Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Ella

Galaxin juontaja Ella.
Galaxin juontaja Ella. Galaxi

Vauhdikas Ella on aina valmiina haasteisiiin! Hän viihtyy niin Galaxi Playn studiossa kuin sen ulkopuolellakin. VTV:n eli Villien Toiveiden Viraston agenttina Ella toteuttaa galaxilaisten hurjimmat haaveet.

Ella on myös VTV:n agentti. Voit kertoa omasta unelmastasi Ellalle tästä!


Kommentit

Moikka Kukka! Mulla menee hyvin, vaikka kesti ikuisuus vastata näihin viesteihin. Oli vähän teknisiä ongelmia, vaikka yleensä oon hyvä tietokoneiden kanssa. Kukka, mitä sulle kuuluu? Miten syksy on lähtenyt käyntiin? :sparkles:

Moi moi ja kiitos! Kiva että katsot Galaxia :heart_eyes:

Moikka Hilla, mä luen sun toiveen. Ja kaikkien muidenkin! Niitä on hirveesti. Haluaisin toteuttaa kaikki, mutta saan vaan valita muutaman :persevere: Jos me ei pystytä toteuttamaan sitä, niin toivottavasti se vielä joskus toteutuu muuta kautta :kissing_heart:

Enni ja Sofia, luen teidän toiveet mutta en voi luvata, että pystyn toteuttamaan ne. Toivotaan parasta. Ja hei, jos ne ei nyt toteudu, niin älkää silti luovuttako. Koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu, vaikka Galaxi ei olisi asialla :two_hearts:

Jeee Vee. Jos mietit miten esimerkiksi Nettimimmi vastais, niin saatko Nettimimmiä? :smirk:

Arvaa mitä Nettimimmi! Mä pääsin vasta koulusta :scream: Onneks mennään huomenna samaan aikaan lounaalle :heart_eyes:

Lähettänyt käyttäjä

moi ella :wink: onko galaxissa kiva olla tekemässä? onko kiva toteuttaa toisten toiveita? mitä sä teet galaxissa? entä vapaa-ajalla? terkkuja liskolta ja koko perheeltä :sparkling_heart:

Heippa lisko! Galaxia on tosi kiva tehdä ja parasta on just toiveiden toteuttaminen. Paras vaihe on se yllättäminen, kun saa ihan agenttina piiloutua mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Pelottaa aina ihan hulluna, että haaveilija saa tietää meidän tulosta etukäteen, mutta ainakaan VIELÄ ei oo käyny niin :smirk: Juontamisen lisäksi mä käsikirjoitan ja toimitan eli sovin ja järjestän kuvauksia. Vapaa-ajalla mä urheilen ja käyn koulua. Harrastan futista, ja välillä käyn höntsäämässä lentopalloa. MITÄ SÄ TEET JA HARRASTAT? :relaxed: ja terkut takas koko perheelle lisko!

Moikka taas Sofia :heart_eyes: Paljon onnea!! Toivottavasti sulla on kiva synttäripäivä :two_hearts: Me tanssitaan Foxin ja Pietarin kaa break dancea tää syksy, ja se huipentuu meidän julkiseen esitykseen Koskikeskuksessa 9.12!! Lisätietoa myöhemmin, mutta Sofia nyt vaan alat kattoo breikkivideoita täältä netistä, otat liikkeet haltuun ja tuut tanssimaan meidän kanssa? Pääset sitten telkkariin samalla :wink:

Tosi hieno juttu, että tuut Sofia. Me näytetään liikkeet teidän edessä, eikä kaikkia tarvitse osata. Pääasia on, että on menossa mukana :wink: Netissä olevat liikkeet tulee koreografiaan, mutta nettiin tulee pian itse koreografia, mistä on helpompi opetella liikkeet. Live-esiintyminen on siis 9.12 Tampereen Koskikeskuksessa, mutta ajankohta tarkentuu lähempänä. Se on kuitenkin koulun jälkeen :blush: Acallia ja Sofia, haaveita on tullut yli tuhat! En muista niitä ulkoa, mutta täytyy käydä lukemassa ne :sunglasses:

Moikka Uusi päivä fani! Kiitos hyvää kuuluu. Tykkään syksystä ja sen väreistä, mutta pakkanen kauhistuttaa...mitä sulle kuuluu?? Ihana kuulla, että tykkään Galaxista. Teidän ihanien takia me sitä tehdään :heart_eyes: :heart_eyes:

Lähettänyt käyttäjä

Millainen oot kun sua ei kuvata? Mikä on lempi urheilu lajisi entä ruokasi entäpä värisi? Mä tykkään urheiluna ratsastuksesta lemppari ruokani on kana ja riisi ja lempi värini on tietty turkoosi.

