Hyppää pääsisältöön

Doctor Who: kymmenes kausi alkaa 16. huhtikuuta!

Doctor Who-sarjan kymmenes tuotantokausi: Nardole (Matt Lucas), Tohtori (Peter Capaldi), Bill (Pearl Mackie)
Doctor Who-sarjan kymmenes tuotantokausi: Nardole (Matt Lucas), Tohtori (Peter Capaldi), Bill (Pearl Mackie) Kuva: Yle/BBC Doctor Who,Yle TV2

Mainioita uutisia! Doctor Who'n odotettu kymmenes tuotantokausi käynnistyy Kakkosella ja Yle Areenassa sunnuntaina 16.4.2017. Kulttisarjan uudet osat nähdään siis Suomessa vain päivän viiveellä Ison-Britannian ensi-iltaan.

Kahdestoista Tohtori Peter Capaldi jatkaa pääosassa vielä nyt käynnistyvien jaksojen ajan. Uutena kumppanina on Bill (Pearl Mackie).

Televisiossa kymmenes kausi esitetään aamupäivisin n. klo 11.30. Areenassa kunkin viikon episodi julkaistaan sunnuntaisin klo 6.

Doctor Who'n Ylellä esitettävät jaksot on kääntänyt kiitetty Tatu Tiihonen, joka kertoo haastattelussa enemmän työstään ja Doctor Who'sta.

Katso yhdeksännen kauden traileri:
Aiemmat Doctor Who -päivitykset:


Äänestys: Kuka oli paras Doctor Who?

Täysin ylivoimaisen voiton vei David Tennantin esittämä Tohtori. Tämä vuosina 2005-2010 nähty Doctor Who keräsi 58 prosenttia äänistä. Kakksoseksi tuli Matt Smithin versio ja kolmanneksi Christopher Ecclestonin.

Kilpailun palkinnot

Doctor Who-kilpailun palkinnot
Doctor Who-kilpailun palkinnot Kuva: Yle/BBC doctor who

2 Clothing Outfits -t-paitaa
2 U.N.I.T. -t-paitaa
1 Phone Booth -t-paita
4 minifiguuria (Assault Dalek, Clara Oswald, Weeping Angel, Zygon)
4 ranneketta
2 vyötä
3 Tardis Industries -kassia
2 Trust Me I'm The Doctor -kassia
2 taskupeiliä

Maanantaina 4.8.2014 lähti voittajille sähköpostia, joten käyhän tarkistamassa oletko juuri sinä yksi voittajista.

Kuka on paras Doctor Who?
Kuka on paras Doctor Who? Kuva: Kuka on paras Doctor Who? doctor who,yle tv2

52 sivullista keskustelua Kakkosen vanhoilla sivuilla

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Ahaa, tämä on varmaan se uusi keskustelu :D Toivottavasti kaikki tänne löytävät. Anyway, toi linkki vanhoille sivuille ei toimi, ainakaan mulla.

Lähettänyt käyttäjä

Hienoa! Uusi keskustelu, jonka Sarah-Jane olikin jo löytänyt. :D
Olisin valinnut useamman Tohtorin yllä olevassa äänestyksessä, jos se vain olisi ollut mahdollista, nyt piti vähä aikaa puntaroida.

Lähettänyt käyttäjä

Huh, joku muukin löysi tämän... :D Itse laitoin äänestykseen David Tennantin, puntaroin hetken aikaa hänen ja Tom Bakerin välillä mutta päädyin kymppiin :)

Lähettänyt käyttäjä

Ikkuna ei toimi, jonkun mielestä William Hartnell oli Tohtorina vuodesta 2014 eteenpäin ja varmistuskysymysjuttu päätti pitkästä aikaa antaa hauskan kysymyksen. Hyvin alkaa.

Sarah-Jane, vanhaa keskustelua ei TIETENKÄÄN ole poistettu.

Se löytyy edelleen Kakkosen vanhoilta, aiemmin tällä viikolla arkistoiduilta sivuilta.

Vintitysoperaation yhteydessä linkeille tapahtui kummia. Asia nyt korjattu.

Kanavan puolesta toivomme, että jatkaisitte ansiokasta ajatustenvaihtoanne näillä uusilla sivuilla.

Edellisen alustan toimivuus on kyseenalaista, enkä itsekään enää päivystä siellä.

Miika / TV2

Lähettänyt käyttäjä

Doctor Jokekin on "messissä"!! Ja PER..LE Miika, vähemmästäkin on ihmisiä kuollut sydänkohtaukseen (Tuohtuneena doc Joke ravaa seiniä pitkin, sitten pysähtyy ja havahtuu ajattelemaan, ettei tämä ÄKILLINEN muutos ehkä sitenkään ole Miikan syy. SORRY MIIKA!!!!!
NoNiin, se siitä!! Toivottavasti muutkin fanit löytävät tänne!
T: Doctor Joke

Lähettänyt käyttäjä

Hei, hauskaa että keskustelu jatkuu. Itse olen ollut hiljainen sivustaseuraaja jonkin aikaa, mutta ihan sydänalasta otti kun yhtäkkiä ei vanha linkki toiminutkaan! :)

Alkaa jo olla aikamoiset täpinät kun odottelen uusia jaksoja mutta ihan mahtavaa nähdä kaikki uudetvanhat jaksot ensin!

Lähettänyt käyttäjä

Oli todella vaikea valita parasta Tohtoria, koska pidän heistä niin erilaisista syistä. Voi kun olisi saanut valita edes kaksi! Mutta ymmärrän tietysti, miksei se toimisi...

Lähettänyt käyttäjä

Hei kaikille,
ja kerrassaan hurmaavaa että Tohtori palaa! (Siis ruutuun, katseltavaksi.)
Olen ns. myöhäisheränneitä eli kaikenkarvainen scifistely ei - mukamas - ollut koskaan minun juttuni. Kunnes Tohtori parkkeerasi puhelinboksinsa sänkyyni.
Televisiota en omista, mutta Areena on uskollinen ystäväni, ja kun tämä mies pyyhälsi takinliepeet paukkuen elämääni, jäin koukkuun.
Tähän asti koukku on tarkoittanut itselleni vain ja ainoastaan pientä, pikkuisen ruostunutta madonkidutusvälinettä, jolla fisu jos toinenkin kiskottiin ruokapöytään 60- ja 70 -luvuilla.
Jo vain, olen itsekin seikkaillut Maa-planeetalla pitkän tovin päälle puoli vuosisataa.. hetkinen, korjaus. Olen mitä todennäköisimmin (ja mittavan todistusaineiston saattelemana) elänyt huomattavasti kauemmin. Useaan eri otteeseen, eri aikakausina.
Miettikääpä: useimmat ns. fantasia/scifiteokset ja -tarinat ovat olleet aikansa "mielikuvitusta" - mutta myös tulevan näyttäjiä. Puhelin, tietokone, sukellusvene, avaruusmatkat.. kaikki olivat silkkaa fantasiaa, kunnes kehitys teki niistä itsestäänselvää arkea.
Jokainen meistä astuu omaan puhelinkoppiinsa, kun uni vetää käynnistyskahvasta ja tempaa irti tästä ajasta ja paikasta. Jonain päivänä kroppakin ehtii mukaan.
Vai mitä, Doctor Who :)

Noh, ei toimi ei. Se on muuttunut eilen. Ja kyllähän minä tiesin, että niin saattaa tapahtua, kun vanhojen sivujen osoitteita on ohjattu uudelleen.

Ei kiusanteon, vaan uuden sivusysteemin ja ohjelmaoppaan logiikan vuoksi. Jäljitän, missä tuo legendaarinen keskustelu nyt sijaitsee.

Sarah-Jane, Hartnell on fiba. Kiitos huomiosta. Korjaan lomakkeen heti kun saan siihen editointioikeudet.

Miika / TV2

Lähettänyt käyttäjä

Kysymyksen kuuluisi olla: Kuka on paras Tohtori?

Hahmon nimihän ei ole Doctor Who, vaan Tohtori/The Doctor. Doctor Who on ohjelman nimi. Tosin, joissain 60-luvun jaksoissa Tohtori on lopputeksteissä nimellä Doctor Who tai Dr. Who. :D

Lähettänyt käyttäjä

Miika,Hyvähän sen on olla noin niin peruskatsoja tajuaa. :)

Miten muuten tuo kahdeksas kausi? Tuossa lukee että näkyy alkusyksystä (alkaa näkymään BBC:llä elokuussa) ja noita 1-7 kausien jaksoja on menossa -Näkyykö noita sitten päällekkäin kaksi "kierrosta"? Toivottavasti oli tarpeeksi selkeästi.

Lähettänyt käyttäjä

Lord Valeyard, olen muistaakseni jostakin kuullut, että kasikausi esitettäisiin täällä joulukuussa? Joku korjaa jos puhun läpiä päähäni :D

Lähettänyt käyttäjä

Geronimo!

No niin, löysinhän minäkin sitten tänne. Pelästyin ensin, että koko hieno keskustelumme oli hävinnyt ikusiksi ajoiksi! RIP vanha ketju, toivottavasti tämä uusikin täyttyy viisailla kommenteilla.

Tervetuloa kaikille uusille (jos niitä löytyy) ja tervetuloa takaisin kaikille vanhoille konkareille :)

Sarah-Jane: vai että joulukuussa? Sitten minun on kyllä pakko katsoa kausi samaan aikaan brittien kanssa, sillä niin kauaa en kyllä jaksa odottaa. Syyskuuhun ehkä, mutta en pitempään.

