Hyppää pääsisältöön

Naapureita ja ystäviä

BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa.
Gilderin perheeseen kuuluvat Michael (Ross Little, vas.), Catherine (Polly Thompson), Deborah-äiti (Jenna Russell), Tom-isä (Michael French) ja Helen (Charlotte Salt). BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa. Naapureita ja ystäviä,yle tv1

TV1 lauantaisin 11.3. - 15.4.2017 klo 15.55 - 16.50 (1. kausi uusintana), 22.4 - 24.6. (2. kausi uusintana), 1.7. - 2.9. (3. kausi uusintana) ja 9.9. - 11.11. (4. kausi uusintana)
Yle Areenassa 7 päivää

Idyllisessä Ormstonin kylässä kaikki tuntevat toisensa. Kun paikkakunnan vanha lääkäri ilmaisee haluavansa vetäytyä syrjään, alkaa melkoinen huhumylly.

Rakastettavien brittisarjojen ystävät pääsevät tutustumaan pikkukylän elämään 50-luvulle sijoittuvassa sarjassa Naapureita ja ystäviä (7). Sarjan kaikki neljä tuotantokautta, yhteensä 36 jaksoa, nähdään nyt uusintana.

BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa.
Isä Arthur Gilderin roolissa nähdään James Bolam (vas.) ja poika Tom Gilderin Michael French. BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa. Naapureita ja ystäviä,yle tv1

Muutoksen tuulet

Ormstonissa lapsuutensa viettänyt, mutta Manchesteriin kotiutunut nuori lääkäri Tom Gilder (Michael French) saapuu perheensä kanssa kotiseudulle juhlimaan parhaan ystävänsä häitä.

Tomin isä Arthur Gilder (James Bolam) on tehnyt pitkän uran kylälääkärinä. Arthur on tervaskanto, jolla on oma näkemyksensä siitä, että potilasta pitää kohdella kuin ystävää.

Illan tiimellyksessä Arthur kertoo pojalleen päättäneensä panna pillit pussiin. Terveydenhuoltoala on mullistusten kourissa eikä vanha lääkäri enää usko pysyvänsä vauhdissa mukana.

BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa.
Pastori Brewerin roolia näyttelee Pokka pitää -sarjasta tuttu Clive Swift. BBC:n tuottama sarja sijoittuu 50-luvulle idylliseen Ormstonin kylään, jossa kaikki tuntevat toisensa. Naapureita ja ystäviä,yle tv1

Sydän paikallaan

Tom joutuu päättämään, ottaako vastaanoton hoitoonsa. Päätös on hankala, sillä poika tietää saavansa isältään työpaikan kylkiäisenä roppakaupalla neuvoja.

Lääkäriasemalla väki nuortuu mikä on mieleen myös kyläläisille, jotka ovat värikästä ja koomista sakkia, mutta jokaisella on sydän paikallaan.

Pääosissa nähdään Michael French, James Bolam, Jenna Russell, Clive Swift, Maggie Steed, Naomi Radcliffe, Tracy Childs, Charlotte Salt, Polly Thompson , Ross Little ja John Henshaw.

Born and Bred. Tuotanto: BBC, Britannia, 2002 - 05. Sarjaa on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2016.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

En olekaan tätä katsonut aiemmin, joten ihan mukava viettää kesää englantilaisessa pikkukylässä. Viime kesän suosikin Miss Fisherin jatkosta ei taida vielä olla Ylelläkään tietoa? Sitä etsiessäni törmäsin australialaiseen, ilmeisesti siellä varsin suosittuun Doctor Blake Mysteries -sarjaan, joka sijoittuu 50-luvulle sekin. Miten olisi Yle? Vaikuttaa kiinnostavalta. Hyvien hankintojen, Miss Fisherin ja Kotiin takaisin jatkoksi?