Lähettänyt käyttäjä

Moi Ella onko kivaa olla tv:ssä minulla on samoja piirteitä en malta pysyä paikoillani ja kokoajan on energiaa olen hilpeä ja iloinen olen katsonut kaikki galaxy playn jaksot ne ovat parhaita!

Lähettänyt käyttäjä

moi Ella ota rahat ja juokse on tv sarja jossa 2 kilpailijaa piilottaa 10 000 euron salkkua ja kuulustelijoiden ja etsivien pitää löytää salkku 48 tunnin aikana jos salkku löytyy niin kilpailijat ri saa rahoja ja taas jos salkku pysyy piilossa niin kipailjat saa 10 000 euroa

Lähettänyt käyttäjä

Ella mikä on sinun lempi ohjelma Gakaxin jälkeen entä lempi ruoka? Mitä kieliä olet lukenut koulussa? Minä luen saksaa ja englantia. Schönen tag noch! Se ton saksaa ja tarkoittaa hyvää päivänjatkoa

Lähettänyt käyttäjä

mo ella! no ota rahat ja juokse on (juoni):siinä piilotetaan rahaa 2 tunnissa siinä piilotetaan 1 000 euroa ja seon siinä tyhmää se kun siellä ne poliisit saa tietää minne salku on piilotettu ne saa tietää minne salkku piilotetaan!

Heippa Minttu ja kiitos kivoista kyssäreistä :heart_eyes: Oon tosi tunteikas tyyppi, eli jos mua ärsyttää niin sen näkee kilometrien päähän, ja jos taas mulla on hyvä fiilis, niin sekin näkyy ja tarttuu muihin. Kameran edessä en kovasti näytä negatiivisia tunteita, mutta muuten oon aika sama tyyppi kun kameran edessäkin. Mun lempiurheilulajeja on lentopallo ja jalkapallo. Molempia on kiva pelata, ja lentopalloa on kivoin seurata. Tykkään lohesta ja bataattimuusista, ja sininen on lempiväri. Mäkin pidän kanasta ja riisistä, ja turkoosista!! Oon joskus ratsastanut, ja se on ihan hullun kivaa :heart_eyes: :heart_eyes: haaveiletko sä omasta hevosesta tai vaikka hoitohevosesta? :smirk: :smirk:

Terve Hymiöhyyppä57 :exclamation: :exclamation: Tykkään tosi paljon esiintyä, eli onhan se kivaa olla telkkarissa. OIKEESTI :exclamation: Huikeeta. Miten sä sit puret sun energiaa? Kiva kuulla, että oot katsonut kaikki jaksot. Onko sulla jotain palautetta niistä, mikä oli hyvää, mikä huonoa? :smirk: :smirk:

Kiitos tiedosta Up fani! Kuulostaa tosi jännittävältä sarjalta, pitää muistaa katsoa se huomenna. En yleensä katso telkkaria, mutta koitan muistaa katsoa sen huomenna :exclamation: :exclamation:

Heissulivei Uusi päivä fani :smile: Mun lempiohjelma Galaxin lisäksi on Moderni perhe. Se on sellainen hyvä komediasarja. Lohi ja bataattimuusi on ihan mun lemppari. Ja bataattiburgerit! Oon lukenut ruotsia, englantia ja espanjaa. Voutsi! Saksa on tosi haastava kieli. Sillä ja englannilla ja pärjää hyvin, kun lähtee Suomen ulkopuolelle, eli pidä toi :exclamation: Ruotsiksi hyvää päivänjatkoa voi sanoa Ha det så bra :sunglasses: :sunglasses:

Heippa Sofia :relaxed: Oon katsonut pari jaksoa Haluatko miljönääriksi -ohjelmasta. Siellä on sen verran haastavia kysymyksiä, että en uskalla hakea sinne :grinning: :grinning: Ai siinä on sellainen tylsä poliisikäänne. Kyllä mun on yksi jakso pakko katsoa, antaa sille mahdollisuus, niin voin sitten muodostaa siitä ohjelmasta oman mielipiteeni :wink:

Lähettänyt käyttäjä

moi Ella , mä oon miettinyt mikä musta tulis isona ja en osaa päättää. Ja tuntuu siltä että on kiire valita niin pitääkö elää hetkessä vai miettiä liikaa tulevaisuutta?

