Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Kuka Galaxin tyypeistä olet?

Kuka Galaxin tyypeistä olet
Kuka Galaxin tyypeistä olet Galaxi

Oletko tyyliltäsi kuin Fox? Ehkä lempiherkkusi on sama kuin Gorillalla? Onko luonto yhtä rakas sulle kuin Luontotyypille? Tee testi ja saat selville ketä Galaxin tyyppiä muistutat eniten!

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos! Kyllähän ne nyt näkyvätkin(lukuun ottamatta tuota virheellistä) :joy:. En ole ehtinyt katsoa 2 viimmeistä jaksoa galaxi playsta onko kesäkisa juttu jo ohi? Kesällä ei oikein vielä innostanut, mutta nyt ehkä vähän jos on vielä mahdollista osallistua! Voisiko olla myös mahdollista saada tänne galaxin kommentteihin jonkun napin josta voisi valita emojit kirjoitellessa ettei kokoajan tarvitsisi muistella? ( jos ymmärrät, kysy jos et :joy: ).

Hei, ikävä kyllä nappia tuskin saamme, mutta se on meistä riippumaton juttu!
Yritetään nyt pärjätä tällä mitä on!
:smiley: :sparkling_heart: :sunny: :smiley:

:smiley: No jos haluat tosiaan tietää niin koodi, joka muuttaa nuo emoji-koodit kuviksi, toteutetaan eli ajetaan kun koko muu sivu on ladattu, mutta kun lähetät kommentin ei koko sivua ladata uudestaan vaan kommenttisi lisätään muiden kommenttien jatkoksi. Silloin koodinpätkä, joka muuttaa emoji-koodit kuviksi ei pysty tekemään hommiaan johtuen sivuston rakenteesta =)
:smiley: :sparkling_heart: :+1: :sunny: :smiley:

Lähettänyt käyttäjä

Muuten tuli vielä tässä mieleeni: voisiko galaxin sivuille perustaa sellasen keskustelu palstan jossa vois kysellä näitä juttuja ja jutella muita galaxiin liittyviä asioita näin helposti?

Lähettänyt käyttäjä

Mä olin Petja! lol Ja kun laitoin mahdollisimman vastakohtaiset vastaukset tms niin oli Visa :D
Nettimimmi on muuten kiva, ja sillä on ihku huppari mistä niitä saa? <3

Lähettänyt käyttäjä

Mä olin ELLAA mun mielestä Ella on ihana haluisin ihan tooooooosi paljon että mun toive toteutuisi mut oon varma et ei toteudu koska aika samanlainen on jo tullut! (harmi)