Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Nettimimmi

Nettimimmi
Nettimimmi Galaxi

Jos internet olisi henkilö, se olisi Nettimimmi! Iloa pirskahteleva persoona elää galaxilaisten kanssa niin somessa, Galaxin netissä kuin Playssa. Nettimimmi kertoo Galaxi Playssa aina tuoreimmat uutiset Galaxin netistä ja somesta. Seuraa Nettimimmin arkea instagramissa ja snapchatissa tai keskustele Nettimimmin kanssa sua kiinnostavista jutuista Galaxin netissä.


Uudet sivut
Galaxin sivut uudistuivat Uudet sivut Galaxigalaxikisa
Osallistu eläinkuvakilpailuun! galaxikisa Galaxi


Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

moi
Nettimimmi mitä kuuluu mä tykkän susta

Lähettänyt käyttäjä

Moi Nettimimmi

Mitä sulle kuuluu näin syksystä?
Syksy on tosi kiva vuoden aika.
Mikä on sun lempi vuoden aika?

Moi! Kiitos kivoista kysymyksistä:blush: Mulle kuuluu tosi hyvää, oon menossa just sienimetsään:mushroom: ja ulkoilu syksyllä onkin iha huippua:maple_leaf: Mistä sä tykkäät eniten syksyssä? Lemppari on kuitenkin ehkä kesä, kun voi olla ulkona ja kaikilla on vapaata hengata päivälläkin:blush::sunny:

XD Tykkään jalkkiksesta! Pelaan sitä itekin:soccer: nekku oon selvittänyt ite jonkun verran jo roosan koodeja:wink: Hevos hullu Galaxin etusivulta pääset animaatiokoneeseen ja siellä voi tehdä animaatioita tai piirtää kuvia:blush::art:

Lähettänyt käyttäjä

onko hauskaa olla salkkareissa maailmanvalloittaja?

ja millon sä värjäsit sun tukan?

kiva kampaus muuten

Lähettänyt käyttäjä

Mitä nettimimmi tekisit jos saisit tietää että
olisi tullut joku iso verkkohyökkäys ja netti ei toimisi enään koskaan. Mitä mieltä olet eilisestä verkkohyokkäyksestä?

Hertsukka kiitos hyvää! Kävin just metsäpolulla kävelee ja ihastelee luontoa ja nyt ajattelin juoda glögiä:heart_eyes: ihanaa ku kohta on joulu ja voi nyt jo juoda iltasin lämmintä glögiä:heart: mitä sulle kuuluu?:blush:

Lähettänyt käyttäjä

Sä oot paras netti mimmi!♡ onko kivaa olla galaxissa töissä ja päästä telkkariin? Tykkäätkö sä eläimistä ja jos tykkäät niin mikä on sun lempi eläin? Tai lempi väri? Mistä vuoden ajasta sä tykkäät eniten?

Eevaa ja XD kiitos:heart: Galaxissa on tosi kivaa, koska kaikki tyypit on niin hauskaa seuraa!:blush: Mä tykkään eläimistä, mulla on itellä koira ja kilpikonna:dog::turtle: Lempiväri on varmaankin pinkki:stuck_out_tongue: ja vuodenaika kesä:sunny:

Lähettänyt käyttäjä

Nettimimmi Minä haluan että vastaat tähän kysymykseen etkä käytä nettiä apuna vaikka ootkin nettimimmi .
Mikä on peleriini?
a. makea leivos
b. variksen pelätin
c.hartiaviitta
d. puutostauti

Lähettänyt käyttäjä

Tänään meille tuli lumi myräkkä ja nyt on melkein 20 sentti metriä lunta kivaaaaa:)❄ sä oot 1000% kiva galaksin tyyppi koska sulla on niin hienot hiukset ja oot niin ilonen tykkään myös muista mutta erityisesti susta

hevos hullu tykkään tosi paljon glögistä, oon juonu sitä jo useampana iltana! Laitan sekaan manteleita, mutta en rusinoita:blush: Mites sä? Neiti X mulla ei oo vielä joulukalenteria, en osaa päättää millaisen haluaisin:smile:

Lähettänyt käyttäjä

Arvaa mitä NettiMimmi?

