Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Velhon hattu

Velhon hattu-pelin kuva
Velhon hattu-pelin kuva Galaxi

Galaxin nettivelhon hattu lähti omin päin metsäretkelle! Auta hattua väistelemään putoilevia Galaxipalloja! Montako ehdit väistämään!

Pääset pelaamaan peliä tästä linkistä:
Velhon hattu karkuteillä

Pallot pääsevät vain juuri oikeaan aikaan reunoilta ulos. Kiviseinien suuntaa hattu voi muuttaa törmäämällä niihin! Hattua ohjataan joko näppäimistön nuolilla tai kosketusnäytöllä nuolisymboleja tökkimällä.

Nuoli ylös antaa hatulle vauhtia ylöspäin, mutta gravitaatio tuon sen nopeasti alas. Voit kuitenkin hidastaa putoamista nakuttamalla ilmassa nuolta alas! Nuoli alas nimittäin pysäyttää hatulta kaiken vauhdin! Hattu voi myös poistua pelialueelta, mutta se ilmaantuu silloin takaisin ylhäältä!

Peli alkaa kun painat space-näppäintä (välilyönti) tai klikkaat hiirellä Aloita -tekstiä. Kosketusnäytöllä voit tökätä sanaa "Aloita".

Tältä videolta voit katsoa miten peliä pelataan ja mikä siinä on ideana. Videonkaappaus oli aika hidasta pelin aikana, joten videolla peli pyörii vähän hitaammin kuin normaalisti.

Pääset pelaamaan peliä tästä linkistä:
Velhon hattu karkuteillä

Kommentit

Hei, ilmeisesti pelaaja ok on pelannut aika ahkerasti tuloksia listalle. Vain 10 parasta tulosta näytetään ja ne näyttävät olevan tällä hetkellä pelaajalla "ok". Osaatko kuvailla tarkemmin mitä tarkoitat "katoamisella"?
:smiley: :sunny: :sparkling_heart: :+1:

Lähettänyt käyttäjä

en sitä tarkoittanut, tarkoitin että tuloksia katosi ihan kärjestä. seuraavana päivänä ihmettelin kun tulokseni olivat palanneet. liittyykö tämä jotenkin nettivelhon taikoihin.

Moi,

kyllä se taitaa taikoihini liittyä =)
Joskus voi tulosten latauksen aikana tapahtua virhe esim. palvelimella, jolloin jotakin tuollaista voi tapahtua.

:smiley: :+1: :wink: :sparkles: :sparkling_heart: :smile: