Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Villien Toiveiden Virasto

VTV Galaxi

Hyviä uutisia: Sinä 8-13-vuotias Galaxin seuraaja, hurjimmista unelmistasi voi nyt tulla totta! VTV lähettää oman toiveagenttinsa Ellan Galaxin katsojien luokse toteuttamaan näiden villeimmät toiveet.

Kerro meille rohkeasti omasta haaveestasi alla olevalla lomakkeella. Jos se tekee meihin vaikutuksen, saatat saada ovellesi yllätysvieraan.

Katso jakso:


Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Nii on

Lähettänyt käyttäjä

Moi Nettimimmi! En tiedä uskallanko lähtettää toiveeni. Se saattaa olla liian hankala. Ja... Niin kun kameratkin tulevat seuraamaan...

Lähettänyt käyttäjä

Mä toivon et mun toive toteutuu lähetin sen äsken mä vaan niin toivon et se toteutuu... Netti mimmi onko jo tullu mun hakemus mun hakemus liittyy koiriin ja karkkeihin? Ja seikkailuun sekä kolmeen kaveriin...

Kinuski nam mä en valitse toiveita, mutta ei oo olemassa liian villiä unelmaa:blush: Harmi, kun me ei pystytä millään toteuttamaan kaikkua Villien Toiveiden Viraston toiveita ja joskus toiveen toteutumisessa voi mennä pitkäkin aika. Eihän sitä tiedä, vaikka toive toteutuisi muutakin kautta kuin VTV:n toteuttamana:wink:

Lähettänyt käyttäjä

Netti mimmi millon viimeistään toiveet toteutuu jos ne toteutuu ja mä toivon et se toteutuu pliis sano Ellalle et toteuttaa sen ja siinä on 3 kaveria ja sellane seikkailu