Lähettänyt käyttäjä

moikka Ella. sori et en pannu huutomerkkiä ku sitä ei löytyny näppäimistöstä.
jos sä toteutat muuten mun toiveen jonka mä läheti just äsken niin voitsä toteuttaa sen ennen Halloweenia

pliis

Heippa Up-fani! Tulevaisuutta voi pohtia ihan niin paljon kuin haluaa, mutta mun mielestä se on turhaa. Jokaiselle meistä tapahtuu asioita, joita me ei voida etukäteen edes kuvitella, ja ne vaikuttaa paljon siihen, millaisia meistä tulevaisuudessa tulee. Musta esimerkiksi piti tulla näyttelijä, mutta sitten päädyinkin Galaxiin ja nyt oon täällä ja opiskelen jotain ihan muuta kuin juontamista tai näyttelemistä. En tosiaan osaa sanoa, että mikä musta tulee "isona", vaan teen niitä juttuja, jotka just nyt tuntuu hyvältä. Mun mielestä sunkin kannattaa keskittyä tähän hetkeen, mikä nyt on kivaa ja tavoittelemisen arvoista? :relieved::relieved: Jos on joku unelma, niin sen eteen kannattaa tehdä töitä. Voi kuitenkin käydä niin, ettei se unelma koskaan toteudu, koska et oikeasti halunnutkaan sitä :star: Mitä mieltä sä oot Up-fani? :innocent:

Hellou lumppari! Ei se mitään. Valitettavasti me ei ehditä toteuttaa toiveita niin nopeasti. Eli yleensä pitää olla vähintään 3 viikkoa aikaa, mielellään vähän enemmän. Mutta on kyllä pelottava asu. Joku valkonen tai vaalenharmaa kasvomaali voisi toimia jos haluat itse koittaa? :sunglasses::sunglasses::sunglasses:

Moikka Emilia! Mulla menee hyvin kiitos. Tällä viikolla toteuttiin taas yksi toive, ja sitten tapasin Galaxin Pallon kilpailijoita. Eli ihan superkiva viikko:smirk_cat::smirk_cat: Ihana kuulla, että sullakin menee hyvin. Pidän eniten varmaan kissoista, mutta myös koirista ja kaneista. Mistä eläimistä sä Emilia pidät?:innocent::innocent:

Ei se mitään Klikaa. Mun mielestä on ainakin supervaikeeta sanoa, että kuka on mun paras kaveri tai paras perheenjäsen. Kaikissa on jotain tosi ihanaa, ja jotain tosi ärsyttävää. Eli kaikki on omalla tavallaan ihania, eikä niitä voi laittaa paremmuusjärjestykseen samalla tavalla kuin lempiruokia:satisfied::satisfied::satisfied: Vai mitä mieltä sä Klikaa oot?:relieved::relieved

Heissan Hertsukka ja Sansku! Hauskaa että ootte itse tai teidän kaverit on saanut mut. Eli ollaan varmaan sellasia tyyppejä, jotka tykkää koulusta mutta sitten vielä enemmän liikunnasta ja nukkumisesta? Joku kohta voi tietysti olla eri tavalla:sunglasses::sunglasses::sunglasses: Kenet sä sit sait Hertsukka?

Moi Lilli! Mulle kuuluu hyvää kiitos. Kiva kuulla että sullekin kuuluu. Onko sulla nyt syysloma vai oliko se jo viime viikolla? Mitä oot tehnyt lomalla? Ja kiitos mukavasta kommentista:innocent::innocent: Pakko myöntää, että välillä mäkin oon vihainen ja surullinen. Mutta yleensä vaan hetken, koska mulle on helpointa surra suru pois ja kiukutella viha pois, ja sitten taas olla iloinen:sweat_smile::sweat_smile: Millainen tyyppi sä oot?

Lähettänyt käyttäjä

Moi Ella! Sä oot paras! Minkä ikänen sä oot? Onko se joku paikka missä Galaxi kuvataan ni iso? Mikä Ella sun lempi aine oli ala asteella? Onko kivaa kun on kuuluisa ja pääsee telkkarii? Onks galaxissa jännää olla töissä? Sä oot vaan siis niin paraas!

Lähettänyt käyttäjä

Moi Ella!♡ Mä olin mun perheen kanssa lauantaina 22.10. Linnanmäen Valokarnevaalissa!Ostettiin iltarannekkeet. Kävin kahvikuppikarusellissa, lohikäärmeessä, vekkulassa , vuoristoradassa ja hauskuuden vuoksi kotkotissa! Vuoristoradassa oli tosi kivaa! Olen 160cm pitkä ja pääsen kaikkiin laitteisiin. Kun jonotettiin vuoristorataan niin ukossa kaikki kiljui! Oli vähän kylmäkin. Mutta onneksi mulla oli paksutakki. Ostettiin makkaraperunat ja lähdettiin kun ilotulitus oli peruttu , mutta ei se mitään haitannut ja pääasia, että oli kivaa:)))

Lähettänyt käyttäjä

Ella jos olet käynyt Linnanmäellä niin mikä on sinun lempi laite? Mun on vuoristorata ja pikajuna ja menen kesällä mun äidin kanssa salamaan ja tulirekeen