Veikkaisin, että uusi kausi alkaa briteissä lauantana 23. elokuuta. Syynä on se, että BBC:n maailmanlaajuinen mainontakiertue päättyy tiistaina 19. elokuuta, eikä ole mitään järkeä aloittaa uutta kautta ennen kuin promokiertue on ohi. Se taas varmaan tarkoittaa, että ensimmäinen kunnollinen traileri saapuu joskus elokuun alussa. Sitten on myös heinäkuun Comic Con, jossa nähdään yleensä jotain sarjaan liittyvää (viime vuonna se oli Day of the Doctorin traileri).

KIDNEYS!

Lähettänyt käyttäjä

Moi oliot!
Lisäyksenä The Doctor asiaan, niin vielä Christopher Eccleston mainittiin lopputeksteissä nimellä "Doctor Who", siitä eteen päin hahmon nimi on ollut teksteissäkin The Doctor.

Lähettänyt käyttäjä

Geronimo!

Täti: Itse asiassa, tuo on vaihdellut. Lopputeksteissä luki "Doctor Who" vuoteen 1982 asti, jolloin Peter Davison pyysi, että teksteihin laitettaisiin pelkästään "The Doctor". Näin tehtiin sitten klassisen sarjan loppuun saakka. Kun sarja palasi vuonna 2005, ensimmäisen kauden lopputeksteissä luki taas "Doctor Who", kunnes se lopullisesti poistui käytöstä David Tennantin astuessa rooliin vuonna 2006.

P.S. Vastasin tuohon lysymykseen Matt Smith :)

KIDNEYS!

Kyllä minulla on edelleen se käsitys, että kahdeksas kausi pyritään saamaan ohjelmistoon niin pian kuin se on mahdollista.

Jouluun asti odottamista en pidä missään nimessä todennäköisenä. Heitän huomenna verkot vesille ja koetan selvittää, missä mennään.

Miika / TV2

Lähettänyt käyttäjä

Voisin tänne yrittää kirjoittaa kun edelliseen keskusteluun kirjottaminen unohtui vaikka kävinkin sitä välillä lukemassa.:)

Olisi tosi hienoa jos saataisiin ylelläkin nähdä 8. kausi jo elokuussa, tai sitten heti kun jaksot on esitetty Briteissä (eli syys- lokakuussa?) koska joulukuuhun en jaksa odottaa. Mutta ilmeisesti jaksot yritetään näyttää täällä mahdollisiman pian, siitä kiitos ylelle.:)

Ja vastasin äänestyksessä Matt Smith, koska silloin kun hänestä tuli Tohtori niin aloin oikeesti pitää Doctor Whosta, vaikka tietty Tennantin ja Ecclestoninkin Tohtorit on hyviä.:) (muita en siis ole nähnyt)

Lähettänyt käyttäjä

Ehdin jo pelästyä että koko keskustelu on EXTERMINATED! Vaikka en itse niin aktiivisesti kirjoitakaan, tykkään silti toisinaan käydä lukemassa muiden ajatuksia tästä meille kaikille niin rakkaasta Tohtorista :)

Lähettänyt käyttäjä

Aloin tossa miettimään, miksi oikeasti kymppi on paras Tohtori. Päädyin siihen, että monista kympin jaksoista minulle oli tullut sellainen "Wow"-efekti (kirjastojaksot, veren perhe, stolen earth ja journeys end...). Esim. Matt Smithin jaksoista ei ole tullut sellaista tunnetta :D Toki tuokin on mielipide asia, mutta niin.

Lähettänyt käyttäjä

Luin edellisen kommenttini ja se vaikuttaa siltä, että olen sitä mieltä että kukaan ei voi torpata mielipidettäni ja vain minä olen oikeassa :D Älkää käsittäkö väärin.

Lähettänyt käyttäjä

WUHUU! TÄÄLLÄ TAAS! :D
Kyllä oli järkytys, kun satuin paradoksikoneeseen juuri kun sielä todettiin että tämä palsta on viuhtonut jonnekkin Skaroon! D: Mutta onneksi sielä oli minua ahkerampia ihmisiä jotka jaksoivat metsästää uuden kommenttipalstan linkin jostain. Tervetuloa uusille tulijoille ja toivotaan, että kaikki vanhatkin lopulta löytäisivät tiensä tänne :D

Se on ALLONS-Y sitten vaan ja kohti uusia haasteita!
Palkokasvi kiittää ja kuittaa ja toivoo että jossain päin Suomea paistaa sentään aurinko.

Varmistuskyssä: "Millä kirjaimella sana kahvi alkaa?" Ollaan nyt kerrankin tylsiä ja vastataan että K:lla ja samalla voidaan miettiä, milloin meidän oma Pannukahvilattemme alkaa tännekkin taas eksyä, ehkä pitäisi vähän tökkiä niitä muutamaa välillä tännekin päin.... ;D

JA HAH! TÄÄ ON JO NYTTE KOMMENTOIDUIN ARTIKKELI! THAT'S BRILLIANT! XD HYVÄ ME :D

Jaaha, netti puskaa, eli ei kun vaan uutta varmistuskyssää laittamaan.
"Onko pallo pyöreä?" Ei, ei skarossa ole! Pallo on oikein sievä nuori nainen, eikä vähimmissäkään määrin pyäreä. Hmph. Typerä kysymys. Pitäisi sitä Palloakin kyllä töniä välillä tännepäin ;D

Ei hyväksynyt vastausta, eikä antanut uutta kysymystä. Johan nyt on! Mokoma pirullinen dalekinsikiöjärjestelmä! Kiusaa mua tahallaan!

Harmi, odotin jo, että seuraava varmistuskyssä olisi koskenut puskia, mutta ei sitten. "Kumpi on puu, koivu ja voikukka?" (ja jos tällä kertaa muistaisin ettei se ole voikukka XD)

Pahoitteluni hehtaariviestesistä heti palstan syntyajoille, mutta nää kyssärit kiusaa ihan tosissaan XD

Lähettänyt käyttäjä

Kyllä hetkeksi salpautui henki, kun en löytänyt tallennetusta linkistä meidän eeppistä keskustelua. Mutta hei, kun sarja kerran alkaa uudelleen alusta, niin ehkä meidän kommentointikin näin starttaa uuteen nousuun ja voidaan puhtaalta pöydältä lähteä kommentoimaan jaksojen huippukohtia ja niitä kuilunpohjiakin..
Monet tutut nimimerkit näyttävät tänne jo löytäneenkin.
Tein nyt niin, että lisäsin sen toisen ännän tuohon nimimerkkiinikin. Oli vähän persoonantonta olla vain Fani yhdellä ännällä :P

Ihanaa, ei enää kauaakaan, niin päästään nauttimaan uusinnoista. Tohtorin seurassa harmittaa vähän vähemmän, vaikka kesä olisi sateinen.

Lähettänyt käyttäjä

Heiijj kaikki! Johan säihkähdin kun huomasin että viestiketjua ei näy missään! Ja mikä ihana uutinen että Doctor Who alkaa oikeasti 3.7!!!! En kyllä jaksa odottaa jouluun saakka kahdeksannen kauden jaksoja joten taidan katsoa ne jaksot samaan aikaan brittien kanssa.
Ja kysymykseen vastasin Matt Smith!!<3

Lähettänyt käyttäjä

Hello!
Kai tässä vois sanoa et oon aika uusi kommentoija, olen kommentoinut pari kertaa ja sitä ennen lukenut vähän pidempäänkin.

Odotan innolla uusintoja, koska vaikka ne näkyy Netflixistä niin on se hauskempaa suuremmalla ruudulla ja sillä tiedolla että niin moni muukin katsoo samaan aikaan.

Äänestin tuossa muuten Ecclestonia, koska hän tosiaan oli minun eka Tohtorini, vaikka Smith taisi jo olla tohtori kun rupesin katsomaan, mutta katsoin niitä aikasempia uusintoja ja eka jakso jonka näin oli Father's Day :D

Lähettänyt käyttäjä

YLE, Miika tai kuka teistä siellä asiasta tietääkään! Minulla myös pari kysymystä tuohon äänestykseen liittyen... Koska äänestys päättyy? Julkaistaanko parhaat perustelut?

Ilman muuta aiomme julkaista äänestyksen tulosten lisäksi myös perusteluja. Ajattelin, että kisan voisi pitää pystyssä hyvinkin uusintojen alkuun asti, ehkä vähän pidempäänkin.

Nyt vanhaankin keskusteluun pääsee taas, kun arkistoitujen sivunen osoitteet varmistuivat. Lisäsin linkin myös artikkelin yhteyteen.

Miika / TV2

Lähettänyt käyttäjä

Kai sitä pitää jotain sanoa kans... Itse valitsin Matt Smithin, miksi?
En tie, Ecclestone onli eka tohtorini ja hän oli aluksi hyvä, mutta David oli paljon parempi.
Sitten kun David regeneroitui Mattiksi niin kyllä jotenki tuntu et ei tästä tuu enään mitään, onneksi jatkoin seuraamista. Matt osottautui aivan mahtavaksi tohtoriksi ja Amy & Rory auttoi asiaa todella paljon.

Lähettänyt käyttäjä

Minä jo taisinkin jo tuossa kertoa että itse valitsin Matt Smithin. En tiedä miksi, mutta hän vain tuntuu minulle läheisimmältä Tohtorilta.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Miika, netti veteli niin omiaan, että se oli varmaan syynä. Jotenkaan tää mun netti ei näitä sivuja muutenkaan tunnu jaksavan kunnolla pyörittää :/
Hienoa jos äänestysaikaa on noin pitkään ja kiitti tosta linkistä vanhaan keskusteluun :D

Kerrankin näin päin, varmistuskyssä oli "Montako kulmaa on kolmiossa" Ja 3 ei kelvannut vastaukseksi.... XD
Ja toivottavasti tää ei taas tule kahtena o.o

Lähettänyt käyttäjä

*Äänekästä kiroilua* Ku toi ilmottaa, että varmistuskyssä on väärin (vaikka se oliski oikein) ja jättää mun viestin kommenttikenttään, eikä näytä mitenkään lähettäneensä sitä (ei lähetä sitä eikä anna sitä "kommentti lähetetty" tekstiä, eikä mitään) ja ajattelen että oon sitte laittanu sen kyssärin väärin ja pistelen uusiks ja sitte käy näin! SKARO!
Anteeks Miika ku joudut näitä mun viestejä poistelemään, ens kerralla lataan sivun uudelleen ennen ku alan lähetään sitä viestiä uusiks :/

Lähettänyt käyttäjä

Ooh! Hienot uudet sivut onkin Yle saanut tänne väsäiltyä! Jännää myös, että olen onnistunut tänne löytämään tieni, ja vielä jännempää, että onnistuin vielä pääsemään takaisin vanhaan keskusteluunkin (joo ei pitäisi olla vaikeeta kun on nää linkit, mutta kyllä se mulle on xD) Äänestys on mielestäni ihan huikea idea! Itse äänestin 10 th:ta. En oikeastaan edes tiedä, miksi juuri kymppi kolahti minuun parhaiten, mutta näin vaan pääsi käymään :D.

Uusia jaksoja odotellesa, hyvää illanjatkoa! (Siinäpä vasta kaunis toivotus)

Lähettänyt käyttäjä

You`ve redecorated I dont like it. Vitsi vitsi ihan kivalta tämä uusi keskustelusivu näyttää. Tiedän jo ketä tohtoria äänestän mutta pitää vielä vielä miettiä syytä.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Oma lempicompanion on melkein vaikeampi valita kuin lempitohtori... Liz Shaw vie kyllä voiton juuri ja juuri. Charley Pollard, Rose, Martha, Ace McShane ja Lucie Miller ovat kaikki jaetulla kakkossijalla ;) Ai joo, ja Jo Grant/Jones... ja Sarah Jane! Ja Grace Holloway. Ja tietenkin Susan... no johan nyt, ei tämä lista pääty koskaan. Nyssa ja Tegan! Ihanat hekin<3 Ja Jamie McCrimmon ja Zoe Heriot. JA DONNA tietenkin!

Lähettänyt käyttäjä

Minäki sitten vihdoin löysin tänne. Kiva että vanhaan keskusteluunki pääsee.
Minun lempi companion on varmaankin Rose ja Donna, ja Jo Grant ja Martha ovat myös aivan ihania. Mutta paras Tohtori (eli se ketä äänestin) on ehdottomasti 10.

Lähettänyt käyttäjä

Itse äänestin 11. Olin kiikun kaakun 10, ja 11 välillä mutta päätin laittaa 11. Mitä mieltä te ootte tosta esitysajasta? Mun vielestä se on pikkasen huono, mut kyl tuoki parempi on ku ei mitää! :D En malta oottaaaaaaaaa. Mitäköhä vois 3.7 tehä jaksojen näytön kunniaks? ;D

Lähettänyt käyttäjä

Ylen keskustelun seikkailut pitkin nettiä... Ihan hyvä, että välillä pistetään ketju poikki ja aloitetaan uusi.

Äänestin kasia. Minulle riitti 10 sekuntia ja kaksi lausetta varmistamaan, että Paul McGann ON Tohtori (vaikka CE on ensimmäiseni ja DT on ihana).
Toisaalta lapset olisivat voineet äänestää Peter Capaldia, koska tunnistivat uuden Tohtorin pelkistä kulmakarvoista DotDTssa...
Tai sitten tuo vaan kertoo jotain brittinäyttelijiden karismasta ;-) että pelkillä kulmakarvoilla pääsee huipulle (tai puuttuvilla kulmakarvoilla, jos MS:stä puhutaan)

No, mitä vanhoja pätkiä on lasten kanssa päästy katsomaan, niin jokaisen ovat tunnistaneet Tohtoriksi ilman selityksiä. Tuosta joukosta on vaikea ketään karsia pois.

Lähettänyt käyttäjä

Katoin justiinsa vähän vanhoja jaksoja katoin dalekien evoluutio jakson se on mun mielestä yksi kiinnostavimmista jaksoista ennen sitä en tiennyt että dalekeilla on suu tai jotain suun tapaista

Lähettänyt käyttäjä

Minäkin löysin tänne, onneksi. Päätin äänestää David Tennantia, koska hän on minun suosikki niistä joiden jaksoja olen katsonut.
Eikö olekin mukavaa kun oikeinkirjoituksen tarkistus on englanninkielellä niin että lähes joka sana on väärin?

Lähettänyt käyttäjä

Kiva, että on saatu teaseri kasikaudesta. Nyt odotellaan traileria taikka jotain lyhyttä johdantopätkää. Itse pidän enemmän kaikista miniepisodeista kuin varsinaisista trailereista. Miniepisodit kivasta härnäävät mielikuvituksen laukkaamaan, mutta eivät paljasta tulevia. Joitakin kuvia olen tulevasta kaudesta katellut, mutta muuten olen pysytellyt pimennossa. Tykkään yllätyksistä, telkkarissa siis. ;)

Ja meidän ilomme varmistuskysymykset."Minä vuodenaikana Suomessa on lämmintä?" Okei, en rupea saivartelemaan vaan annan halutun vastauksen "kesä". Mutta, mutta _lämmintä_ kesällä? Joo, aina välillä.XD Ulkotöissä huomaa hyvin lämpötilan vaihtelut. Yhtenä viikkona oli sen viisi astettä ja vaihtelevasti vettä, villavaatteet olivat tosiaan tarpeen ja seuraavalla viikolla hikoiltiin helteissä ja lisäiltiin ahkerasti aurinkorasvaa nenälle.

Lähettänyt käyttäjä

Hei mä olen huomannut että täällä on kaksi kirjottajaa jotka käyttävät samaa nimimerkkiä ettei tule sekaannuksia muutan nimimerkkini uus nimimekkini on Dalek Sec

Lähettänyt käyttäjä

Nyt alkaa olla hiukan vaikeampaa selata tällä puhelimella, kun kommentteja on jo vajaa 60. En edes halua ajatella, mitä tapahtuu, kun ollaan kommentissa no. 2 500! (Edellisessä oli laskujeni mukaan yli 2 600 kommenttia.)

Sen lisäksi tuo lisää kommentti -nappi ei oikein toiminut: ensimmäisellä kerralla tuli joku virheilmoitus, sitten se avasi kommentinjättöhommelin koodin ja vasta kolmannella kerralla onnistui.

Varmistuskysymys liittyy taas jotenkin kympin kuolemaan...
Itse en muuten äänestänyt kymppiä, vaikka olikin suosikkini vielä puolisen vuotta sitten.

Lähettänyt käyttäjä

Kahdeksas kausi vain päivän viiveellä! Mahtavaa! Kiitos YLE ja kiitos myös Miikalle tästä infosta.

Vielä pari päivää uusintojen alkuun... Ei jaksais odottaa.

Lähettänyt käyttäjä

Geronimo!

Huhuh, nut on paljon tapahtunut! Uusia kuvia, uutta tietoa, uusi teaseri, JA UUDEN KAUDEN ESITYSAJAT! EI EDES KAHTA KUUKAUTTA ENÄÄ!!!! Ja Suomeen kausi saapuu vain päivän viiveellä! Kiitos YLE, pelastitte syksyni! Tämä on ihana uutinen! En uskaltanut toivoakaan, että saisimme uuden kauden niin nopeasti. YLE on varmasti ymmärtänyt fanien voiman.

Ja kaikki nämä kuvat sun muut. Kausi näyttää lupaavalta. En jaksa odottaa enää. En edes tiedä mitä kirjoittaa.

GERONIMO!

Lähettänyt käyttäjä

JIHUUUUUU!!! :DDDDD Ihanaa kun kausi tulee ylelle (lähes) samassa tahdissa. Ei tarvitse kulkea varovaisesti netissä vältellen spoilereita.

Lähettänyt käyttäjä

SIIS NIIIIIIIN SIISTIIII!!
Öö, sori että huudan, mutta silti, ihanan nopeaa toimintaa, että jaksot saadaan tänne niin pian:) Kiitos TV2 ja kaikki siellä, jotka tähän asiaan on vaikuttaneet + Super-Miika, jonka tehtävänä on kestää meitä hulluja faneja;)

Lähettänyt käyttäjä

Kaikki Tohtorit olen nähnyt. Kaikki ovat omalla tavallaan parhaita ja kaikki ovat tuoneet hahmoon jotain uutta. Paras on kuitenkin mielestäni David Tennant ihan sillä perusteella, että olen tavannut hänet ja faneilleen ystävällisempää henkilöä saa hakea. Muutenkin herra on erittäin lahjakas näyttelijä, sekä Tohtorina että teatterissa.

Lähettänyt käyttäjä

Vau! Kasikausi saadaan nähdä vaan päivän viiveellä! Kiitos todella paljon Ylelle ja etenkin kaikkille ketkä on saaneet kasikauden noinkin pian esitettäväksi.:) En osannut toivoakaan että saataisiin nähdä se niinkin pian! Kiitos!

