Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Visa ja Turska

Visa ja Turska
Visa ja Turska Galaxi

Legendan mukaan maailman nuorimmat juontajat Visa ja Turska kiipesivät Galaxin sohvalle eivätkä osanneet tulla alas – ja ryhtyivät siksi juontamaan ohjelmaa! Viime aikoina he ovat löytäneet sisältään myös sankarillisemman puolen MegaVisana ja TurboTurskana.

Visa ja Turska

The Visa Show:ssa toinen toistaan suurempia vieraita, mutta kukaan ei ole The Visaa suurempi tähti. Keksijä Turska tekee Haaveista potta ja toteuttaa Visan vaativimmatkin toiveet.


Hikisankarit

MegaVisa ja TurboTurska haastavat kaikki hikoilemaan. Luvassa vauhdikasta menoa ja hikipisaroita.Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

hikisankarit on hyviä
Innokkaita
Kivoja
Isoja tyyppejä
Sankareita
Ankaria
Niin hauskoja
Kaikea mitä sankareilta odottaa
Agressiivinen
Reipas
Isoja vauvoja

Tossa lukee hikisankari ylhäältä alas

Lähettänyt käyttäjä

TE OOTTE PARHAITA MÄ EN KESTÄ VÄHÄNKÖ SIISTII JOS NÄÄTTE TÄN VIESTIN! Galaxi on paljon hauskempi nyt kun tekin ootte tässä! ÄLKÄÄ PLIIS LOPETTAKO IKINÄ (tai no siis)! Jos vaa ehitte tai näätte nä viestit ni voisitteko vastata!?

Lähettänyt käyttäjä

no nää on parenpia kun muut juontajat koska ne on haukoja ohjelmia ne että visa ja turska on sohvalla ja esim se presidentti juttu mutta ei niitä vaan niinku niit vaikka se kun ne pelas pelilautaa semmoiset on hyviä,kivoja jes lisää

Lähettänyt käyttäjä

Montako vuotta siiiiiiiiiitten te kiipesitte sinne legendaariselle sohvalle? Ja jos ette kerta pääseet alas, nii oisitte vaa soittanu suojiksen apuun...

Turska tässä terve. Nettimimmi on ihan mahtava, se opetti meille kommentoinnin salat. Nyt mäkin voin vastata teidän kyssäreihin.

Kiitos kehuista, te mahtavat Playn ystävät!

Haastoin Visan kirjottamaan seuraavan kommenttinsa käyttämällä kirjottamiseen pelkästään nenän päätä. Tossa se vieressä ähisee, on hauskan näköistä hommaa!

Lähettänyt käyttäjä

Moi, Visa ja Turska ! mua ei hikisankarien engannintaitamattomuus ei haittaa, koska itsekkään en osaa puhua tai kirjoittaa sitä ja olen silti kasiluokkalainen!
PS nenätekniikkaa ei näköjään kannata kokeilla, tulee pelkkää siansaksaa.

Moi "legends P.P.L.8". Nenätekniikka on justiin huippu. Samalla kun kirjoittaa, voi nenästä valuvalla räällä puhdistaa näppäimistön! Eikö ookkin kätevää?!
Fani, me ollaan justiin Turskan kans pulkkamäessä... tai oltiin, mutta jouduttiin lähtee kotiin vaihtamaan pöksyjä kun oli vähän liian jännä laskumäki ja lurahti lämpöset housuun. Hiihtoloma on mahtava keksintö!

Mitä te muut teitte tai teette hiihtolomalla?

Moi "rusina". Numerot ei oikein ole vielä hallussa, mutta äiti sanoo mua söpöksi pikku taaperoksi. Älkää kertoko tätä kenellekään, koska se on aika lälly.

Mä luulen, että me ollaan alle seitsemän vuotiaita koska ei olla vielä koulussa... ja sit kun me kerran mentiin uimahalliin, niin siellä oli alle kaks vuotiaille ilmasta. Me jouduttiin silti maksamaan. Ollan yli kaks tai sitten Turskan karvanaama hämäsi uimahallivirkailijaa!

Me ollaan TurboTurskan kans käyty taas vähän etsimässä hikeä ja tutustumassa uusiin urheilulajeihin. Kohta näätte taas telkusta kumpi meistä otti lajin haltuun. Hihi!

Mikä olis teidän mielestä hyvä laji hikisankareihin?

Moi Eedeewww! Kiitos, minä tiesinkin, että olen PARAS. Nyt sen taitaa tietää jo kaikki muutkin!!

Hikisankarihomma on hikistä ja hauskaa. Ainut huono puoli on se sankariasu, joka on hädän hetkellä vaikea riisua pois päältä. Onneksi meillä on sankaripesukone, jolla saadaan taas asut puhtaaksi jos hätä yllättää.

Ja onko Galaxissa kivaa? No arvaa! On ihan älyttömän huippua! Jos jotain haluaisin muuttaa, niin ehkä joskus rakkaan karvanaamaisen ystäväni Turskan vitsit voisivat olla laadukkaampia... toisaalta Turska tuo turvallisuutta ja rauhallisuutta! Ilman Turskaa olisin varmaan niin solmussa, ettei edes taikuri saisi mua auki!