaisin 13.2. alkaen klo 21.00

 • Kirjojen Suomi

  Juhlavuoden kokonaisuus itsenäisyyden ajan kirjoista

  Mitä itsenäisyyden ajan kirjat kertovat maastamme ennen ja nyt? Miten asiat ovat muuttuneet aikojen saatossa? Kirjojen Suomi on osa Suomi 100-hanketta, ja kestää koko juhlavuoden 2017.

 • Dylan, Bowie, Amy, Aki, Rolling Stones, Bosch, Ghibli...

  Teemalauantaiden keväässä runsaasti musiikkia ja elokuvaa.

  Elokuvaa, musiikkia, populaarikulttuuria, historiaa. Teemailtojen aiheita keväällä ovat muun muassa Bob Dylan, David Bowie, Amy Winehouse, Aki Kaurismäki, The Rolling Stones, Billy Wilder, Hieronymus Bosch, modernit vampyyrit ja Ghibli-studion mestarianimaattorit.

 • Martin Scorsesen jättidokumentti No Direction Home: Bob Dylan

  Perusteellinen, moniääninen dokumentti

  Martin Scorsesen perusteellinen, definitiivinen, moniääninen dokumenttielokuva on tarinoiden, muistojen, musiikillisten vaikutteiden ja kertojanäänten runsaudensarvi, jolla on pituutta yli kolme ja puoli tuntia. Silti siihen on mahtunut vain kolmasosa Bob Dylanin elämästä, tarkemmin viisi ratkaisevaa vuotta 1961–1966. Ensiesitys Ylessä.
  Elokuva nyt Areenassa

 • Klassikon aseman saanut Dylan-dokumentti Don't Look Back

  D.A. Pennebakerin elokuva vuodelta 1967

  D.A. Pennebakerin Don’t Look Back eli Älä katso taaksesi (1967) on paitsi hienon dokumentaristin ehkäpä hienoin dokumenttielokuva myös mahdollisesti kaikkien aikojen paras elokuva Bob Dylanista.
  Elokuva nyt Areenassa

 • Soundbreaking ja muut Teeman musiikkidokumentit keväällä 2017

  Kevään tapauksia: Soundbreaking-sarja, Dylan, Carole King...

  Teeman sunnuntai-iltojen musiikkidokumenteissa perehdytään keväällä 2017 muun muassa Carole Kingiin (75 vuotta) ja Ella Fitzgeraldiin (100 vuotta). Kevään isoin tapaus on populaarimusiikin kehitystä ja studiotyön salaisuuksia selvittävä huikea kahdeksanosainen Soundbreaking-sarja, joka alkaa 19.2.

 • Edwyn Collins: Kaikki on mahdollista

  Upea dokumenttielokuva laulajan hitaasta paluusta elämään.

  The Possibilities Are Endless: ainutlaatuinen dokumenttielokuva A Girl Like You -hitistä tunnetun laulaja-kitaristi Edwyn Collinsin hitaasta paluusta elämään ja musiikkiin massiivisen aivoverenvuodon jälkeen.
  Nyt Areenassa

 • Elvis Costello: Mystery Dance

  Dokumentti hienosta laulaja-lauluntekijästä nyt Areenassa.

  Dokumentti laulaja-lauluntekijä Elvis Costellon monipuolisesta urasta: kymmeniä albumeja, tusinoittain hittejä, jatkuvaa uudistumista ja yhteistyökumppaneita Paul McCartneysta Brodsky-kvartettiin. Rillipäinen nörtti ilmestyi julkisuuteen punkin jälkiaalloissa ja toi uuden aallon musiikkiin runoutta ja ironiaa.
  Nyt Areenassa

 • Love is all: 100 vuotta rakkautta

  Hurmaava kollaasielokuva rakkaudesta nyt Areenassa.

  Mikäpä olisi parempi aihe dokumentille kuin rakkaus – vieläpä onnellisella lopulla! Palkitun dokumentaristin Kim Longinotton hurmaavassa kollaasielokuvassa on fiktiota, dokumenttia ja kotielokuvia. Musiikki Richard Hawley. Elokuvaa edeltää ohjaajan haastattelu.
  Nyt Areenassa

 • Hyvä oli hiihtäjän hiihdellä

  Lyhytelokuvia menneiden vuosikymmenten laduilta

  Talvilomakausi on taas alkanut. Sen kunniaksi siirrymme harvinaisissa lyhytelokuvissa menneiden vuosikymmenten runsaille ja puhtoisille hangille. Tiistai 21., perjantai 24. ja sunnuntai 26.2.

