Hyppää pääsisältöön

Midsomerin murhat – uusintaa ja uutta

Suosikkisarjasta uusitaan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla. Loppuvuodesta on luvassa uusia jaksoja.
Ylikomisario John Barnaby (Neil Dudgeon) on Midsomerin poliisin kantavia voimia. Suosikkisarjasta uusitaan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla. Loppuvuodesta on luvassa uusia jaksoja. Kuva: ©MarkBourdillon midsomerin murhat,yle tv1

TV1 maanantaista perjantaihin 5. - 22.8.2016 klo 17.10 - 18.00 (uusinta 15. tuotantokausi), 23.8. - 5.9. (uusinta 16. kausi), 6. - 15.9. (uusinta 17. kausi), jakso uusitaan seuraavana arkipäivänä klo 10.00
TV1 lauantaisin ja sunnuntaisin 12.11. - 18.12.2016 klo 19.30 - 20.20 (uusi 18. kausi)
Yle Areenassa uusinnat vain suorina, uudet jaksot 30 päivää

Suosikkisarja Midsomerin murhat palaa ruutuun. Ykkönen uusii sarjan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla maanantaista perjantaihin.

Midsomerin uudet 18. kauden jaksot nähdään loppuvuodesta. Luvassa on kuusi kaksiosaista tarinaa. Jaksoja esitetään lauantaisin ja sunnuntaisin. Sarjaan on tulossa myös 19. kausi.

Suosikkisarjasta uusitaan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla.
Ylikomisario John Barnaby (Neil Dudgeon) ja konstaapeli Ben Jones (Jason Hughes). Suosikkisarjasta uusitaan kolme tuotantokautta alkuillan esityspaikalla. Midsomerin murhat,yle tv1

Työparina Barnaby ja Jones

Ylikomisario John Barnaby (Neil Dudgeon) ja konstaapeli Ben Jones (Jason Hughes) selvittävät 15. kaudella muun muassa vanhojen kaunojen aiheuttamia murhenäytelmiä.

Kauden kuudessa, kaksiosaisessa tarinassa muun muassa päätön ratsumies kylvää kuolemaa, filmitähtisisarukset selvittelevät keskinäistä paremmuutta ja taivaankappaleita tuijotellaan kaukoputkella.

Barnaby joutuu hyvästelemään luotettavan työparinsa, kun Jones muuttaa toisaalle.

Midsomerin murhat, yle tv1
Ylikonstaapeli Charlie Nelson (Gwilym Lee) jatkaa Jonesin työtä. Midsomerin murhat, yle tv1 midsomerin murhat,yle tv1

Uusi ylikonstaapeli tulossa

Kauden 16 alussa Barnaby odottelee mielenkiinnolla uutta työparia, ylikonstaapeli Charlie Nelsonia (Gwilym Lee).

Kaudella 16 nähdään viisi, kaksiosaista tarinaa ja kaudella 17 neljä, kaksiosaista tarinaa.

Midsomerin patologin Kate Wildingin roolissa nähdään Tamzin Malleson. Rouva Sarah Barnabyn roolia esittää Fiona Dolman.

Midsomer Murders. Tuotanto: Bentley Productions, ITV, Britannia, 2012 - 16. Kausi 15 on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2014 ja kaudet 16 sekä 17 vuonna 2015.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Haluaisin myös nähdä uusintana jaksot jossa "alkuperäinen" Barnaby (vaikka uusikin Barnaby) on ihan ok.

Lähettänyt käyttäjä

En ymmärrä miksei tätä ohjelmaa esitetä kokonaisuudessaan lauantai-illan herkkupalana klo 22? Älytöntä jakaa sama jakso 2 eri päivään!! Muutenkin ihmettelen miksi lähetetään sunnuntaisin dekkareita, ne eivät sovi pyhäpäivään lainkaan. Ohjelmapääliköt vaihtoon!

Hei Jaana!
Tähän sarjaan meillä on oikeudet näyttää vain uusia jaksoja Areenassa ja niitä 30 päivää. Tällä hetkellä on yli 30 päivää edellisistä uusista jaksoista ja siksi jaksoja ei ole Areenassa katseltavissa.

t. Tsuua

ps. Minttu, välitän palautteesi eteenpäin! Ohjelmistosuunnittelu on sen verran monimutkainen juttu näin isolla kanavalla, että syitä on usein monia, miksi jotain näytetään tietyllä ohjelmapaikalla. Kaksiosaisten jaksojen suhteen on myös mahdollista (en tiedä tästä tapauksesta varmaksi, mutta usein on niin), että meille on myyty sarja tälläisenä vaikka Briteissä onkin esitetty toisin.

Lähettänyt käyttäjä

Hei,
Brittidekkarit hyviä, mutta omituinen esitysaika 17.05. Tuon ajankohdan ohjelmasisältöjä voisitte muutenkin miettiä.

Lähettänyt käyttäjä

Toivoisin myös sarjaa uusintana alusta asti ja lisäksi Areenaan, koska tähän aikaan en vielä ehdi TV:n ääreen, menee siis hyvä ohjelma sivu suun. Harmittaa. Kiitos näistä brittisarjoista, Nämä ovat ihan parasta!

Moikka!

Valitettavasti näitä juuri nyt pyöriviä jaksoja emme saa laittaa Areenaan jälkikatseluun. Sopimukset määrittävät, että meillä on jälkikatseluoikeudet vain ensilähetyksiin. Uusi 18. tuotantokausi on tulossa marraskuun puolessa välissä ja se siinä on sitten taas jälkikatselukin mahdollista. Oma tuntumani on, että Areenaoikeudet ovat menossa koko ajan parempaan ja parempaan suuntaan, mutta valitettavasti tässä kohtaa näin, mutta sopimusten puitteissa on vaan kuitenkin pysyttävä. :)

t. Tsuua
verkkotoimittaja
Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Täällä vielä yksi Midsomer fani, joka antaa negatiivista palautetta siitä, ettei nämä uusinnat näy Areenassa. Toivoisin kaikki tuohon aikaan tulevat sarjat (ne ovat yleensä niin hyviä) nähtäviksi myös Areenassa, sillä itse en juuri koskaan pääse vielä tuohon aikaan edes TV:n ääreen. Paljon siellä jo näkyykin, mistä isot kiitokset, mutta sitten on vielä näitä joitakin mihin ei enää oikeuksia ole. Maailma muuttuu ja tapa katsella TV:tä myös. Uskon, että Areena-tyyppiset kanavat kasvattavat suosiotaan - ihmiset haluavat itse valita missä ja koska ohjelmia katsovat. Hyvää syksyn alkua teille ja kiitos näistä britti- ja saksalaissarjoista!