Ja lempicompanioneista; omani on Amy Pond ja Rory Williams, mutta heti toisella sijalla ovat Clara, Martha, Donna ja Rose.:)

Lähettänyt käyttäjä

JES JES JES JES OOTTE PARHAITA!!! KIITOS MIIKA JA MUU KAKKOSEN VÄKI!!!!!
Okei. Yritän ottaa rauhallisesti. Teen parhaani ja katsotaan mihin se riittää.
Mutta PÄIVÄN VIIVEELLÄ! Ihanaa! Brilianttia! Mahtavaa!

Lähettänyt käyttäjä

Millois Yle alkaa lähettää wanhaa sarjaa? Maikkarin Scifillähän se pyöri pitkään, mutta koko kanavaakaan ei enää ole.

Äänestin Jon Pertweetä.

Lähettänyt käyttäjä

MAAAAAHTAAAAAAVAAAAAAAA vain yhden päivän viive kasikaudennäytöissä KIITOS YYYYYYLEEEEEE ja MIIIIIIIKAAAAAAA Fantastic Alons'y Geronimo

Lähettänyt käyttäjä

Kertakaikkisen HIENOA. Näin uutisen sekä kasikaudesta että aikaisempien uusimisesta eilen, enkä uskaltanut uskoa siihen, ennen kuin tarkistin senä tänään aamulla, niin uskomattoman hieno juttu se on. KIITOS.

Ja huvittavaahan tässä on se, että meillä on ( kun lähes koko perhe on drwho-faneja) uuden dr whon kaudet 1-6 dvdboxeina, niin silti hienoa tämä on ja varmasti katsomme ne telkkarista! Kuten joku täällä kirjoitti, yhdessä kaikkien muitten kanssa. Niin ihminen tykkää kuulua ryhmään. Kollektiivinen kokemus on tärkeä.

Lähettänyt käyttäjä

Hello Fans!!
Hitto, olin saada positiivisen sydärin, kun luin tuon ilouutisen!! KIITTI MIIKA JA YLE/TV2. Ja jälleen kerran (epä)virallinen countdown: 54 päivää THE DOCTOR WHOn 8. kauden Suomen ensi-iltaan!!!

Ja jälleen kerran: "Odottavan aika on pitkä, mutta hyvää kannattaa odottaa!!"

Ps. Olenkohan minä "vähän seko", kun äänestin parhaaksi Tohtoriksi noita kaikkia, yksi kerrallaaan?? Perustelu: Jokainen Tohtoria näytellyt henkilö on tuonnut oman ainutlaatuisen panoksensa "Tohtorin persoonaan" ja näin edesauttanut suoranaisen LEGENDAN syntyyn ja voimissa pysymiseen. VIVA LA THE DOCTOR!!

Lähettänyt käyttäjä

WIIIIHIIIIHIIIIHIIIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!! *ryntäilee halailemaan ylen väkeä* Päivän viiveellä!?!?!?! PÄIVÄN VIIVEELLÄ!?!?!?!?! MITEN RASSILIONIN NIMEEN SE ON EES MAHOLLISTA!???!?!?!???? :DDDDDDDDDDD KIITOS YLE!

Ja jos tällä kertaa tulis tää viesti vaan kertaalleen....

Lähettänyt käyttäjä

Todella loistavaa kasi kausi alkaa Suomessa vain päivän viiveellä! TOSI ISO KIITOS!
Olen lukenut spoilereita kauden finaalista ja nähnyt siitä muutaman kuvan. En spoilaa mitään mutta vaikuttaa todella hyvältä finaalilta.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

HUOMENNA TAJUNTA RÄJÄHTÄÄ (taas kerran)!!!! Uskomatonta kuinka innoissaan ihminen voikaan olla uusinnoista... Olen jo järjestänyt itselleni katseluseuraa, aion johdattaa mieheni Doctor Who'n ihmeelliseen maailmaan, turha sen on vastustellakaan. Pian se on ihan yhtä koukussa kuin minäkin ;)

Lähettänyt käyttäjä

Oon nyt ihan sillä kannalla, että tuo Tohtoripedia kannattaisi siirtää wikiaan. Wikia on ulkonäöllisesti paljon kauniimpi ja tekstien tekeminen ja muokkaaminen on todella helppoa.

Lähettänyt käyttäjä

Oiiii!!!! Kiitos YLE! Siis aivan ihanaaa, että Doctor Who alkaa jo 24.8!!!
Ja tänään alkaa Doctor Whon eka kaus(siis 2005 Doctor Whon eka kaus)! "Run!"

Lähettänyt käyttäjä

Asiaa Tohtoripediasta: En valinnut Wikiaa seuraavista syistä: vähemmän ulkoasuja, kuulemma huono asiakaspalvelu, osa ohjesivujen käännöksistä on huonoja ja RSS tulee päivän myöhässä.

Nykyinen oletusulkoasu on kieltämättä hiukan ruma, mutta siitä saa aivan toisennäköisen CSS:llä. Huomaathan, että rekisteröityneet käyttäjät voivat vaihtaa ulkoasuaan. Niitä on ShoutWikissä kahdeksan erilaista, kun Wikiassa vain kaksi (+mobiili). Voit vaihtaa ulkoasuasi menemällä Asetukset -> Ulkoasu.

Tekstien tekeminen ja muokkaaminen on kummassakin aivan yhtä helppoa, sillä kumpikin käyttää samaa ohjelmistoa.

(Nämä jäljelläolevat 80 minuuttia ovat niiin pitkäveteisiä. En ole nähnyt tuota tänään tulevaa jaksoa ainakaan puoleentoista vuoteen.)

Nyt minullekin voi julistaa jonkun lukihäiriön. Sorruin erääseen samaan kuin Pahat Pavut aikanaan.

Lähettänyt käyttäjä

Lähden ensi viikon torstaina Lontooseen. Menen lauantaina London film and comic-con tapahatumaan, jossa aion tavata Jenna Colemanin, John Hurtin, Colin Bakerin ja Paul McGann ja Wilfredin. Aion hankkia heiltä nimmarit =D. En ole ennen ollut tuollaisissa tapahtumissa.

Siitä tulee tosi hauskaa!
Aion kertoa Jennalle että Doctor Who sarjaa näytetään Suomessakin ja että kasi kautta aletaan näyttämään päivää myöhemmin Suomessa.
En halua tehdä ketään täällä kateelliseksi mutta halusin vain kertoa tämän.

Tuossa on linkki sivulle.
http://www.londonfilmandcomiccon.com/

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

"Moisturize me, moisturize me" Lady Cassandran käsky on jäänyt mieleen. Aina kun kuulen "moisturize" missä tahansa niin siinä on cassandramainen sävy. Rose oli niin ihanan samaistuttava, kaikki hämmennys alieneista ja Tohtorista. Kuvittelen kuitenkin, että mua ei Maapallon tuhoutuminen 5 miljardin vuoden päässä olisi järkyttänyt niin paljon. Kaikki ihmiset olivat lähteneet Maasta aikoja sitten.

Master, mukavaa matkaa ja nauti conista.

Lähettänyt käyttäjä

The Master, Lontoon reissusi kuulostaa suoraan sanoen MAHTAVALTA! :D Enkä usko että kukaan täällä tulee kateelliseksi, ehkä ennemminkin iloitsevat puolestasi. Ja jos joku onkin kateellinen, niin se on sen ihmisen ongelma, ei sinun :) Kyllä sinulla on kaikki oikeus olla innoissasi matkasta, kukapa ei olisi?! Tuo LFCC vaikuttaa todella mielenkiintoiselta tapahtumalta, itsekin mielelläni lähtisin. Siellähän on vaikka mitä ja vaikka ketä! Tulee varmasti olemaan ikimuistoinen kokemus.
Pidä siis oikein hauskaa ja kirjoita vaikka jonkunlainen raportti matkastasi tänne, jos vaan viitsit! Muista myös huutaa ALLONS-Y lähtiessäsi! ;)

Lähettänyt käyttäjä

Ui, ihania ihmisiä! Sekä kaikki mahtavat whovianit täällä, että ylen porukka (kiitoskiitoskiitos). : )) Master, pidä hauskaa ja jaa meille muillekin sitten mitä näit ja koit ja vie terveisiä. ; ) Itse olen tätä palstaa lueskellut jo alusta asti, kun tänne tieni löysin, sormet ovat syyhynneet itsekin kirjoittamaan, mutta kännykkäni Safarilla ei näemmä voi kommentoida ollenkaan. Pah.
Doctoreita on vähän paha ruveta vertailemaan, kaikki näyttelijät ovat olleet omilla tavoillaan mahtavia, itse olen ehkä eniten ihastunut Tennanttiin (yllätys). : D Classic-doctorit varmaan saavat vähemmän ääniä ihan vain tuntemattomuutensa takia (kaikki äänestäjät eivät varmaan ole kaikkia edes nähneet, vaikka sen pitäisi olla peruoikeus : DD). Mutta joo, näin doctor who-leffan pari päivää sitten ekaa kertaa ja kyllä tuo kasi doctorkin on loistava! Vitsi, kun työt estävät ikävästi uusintojen katsomisen, mutta tuolle kasikaudelle on kyllä valikoitunut hyvät esitysajat! Vitsi on taas vaihteeksi hauska lukea muista "dw-hörhöistä" (ei niin, etten lukisi tätä palstaa päivittäin : D [ja kyllä, ilmaus on erään ystäväni keksimä]).