 • Batman

  Batkanava on Teema ja Bat-aika perjantai klo 19

  Vaviskaa Gotham Cityn konnat ja Batmanin arkkiviholliset! Batman valtaa Teeman. Vuoden 2017 aikana nähdään sarjan 1. ja 2. tuotantokausi! Joka perjantai kaksi jaksoa kerrallaan samaan lepakkoaikaan samalla lepakkokanavalla.
  perjantaisin klo 19.00

 • Pyhä hallusinaatio mikä Batman-albumi!

  Katso upea valokuvakooste suomalaisia Batmanejä ennen ja nyt

  Pyhät bikinit! Suomi on täynnä viittasankareita. Katsojat lähettivät meille omia Batman-kuviaan vuosilta 1966–2015. Toinen toistaan hienompia valokuvia on jo liki 150. Katso ja hämmästy!

 • Kino Suomen keväässä Kalevalasta Raidiin

  Tähtinä kansainväliset ohjaajat Honkasalo ja Kaurismäki.

  Kino Suomi tarjoaa juhlavuoden keväällä kansainvälistä ja kansallista näkökulmaa suomalaisuuteen ja maamme historiaan. Juhlamaljat nostetaan Pirjo Honkasalolle, 70v, sekä Aki Kaurismäelle, 60v. Kino Suomi näkyy Teemalla torstai-iltaisin kymmeneltä.

 • Aika hyvä ihmiseksi

  Aapelin tarinat pikkukaupungista Rauni Mollbergin elokuvana

  Kavalkadi pikkukaupungin asukkaista esittelee miten pienistä iloista, murheista ja sattumuksista elämän koko rikkaus rakentuu. Aapelin tarinoista rakentuvan elokuvan on ohjannut Rauni Mollberg.
  torstai 16.2. klo 21.50

 • Tulipää

  Suurelokuva vallankumouksen vuosista kirjailijan elämässä.

  Pirjo Honkasalon ja Pekka Lehdon suurelokuvassa seurataan kirjailija Algot Untolan eli Maiju Lassilan tempoilevaa kohtaloa Venäjän vallankumouksen ja Suomen sisällissodan pyörteissä.
  torstai 23.2. klo 22.00

 • Gilda

  Rita Hayworth kuuluisimmassa femme fatale -roolissaan

  Etelä-Amerikkaan sijoittuva klassikko kasinonomistajan vaimosta, jolla on yhteinen menneisyys miehensä nuoren apulaisen kanssa.
  sunnuntai 19.2. klo 18.00

 • Suurkaupungin hait

  Paul Newman haastaa maan kovimman biljardihain

  Paul Newman on pääosassa vuonna Robert Rossenin 1961 ohjaamassa draamassa amatööritason biljardihaista, joka päättää haastaa maan kovimman ammattilaispelaajan.
  sunnuntai 26.2. klo 18.00

 • Ruoka-aikoja

  Kuusi vuosikymmentä arkiruuan historiaa kuudessa viikossa

  Brittiläinen perhe lähtee aikamatkalle arkiruuan historiaan 1950-luvulta nykypäivään. Kuudessa jaksossa ja kuudessa viikossa he matkaavat pula-ajan säännöstelyruuasta eineksiin ja pizzakuljetuksiin.
  tiistaisin 31.1. alkaen klo 21.00

 • Keitä kreikkalaiset olivat

  Kaksiosainen dokumentti monimuotoisesta kulttuurista

  Kaksiosaisessa historiadokumentissa tutustutaan muinaisten kreikkalaisten maailmaan, joka oli nykysilmin katsoen paljon vieraampi ja oudompi kuin monesti ajattelemme.
  torstai 2. ja 9.2.

 • Värejä etsimässä

  Kolmeosainen tiedesarja väreistä ja niiden merkityksestä

  Kolmeosainen BBC:n tiedesarja väreistä, jotka kertovat maailmamme tarinan.
  torstaisin 2.2. alkaen klo 21.00

 • Muinaisen Kreikan taideaarteet

  Antiikin Kreikan taiteen tarina jatkuu edelleen

  Taidekriitikko Alastair Sooke esittelee kolmeosaisessa dokumentissa Kreikan taidetta kaikessa yllättävässä monimuotoisuudessaan.

