Hyppää pääsisältöön

Benidorm

 Janice (Siobhan Finneran), Mick (Steve Pemberton) ja Michael (Oliver Stokes) Garvey viihtyvät Benidormissa.
Janice (Siobhan Finneran), Mick (Steve Pemberton) ja Michael (Oliver Stokes) Garvey viihtyvät Benidormissa. Janice (Siobhan Finneran), Mick (Steve Pemberton) ja Michael (Oliver Stokes) Garvey viihtyvät Benidormissa. benidorm,yle tv1

TV1 sunnuntaisin 5.3. - 16.4.2017 klo 16.00 - 16.50 (6. tuotantokausi uusintana) ja 23.4. - 4.6.2017 (7. tuotantokausi uusintana)
Yle Areenassa 30 päivää

Solanan lomakeskus Costa Blancalla on aina valmiina ottamaan vieraat vastaan. Keskuksessa lomailee kirjava joukko brittituristeja, joilla on ajoittain mahdottomia vaatimuksia.

Palkitusta suosikkisarjasta Benidorm nähdään uusintana kuudes ja seitsemäs tuotantokausi, yhteensä 14 jaksoa.

Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi.
Dykesin perhe totuttelee Bernidormin tavoille. Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi. benidorm,yle tv1

Uusia kasvoja altaan reunalla

Kuudennella kaudella lomakeskuksen kantaporukkaan saadaan uudet tulokkaat, Dykesin perhe. Clive-isä (Perry Benson) on tiukasti Tonya-äidin (Hannah Waddingham) tossun alla. Perheeseen kuuluvat myös Tiger-poika (Danny Walters) ja Bianca-tytär (Bel Powley).

Altaan reunalla paistattelevat tutut Mick (Steve Pemberton) ja Janice Garvey (Siobhan Finneran), poikansa Michael (Oliver Stokes) sekä myrkyllisistä puheistaan tunnettu Madge (Sheila Reid).

Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi.
Donald (Kenny Ireland) ja Jacqueline Stewart (Janine Duvitski) osaavat ottaa ilon irti. Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi. benidorm,yle tv1

Ilmaista lomaa luvassa?

Lomapaikkaan palaavat hurjat bailaajat Donald (Kenny Ireland) ja Jacqueline Stewart (Janine Duvitski), jotka penäävät hotellinjohtaja Joyce Temple Savagen (Sherrie Hewson) lupaamaa ilmaista lomaa.

Mateo (Jake Canuso) ja Lesley (Tim Healy) jatkavat edelleen hotellissa. Liam (Adam Gillen) työskentelee nyt Kennethin (Tony Maudsley) kanssa vaativia asiakkaita palvelevassa kauneussalongissa.

Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi.
Hotellinjohtaja Joyce Temple Savage (Sherrie Hewson) ja baarimikko Mateo (Jake Canuso) kohtaavat tuttuja asiakkaita. Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi. benidorm,yle tv1

Hollywood-tähti vierailee

Sarjan rooleissa nähdään vierailevina tähtinä muun muassa Hollywood-näyttelijä Joan Collins, brittitoimittaja Janet Street Porter, laulaja Asa Elliot, näyttelijät Matthew Kelly, Elliott Jordan, Ken Morley, Denise Black ja Alan David.

Benidorm. Käsikirjoitus: Derren Litten. Tuotanto: Endemol Worldwide Distribution, Britannia, 2014 - 2015. Sarja on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2016.

Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi.
Liam (Adam Gillen, oik.) ja Kenneth (Tony Maudsley) palvelevat salongissa vaativia asiakkaita. Suosikkisarjasta Benidorm nähdään kesän aikana uudet kuudes ja seitsemäs tuotantokausi. benidorm,yle tv1

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Jihuu, jippiiiiii! Vielä kun sais alusta asti uusintana, osa kavereista ei ole nähnyt alkupään huippujaksoja.

Lähettänyt käyttäjä

Aivan mahtavia tyyppejä sarjassa, kiva kun näytätte taas tätä sarjaa.

Lähettänyt käyttäjä

Ohjelma ei kuulu tälle ohjelmapaikalle. Tällaisen roskasarjan voi sijoittaa yöhön. Klo. 17 TV1 on jo kauan esitetty laatusarjoja. Toivottavasti tämä linja jatkuu taas parin viikon jälkeen!!

Lähettänyt käyttäjä

Todellakin kuuluu! Benidorm on britti huumoria parhaimmillaan ja mikäs sen parempaa, kun jakso tulee melkein jokapäivä. Olisi ahdistavaa odottaa aina yöhön tai vielä pahempaa, että tulisi yksi jakso viikossa. Kesälomalla on mukava katsella lomatunnelmia. :)

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Benidormin esittämisestä ja vieläpä mainiolla nopeudella (jakso/päivä) ja esityspaikalla, Areenastakin näkyy. Tää sarja sai minut pitkästä aikaan nauramaan ääneen ruudun ääressä, brittihuumoria parhaimmillaan kaikkine pikkutuhmuuksineenkin. Joskus talviaikaan voisi olla mukavaa naureskella kesäiselle Benidorm-kohellukselle, vaikkapa ihan ensikaudesta alkaen - tai sitten uusien jaksojen (9. kausi on jo purkissa) spesiaalijaksoineen parissa.

Lähettänyt käyttäjä

Aivan mahtava sarja!
Löytänyt vasta tänä kesänä, täysin vahingossa. Olisi mahtavaa jos areenan puolelle saisi myös aijemmat tuotantokaudet jotta pääsisi näkemään mistä kaikki on saanut alkansu.
Aivan mahtava sarja.

Lähettänyt käyttäjä

Voisko sarjan näyttää alusta ja uusimmat kaudet myös. Aivan huippu!

Lähettänyt käyttäjä

Jep, uusintana koko sarja alusta alkaen. Vaikka ensi kesänä, ja mahdollliset uudet jaksot perään. Onhan niitä kaikkia muitakin brittisarjoja veivattu uudelleen ja uudelleen. Tai vaikka talven pimeydessä auringon paistetta tuutin täydeltä!

Lähettänyt käyttäjä

Byää! -Nytkö se jo loppuu 7. kauden jälkeen? Tahtoo lisää. Laittakaa vaikka kaikki kaudet/jaksot uusintana. Aivan mahtavan rentouttava sarja ja esitysaikakin juuri sopiva. Ehdottomasti uudet kaudet katseluun, jos vain saatavilla.

Lähettänyt käyttäjä

Minäkin toivoisin uusintoja edellisistä kausista! Ja toivottavasti otatte ohjelmistoon myös mahdolliset seuraavat kaudet. Parasta brittihuumoria!

Lähettänyt käyttäjä

Olisiko mahdollista näyttää alusta asti uusintana? Löysin sarjan vasta 6 tuotantokaudesta. Loistava sarja! Ja näyttää myös 8 ja 9 kausi. Kiitos!

Lähettänyt käyttäjä

Ehdottomasti saatava myös aijemmat tuotantokaudet nähtäville, edes Yleareenan puolelle.
Parasta viihdettä mitä televisio on aikoihin tarjonnut.

Lähettänyt käyttäjä

Taas tulee! Ja kesälläkö sitten uusia jaksoja? Onhan näitä tehty kai pari kautta lisää.

Lähettänyt käyttäjä

Miten joku viitsii katsoa tuollaista halvasti tehtyä roskaa? Uunoturhapurolinjaa. Ei edes naurata; toinen toistaan tympeämpiä roolihahmoja ja alleviivattua "huumoria", näyttelijät rumia kuin fan. Sopii niille, joille pitää piirtää missä kohtaan kuuluu nauraa.