Mä kävin isänpäivänä mun mummin ja mun veljen kanssa Peurmaalla laskettelemassa. Se oli tosi kivaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lähettänyt käyttäjä

maksaako jos keskustelee sun kanssa? mun pikkuveli on vasta kolme ja se haluais keskustella sun kaa. me tykätään ihan hirveesti susta!

maksaako jos keskustelee sun kanssa? mun pikkuveli haluais me tykätään susta hirveesti!

Lähettänyt käyttäjä

Moi!
Vieläks jostai saa galaxin emojit?
P.s oot paras!
:heart:

Heli kiitos kysymästä oli oikein mukava joulu, söin paljon hyvää ruokaa:yum: sunkin joulu kuulosti tosi kivalta!:heart_eyes:

Lähettänyt käyttäjä

Moi Nettimimmi! Toivottavasti en vaivaa sun päätä näillä kysymyksillä:
-Kuinka kauan olet ollut Galaxissa?
-Tykkäätkö talvesta?
-Ootko koskaan maistanut etanaa?
-Oletko koskaan ollut Pihalla Galaxin tapahtumista?
-Oletko koskaan nähnyt 30 poroa samalla pellolla?
P.s. Oot ihana!!

Moi! Oon ollu Galaxissa jo useemman vuoden! Tykkään talvesta ja varsinkin sillon, kun on lunta:snowflake: Olen syönyt ravintolassa etanoita:snail: En oo koskaan ollu pihalla Galaxin tapahtumista:wink: ja en oo kyllä varmaan nähny noin montaa poroa samaan aikaan!

Lähettänyt käyttäjä

Minulla olisi kaikille pyyntö: Voisitteko lakata spämmimästä näihin keskusteluihin?
Ja voisitteko yrittää keskittyä oikeinkirjoitukseen kommenteissanne? Ei "mun lempi vuoden aika on syksy se on kiva juttu mä tykkäön siitä mun syntärit on tänään jee."
Vaan "Lempivuodenaikani on syksy. Se on kiva, mä tykkään siitä. Mun synttärit on tänään."
Siinä olisi pyyntöni.
Ja Nettimimmi: Mikä on lempivärisi? Mikä on parasta galaksissa? Mikä on lempi adjektiivisi?

MaiP kirjoitusvirheitä sattuu kaikille ja eivät ne ole niin vakavia, mutta toki kannattaa aina lukea viesti ajatuksella läpi ennen sen lähettämistä ja korjata virheet. Mun lempiväri on pinkki, Galaxissa parasta on kaikki tyypit ja lempiadjektiivi olis varmaan Mahtava:blush:

Lähettänyt käyttäjä

KYSYMYKSIÄ
-Olisitko mielummin merenneito vai kukkakeiju.
-Menisitkö mielummin discoon vai hääjuhliin.
-Pidätkö enemmän leijonista vai perhosita.
P.S Nettimimmi voisitko vastata

Anonyymille vastauksia:
Olisin mielummin kukkakeiju:cherry_blossom:
Menisin mielummin discoon, rakastan tanssia monta tuntia putkeen hyvän tanssimusan tahtiin:dancer:
Sitruunaperhonen on kaunis kesän koristaja Suomessa:honeybee:

Lähettänyt käyttäjä

Moi netti mimmi meiän kouluun tuli tiistaina Jokerit eli maskotti otto ja kaks pelaajaa me saatin nimmarit sekä kaks ilmasta lippua niiden peliin!! Mutta harmi meillä päin on lumet jo vähän sulanu ja on liukasta sekä jäistä ja Täälä on vielä sen lisäksi plussa asteita