Lähettänyt käyttäjä

mä käyn myös koulua 3alla loimaalla. mä harrastan tanssia ja olen ehkä menossa teatteriin,ainakin mä haluaisin:smile:. sitten koulun jälkeen hengaillen kavereilla,välillä meinaa jäädä läksyt tekemättä :joy:.vapaa ajalla olen perheen kanssa. mun perhe on tosi tärkeä mulle :heart:

Lähettänyt käyttäjä

Minä oon haaganperuskoulussa ja oon 5b:llä. Meillä on tosi kiva luokka vaikka jotku välillä säätää jotain ja pelleilee.Me mennään luokkaretkelle metsämessuille ja ollaan oltu siellä ennenkin. Mä voin kertoo kun oltiin siellä nelosella niin kiertelin mun parhaan ystävän Hannan kanssa ja kerättiin kauheesti ilmaisjakelutavaraa.
Mutta nyt vaihdetaan luokkaretkeä ja mennään vähän ajassa taaksepäin.
Eli siis oltiin kolmosella samaluokka niin Korkeasaaressa. Kiersin siellä taas mun kaverin kanssa ( Hanna) Niin kuvasin Hannan känyllä videoo ja menin lähelle valkoposkihanhea ja se lähti ajaa mua vähän matkaa takaa ja mä vaan huusin että Hanna auta! Onneks en pudottanu Hannan kännykkää kun se oli niin lähellä! Toivottavasti jaksoit lukea mun luokkaretkitarinoita

Lähettänyt käyttäjä

Hei Ella! Oot tosi kaunis ja ihan paras. Toivon, että vastaat tähän. Harrastan muuten sanataidekoulua. Ja oon 3b:llä. Oon vasta 9-vuotias p.s ihanaa ku oot aina niin ilonen

Moikka Eevaa! Galaxia kuvataan Tampereella ja on tää paikka aika iso. Jos studiolle tulee vieraita, niin kaikki on aina ihan hukassa:smile_cat::smile_cat: Mun lempiaineita ala-asteella oli liikka, matikka ja enkku. Mistä sä pidät?:innocent: En mä kovin kuuluisa oo enkä haluakaan olla, että Galaxia on kiva tehdä ja se on tärkeetä. Esimerkiksi haaveiden toteuttaminen on ihan parasta, oli mukana tv-kameroita tai ei:yum::yum: Ja on jännää, mua jännittää kuvaukset joka kerta. Mutta hyvällä tavalla!

Siistiä Up-fani! Oho tehän ehitte käydä monessa laitteessa. Vitsi makkaraperunat on ihan paras juttu kun on ollut ulkona ja on kylmä sää, esimerkiksi kun on ollu laskittelee tai just huvipuistossa kylmällä säällä. Harmi että se peruttiin. Onneks pian on uusi vuosi ja sit on taas ilotulituksia joka puolella:yum::yum: En oo koskaan käyny Lintsin laitteissa. Olis kyllä kiva, just se vuoristorata on varmaan tosi huippu. Onks salama ja tulireki sitten hurjia laitteita vai sellasia kivoja rentoja?:pig::pig: Ja mites kirjamessut, löytyikö mitään kiinnostavaa luettavaa?

Moikka XD! Periaatteessa Galaxi on tarkoitettu 8-13-vuotiaille ja Pikku Kakkonen sitten nuoremmille. Eli se rajaus on sen takia. Galaxin tehtävä on tehdä ohjelmaa omalle kohderyhmälle ja Pikku Kakkosen sit myös. Valitettavasti Pikku Kakkosessa ei kuitenkaan tällä hetkellä oo sellasta ohjelmaa:confused::confused: Onneksi VTV jatkuu ja oot sitten ensi vuonna kohderyhmää eiks vaan?:sunglasses::sunglasses:

Kuulostaa hyvältä lisko. Toivottavasti pääset harrastamaan teatteria:sunglasses::sunglasses: Joo kaverit ja perhe ensin:revolving_hearts::revolving_hearts: Kunhan koulun hoitaa pääasiassa ihan hyvin, niin ei oo niin vakavaa jos välillä vähän unohtuu:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

Heippa Laura! Kiitos hauskoista tarinoista. Mitkä ihmeen metsämessut? Onks siellä kivaa? Ainakin saa ilmaista tavaraa:sweat_smile::sweat_smile: MITÄ?! Se jahtas sua?:joy::joy: Hyvin hoidit tilanteen, mä olisin varmaan heittäny sen puhelimen sitä hanhea päin tai jotain muuta kamalaa:scream::scream:

Moi Elli:innocent: Tottakai mä vastaan! Mitä on sanataidekoulu? Kiinnostaa tosi mielenkiintoiselta ja kivalta:yum::yum: Ja on helppo olla iloinen kun on kivoja ihmisiä ympärillä ja niiden kanssa voi olla ihan oma itsensä:two_hearts::two_hearts:

Moikka Wiltsu! Oon ainakin kaksi kertaa niin vanha ku sä:scream::speak_no_evil::speak_no_evil: Kiva kuulla että tykkäät Salppareista. Arvaa mitä! Ensi vuonna julkaistaa Salppareiden uusi versio:scream::scream::dancer::dancer:

Lähettänyt käyttäjä

Ella mä oon kahdeksan vuotias muuten vaan kysyin:smile: :heart: Ja olen kyllä kysynyt vanhemmilta mutta en saanut. Katsoin galaxia seitsemänvuotiaanakin,se on niin hyvä!

