Hyppää pääsisältöön

Dokumenttiprojekti: Projekti Rockin´ High

Järvenpääläisbändi Ancara haluaa tehdä ennätyksen soittamalla maailman korkeimman rokkikeikan Mount Everestillä 5364 metrin korkeudessa.
Järvenpääläisyhtye AncarA haluaa soittaa maailman korkeimman sähköisen keikan Mount Everestillä. Järvenpääläisbändi Ancara haluaa tehdä ennätyksen soittamalla maailman korkeimman rokkikeikan Mount Everestillä 5364 metrin korkeudessa. dokumenttiprojekti: rockn` high,yle tv1

TV1 maanantaina 24.10.2016 klo 21.30 - 22.40, uusinta lauantaina 29.10. klo 12.35
Yle Areenassa 30 päivää

Järvenpääläisyhtye AncarA haluaa tehdä maailmanennätyksen. Bändi aikoo soittaa maailman korkeimman sähköisen keikan Mount Everestin perusleirissä Nepalissa, 5364 metrin korkeudessa.

AncarA on tehnyt useita levyjä, mutta ei ole vielä tehnyt läpimurtoa suurelle yleisölle.

Bändin perustaja-solisti Sammy ja kitaristi Gary uskovat, että keikan ansiosta bändin musiikki tulee tunnetuksi, ja keikka pääsee Guinnessin ennätystenkirjaan.

Keski-ikäistä vaikea markkinoida

Tarkoituksena on rahoittaa Nepalin matka, vaellus ja keikkajärjestelyt sponsoreiden tuella. Rahoittajien hankkiminen osoittautuu lähes mahdottomaksi.

AncarAn muusikot ovat keski-ikäisiä. "Se ei ole kovinkaan hyvä markkinoinnin kannalta", todetaan levy-yhtiöissä. Onko haaveilulla ja rokkaamisella parasta ennen -päiväys?

Lämminhenkisessä dokumenttielokuva seurataan AncarAn projektia kahden vuoden ajan aina oululaisesta avannosta Nepaliin saakka.

Ohjaus: Matleena Saarensalmi-Hintikka. Käsikirjoitus: Laura Okko ja Matleena Saarensalmi-Hintikka. Pääkuvaajat: Toni Pasanen ja Pasi Rytkönen. Leikkaaja: Laura Okko. Äänisuunnittelu: Antti Haikonen. Musiikki: Ancara ja Toni Hintikka. Tuottaja: Liisa Akimof. Tuotanto: Production House, 2016.

Lisää aiheesta:
Unelma maksoi bändin ja ystävyyden

Järvenpääläisbändi Ancara haluaa tehdä ennätyksen soittamalla maailman korkeimman rokkikeikan Mount Everestillä 5364 metrin korkeudessa.
Keski-ikäiset matkalla huipulle! Järvenpääläisbändi Ancara haluaa tehdä ennätyksen soittamalla maailman korkeimman rokkikeikan Mount Everestillä 5364 metrin korkeudessa. dokumenttiprojekti: rockin´ high,yle tv1

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Todellakin se on matkailukohde siinä missä muutkin kohteet. Varallinenhan se on siinä tapauksessa, että vuoristotauti iskee ja sehän johtuu usein varomattomuudesta ja siitä ettei tunnusta tai tunnista oireita ajoissa. Pojat puhuvat vaarallisuudesta yksinkertaisesti siitä syystä ettei kenelläkään matkan alkuvaiheessa oikein ollut tietoa siitä mihin ollaan menossa. Bändillä oli erilaisia hyväntekeväisyysvirityksiä käynnissä, mutta ne eivät menneet lopulta maaliin. Elokuva itsessään on onneksi saanut tähän mennessä jo hieman hyvää aikaiseksi, sillä sitä on esitetty parissa hyväntekeväisyysnäytöksessä KAPUA hankkeen yhteydessä. Lipputuloista suurinosa on mennyt juurikin Nepaliin. Kiitos kommentistasi :)