Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Villien Toiveiden Virasto

Villien toiveiden virasto - Selindan haave
Villien toiveiden virasto - Selindan haave Galaxi

Hyviä uutisia: Sinä 8-13-vuotias Galaxin seuraaja, hurjimmista unelmistasi voi nyt tulla totta! VTV lähettää oman toiveagenttinsa Ellan Galaxin katsojien luokse toteuttamaan näiden villeimmät toiveet.

Kerro meille rohkeasti omasta haaveestasi alla olevalla lomakkeella. Jos se tekee meihin vaikutuksen, saatat saada ovellesi yllätysvieraan.

Katso jakso:


VTV, Liiga ja Ilves toteuttivat yhdessä Selindan toiveen - Katso Liigan kuvareportaasi

Villien toiveiden virasto - Selindan haave
Villien toiveiden virasto - Selindan haave GalaxiKommentit

Lähettänyt käyttäjä

Nii on

Lähettänyt käyttäjä

Moi Nettimimmi! En tiedä uskallanko lähtettää toiveeni. Se saattaa olla liian hankala. Ja... Niin kun kameratkin tulevat seuraamaan...

Lähettänyt käyttäjä

Mä toivon et mun toive toteutuu lähetin sen äsken mä vaan niin toivon et se toteutuu... Netti mimmi onko jo tullu mun hakemus mun hakemus liittyy koiriin ja karkkeihin? Ja seikkailuun sekä kolmeen kaveriin...

Kinuski nam mä en valitse toiveita, mutta ei oo olemassa liian villiä unelmaa:blush: Harmi, kun me ei pystytä millään toteuttamaan kaikkua Villien Toiveiden Viraston toiveita ja joskus toiveen toteutumisessa voi mennä pitkäkin aika. Eihän sitä tiedä, vaikka toive toteutuisi muutakin kautta kuin VTV:n toteuttamana:wink:

Lähettänyt käyttäjä

Netti mimmi millon viimeistään toiveet toteutuu jos ne toteutuu ja mä toivon et se toteutuu pliis sano Ellalle et toteuttaa sen ja siinä on 3 kaveria ja sellane seikkailu

Lähettänyt käyttäjä

Jos toive toteutuu, täytyykö niitten aina olla sellasia että tullaan kesken koulun? Ja kuvaako kamerat koko ajan? Haluaisin lähettää toiveeni tavata idolini, mutta en haluaisi että minut tullaan hakemaan koulusta ja jos tämä toteutuisi niin siinähän on koko ajan kamerat ja galaxin porukka mukana. Olis kiva et jos vaikka haluaa tavata jonkun niin voisi sitten vaikka loppupäivän viettää aikaa kahdestaan idolinsa kanssa ja saisi itse omalla vastuullaan & vanhempien luvalla sitten lähteä kotiin. Eli galaxin porukka ja kamera kuvais vaan jonkun pienen pätkän ja sit lähtis pois. Onko mahdollista?

fani apuhenkilö on sen takia mukana, että hän auttaa yllättämisessä ja toiveen toteuttamisessa. Osa Villien toiveiden viraston ideaa on, että toiveen toteutuminen tapahtuu tavallisena arkipäivänä täysin yllätyksenä, joka tekee toiveen toteutumisesta aina vaan mahtavampaa:heart_eyes::blush: Lisäksi Villien toiveiden virasto on koko ajan mukana toteuttamassa toivetta ja taltioi unohtumattomat hetket, jotta haaveilija voi niitä myöhemminkin muistella!:star:

Lähettänyt käyttäjä

voitko netti mimmi kertoa ellalle että yllätän kaverini toivon niin kovasti sitä että toive toteutuisi!kerrot han kummankin?viestin/kommentin

Lähettänyt käyttäjä

Mutta vieläkin enemmän mä toivon, että voisin yllättää mun kaverin jollain konsertilla jolla voisin näyttää/kertoa miten paljon pidän hänestä.

Lähettänyt käyttäjä

minähaluvan tehdä oman pisin se on minun toiveeni ella vois yllättä minut ja ella voi olla minun kaveri ja autta minua kätköjen esinässä ella vois piristä terveisin joona,heikkinen,

Lähettänyt käyttäjä

Jos mun toive toteutuu mä haluisin et mut yllätettäis koulussa ja et jos toivoo kaks kertaa niin jos sulta kysytään mikä sun toive oli niin jos ei tiiä kumpi se oli niin mitä sit sanoo...?

Moikka Jenna! Sun varmaan kannattaa lähettää sun toive uudestaan, ja laittaa vaan yksi toive. Se, että just se toive on sulle tärkeä, täytyy näkyä siinä. Jos toivoo monta eikä oo ihan varma, että mitä haluaa, niin sitten meidän on vaikea toteuttaa sitä, kun ei tiedetä mitä pitäis toteuttaa ja miksi:sweat::wink::wink: