Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Visa ja Turska

Visa ja Turska Galaxi

Legendan mukaan maailman nuorimmat juontajat Visa ja Turska kiipesivät Galaxin sohvalle eivätkä osanneet tulla alas – ja ryhtyivät siksi juontamaan ohjelmaa! Viime aikoina he ovat löytäneet sisältään myös sankarillisemman puolen MegaVisana ja TurboTurskana.

Visa ja Turska

The Visa Show:ssa toinen toistaan suurempia vieraita, mutta kukaan ei ole The Visaa suurempi tähti. Keksijä Turska tekee Haaveista potta ja toteuttaa Visan vaativimmatkin toiveet.


Hikisankarit

MegaVisa ja TurboTurska haastavat kaikki hikoilemaan. Luvassa vauhdikasta menoa ja hikipisaroita.Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

hikisankarit on hyviä
Innokkaita
Kivoja
Isoja tyyppejä
Sankareita
Ankaria
Niin hauskoja
Kaikea mitä sankareilta odottaa
Agressiivinen
Reipas
Isoja vauvoja

Tossa lukee hikisankari ylhäältä alas

Lähettänyt käyttäjä

TE OOTTE PARHAITA MÄ EN KESTÄ VÄHÄNKÖ SIISTII JOS NÄÄTTE TÄN VIESTIN! Galaxi on paljon hauskempi nyt kun tekin ootte tässä! ÄLKÄÄ PLIIS LOPETTAKO IKINÄ (tai no siis)! Jos vaa ehitte tai näätte nä viestit ni voisitteko vastata!?

Lähettänyt käyttäjä

no nää on parenpia kun muut juontajat koska ne on haukoja ohjelmia ne että visa ja turska on sohvalla ja esim se presidentti juttu mutta ei niitä vaan niinku niit vaikka se kun ne pelas pelilautaa semmoiset on hyviä,kivoja jes lisää

Lähettänyt käyttäjä

Montako vuotta siiiiiiiiiitten te kiipesitte sinne legendaariselle sohvalle? Ja jos ette kerta pääseet alas, nii oisitte vaa soittanu suojiksen apuun...

Turska tässä terve. Nettimimmi on ihan mahtava, se opetti meille kommentoinnin salat. Nyt mäkin voin vastata teidän kyssäreihin.

Kiitos kehuista, te mahtavat Playn ystävät!

Haastoin Visan kirjottamaan seuraavan kommenttinsa käyttämällä kirjottamiseen pelkästään nenän päätä. Tossa se vieressä ähisee, on hauskan näköistä hommaa!

Lähettänyt käyttäjä

Moi, Visa ja Turska ! mua ei hikisankarien engannintaitamattomuus ei haittaa, koska itsekkään en osaa puhua tai kirjoittaa sitä ja olen silti kasiluokkalainen!
PS nenätekniikkaa ei näköjään kannata kokeilla, tulee pelkkää siansaksaa.