Lähettänyt käyttäjä

Pitkästä aikaa galaxis! En oo kommentoinu, ku tabletti ei jaksa pyörittää, mut nyt onnistuu! :smile: ja kelleppä muullekaa käydää juttelee ku Ellalle! :heart:

Lähettänyt käyttäjä

Tunnetko itsesi hyvin niin että osaisit sanoa mihin tupann kuuluisit mä varmaan joko korpinkynteen tai rohkelikkoon toden näköisesti rohkelikkoon.

Lähettänyt käyttäjä

Mä oon muuten samallainen kuin hermione mut vihreet silmät ja nuorempi mä oon oikee kirja toukka 828 sivuu viidessä päivässä

Lähettänyt käyttäjä

MOI ELLA! Haluiaisin laittaa toiveen mutta en tiedä saanko ja toiveeni on ehkä liian vaikea toteutettavaksi. Mitä mieltä olet kannattaisiko minun lähettää toiveeni Galaxiin (-:
Olet paras!

Lähettänyt käyttäjä

moi ella minulla oisi toive jonka haluaisin toteuttaa mutta itsekkin tuntuu että se on liian vaikea toteutetavaksi eli
pitäisikö mun laittaa toiveeni Galaxiin?

Lähettänyt käyttäjä

Joskus toivoin etten ois näin pätkää pelasin vaik lätkää ja mul ois oma brätkä, mä oon ehkä pieni mutten silti heikko siks selkä suorana mä seison. Hah niille jotka joukost erottuu sä hyvä just tolleen se o cool

Lähettänyt käyttäjä

oot paras Galaxissa, hämmästyin kun näin että Joonas oli vtv:ssä tunnen Joonaksen, kuka liekään suomalaisvenäläisessä koulussa, ihmettelinkin kun poikien nimet sanottiin niin yks poikien pikkuveli on mun luokalla ja kaikki oli sillon sille et "hei - - joutuu puhutteluun mitäköhän se on tehny"

Ootko jo wliltsu nähny Salppareiden uudet hahmot tai trailerin? Mitä mieltä?:stuck_out_tongue::stuck_out_tongue: Mäki harrastan futista ja sit käyn huviksee pelaa lentopalloa. Joukkueurheilu on parasta!:relieved::relieved:

Moi Kokona11! Joo kyllä mä tykkään jääkiekosta. Mun pikkuveli pelaa sitä, niin on tullut seurattua paljon sen pelejä. Mä kannatin ennen Ässiä, mutta viime kaudesta lähtien oon alkanut liputtaa Tapparan puolesta. Eniten seuraan Leijonien pelejä. Mikä on sun lempparijoukkue???:wink::wink:

Siitä on niin monta vuotta Hermione Grander kun oon lukenut Harry Potterin, mutta sanoisin että Rohkelikkoon. Miksi sä koet kuuluvasi korpikynteen tai rohkelikkoon?:blush: 828 sivua!! Vou! Millasia kirjoja sä luet, fantasiaa vai mitä? On täytynyt kyllä olla tosi koukuttava kirja:blush::blush:

Kiitos Malla. Onko sulla Villien toiveiden virastosta jotain lempijaksoa? Haaveen voi lähettää täältä http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/08/10/villien-toiveiden-virasto . Eli etusivulta valitset osallistu, ja sieltä Villien toiveiden virasto:wink::wink:

Kotona mä teen läksyjä tai töitä, kuuntelen musaa, katon jotain sarjaa, luen ja näen kavereita. Ja tietty siivoon, teen ruokaa ja nukun. Mutta aika paljon käyn harrastuksissa ja teen kavereiden kanssa jotain:smile: Mitä sä itse teet Malla?:relieved::relieved:

Heippa Viola! Niin siis Johanneksen? Hehe ai sä kuulit sen! Eikö ollu hyvä salajuoni, taisi olla kaikki vähän ihmeissään. Pojat oli kuitenkin ollu ihan kilttejä, halusin vaan pelästyttää ne ettei ne aavista mitä kivaa on edessä:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Lähettänyt käyttäjä