 • Mestariteos: Kristuksen ristiltäotto

  Flaamilaismestarin teos oli aikanaan ainutlaatuinen

  Rogier van der Weydenin 1430-luvulla valmistunut "Kristuksen ristiltäotto" on vaikuttanut merkittävästi taidehistoriaan. Teos on esillä Prado-museossa Madridissa ja se on yksi eniten kopioiduista maalauksista.

 • Mestariteos: Jeesuksen vangitseminen

  Caravaggion teos löytyi yllättäen vuonna 1990

  Vuonna 1993 Irlannin kansallisgalleria mullisti taidemaailmaa. Tutkijat olivat löytäneet Caravaggion alkuperäisen maalauksen Jeesuksen vangitseminen. Tätä ennen teos tunnettiin vain kopioina. Kuinka se löytyi?

 • Kuningattaren maalari

  Élisabeth Vigée Le Brun oli Maria Antoinetten suosikki

  Vigée Le Brun, eräs 1700–1800-lukujen suurimmista muotokuvamaalareista ja Maria Antoinetten suosikki.

 • Ranskalainen kylä

  Elämä jatkuu saksalaismiehityksen jälkeen

  Suositun ranskalaissarjan viimeisen, seitsemännen kauden jaksot nähdään Teemalla kahdessa osassa. Ensimmäiset kuusi osaa 9.2. alkaen. Sarjan kuudes kausi uusitaan sitä ennen 17.1.–8.2.
  tiistaista torstaihin klo 19

 • Bodo – kabareekuningas

  Kimallusta ja skandaaleja 20-luvun lavalla ja valkokankaalla

  Kimallusta, skandaalinkäryä, kuplivan 1920-luvun unohtumattomia musikaalisävelmiä sekä valkokankaan loistohetkiä. Tätä kaikkea tarjoilee uusi 13-osainen puolalainen draamasarja Bodo.

 • Suojasää

  Sarja 60-luvun elokuvantekijöistä on "Venäjän Mad Men"

  "Venäjän Mad Meniksi" mainittu draamasarja sijoittuu Moskovan elokuvastudioiden maailmaan vapaamieliselle 1960-luvulle, jolloin Neuvostoliiton talous kasvoi kohisten ja nuori sukupolvi sai vapauksia toteuttaa itseään taiteessa.
  maanantaisin klo 22.00

 • Syötävän hyvä Espanja

  Tutut näyttelijät ruoka- ja kulttuurimatkalla Espanjassa

  Francon ajan näyttelijät johdattavat värikkäälle kiertomatkalle ympäri Espanjaa. He etsivät kaiken ihanuuden keskeltä sitä kirkkainta ydintä, joka tenhoaa kävijänsä.

 • ESP - Espanja on seikkailu!

  Tutustu Espanjaan - maahan ja ihmisiin

  ESP on espanjan kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille suunnattu elämyksellinen kokonaisuus. Sivustolla tutustut neljään espanjaa puhuvaan henkilöön sekä Espanjaan, josta löydät mielenkiintoisia tietoa, olitpa sitten vakiintunut Espanjan harrastaja tai vasta innostunut maasta ja kielestä.

 • Menahem Pressler: elämä, jota rakastan

  Henkilökuva yhä yli 90-vuotiaana esiintyvästä pianistista

  Sympaattinen henkilökuva v. 1923 Saksassa syntyneestä israelilais-amerikkalaisesta pianistista, joka niitti ensin mainetta yli 50 vuoden ajan Beaux Arts Triossa ja sitten nykyäänkin solistina.

 • Teeman kevään elokuvat

  Elokuvia neljänä päivänä viikossa

  Teeman keväässä 2017 nähdään elokuvia vähintään neljänä päivänä viikossa. Luvassa muun muassa film noiria, ranskalaisia jännäriklassikkoja, vampyyritarinoita, Oscar-voittajia, Ghibli-animaatioita, Aki Kaurismäkeä ja Jack Nicholsonin 1970-luvun mestariteoksia.