Lähettänyt käyttäjä

Oijoi, tuolla LFCC'ssahan on myös Nick Briggs (mm. Dalekien äänet ja Big Finishin tuottaja) ja Lisa Bowerman (Bernice Summerfield) <3 Ehkä joku päivä vielä pääsen... pidä hauskaa Master! Ainakin Paul McGann ja Colin Baker on aina ihanan ystävällisiä faneille, ja uskon muiden olevan varmasti myös :)

Lähettänyt käyttäjä

Tässä on jälleen uusi teaseri, jos se on jollakin mennyt ohite. :) Ainakin Tardiksen ohjaamossa on ongelmia, kipinöitä lentelee niin paljon.

http://www.bbc.co.uk/programmes/p0225wyr

Lähettänyt käyttäjä

Tekstien muokkaaminen on ihan omaa laatuaan Wikiassa. Kuvienkin lisääminen artikkeleihin on Wikiassa hienoa. Eikä oikein mikään Shoutwikin ulkoasuista ollut hieno.

Wikian käyttäminen on muutenkin helpompaa mm. vähän osaamattomammille.

Lähettänyt käyttäjä

The Masteer: Pidä hauskaa siellä Lontoossa! Haluaisin itsekkin sinne niin kovin! Jos viitsit niin sano terkkuja niille Doctor Who tyypeille!:)Ja ennenkaikkea NAUTI!!!!!!!!

Lähettänyt käyttäjä

Miika/tv2
Kysymys. Selailin tulevia jaksoja ja joskus elokuusta eteen päin jakson kohdalla luki "Ohjelma ei ole katsottavissa lähetyksen jälkeen" ??? Toivottavasti tuo ei ole totta, koska en pysty katsomaan kaikkia suorana enkä voi tallentaa. Samalla sivulla oli kyllä näkyvissä kahden vuoden takainen esitysaikakin, niin toivottavasti ilmoitus on jokin härö. Edes 7 päivän Areenaoikeudet olisi tarpeelliset. En kirjoita hyvät vaan tarpeelliset. ;)

Täti, olen lähes varma siitä, että kyseessä on väärä hälytys. Kyllä kaikilla jaksoilla on tietääkseni aivan samanlaiset nettioikeudet. Pelottava, mutta todennäköisesti paikkansapitämätön teksti voi liittyä uuden ohjelmaoppaan kehitystyöhön ja/tai mainittujen lähetysten etäisyyteen tästä hetkestä.

Miika / TV2

Lähettänyt käyttäjä

Käsikirjoitukset vuotaneet internettiin?!?!????! Pitääkin olla tarkkana että säästyy spoilereilta ;)
Ollaan mökillä, joten en ole voinut katsoa yhden yhtä jaksoa, eihän se sinänsä kun kotona on netflix. Mutta silti olisi ainakin eka jakso ollut hauska katsoa niin monen muun fanin kanssa yhdessä, mutta minkäs teet.
Seiskatohtorin päivä tuli ja meni, ilman että edes kiinitin asiaan huomiota, harmillista. Mutta hyvää seiskanpäivää näin vähän jälkikäteen :D

Palkokasvinpirulainen kiittää ja kuittaa ja toivottelee hyviä kesänjatkoja kaikille ;D

Lähettänyt käyttäjä

Löysin hieman erikoisen Doctor Who musiikkivideoparodian, tässä linkki: https://www.youtube.com/watch?v=9WBqHdI5Bdw#t=356

Lähettänyt käyttäjä

Ahaha, joo, tuo Time Warp-parodia on aika mainio. Time Warp on niin täydellinen Doctor Who'lle, että paljon mm. fanartia siitä löytyy (muistaakseni olen nähnyt ainakin Kasin poppoon tanssimassa tätä [piirrettynä]), mutta tää on kyl hauska.

BBC'llä on ihme ongelmia ollut vuotojen kanssa viime aikoina. Seiskakauden päätösjakso lähetettiin Blu-Raylla viikko ennen ensiesitystä, joulujaksosta vuoti juoni ja nyt kasikauden skriptit ekaan viiteen jaksoon kokonaan. BBC'n suhtautuminen siihen on myös ollut aika hassua, jos he olisivat jättäneet ne huomiotta, eivät läheskään näin monet olisi edes tienneet niistä saatika uskonut niiden olevan aitoja. No, kaipa heillä on syynsä.

Lähettänyt käyttäjä

Destroyer,Qui,Finsku: Kiitoksia! Aion pitää hauskaa ja nauttia. Lento lähtee tänään kahden aikaan. Vähän jännittää se lauantai =). Otan siitä paikasta paljon kuvia. En varmaan käy täällä sen matkan aikana kerron sitten tiistaina miten meni.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Yöllä rupesin Wikiaan väsäämään sitä Doctor Who -wikiä ja selvästikin sivusta sai hienomman kuin ShoutWikissä. Verratkaapa vaikka itse. 8)

http://fi.doctor-who.wikia.com/wiki/Doctor_Who_Wiki

Lähettänyt käyttäjä

Jaahas! No johan on BBC mokannut kun käsikset on vuotanut nettiin. En ole kyllä itse vielä törmännyt niihin.(ONNEKSI)
Master: Nyt sitten nautit TODELLA paljon siellä!!:)
Ja tuo Hillywoodin parodia Doctor Whosta on mahtava!!

Lähettänyt käyttäjä

Geronimo!

Tuulihattu: YLE näyttää kesän ja syksyn aikana joka arkipäivä kaikki sarjan seitsemän ensimmäistä kautta. Uusinnat alkoivat 3.7 ja päättyvät marraskuussa.

Joo, tuo vuoto on kyllä harvinaisen vakava tapaus. Onneksi sarjan fanit ovat sen verran luotettavia, etteivät he hirvesäti levittele spoilereita eteenpäin. Mutta olkaa kuitenkin valppaina!

Ja Master, voi kuinka teitkin minut kateelliseksi! Pidä hauskaa meidän muidenkin puolesta ja jaa toki kokemuksesi meidän kanssa kun olet palannut takaisin Suomeen :)

Silence: Jaa, nytkö tässä on sitten kaksi wiki-sivustoa, joita pitää muokata? Itse pidän kyllä enemmän Shoutwikistä, sillä se näyttää enemmän "oikealta" Wikipedialta. Mutta ei tuossakaan vikaa ole.

KIDNEYS!

Lähettänyt käyttäjä

Vanha ajatteli ensin jättää äänestyksen väliin, kun kaikki Tohtorit ovat hänestä parhaita, mutta nyt on niin messevät palkinnot, että piti kuitenkin yrittää. Ja löytyihän niitä perusteluja kymppitohtorlle, kun vähän mietti :-)

Lähettänyt käyttäjä

Mä laitoin oman suosikkini ja perustelut jo aikaa sitten, mutta nyt vaan miettii, että olisikohan pitänyt kikkailla sanoilla vielä vähän paremmin, kun tuo palkintolista ehkä herättää kaikki loputkin DWF:n tyypit tänne äänestelemään :D
No jaa, kävi miten kävi, niin ihan mahtavaa, että on tällainen kisa meneillään.

Pari uusintajaksoa oon ehtiny telkkarista katsoa ja pari Areenasta. En muistanutkaan, miten ahdistunut ja sotatraumainen ysitohtori oikein olikaan aikasodan jäljiltä..vaikka on hänellä hauskojakin hetkiä, mutta silti. Miettii esim. jaksoa Dalek, jossa Dalek sanoo murhanhimoiselle tohtorille: "Sinusta tulisi oikein hyvä Dalek". Olen itse asiassa ihan tyytyväinen, ettei ysi ollut mukana 50-v spessussa, se olisi jotenkin rikkonut hahmoa ihan liikaa, kun miettii kaikkia mahdollisia tapahtumia. Mut onhan koko sarja ihan wibbly wobbly järjetön paikon.. :D

Mikä on teidän lempparijakso ysitohtorilta?

Lähettänyt käyttäjä

Oi että mitä palkintoja! Tulee kyllä voittajat olemaan onnessaan :D Eli ilmeisesti yhteensä 22 ihmistä saa palkinnon, aika mahtavaa. Kiva kun tällaisia järjestetään, kiitos YLE/TV2. Vaikka itse en varmaankaan voittajien joukkoon kuulu (perusteluni tuskin on lähellekään niin hyvä kuin monella muulla), niin aion silti iloita niiden puolesta jotka voittavat, eiköhän kaikki ole sen ansainneet. Mielestäni täällä on niin hyvä yhteishenki, eikä kukaan ilkeile toisille. Se on hieno homma, voisi moni ihminen ottaa oppia! :)
Menestystä kilpailuun kaikille!

Lähettänyt käyttäjä

AAAAAAHHHH!!! Haluan tuon UNIT-paidan<3

Hei, olkaa sitten netissä liikkuessanne oikein varuillanne, ilmeisesti koko eka jakso on vuotanut nettiin (keskeneräisenä ja mustavalkoisena tosin). Ärsyttää tuollainen, saisi BBC'llä selvittää kuka kumma näitä oikein vuotaa ja antaa reilut potkut :/

Lähettänyt käyttäjä

Jostain kuulin, että sen jalkapallofinaalin aikana tulis BBC:ltä uus traileri. Elikkäs ihan just. Sitä odotellessa...
Ja varokaa nyt niitä vuotoja. Ite jouduin haluamattani spoilerin kohteeksi. Kadun sitä enkä aio jakaa sitä....

Lähettänyt käyttäjä

linkkiä traileriin: http://www.youtube.com/watch?v=TivqZTq5u6Y
Näyttää lupaavalta!