Mulla olis hyvä toive Villien Toiveiden virastoon mutta kun en jostain syystä vain uskalla kysyä lupaa äidiltä. Sitten kun vihdoin uskaltaisin kysyä ja äiti antaisi luvan, niin voisin lähettää toiveen Galaxiin! P.S. Se toive on semmonen et se on ihan mahollista toteuttaa :Purple-heart: :Yellow-heart: :Heart:

Heippa 10!:purple_heart: Oliko sulla kiva viikonloppu?:sunglasses: Oi ulkoilu ja kaakao on parasta! Me käytiin retkellä kavereiden kanssa viikonloppuna. Ekaksi me paistettiin makkarat, sitten suklaabanaanit ja lopuksi vielä vaahtokarkkeja:yum::yum: Suklaabanaanit tehtiin siis niin, että tehtiin banaanin kuoreen pitkä viilto, paloteltiin sitä banaania siellä kuoren sisässä ja laitettiin joka väliin suklaata. Sitten koko banaani kuoreineen folioon, ja hiilloksen päälle lämpenemään. Ai että oli hyvää! Mä tykkään kaikista talvilajeista - luistelusta, hiihdosta, jääkiekosta, laskittelusta, pilkkimisestä - ja koitan ehtiä tekemään kaikkia ainakin kerran talven aikana. Tänä talvena en oo vielä laskitellut tai pilkkinyt. Tykkäätkö sä niistä?:star::star:

Moi heppafani:horse::star: Kyllä mä pidän hevosista, vaikka välillä pelkään niitä aluksi. Harrastin ratsastusta muutaman vuoden, ja mulla oli tosi usein sellanen iso suomenhevonen, joka oli aika arvaamaton. Sen takia pelkään hevosia hieman, mutta sitten kun tutustun tiettyyn hevoseen paremmin, niin se katoaa:innocent::innocent: Kesällä kun kuvattiin yksi toive maatilalla, niin oli aivan ihana hevonen. Se oli sellanen iso ori, jollasia pelkäisin varmaan eniten. Mutta tää kyseinen yksilö oli jo eläkkeellä, tyyliin 16-vuotias, ja tuli luokse silitettäväksi kun mentiin aitaukseen. Mun sydän ihan suli:sparkling_heart: sellasia heppoja JA PONEJA olisi kiva käydä hoitamassa ja ratsastamassa välillä. Sä nimestä päätellen rakastat hevosia?:heart_eyes::heart_eyes:

Kiva kuulla, että säkin oot eksynyt tänne perkku:heart_eyes: Kertoiko Sofia sulle tästä? Hei paljon onnea Petra!! Täytitkö siis 10?? Tuhannet onnittelut tällai vähän myöhässä, oliko kiva synttäripäivä?:tada::tada:

Moikka Vilma! Täytyy käydä lukemassa sun toive. Niitä on tullut yli 2000, eli kaikkia ei ehditä toteuttamaan. Nyt ollaan toteutettu 10, ja tän kevään aikana on toteutus tarkoittaa 3-5 toivetta lisää. Eli aika pieni määrä kaikista hakemuksista.. Kumpa voisin toteuttaa ne kaikki:confounded::confounded:

No ompa tylsää Degafeda:unamused::unamused: Mutta siihen tarvitaan vanhemman hyväksyntä ja tiedot, joten paremmat mahdollisuudet sulla on, jos kysyt kun jos jättäisit kokonaan kysymättä:sunglasses::sunglasses:

Lähettänyt käyttäjä

Moi Ella! Mikä sun horoskooppi on?:blush Mun on oinas.:smiley: (huom, jos joku kiusaa jotakin niin oinas tulee sarvineen kaikkineen:alien:) Eli siis mikä sun horoskooppi on?:heart::wink::heart_eyes:

Lähettänyt käyttäjä

Moi Ella oot ihana ja voisitko toteuttaa mun toiveen oot ihana ja vauhdikas ja tein sen testin kuka olisin galaxin tyypeistä olisin sä oot ihana

Lähettänyt käyttäjä

moi en ollut seuraamassa sinua niin en huomannut kommenttia. ja mulla on myös harrastus se on sellanen kerho. siellä kokataan ja leikitään. :)

Lähettänyt käyttäjä

Moi Ella! :):) Oot aina niin kiva ja iloinen! :)
Ja kysyisin tässä (Kysyn varmuuden vuoksi ainakin kahdelta Galxin tyypiltä) että voisko mun animaation (Starbunnies episode 1) laittaa animaatiokoneen sivulle? Kun koneelle tallentaminen ei oikein toimi ja jos toimii niin sillä ainakin kestää kamalan kauan...ja printscreenillä yleensä talennan mut tällä kertaa en ehtinyt pistää ja jos tekee pitkän animaation niin kuva kerrallaan tallentaminen on aika hidasta... :( Ja päätättekö te mitkä animaatiot animaatiokoneessa julkastaan? :) Vai meneekö ne vaan automaattisesti ja miksi kaikkia animaatioita ei aina julkasta (Mikä on harmi kun sitten animaation tekee turhaan ja se menee hukkaan)
Sori kun tälleen vaivaan, mutta oli näin paljon kysyttävää ja toivoisin että olis joku ratkaisu miten animaation vois tallentaa animaatiomuodossa omalle koneelle. :) Ja poistuuko animaatiokone pian kokonaan? Toivottavasti ei, sillä se on niin kiva! :(

