Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE – 100 tarinaa, 100 laulua

TV1 lauantaisin 10.12.2016 - 11.2.2017 klo 21.15 - 22.15, uusinta tiistaisin klo 19.00
Katsottavissa Yle Areenassa

Huippusuosittu, kahdella Kultaisella Venlalla palkittu SuomiLOVE marssittaa ruutuun 100 tuoretta tarinaa ja 100 tarinoihin liittyvää laulua. Luvassa on 11 uutta jaksoa pakahduttavan koskettavia kertomuksia rakkaudesta, välittämisestä ja ystävyydestä.

Artistikattaus kolmennella tuotantokaudella on komea. Mukana on yli 70 suomalaista esiintyjää tai yhtyettä kuten Eppu Normaali, Samuli Edelmann, Tuomari Nurmio, Sanni, Isac Elliot, Anssi Kela, Kaija Koo, Hector, Michael Monroe, Janna, Stratovarius, Arja Koriseva, Darude ja Katri Helena.

TV1:llä esitettävää uutta kautta luotsaavat uudet juontajat, Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

SuomiLOVE –  sata tarinaa välittämisestä ja rakkaudesta. Sata tarínoihin liittyvää laulua, henkilökohtaisesti esitettynä.
SuomiLOVEn tunnelmaa luotsaavat eteenpäin juontajat Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi. SuomiLOVE – sata tarinaa välittämisestä ja rakkaudesta. Sata tarínoihin liittyvää laulua, henkilökohtaisesti esitettynä. jenni pääskysaari,mikko leppilampi,suomilove,yle tv1

Jenni ja Mikko sydämellä mukana!

Jenni ja Mikko ovat innoissaan uudesta pestistä. Molemmat ovat seuranneet ohjelman edellisiä tuotantokausia kotikatsomosta käsin.

"Rakastan musiikkia ja tarinoita, ja SuomiLOVEssa on kyse vain ja ainoastaan niistä. Olen todella otettu siitä, että pääsen kertomaan ja välittämään näitä stooreja. En liikutu helposti, mutta tätä työtä en taatusti pysty tekemään kuivin silmin.
Upeat biisit, artistit ja sovitukset sekä aidot, ihanat ihmiset pitävät siitä huolen", Jenni sanoo.

"Olen sydämestäni tämän ohjelman fani! SuomiLOVE on ehdottoman hieno, rajoja rikkova suomalaisformaatti, jossa puhutaan vilpittömästi ja avoimesti rakkaudesta. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta, on sellainen olo kuin kotiin tulisi", Mikko miettii.

SuomiLOVE –  sata tarinaa välittämisestä ja rakkaudesta. Sata tarínoihin liittyvää laulua, henkilökohtaisesti esitettynä.
Nämä ihastuttavat naiset ovat olleet jokaikisissä SuomiLOVEn studiokuvauksissa ensimmäisestä kaudesta lähtien. Kiitos Riitta, Maritta, Raili, Marjatta, Raija ja Riitta! SuomiLOVE – sata tarinaa välittämisestä ja rakkaudesta. Sata tarínoihin liittyvää laulua, henkilökohtaisesti esitettynä. suomilove,yletv1

SuomiLOVE – suomalaisten rakkaustarinoiden uskomaton soundtrack

SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta, joista jokaiseen liittyy jokin laulu. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle, toisinaan tunnelmoidaan studiossa ja välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

SuomiLOVEssa rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta. Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa.

Äänestä omaa suosikkikappalettasi!

Ohjelman musiikkinumeroista vastaavat huippumuusikoista koottu LOVEband sekä nimekkäät artistit. LOVEbandin lisämausteena toimivat Higher Ground -kuoro sekä Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble.

Kauden aikana katsojat voivat äänestää SuomiLOVEn lauluista omaa suosikkikappalettaan osoitteessa yle.fi/suomilove. Ohjelmasarja huipentuu lauantaina 18.2.2017 Sibeliustalolta suorana lähetettävään päätöskonserttiin, jossa julistetaan kauden suosituin rakkauslaulu.

Jaksoissa nähdyt musiikkiesitykset julkaistaan pidempinä versioina Yle Areenassa.

Lue lisää rakkaustarinoista ja musiikkiesityksistä:
SuomiLOVE

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Voi minkä teitte, pilasitte lauantai-illan tällä kakkoselle kuuluvalla hömpällä!
Kohta kun ulkomaalaiset sarjat poistuvat voi siirtyä sitten nettikanavien asiakkaaksi.

Lähettänyt käyttäjä

Kuinka KEHTAATTE Laittaa tuollaista ohjelmaa Lauantai iltaan.Olisitte antaneet sen olla TV:2:sella.
Ihan tarpeeksi tulee kaikkenlaista "hömppää" niin ei enää jaksa tuollaista lisää.Pitää varmaan olla katsomatta TV;tä tuona ajan kohtana.Onneksi sentään on kanavia joista voi katsoa mielenkiintoisempaa ohjelmaa.
Tämän ohjelman laittaminen TV;1:selle on TODELLA TÖRKEÄÄ!!!!!

Lähettänyt käyttäjä

Uudet juontajat, tutut kuviot. Koskettavaa.

Lähettänyt käyttäjä

Miksi ei enää kosketa...? Ensimmäinen tuotanto jakso oli huippu mutta nyt kyllä on pohjanoteeraus! Juontajat täysin väärä valinta,ennemmin sitten täysin tuntemattomat olisi ollut parempi vaihtoehto kuin nykyiset! Onko nyt joku säästöohjelma jolla tunketaan Leppilampi joka ohjelman juontajaksi kuten myös tämä Jenni...Sitten he väkisin yrittävät olla Marja H. ja Ilkka V. ja lopputulos on kaoottinen. Muutenkin se koskettavuus,yllätyksellisyys ja musiikin voima ovat kadonneet...jutut ovat pliisuja ja "vähän väkisin tehtyjä" Sori nyt mutta jokin ei nyt natsaa!?

Lähettänyt käyttäjä

Vasta kuluvalla kaudella jäin koukkuun ja äsken nähdyn jakson jälkeen kehuin miehelle Jennin ja Mikon taitoa juontajina. He sopivat juontajapariksi mainiosti ja ovat todella hyviä. Iivanainen ja Ikonen ovat suosikkilaulajiani. Ohjelma saa minut hyvälle tuulelle!

Lähettänyt käyttäjä

Harvinainen yleohjelma, ei perustu ilkeyteen eikä pikkumaisuuteen eikä ainakaan vielä ole keksitty miten pääministerin mustamaalaamisen ja persujen solvaamisen saisi ympättyä mukaan.