Lempparijakso Ysitohtorilta on hirveän vaikea päättää, tykkäsin kaikista niin valtavasti. Dalek, Father's Day, Boom Town ja Parting of the Ways (+Bad Wolf) on ehkä kaikkein korkeimmalla... End of the World, Unquiet Dead, Rose ja Long Game myös aika korkealla. Empty Child/Doctor Dances ja Aliens of London/World War Three'tä unohtamatta ;)

Lähettänyt käyttäjä

Jos jokin on eeppistä, niin nuo palkinnot! :D Minulla ei ole kyllä enää mitään osaa eikä arpaa näissä mittelöissä, sen verran lahjakkaita kynäilijöitä DW-fanit on, mutta ihanaa, että palkintoja on noin runsaasti! Ja upea traileri, kiitoksia linkistä.

Lähettänyt käyttäjä

HELLO SWEETIES!!!!!!!
Ah, JUST BRILLIANT kirjoittaa tänne pitkästä aikaa!
- Liian pitkästä aikaa. Olet laiska.
Oh shut up, spaceman!
Niin, minnekäs suuntaan tämä viestini oli menossa... Niin! ABSOLUTELY FANTASTIC että meidän ryhmä rämää, hurjaa joukkoa ja muuten vain sekopäätä kasaa Suomen whovianeja näin hemmotellaan! Iloitsen jo etukäteen niitten puolesta jotka äänestyskisassa voittavat, kertoilkaahan sitten tänne, kun palkintoja alkaa sadella :D Itse äänestin - yllättää kamalasti - iki-ihanaa kymppikultaani, koetin minä jonkinlaisia perustelujakin väsätä, mutta taisin kirjoittaa ne suoraan Skaron maaperään XD Kuten yleensä XD Ja MOLTO BENE että kasikausi saadaan VAIN PÄIVÄN VIIVEELLÄ. Uskomatonta, loistavaa, JAUSAA!!!!! :DDDDDDDDDDDDD
Ihastun muuten jakso jaksolta enemmän herraan number Nine. Niin surullinen, syvästi traumatisoitunut hahmo, mutta kuitenkin silmistä löytyy pilkettä ja matkusteluun on intoa. Kympistähän muuten sanotaan aina, että tämä oli Rosessa kiinni loppuun asti - mitä todella olikin - mutta koin pienen hämmästyksen, miten syvän, avoimen kiintynyt jo Ysi nuoreen ihmistyttöön on. Ei sillä, että olisin koskaan ajatellut Tohtorin olleen välinpitämätön Rosea kohtaan, mutta Ysi on jopa hitusen omistava kumppaniaan kohtaan, ja kehuu tätä usein. Näyttelijät tulevat muutenkin selvästi hyvin toimeen keskenään, ja heiltä löytyy sitä kuuluisaa kemiaa. Sellaista yhteistyötä on ilahduttavaa seurata! That's brilliant!

Kahva kiittää ja kuittaa tältä erää. See ya!

Ps. Montako varvasta ihmisellä on yhdessä jalassa? Ummmmm... sorry, must dash!

Lähettänyt käyttäjä

Katsoin tänään ensimmäisen kerran areenasta tuon long game-jakson, ja pidin siitä aika paljon. Tässä todella huomaa, (Bannakafalattaa siteeraten) että ysi on hieman omistushaluinen Rosea kohtaan, mikä ei yhtään haitannut sillä se Adam-tyyppi oli aika ärsyttävä.
(Epä)Virallinen countdown kasikauteen: enää 71 päivää!

Lähettänyt käyttäjä

Hei taas kaikille. Matka meni ihan hyvin. Tulin maanantai yönä takaisin ja siellä conissa oli ihan täyttä varsinkin lauantaina. Joutui jonottamaan sisälle melkein tunnin perjantaina että sai ostetuksi lauantaiksi lippuja kuvauksiin. Lauantainakin piti jonottaa sisälle no ei se haitannanut silleen kun oli hyvä sää ulkona.

Näin kaikenlaisia julkiksia ja hain nimmarin Paul McGannilta, Colin Bakerilta ja Sarah Parishilta, joka esitti vuoden 2006 joulu spesiaalin Racnoss hämähäkkiä ja hän kertoi että meikkauksessa meni 4 tuntia se on tosi pitkä aika olla meikattavana. Kaikki kolme oli ihan mukavia. Kerron pian lisää mitä muuta tapahtui =).

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Onneksi kaveri vinkkasi minut tänne osallistumaan äänestykseen, on sen verran mahtavia palkintoja :)

Seiskakauden loppumisen jälkeen upposin Big Finishin kuunnelmien syöveriin enkä edes ole yrittänyt päästä sieltä ylös. Tämän vuoksi luonnollinen valinta tämän hetken lempi-Tohtoriksi oli tietty Paul McGannin Kasitohtori! ♥ Uuden tv-sarjan puolelta Yhdeksäs Tohtori vie voiton muista, mutta vain niukin naukin. Parhaan kumppanin tittelistä puolestaan taistelevat Donna Noble, Ace McShane ja Charley Pollard.

Kasikautta odotan varovaisen epäluuloisena. En uskalla toivoa liikoja, sillä joutuisin kuitenkin pettymään kuten seiskakaudella...

Lähettänyt käyttäjä

Hello Fanns!!
Dear Sarah-Jane: 15.07.2014 ilmoittamasi "(Epä)Virallinen countdown kasikauteen: enää 71 päivää!" viestsi "siirtäisi" 8. kauden aloituksen Suomessa syyskuun 24. päivään. Oiskohan tuo elokuun 24. päivä lähempänä tutuutta??
Eli (epä)virallinen countdown 8. kauteen Suomessa: 39 päivää!!!!
Ystävällisin ja odottavin terveisin: Doctor Joke

Lähettänyt käyttäjä

Aah, nyt ymmärrän, mitä Silence tarkoitit muokkaamisen helppoudella: visuaalista muokkainta! Se vain ei toimi 40%:lla yleisimmistä selaimista, joten en ole itse sitä päässyt kokeilemaan.

Lähettänyt käyttäjä

The Master: Kiva kun olet palannut takaisin Suomeen ja matkasi meni hyvin!:) Siis sait ihan MAHTAVILTA tyypeiltä nimmarit? Kateeks kyl käy vähäse. Odottelen innolla, kun kerrot millasta siellä oli!:)
Ja kasikautta odotan niiin paljon!!!!

Ei täs muuta! Geronimo!

Lähettänyt käyttäjä

Kerron lisää mitä muuta tapahtui. En saanut Jennalta tai John Hurtilta nimmaria =/. Pääsin onneksi Jennan kanssa samaa kuvaa, joka myös vaati melko pitkää jonottamista harmi vaan ettei siinä voinnut jutella hänen kanssaan =(. Minulla oli sininen rusetti ja yhdentoistan äänimeisseli kuvassa =D. Pääsin myös samaan kuvaan kasi tohtorin kanssa se oli tosi hienoa! Ostin siihen kuvaan varten kasin äänimeisselin.

Lopuksi kättelin häntä kun lähdin tosi mukava tyyppi =). Pitää jossain vaiheessa hankkia muutama kasin Big Finish kuunnelma viimeistään silloin kun menen joskus uudestaan Lontooseen. Ostin Lontoosta ensimmäiset Doctor Who magazinet numerot 474 ja 475.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Vielä ainakin yksi juttu. Näin silloin perjantaina teevestä kasi kauden sen lyhyen Dalek teaserin melkein aloin kiljumaan vaikka en olekaan tyttö/nainen. Se oli hieno yllätys. Uusi kunnon traileri näytti hyvältä ja äänestyksen palkinnot on ihan kivoja.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Nyt on niin hirveä fangirlitys (mikä termi xD) päällä, että pakko tulla hehkuttamaan!!
11 MUISTI ROSEN JA MÄ HUOMASIN SEN VASTA NYT!!
"I could help ROSE TYLER in her homework..."
Omfg.
Nyt olen iloinen koko loppu päivän :)) (Lue: Yön).

Lähettänyt käyttäjä

Are you my mummy? Mummy. Mummy. Where are you mummy? Mummy. Are you my mummy? Are you my mummy? Are you my mummy? Where are you mummy? MUMMY. Are you my mummy? MUMMY. MUMMY. MUMMY. Where are you mummy? Mummy. Are you my mummy? Are you my mummy? Where are you mummy? Mummy. Are you my mummy? MUMMY. Mummy. Are you my mummy? Where are you mummy? Mummy mummy mummy mummy. Are you my mummy? MUMMY. Where are you mummy? MUMMY MUMMY MUMMY MUMMY MUMMY MUMMY MUMMY. Are you my mummy? Mummy. Where are you mummy? Are you my mummy? Mummy. Mummy. Are you my mummy? Mummy. Where are my mummy? MUMMY. MUMMY. Mummy. Are you my mummy?

I can see you.

I'm here mummy.

Are you my mummy?

Are you my mummy?

Lähettänyt käyttäjä

@The Master: Suosittelen Big Finishin kuunnelmia erittäin lämpimästi kaikille! ...mutta varoitan samalla, että ne aiheuttavat riippuvuutta ja samalla äärimmäistä turhautumista, jos kukaan kaveriporukastasi ei ole niihin vielä tutustunut ja haluaisit itse innoissasi selittää niistä vaikka mitä :P
Jos on PayPal-tunnukset, kuunnelmia voi ostaa kätevästi Big Finishin nettikaupasta: http://www.bigfinish.com/

Kahdeksannen Tohtorin kohdalla luonnollinen aloituspaikka on Big Finishin kuukausittaisiin kuunnelmiin kuuluva "Storm Warning" joka ei jaksona ole minusta millään tavalla erityisen hyvä, mutta joka esittelee seikkailijatar Charlotte Pollardin uutena kumppanina ja luo perustukset "kauden"/ensimmäisen pidemmän juonenkaaren tapahtumille. Toisena hyvänä aloituspaikkana on omaan Eighth Doctor Adventures (EDA)-sarjaan kuuluva jakso "Blood of the Daleks", jossa Kasitohtori aloittaa seikkailunsa Lucie Millerin kanssa.