Lähettänyt käyttäjä

Hei Ella, mulla on yksi toive mut en tiiä kannattaako sitä laittaa koska aika samanlainen on jo tullut, mitä mieltä sinä olet laitanko sen mun toiveeksi? Haluisin niin paljon että se toteutetaan mutta kun aika samanlainen on jo tullut!

Moikka Mysteeri Play! Oon kalat, eli ollaan aika lähellä. Onko sulla synttärit maalis- vai huhtikuussa? Ihanaa jos puolustat muita, ei oo helppoa:muscle::muscle::heart_eyes::heart_eyes:

Heippa Ella fani! Kiitos kivasta kommentista. No sä oot sit yhtä ihana ku mä:wink::heart_eyes:

Moi kaimani Ella! Mitä heppakerhossa tehdään? Kuulostaa ihanalta:heart_eyes::heart_eyes:

Eikö 10! Mutta tietkö, ne on vielä parempia luonnossa kun saat livenä seurata, kun kaikki tapahtuu. Jännittävin kohta on se, kun yllätän haaveilijan:stuck_out_tongue_closed_eyes::heart_eyes: ja kiitos, rakastan VTV:n suunnittelua:two_hearts::two_hearts:

Hei taas esiliina. Ai vähän niinkun kokkikerho? Mäki olin sellasessa joskus, oli ihan parasta pelleillä ja kokkailla kavereiden kaa:two_hearts:

Hei Yön Raivo:stuck_out_tongue: Nettimimmi taisi olla mua nopeampi, ja vastata sulle? Kiva että oot innostunut animaatioista. Olis aika siistiä tehdä animaatioelokuva:scream::scream:

Moikka Emppu_29:relieved: Harrastan jalkapalloa, lentopalloa ja videoiden kuvaamista ja editiointia. Kaikki urheilu on ylipäätään lähellä sydäntä, on esimerkiksi nyt hiihtänyt ja luistellut:heart_eyes::heart_eyes: Ja aika helposti koukutun tv-sarjoihin, joten niitäkin tulee katsottua. Mitä sä harrastat?:sunglasses::sunglasses:

Moi ❤! Pyrin valitsemaan erilaisia toiveita, mutta jos toiveen toteutumisesta on jo kulunut aikaa, niin sitten se voikin mennä läpi. Pääasia on, että kerrot toiveesta mahdollisimman paljon ja oikeasti haluat sitä:purple_heart:

Moikka Ella! Hihii, ollaan sitten kaimoja ja samiksia:heart_eyes::heart_eyes:

Lähettänyt käyttäjä

+Ella oon syntynyt huhtikuussa:blush: Mulla olis idea: Jos olisi joku kilpailu missä pitäisi kirjoittaa tarina, ja lisätä sitten eri laatikkoon oma nimi ja puhelinnumero. Sitten, voittajan puhelinnumeroon lähetettäisiin koodi, millä saisi kuvan Galleriasta laitettua nimen alle:heart_eyes: Silleen et tarina kirjoitetaan Wordissa tai jossain muussa tuon tapauksessa, ja liitettäisiin Galaxin sivuilla olevaan laatikkoon ja alla laatikot erikseen puhelinnumeroon ja nimelle! Nimittäin se olisi siistiä:heart: Ei tarvii toteuttaa mutta olisihan se kiva!:wiki:

Lähettänyt käyttäjä

Hei Ella! Onko Fox oikeasti kommentoinut Galaxiin? Joku oli laittanut nimeksensä Fox ja puhui aika uskottavasti. Kun joku kysyi miksei hänellä ole kuvaa, hän vastasi että vain nettimimmillä, nettivelholla ja Ellalla on kuva. Mietityttää vaan et oliko se oikea Fox? Onko Fox kommentoinut Galaxiin?(Siihen
sen tyypit-->Fox kommentteihin)

Lähettänyt käyttäjä

Oi Ella kiitos että sä ja muut galaxin tyypit seuraatte mua ig:ssä!! Mä oikeesti olin tosi lähellä pyörtyä kun näin sun pyynnön! Mutta oon sun SUURIN fani ja Mikä on sun lempi ruoka? Jaaaaaa mikä on sun mielestä hyvä väriyhdistelmä vaateisiin?!?
Ja mitäs vielä❤️❤️❤️Oot ihana ei mulla muuta