Lähettänyt käyttäjä

Moi Nettimimmi! Oon uusi Galaxissa niin voisitko vastata pariin kysymykseen?
Mikä on
-Suojis?
-Keltuainen?
-Suojiksen kuplakuva?
Mistä pääsee
-TOP 3 juttuihin?
-Animaatiokoneeseen?
Miten saa
-Emojeja?
-Kuvan profiiliin?
Vaikutat tosi mukavalta Nettimimmi, harmi et mulla ei oo Instagramia, Snapchattia, Facebookkia tai mitään muuta some juttua koska Oon 10!:(

Lähettänyt käyttäjä

Moi Nettimimmi! Onko mun nimi hyvä? Tai vähintään OK?:alien: Koska mun kamu haukku mua koska mun nimimerkki on sen mielestä niin surkea. Ei kai oikeesti?:heart: Kiitti jos vastaat Nettimimmi!:wink: (Tain joku muu) :purple_heart:

Lähettänyt käyttäjä

Niin muuten olin ennen Degadefa! Vaihoin nimee koska keksin tän lukiessani suojiksen kuplakuvaa... Jokatapauksessa Oon nyt Mysteeri Play! Onko hyvä nimi? Ja siis vastaa tohon horoskooppi kysymykseen jooko!

Lähettänyt käyttäjä

Moi!

Mä meen huomenna APASSIONATA hevos show'hun

Lähettänyt käyttäjä

No, silloinhan se tulee huomenna... Kiva horoskooppi toi leijona:blush: Mul on synttärit joskus 50 päivän päästä tai jotain!

Lähettänyt käyttäjä

Hei, Nettimimmi! :) Kun animaatiokoneessa voi tallentaa sen animaation omalle koneelle, niin se ei ole toiminut tai ainakin sillä kestää sitten tosi kauan ladata se... :laughing: Mutta kuitenkin. En saanut tallennettua mun animaation kuvia edes printscreenillä (Animaation nimi on Starbunnies episode 1) ja näin siihen tosi paljon vaivaa ja aikaa kului myös. :( Voisiko sen laittaa Galaxiin sitten kun aika usein just ne mihin on nähny vaivaa, ei tuukaan animaatiokoneeseen :) Kiitos! XD

Lähettänyt käyttäjä

Ja päättääkö galaxin tyypit, mitkä animaatiot tulee animaatiokoneeseen? Ja voisiko Galaxiin tulla taas joku kirjoituskilpailu, kun aina kaikkialla on vaan instakuvakilpailuja...:( Ja voisko Suojis taas tulla paremmin kuvioihin esim. jossain sarjassa? :)

Moi Yön Raivo! Joo se tallentaminen ei valitettavasti toimi ja koska animaatiokone on niin vanha ohjelma niin sitä ei pysty korjaamaan:pensive: Kaikki ei tuu joka viikko Galaxin sivuille, mutta animaatiokoneessa julkaistaan enemmän niitä, joten kato löytyykö sieltä niitä sun animaatioita:blush: Kirjoittamiseen liittyen on tulossa muutamakin juttu keväällä!

Lähettänyt käyttäjä

Okei, kiitos Nettimimmi! :blush: :smile: :smiley:
Kiva että on tulossa kirjoituskilpailuja! :smile:

Hyvää ystävänpäivää kaikille! :heart: :envelope: :letter: :blush:

Lähettänyt käyttäjä

moi !
oot paras Nettimimmi !
mitä kuuluu ?
saanko lähettää sulle kysy myksiä ?

Lähettänyt käyttäjä

Moikka Nettimimmi! Pitkästä aikaa... Muuten mikä on sun lempi vuodenaika? mun on kesä! Mikä on sun lempi vaate? Mulla on hupparit ja farkut:joy: Kiitti jos vastaat!:heart:

Moi 10! Mäkin tykkään kesästä, on niin ihana kun aurinko paistaa ja on valoisaa:sunny: Hmm lempivaate onkin aika hankala, mulla on itseasissa tänään päällä huppari ja farkut:smile: mutta lempivaate on ehkä mun yksi pallomekko:blush:

Sivut