EDA-sarjan jaksot ovat vain 50min mittaisia, eli todella lyhyitä verrattuna yleensä noin kaksituntisiin pääsarjan jaksoihin ja vaikka niissä on usein loistavia lähtötilanteita, hahmoja ja juonikuvioita, mielestäni tapahtumat joudutaan usein käsittelemään hätiköiden (ehkä juuri rajoitetun ajan vuoksi). Lucie ei myöskään kuulu lempikumppaneihini... No, kuulemma myöhemmillä "kausilla" on luvassa suurta draamaa, ehkä jaksan siis odottaa ja jatka eteenpäin.

Omia suosikkikuunnelmiani ovat mm. The Chimes of Midnight, Scherzo, Other Lives, Doctor Who and the Pirates (MUSIKAALIJAKSO! :D), Jubilee ja The Light at the End.

...onko paikalla muita Big Finishin tuotantoon hurahtaneita hörhöjä? ;D

Lähettänyt käyttäjä

Minäkin tänne löysin viimein, hiukan myöhässä tosin, muttaah no jaa xD
Mahtava tuo äänestys! Itse äänestin 11 Tohtoria, vaikka kymppi onkin lempparini, mutta koska yhdennestätoista on tullut jotenkin niin läheinen, olihan hän ensimmäinen Tohtori, jonka takia sarjaa aloin seuraamaan. :D
Joku kyseli Tohtoreiden kumppaneista lemppareita, itse en ole noita vanhoja jaksoja nähnyt, joten lempparini ovat uusista (9-12 Tohtori) Eli jos vaikka nyt Top3 mentäis, vaikka kaikki Tohtorin kumppanit on kyll' mahtavia omalla tavallaan, mutta siis ensimmäisenä tulee Rose, sitten Amy ja Rory ja kolmantena kapteeni Jack Harkness (vaikka mies oliki niin vähänaikaa Tohtorin varsinainen comppanion).

Hä? Miten multa on menny ohi noi yhentoista Rose-vittaukset, nyt kyllä pitää mennä äkkiä tarkistaa, että miten on voinu olla näin omissa ajatuksissani xD

Till next time!

Lähettänyt käyttäjä

Missä jaksossa olikaan se "I could help Rose Tyler in her homework"? Muistan katsoneeni sen jonkun aikaa sitten, mutta en ole varma jaksosta.
Harmi ettei Christopher Eccleston ollut tohtorina kuin vain yhden kauden, mutta tilalle tuli sentään David Tennant, minun suosikkitohtori.

Lähettänyt käyttäjä

Sotatohtrori: Se oli kuutos kaudessa episodi 13.

Charley Pollard: Kiitos vinkeistä. Aloitain ehkä tuosta Blood of the Daleks kuunnelmasta. Onneksi nuo ovat 50 minuuttisia eikä puolitoista tuntisia tai kaksi tuntisia.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Huhhuh! En olekkaan käyny täällä taas pariin päiväään. Mun lemppari kumppanit ovat jos laittas top 5, niin ne olisivat Rose, Amy ja Rory, Kapteeni Jack Harkness,Clara ja Sarah Jane Smith. :)
The Master: Tuo sun matka kuulostaa niin MAHTAVALTA!!! Harmi kun Jennan ja Johnin nimmareita et saanuut :/

EI tässä sit muuta! GERONIMO!!

Lähettänyt käyttäjä

Hei, jos ette oo huomannu niin Murtuva Maailma-sarjassa (näkyy areenassa, eka jakso on 2pvä vielä netissä) näyttelee Jenna-Louise Coleman, tunnettu myös Clara Oswaldina ;)

Ja joo, Big Finish on vienyt sydämeni ja rahani... Charley ja C'rizz ovat mahtavia ja Lucie Bleedin' Miller ehdottomasti myös! Tamsin Drew'kin oli kyllä todella mielenkiintoinen hahmo, harmi että hänellä oli vain niin vähän jaksoja :( Oon kuunnellut kaikki Kasin audiot Dark Eyes 1'een asti. Molly O'Sullivan ei ehkä yllä ihan yhtä korkealle kuin Lucie ja Charley suosikkilistauksessani, vaikka se toisalta saattaa muuttua kun kuulen hänestä lisää.

Ostin Jubileen vähän aikaa sitten tarjouksesta, kun sitä oli kehuttu kovasti. Kuudes Tohtori ja Evelyn Smythe ovat rakkaita hahmoja, mutta olin kyllä aika pettynyt juoneen ja siihen, miten Miriam oli kirjoitettu, kun kyseessä oli vielä Rob Shearmanin kynäilemä audio. Ehkä siksi odotukset olivat sitten hiukan liian korkealla; oli siinä ihan hyviäkin kohtia. Oikeastaan kaikkiin muihin ostamiini olen ollut tyytyväinen, eli rahoille saa ehdottomasti vastinetta ja subscribers get more at bigfinish.com ;)

Lemppariaudioita ehkä Lucie Miller/To the Death (vaikka hirveän surullinen, Lucien vika jakso [jossa on myös Susan!]), Scherzo (ei heikkohermoisimmille, vaikka visualisointia ei olekaan - ehkä oma mielikuvitus onkin pahempi), Caerdoia, Other Lives ja sitten on vielä The Veiled Leopard, joka on ilmaiseksi kuunneltavissa Big Finishin SoundCloudissa!

Lähettänyt käyttäjä

Ah, pakko tulla tänne hurraamaan ja huutamaan: KYMPPIIIIIIIIIIIIIII TENNAAAAAAAAAAAAAAAAAANT SE PITKÄ TAKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! Joku (ei se random spaceman vaan ihan joku muu vaan XD) taisikin vähän vinoilla termille "fangirling", mutta ei tätä minun toimintaani kai voi muuksi sanoa XDDD Surullista, että Eccleston oli vain yhden kauden, ehdin jo rakastua Ysiin, mutta pakko tunnustaa, etten yhtään harmittele Kympin saapumista ;) Hassuinta oli, että edeltäjänsä jälkeen vastasyntynyt Kymmenes tuntuu piristeitä vetäneeltä ADHD-gerbiililtä. Seriously, miten kukaan VOI puhua niin paljon niin olemattoman lyhyessä ajassa?????? Veikkaan, että tennaritohtorin lauseet ovat BIGGER ON THE INSIDE.

Lähettänyt käyttäjä

Muuten! Tällaisena Ylen DW-palstan vanhana naamana houkuttelen lämpimästi uusia ihmisiä/alieneita tänne pyörimään ja kommentoimaan! Meitä on jo monta, ja enemmänkin mahtuisi! Ja parasta on, ettei tälle palstalle tullessaan ikinä tiedä, mihin päätyy: itse löysin tätä kautta ihania ystäviä, ja mahtavan seikkailun. Joten, allons-y ja geronimoooooooooooooooooooooooooooo vaan! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lähettänyt käyttäjä

Oh, CAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON THEN! Silenceko tänne on iskenyt, vai muuten vainko kaikki hengaavat ulkona poissa koneen äärestä, kun kerran vashta neradastakaan ei ole näin valoisalla kelillä vaaraa? ;DDDDDDDD

Lähettänyt käyttäjä

Tota, ehtivätkö 1-7 kausien uusinnat loppua ennen 8 kautta ja jos eivät niin näkeekö 8 kauden areenasta vasta kaikkien uusinta jaksojen tultua??
Vaikka aika ei olekaan suora viiva niin silti..... :D

Lähettänyt käyttäjä

Big Finishillä on muuten 15-vuotisjuhla-ale; joka päivä uusia tarjouksia. Tällä hetkellä näyttää sivu olevan käyttämättömissä, mutta pian ne varmaan saa sen toimimaan.

Lähettänyt käyttäjä

Jotenkin mä aavistin, että jos joku tänne saapuu hehkuttamaan kympin kausien alkua, niin se on Banna :) Eipä siinä, itsekin olen fiiliksissä;)

Mutta kuka hullu istuu kesäkuumalla koneella? Ehkä siitä tosiaan selittyy hiljaisuus täällä. Tohtorijakson tosin katsoin tänään sisällä hiki valuen, tuuletin täysillä ja kittasin samalla jäätelöä oikein urakalla.

Tuo susijakso oli siitä ihana, että Tohtori puhui paikoitellen skottiaksentilla.
Ja varmistuskyssäkin sopii tähän kymppiteemaan, sillä se kuuluu: "Montako sormea ihmisellä on yhteensä?"
Tattadaa, vastaus on Ten-nant!
Fanni kuittaa ja siirtyy pakastimeen vilvoittelemaan.

Lähettänyt käyttäjä

Hei, Big Finishillä on tänään Kasitohtorin neljä ekaa audiota (Storm Warning, Sword of Orion, The Stones of Venice ja Minuet in Hell) 1€ ladattavana! Normaalihinta niille on 3€/kpl, eli ei muutenkaan kalliita mutta tällä hinnalla kannattaa aloittaa ;) Myös pari myöhempää Kasin audiota (Time Works ja Memory Lane) on tarjouksessa 5€ lataus tai 6.20€ CD, kun normaalihinta on 13€ lataus ja 18.50€ CD, eli alle puoleen hintaan!