Heippa taas Mysteeri Play! Onpa mukava idea. Eli siis voittaja saisi ladata oman kuvan meidän sivuille? Pitäisikö olla aina joku eri aihe, mistä pitää kirjoittaa tarina?:heart_eyes::heart_eyes:

Heippa Cirafena, Soprasohva ja 10. Ei se kirjoittaja ole ollut Fox, koska Foxilla ois kuva. Mutta oli kyllä aika uskottavia kommentteja, varsinkin toi kirjakieliasia:satisfied::satisfied: En mä ainakaan kirjota kirjakieltä, hehe. Hyvä, että ootte tarkkana! Ja kiitos 10, mun hiihtoloma alkoi tänään! Mitä sä teit lomalla?:heart_eyes::heart_eyes:

Moi Aurora! Hyvää kiitos:innocent::innocent: Mulla alkoi tänään hiihtoloma:heart_eyes: Mitä sulle kuuluu? Mitä sä teit lomalla? Ja oon ollut Galaxissa jo 6 vuotta:scream::scream:

Moikka Vunka=heppa. Arvaa mitä! Mun loma alkoi vasta tänään hihii:heart_eyes::heart_eyes: Mukava kuulla, että sulla oli kivaa. Mitä teit? Uskoisin, että tästä tulee hyvä loma, vaikka en aio tehdä mitään ihmeellistä. Nähdä kavereita ja pelleillä:smirk::smirk:

Tottakai me seurataan sua Lps Kookos!:heart_eyes::heart_eyes: Ihanaa, että se teki sut onnelliseksi. Ja se, että sä seuraat meitä, tekee meidät onnelliseksi:heart_eyes::wink: Onneks et kuitenkaan pyörtynyt!:wink: Mun lempiruoka on bataattimuusi ja lohi:pray: Hmm mä en oo mikään paras pukeutuja, mutta tykkään mustista farkuista just sen takia, että ne sopii kaikkien värien kanssa:smirk: Onks sulla mulle jotain väri- tai pukeutumisvinkkejä??:heart_eyes::heart_eyes:

Mäkin oon harrastanut partiota ja harrastan jalkapalloa edelleen Emppu_29. Hyviä harrastuksia molemmat:wink::wink:

Hmmm..esimerkiksi uusin haave, jossa tytöt pääsi Uuteen päivään näyttelemään, toteutui vasta 10kk toiveen lähettämisen jälkeen. Yleensä kuitenkin siitä on 2-3 kuukautta. Paras on tehdä niin, että lähettää toiveen, eikä sitten ajattele sitä sen jälkeen ❤. Huomaat kyllä, jos se toteutuu:wink::wink: Ollaan nyt toteutettu 11 toivetta yli 2200 toiveesta, eli keskimäärin vain yksi kahdesta sadasta toiveest toteutuu:worried::worried: Mutta silti pitää toivoa ja jos meitä ei kuulu, niin voi olla mahdollista, että sun toive on sun tai sun vanhempien toteutettavissa:muscle::muscle:

Moikka Jemina! Kiva, että säkin oot löytänyt tänne:heart_eyes: Mikä on sun lempiaine koulussa?

Lähettänyt käyttäjä

Minulla on uusi hartaus kegokähtkö keilaus.

Oi vähän kiva 10:heart_eyes: Laivan aamupala on niiin hyvää ja mummulla ja papallakin on yleensä herkkuja tarjolla:satisfied::satisfied: Me aina pelataan Skip-Boa mun isovanhempien kanssa, ja meidän mummulla on siinä ärsyttävän hyvä pokerinaama:smiling_imp::joy::joy:

Moikka Esiliina! Mulle kuuluu hyvää kiitos. Heräsin vähä aika sitten, nyt syön aamupalaa ja nautin auringonpaisteesta. Huomenna on mun synttärit:scream::scream: Mitä sulle kuuluu? Millon sulla on synttärit?:blue_heart:

Moikka Harry Potter! Ei huono idea ollenkaan. Tosi moni on varmasti lukenut kyseiset kirjat. Olisko joku Harry Potter -aiheinen tietovisa kiva?:innocent::innocent:

Moikka Joona! Harrastat siis geokätköilyä ja keilausta? Onko sulla siihen geokätköilyyn joku sovellus, mistä etsit kätköjä? Kuulostaa kivalta!!:heart_eyes::heart_eyes:

Moikka Alisa! Näytteleminen on kyllä kivaa. Ootko koskaan miettinyt, että alkaisit harrastamaan teatteria?:yum::yum: Mä harrastin sitä ala-asteella ja kesät oli aina parhaita, kun joka viikko oli kesäteatterin näytöksiä:heart_eyes:

Sivut