Hyppää pääsisältöön

Minna Kauppi ja Pilvi Hämäläinen liittyvät Villin kortin joukkueeseen!

Villi kortti syksyllä 2016.
Villi kortti keväällä 2017 Yle TV2:ssa tiistaisin klo 21. Villi kortti syksyllä 2016. Kuva: Numi Nummelin/Yle Kuvapalvelu. Villi kortti

Suomen hauskin urheiluohjelma ja urheilullisin viihdeohjelma Villi kortti jatkuu neljännen tuotantokauden voimin tiistaina 24.1. klo 21 Yle TV2:ssa.

Viime kesän aikana ohjelma napasi siirtomarkkinoilta riveihinsä kaksi uutta vahvistusta: yhdeksänkertaisen maailmanmestarin Minna Kaupin sekä komediamaailman nousevan lupauksen Pilvi Hämäläisen.

Minna Kauppi

Palander onnistui siinä kerran, tämä nainen yhdeksästi. Moottoriturpa, jonka motto on juosta kuin hirvi ja suunnistaa kuin navigaattori. Ex-suunnistaja ja vuoden urheilija Minna Kauppi liittyy Villin kortin joukkueeseen.

“Tämä on uudenlainen haaste, jotain spontaania ja hauskaa, mutta vähän jännää myös. Olen nyt ihan erilaisessa roolissa, sillä aiemmin olen ollut ruudussa vain urheilijana. Lähden avoimin mielin sukeltamaan”, uutena panelistina aloittava Minna Kauppi toteaa.

"Suunnistus on niin maanläheinen laji, että kokemukseni ovat varmasti ihan erilaisia kuin muilla urheilijoilla. Suunnistuksesta on helppo veistellä vitsejä", nopeasta kielestään tunnettu Minna naurahtaa.

Villi kortti -ohjelma: Kuvassa Minna Kauppi ja Pilvi Hämäläinen.
Villi kortti: Minna Kauppi ja Pilvi Hämäläinen. Villi kortti -ohjelma: Kuvassa Minna Kauppi ja Pilvi Hämäläinen. Kuva: Numi Nummelin/Yle Kuvapalvelu. Villi kortti

Pilvi Hämäläinen

Hänellä on Seppo Rädyn nimmari siitä huolimatta, että Räty on nähnyt hänen heittävän keihästä. Hän on puolestaan nähnyt, kun Seppo Räty vetää röökiä. Hän on myös näytellyt Kokkolan ja Turun kaupunginteatterissa ja ollut Sakke Pietilän maalivahtileirillä. Näyttelijä Pilvi Hämäläinen on toinen Villin kortin uusista vahvistuksista.

"Oon reenannu itteeni penkkiurheilukondikseen juomalla kesän kaljaa ja kattomalla telkkaria. Urheilufiilistä hain metättämällä ittelleni Lieksan Hurttien pelipaitaa siinä kuitenki surkeesti epäonnistuen," Pilvi kertoo.

"Voisin löylyttää emmä tiiä vaikka Riku Riihilahden jossain pallon potkimisessa. Ei mulla mitään jalkapallotaustaa ole, mutta onkos sitten myöskään vaikka Rikulla? Eikse just joku linnanjuhlien juontaja oo?" Pilvi kysyy.

Tämä on Villi kortti!

Villin kortin paneeli kaivaa viikon olennaisimmista urheilu-uutisista epäolennaisimmat asiat aseinaan puutteellinen asiantuntemus, vinksahtaneet näkökulmat ja sketsit. Mestarien liiga -iltoina erityiskäsittelyyn joutuu suomalaisen urheilun johtava traumapesäke, jalkapallo.

Joukkoja käskyttää onnistuessaan aina vaarallinen juontaja Riku Riihilahti. Panelisteina naurattavat Minna Kaupin ja Pilvi Hämäläisen lisäksi maailmanmestari Kalle Palander, räppäri ja kynämies Tommy Lindgren, huumorin ylipäällikkö Ville Myllyrinne, kirjailija Paula Noronen ja Suomen surkein juontaja Juuso Mäkilähde. Valioliigakokemusta studioon tuo HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti. Lisäksi joka lähetyksessä mukana tähtivieras.

Villi kortti on Ylen ja Yellow Film & TV:n yhteistuotanto.

Villi kortti Yle TV2:ssa 24.1. alkaen tiistaisin klo 21 ja Yle Areenassa 30 vrk.

muokattu 23.12.: päivitetty tiedot kevään 2017 esitysajoista

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

onko sulla kaikki tallella,neljä selkäleikkausta taustalla ja sinä annat tuollaisisia kommentteja. arvostus tippui justiin nollaan.

Lähettänyt käyttäjä

Kyllä hauskuus on kaukana, kun pitää kiroilulla höystää jutut. Olette sanavalmiita, älykkäitä monen nuoren idoleita. Olkaa myös esimerkkejä hyvässä. Ohjelma esitetään seuraavana päivänä klo 16, joten katsojajoukko nuorenee. Ei pidä sitten ihmetellä nuorison kielenkäyttöä.
Muuten katsottava ohjelma.

Lähettänyt käyttäjä

En perkele käsitä tätä Turkulaisten ja Turun pilkkaamista! Että Palanderin Kallekin, jota oon arvostanu todella! Ite asun toisella puolen Suomea, ja oma kotipaikka on hyvä, mutta Turku on Suomen paras kaupunki, ja TPS paras seura! Luulis riittävän se uutisvuodon päänheiluttajan vuttuilu Turusta, eikö Yle todella keksi muuta huumoria?!

Lähettänyt käyttäjä

Poistakaa nyt ihmeessä tämä tyttö ohjelmasta, pilaa koko jutun typerillä ja ei ketään naurattavilla kommenteillaan !!

Lähettänyt käyttäjä

Pilvi Hämäläistä surkeampaa panelista on mahdotota löytää. Yksikään juttu ei naurata. Ärsyttävä läsyttäminen, ylinäytteleminen ja huutaminen vievät pohjan koko ohjelmalta.

Lähettänyt käyttäjä

Jos tuo ihminen, Pilvi, jatkaa en enää voi ohjelmaa katsoa. Kalle voisi niitä V-alkuisia sanoja vähentää. Muuten oikein kiva ohjelma.