Hyppää pääsisältöön

Docventures: Kiitos leffakerhoille!

Docventuresin kuudennen kauden viimeinen jakso.
Docventuresin kuudennen kauden viimeinen jakso. Docventures

Docventuresin leffakerhoja on noussut pitkin syksyä aina Hangosta Utsjoelle sekä ulkomaita myöten kuin hippitatteja golfkentille! Ette uskokaan, kuinka hyvältä on tuntunut nähdä teidän kokoontuvan viikko toisensa perään dokumenttielokuvan äärelle. Kiitos kaikille pissaliisoille, räkäpettereille ja aiheista asiallisesti keskusteleville besserwissereille ympär' Suomen maan ja maailman!


Tässä vielä pällisteltäviksi kooste parhaista leffakerhokuvista, joita Te, rakkaat ihmiset, olette sosialistisen median välityksellä julkaisseet:

Skip Twitter post

Skip Twitter post
Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post
Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post
Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post
Skip Twitter post
Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Hämeentien kisakatsomo! #docventures #kylhyväo #kova #leaveurialone

Kuva, jonka Petri Lehtola (@petejeejee) julkaisi

Skip Twitter post

Skip Twitter post
Skip Twitter post
Kymmenen papukaijamerkkia panostuksesta Rovaniemen hengellisesoteeriselle vapaaherrainkillalle:

Skip Twitter post

Skip Twitter post
Skip Twitter post
Skip Twitter post

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Docventures on konseptina hieno, se ihan käytännössä on lunastanut ne teoreetikkojen puheet viestintäteknologian "kaksisuuntaisuudesta" - vaikkapa juuri tämän tässä kuvatun leffakerhoulottuvuuden kautta.

Tietenkin koko projektin pihvinä ovat kuitenkin: esitetyt ajankohtaiset elokuvat ja nimenomaan välittömästi niiden jälkeen käyty keskustelu, näihin hyvin valitut kulloistakin asiaa tuntevat keskustelijat ja itse toimittajien rennonnotkea sanallinen lähestymistapa.

Toivon mukaan tällainen innovatiivinen draivi saisi YLE:ssä läpäisyperiaatteella lisää ilmentymiä!

 • Docventuresin kuudennen kauden viimeinen jakso.

  Docventures: Kiitos leffakerhoille!

  Kooste kauden parhaista Docventures-leffakerhokuvista!

  Docventuresin leffakerhoja on noussut pitkin syksyä aina Hangosta Utsjoelle sekä ulkomaita myöten kuin hippitatteja golfkentille! Ette uskokaan, kuinka hyvältä on tuntunut nähdä teidän kokoontuvan viikko toisensa perään dokumenttielokuvan äärelle. Kiitos kaikille pissaliisoille, räkäpettereille ja aiheista asiallisesti keskusteleville besserwissereille ympär' Suomen maan ja maailman!

 • Docventuresin neljännen kauden viimeisen jakson 10 parasta twiittiä!

  Docventures: Syksyn viimeiset TOP10 twiitit!

  Kuudennen jakson toivontäyteiset twiitit

  Arvoisa Docventures-yleisö, kaikki te räkäpetterit ynnä pissaliisat! Ette koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä fiksuilla, skarpeilla, oivaltavilla ja nokkelilla kommenteillanne. Tässä vielä eilisen jakson twiittitulvan joukosta poimitut kymmenen parasta, olkaapa hyvät! Kaikki se, mitä eilen jäi puimatta, puhutaan tänään pahki, poikki ja pinoon radiossa.

 • Vuoden Digikylähullu 2013

  Vuoden Digikylähullu 2013

  Myös kylähullut ovat siirtyneet digiaikaan!

  Docventures etsi internetin ihmemaasta Virallista Digikylähullua, jossa ruumiillistuisi suomalainen metsäläisyys tietoverkon kulkemattomilla korpimailla. Facebook-tykkäysäänestyksen päätteeksi vuoden 2013 Viralliseksi Digikylähulluksi julistettiin YouTube-legenda Markoboy87.

 • Riku Rantala rekrytoi poliitikkoja Hyvinvointivaltion kummit Ltd:n palvelukseen

  Hyvinvointivaltion Kummit Ltd.

  Sote-suhmurointi kuriin!

  Suhmuroinnin teemaviikolla Docventures havahtui sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistuksen eli soteuudistuksen yhteydessä esiintyvään poliittiseen kähmintään sekä pyöröovi-ilmiöön. Vastalauseeksi “perustettiin” Hyvinvointivaltion kummit Ltd., veroparatiisiin rekisteröity yksityinen terveysfirma, jota varten Riku kävi rekrytoimassa politiikan moniosaajia eduskunnasta.