Hyppää pääsisältöön

Ylen radiokanavien jakelu televisiovastaanottimien kautta päättyy

Yle Puhe, Yle Klassinen ja Yle Mondo eivät enää 30.6.2016 jälkeen ole kuunneltavissa tv-vastaanotinten kautta, kun kanavien jakelu tv-jakeluverkkojen kautta päättyy. Tähän saakka Yle Puhetta, Yle Klassista ja Yle Mondoa on voinut kuunnella koko maassa television kautta myös kanavien FM-jakelualueen ulkopuolella.

DVB-jakelun päättyminen ei vaikuta kanavien toimintaan. Yle Puhe kuuluu FM-verkon kautta sekä internetissä kuten ennenkin. Yle Mondo kuuluu muutoksen jälkeen pääkaupunkiseudulla FM-verkon kautta, ja Yle Klassinen on kuunneltavissa internetin kautta.

Lisätiedot:
Marja Keskitalo, julkaisupäällikkö, Radio, Yle p. 040 5597116, marja.keskitalo@yle.fi
Olli Sipilä, päällikkö, Teknologia ja kehitys, Yle, p. 040 543 1480, olli.sipila@yle.fi

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • esa saarinen filosofi

  Nuoren Esa Saarisen mielestä kaikkein tärkeintä oli vittuilu

  Esa Saarinen laati vittuilun teorian 1980-luvulla.

  Suomalainen kulttuuriväki oli 1980-luvulla niin lamaantunutta, että se piti vittuilla hereille. Koska vittuilu kuului taiteen ja tieteen kanssa inhimillisen toiminnan korkeimpaan luokkaan, se ansaitsi myös oman teoriansa. Ja sellaisen laati nuori filosofi Esa Saarinen. Vaikka Saarinen on sittemmin tullut tunnetuksi myönteisyyden lähettiläänä, hän näkee vanhoissa teeseissään paljon hyvää. Tosin tänä päivänä hän kirjoittaisi vittuilun sijaan kohottavuudesta.

 • Mauno Koivisto metsänraivauksessa Inkoon Tähtelässä

  Mauno Koivisto sai olla Inkoon Tähtelässä luova puuhastelija

  Mauno Koivisto viihtyi maatilallaan Inkoon Tähtelässä-

  Inkoon Tähtelä oli presidentti Mauno Koivistolle enemmän kuin kiireisten virkavuosien loma-asunto. Se oli paikka, jossa presidentistä kuoriutui esiin nestemoottoreita, traktoreita ja muuta tekniikkaa rakastava ”pikkupoika”, kuten rouva Tellervo Koivisto hymyillen luonnehtii.