Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Flappy Suojiksen "pelaajahahmo"

Galaxin Keltuainen pelissä
Galaxin Keltuainen pelissä Galaxi

Vietnamilaisen indie-kehittäjän mobiilipeli Flappy Bird pongahti vuoden alussa latauslistojen kärkeen. Pelin älytön vaikeusaste aiheutti sen verran hämminkiä, että kehittäjä joutui muutamaa kuukautta myöhemmin poistamaan sen sovelluskaupoista. Tämä innosti joukon muita pelien kehittäjiä tekemään pelistä klooneja ja tehtiinpä yksi myös Scratch-ohjemlointikielellä. Alla oleva tietokoneella pelattava versio on tästä versiosta tehty remix, jossa linnun sijaan seikkailee vielä nimeämätön "pelaajahahmo".

Scratch-ohjelmointikieli on kehitetty arvostetussa MIT-yliopistossa. Sillä pelien tekeminen on lastenleikkiä, tai ainakin melkein. Jos kiinnostaa, voit tutustua pelin toteutukseen täällä. Tämäkin peli on tehty valmiin pelin pohjalta, vain vähän kuvia muokkaamalla. Osaatko edelleen hakkeroida pelistä esim. hieman helpomman? Jos onnistuu, jaa linkki kommenteissa.

Pelaajahahmo koostuu 20 pikselistä, joista 2 on mustia ja loput keltaisia. Helppoa kuin heinänteko ja samalla kunnianosoitus 8-bittisille peleille. Iso kysymys kuuluu: Tarvitseeko maailma lisää pelaajahahmon pelejä Scratchilla?

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

MIKSI,MIKSI TE MENITTE TEKEMÄÄN FLAPPY BIRDISTÄ VIELÄ YHDEN VERSION??!!??!!?!!?!!???! Eihän kukaan ees piä Flappy birdistä!!!

Lähettänyt käyttäjä

pelin voi hakkeroida helposti laittamalla tämän koodin mihin tahansa hahmoon tai taustaan:
kun painetaan a
muuta muuttujan score arvoa 99999

saat loputtomat pisteet kun painat a näppäintä pohjaan

Lähettänyt käyttäjä

ups sori taisin tehdä edellisestä kommentistani vähän liian pitkän voisiko joku poistaa kommentin
kone lagaa hirveesti