Lähettänyt käyttäjä

Olen monta kertaa toivonut tätä sarjaa uusintaan ja viimeinkin toiveeni toteutuu. Ihanan lämminhenkinen sarja, joka soveltuu hyvin alkuiltaan. Kiitos Yle :)

Lähettänyt käyttäjä

Vaisuja ovat nämä tämän kesän uusinnat. Vuosi sitten nähty Miss Fisherin etsivätoimisto oli huippuluokkaa. Miksi näitä jaksoja ei näytetty tänä kesänä? Prynen ja Jackin keskinäinen vetovoima oli toteutettu aidosti. Rakastan heitä yhdessä. Odotan neljättä kautta kuin kuuta nousevaa. Australialainen sarja Viisi mustaa kanaa näytettiin kauan vuosia sitten. Miksi tätä sarjaa ei voisi uusia? Samoin Okalinnut oli mieleen jäävä romanttinen sarja.

Neiti Fisheriin odotellaan kovasti uusia jaksoja. Aikaisemmin esitetyille jaksoille ei ole uusintaoikeuksia. Maijastiina, mainitsemistasi sarjoista ainakin Okalinnut on edelleen saatavilla DVD-pakettina. Sissi, laitetaan toiveesi listalle.
Suosikkisarjasta Kotiin takaisin on tulossa loppuvuodesta uusintana ensimmäinen ja toinen kausi ja niiden jälkeen odotetut uudet, kolmas sekä neljäs kausi.

Mukavaa maanantaipäivää!

Päivi
verkkotoimittaja, TV1

Lähettänyt käyttäjä

Näkyvätkö nuo ensi viikolla alkavan 4. kauden uusintajaksot myös Areenassa? Tässä artikkelissa näin annetaan ymmärtää, mutta Areenan sarjasivulla ilmoitetaan, että ohjelma on katsottavissa vain suorana. Epäreilua, jos kolme ensimmäistä kautta kyllä näytetään, mutta neljäs vain suoratoistona.

Hei Susa!

Ei hätää! 4. kausikin näkyy Areenassa aina seitsemän päivää. Sarjaan tehtiin ohjelmanmuutoksia (perjantain 1.7. jakso siirtyy maanantaille) ja sen myötä näkyi myös tuo virhe. Nyt näyttäisi taas Areenassa näkyvän kaikki oikein.

t. Tsuua
toimittaja
Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

tästä sarjasta. On ollut suurena lohtuna Vielä virtaa-sarjan jälkeen, jota edelleenkin odotan!
Tässä sarjassa ei ole väkivaltaa, vaan aina uusia tapahtumia miellyttävässä pikkukaupungissa. Oikein hyvä, näitä lisää, kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Hei

Onko sarjasta Naapureita ja ystäviä olemassa 5 tuotantokautta ???

Jos on tuleeko TV 1 ???

Kiitos sarjasta vaikka juuri loppui

Kuten jo Satu kommentoikin Naapureita ja ystäviä todella päättyi Briteissä vuonna 2005 meillä juuri nähtyyn neljänteen kauteen. Syksyllä on tulossa ainakin australiassarjoja, joita kannattaa pitää silmällä: uusi sarja Piikkejä paratiisissa ja uusia jaksoja suosikkisarjasta Kotiin takaisin.

t. Tsuua
verkkotoimittaja
Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kiva ja mukava, englantilaista maaseutua, mainioita henkilöitä rooleissa, tervettä ja normaalia elämää kuvaava sarja. Olemme katsoneet jo aiemmin lähetettynä, mutta taas on kiva katsoa uudelleen. On niin verraton. Samoin i s o k i i t o s alkavasta Kätilön uusista jaksoista. Ihana-ihana sarja. Kotiin takaisin katsoin ja nyt odotan uusia osia. Hyvät roolitukset ja aidot tapahtumapaikat. Ja näkyi siellä olevan muitakin vastaavia tasokkaita sarjoja olevan teillä tulossa. Samoin kiitän TEEMAN pitkistä klo 19 tulleista ja tulevista sarjoista.

Lähettänyt käyttäjä

Taas taattua brittilaatua, tulee mieleen Sydämen asialla mikä on vain hyvä juttu. Kyläasumisen parhaat puolet...ja vähän haasteellisemmatkin. Kiitos, että erilaiset yleisöt huomioidaan!