Lähettänyt käyttäjä

http://www.bigfinish.com/news/v/big-finish-s-15th-anniversary-of-doctor-who-releases---day-3

^
Tossa vielä linkkiä. Kannattaa toimia suht. nopeasti; tän päivän tarjoukset on voimassa vaan huomiseen klo 21 asti, jolloin tulee uudet tarjoukset. Muuten, myös Living Legend -audio, joka oli joskus aiemmin julkaistu DWM'n mukana on ilmaiseksi ladattavana (Siinä on Kasi ja Charley).
Ne tekee vissiin jotain sivustomuutoksia tällä hetkellä, koska tulee välillä erroria kun katon sivua, mutta varmaan korjaantuu pian.

Lähettänyt käyttäjä

Olen kyllä kävelevä Big Finish-mainos, mutta korjaan aiempaa viestiä: tarjoukset ovat olleet niin suuressa suosiossa, että tuo kolmannen päivän tarjous on voimassa maanantaihin saakka, ja sen jälkeen tarjoukset kestävät 48 tuntia. Kannattaa käydä läpi aiemmat tarjoukset myös, koska ilmaiset ladattavat (kuten tuo Living Legend) eivät vanhene vaan ovat saatavilla myöhemminkin.

Lähettänyt käyttäjä

Näin ihan yleisestä mielenkiinnosta kaikki sivulla vierailijat, mitäköhän asiatonta noissa viesteissäni on? ;) tietääkseni olen puhunut ihan aiheesta, vaikkakaan ryttyotsaisen vakavaa minusta ei saa tekemälläkään XD Luottavaisena persoonana epäilen, että joku tuttu on tehnyt pilaa (oh yes, minulla on mahtava kaveripiiri XDDDDDD) mutta en kyllä suoraan sanoen ymmärrä, jos joku ihan vakavalla naamalla minua asiattomaksi väittää ;) Voisin jopa kehottaa kyseistä henkilöä löysäämään kiristävää pipoaa ja vaihtamaan sen sijaan cooliin fetsiin ;DDDDDDDD

Eipä tässä muuta, Bannakafalatta kiittää ja kuittaa ja jää odottamaan innolla kympin ensimmäistä ALLONS-Y! -huutoa :DDDDDDDD

Lähettänyt käyttäjä

Mitä ihmettä :D Ei tosiaan ole mitään asiatonta Bannan viesteissä, päinvastoin parhautta tällä palstalla. Varmaan joku vahingossa painanut? :)

Onpa ollut hienoa katsoa jaksoja uudestaan. Kuvittelin muistavani kaiken mutta vähän väliä miettii, että olenko tätä kohtaa nähnytkään. Ja kylläpä Kymppi näyttää nuorelta :3 Vaikea keskittyä juoneen, kun pitää vain hämmästellä miten joku voi olla noin järjettömän hyvännäköinen :D

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Miika, että niin ahkerasti täällä vahtia pidät! ;D
Kiitos myös Holy Tardisille kehuista, tässähän alkaa kohta muistuttamaan tosiaan zoccia poskien värin perusteella :3
Tänään muuten tuli ensimmäinen kokonaan katsomani DW:n jakso, School reunion! Ajattelin etukäteen, että mielessäni pyörisi huomioita jakson kulusta, saisin muutaman ahaa-elämyksen ja seuraisin muutenkin juonta erityisellä hartaudella, ylpeänä siitä että tällä kertaa tajuaisinkin koko sotkusta ja kaikista niistä viittauksista jotain. Ja skarot se niin meni!
90 prosenttia jaksosta minulla meni tähän: "Oumai miten se on hyvännäköinen... miten se VOI olla noin hyvännäköinen... miten nuo silmät on noin ruskeet... oi, nyt se hymyili, se on söpö kun se hymyilee... OOMYYYY WHAT, TOHTORI SANO WHAT! Se on söpö kun on ihan pihalla... voi kun se on nuori vielä, uhoo niin kauheasti ettei anna toista mahdollisuutta jne, oi kun sinä oot niin nuori... nyt se hymyili taas, tuo silmien tuike valaisisi varmaan puoli galaksia..."
www.vakavastiotettavawhovain.com XDDDDDD
No ee vais. En todellakaan katso DW:tä ainoastaan uskomattoman komean pääosanesittäjän vuoksi. Myönnän, että päädyin tälle tielle Tennantin takia, mutten hänen komeutensa. Minut vaikuttivat hänen näyttelijänlahjansa, hänen tulkintansa Tohtorista, miehestä, joka juoksee. Tämän hahmon siivellä sitten aloin tutustua DW:n uskomattomaan maailmaan, kaikkiin niihin juoniin ja ökkömönkiäisiin, ja ennen kaikkea mahtaviin, samaistuttaviin hahmoihin. Ja aloin ymmärtää scifiä, kirjallisuuden ja elokuvan lajia ja genreä, jota ennen niin kovasti halveksin ;)

Viva la Ten! Ensimmäistä allons-y -hihkaisua odotellessa! :DDDDDD
Bannakafalatta kiittää ja kuittaa! Jausaa!

Lähettänyt käyttäjä

Banna, mulla on välillä ihan sama juttu kympin jaksojen kanssa :'D Tennant nyt vaan yksinkertaisesti on niin komea.

Lähettänyt käyttäjä

Epäilen vahvasti, että viestejä asiattomiksi latova tyyppi on dalek. Varohan vain, The oncoming strom ei varmasti tykkää, kun härnäät hänen tukijoitaan! ;DDDDDDDD

Lähettänyt käyttäjä

Kympin kausi on jo hyvässä vauhdissa ja pitää yhtyä hänen ihanuuden hehkuttajiin. "Oliko Kymppi joskus noin nuori? Ja nuin huoleton?" XD

Haluun vielä palata Ysi-tohtorin aikakaudelle. Oon täällä joskus kertonutkin etten ollut mitenkään ihastuneet häneen ensimmäisillä satunnaisilla tapaamisilla. Liian kylmä, liian outo ja koko sarja aivan skarosta. Palasin Ysiin tutustuttuani ensin paljon helpommin lähestyttävin Kymppiin ja Yhteentoista. Edelleen Ysi vaikutti kylmältä ja oudolta, mutta tajusin sen mikä on jo mainittukin, kuinka pahasti Aikasota oli traumatisoinut Ysiä ja että Ysillä tosiaakin oli tunteita. Hän tunteet repivät niin syvältä, että se sattuu.

Kysymys: MITKÄ OVAT TEIDÄN SUOSIKKIJAKSOT/KOHTAUKSET KAUDELTA 1?
Omat suosikkini ovat tuplajaksot Sodan lapset/Tanssiva Tohtori sekä Iso paha susi/Tiet eroavat. Sodan lapsissa viehättää moni asia: pahiksena nanogeeni, jonka ohjelmoinnissa tapahtuu pikkainen virhe, mikä on tuhota koko ihmiskunnan; äitiään etsivä pikku poika ja muut kaasunaamarizombiet ovat pelottavia; Kapteeni Jack Harknessin ilmaantuminen ja kaikki sanailut, mitä siitä sitten seuraa. Toiset suosikit ovat kaksi viimeistä jaksoa. Tykkään tosissani jakson tosi-tv parodioista, ne naurattaa ja kauhistuttavat yhtä aikaa. Ja taustalla oli kuitenkin pieni kapina. Kaiken manipuloinnin ja orjuuttamisen alla Kontrolleri (jonka kautta kaikki ohjelmat lähetettiin) oli kehittänyt vastarintaa ja sai hommattua Tohtorin asemalle taistelemaan Dalekeja vastaan. Ja totta kai BAD WOLF. Nuo kaksi sanaa merkihtevät niin paljon; Rosen halu auttaa Tohtoria millä hinnalla hyvänsä, Tardiksen avaaminen ja Aikapyörteeseen katsominen, kaikkien vihjeiden ripotteleminen. Ja se miten Bad Wolf on ollut Varoitus myöhemminkin ja Rose-Bad Wolf Hetken henkilöitymänä TDOTD:ssa. Tosiaan, "BAD WOLF" ainoa graffitti, jonka ymmärrän. :)

Ja mitä muuta Ykköskaudesta... Rosen isän kuolemaan käsittelevä jakso oli niin surullinen, nyyh. Rosen ja Mickeyn suhde oli yksi koko kauden jatkuvista teemoista ja jatkuu osittain seuraavallakin kaudella. Rose ei ole mitenkään hirveän innostunut Mieckeystä, mutta jotenkin roikottaa seurustelun mahdollisuutta mukana, soutaa ja huopaa asian kanssa.

Lähettänyt käyttäjä

Pakko tulla tänne juttelemaan teidän kanssanne kun täällä on niin hauskat keskustelut kympin komeudesta XD En voinut vastustaa hetkeäkään! Kymppi nyt vaan on niin komea ja ihana! Siksi oli pakko tulla tänne hihkumaan! TEEENNAANNT! ALLLONSSYYY!

Kymppi on siis lempi tohtorini ja Rose lempi kumppanini! He sopivat niin hyvin yhteen! Olin ihan kyyneleet silmissä tuossa doomsday jaksossa jossa he erosivat!

Olisin niin vain toivonut Kympin ja Rosen olevan ikuisesti yhdessä!

Lähettänyt käyttäjä

Minun lempijaksot/kohtaukset ykköskaudelta on ehdottomasti empty child (tykkään enemmän noista englanninkielisistä nimistä xd)ja the doctor dances. Kyseinen aihe on oikesti pelottava (varsinkin kun katsoo yksin pimeässä).

Lähettänyt käyttäjä

Minäkin ehdin käydä äänestämässä. Olisi kiva tietää milloin voittajat julkistetaan.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Aiemmin kysyin lempparijaksoja ysin kaudelta ja unohdin itse vastata. xD Mutta kiva, että kysymys on herätetty uudelleen henkiin, niin ehdin taas mukaan.

Nyt kun toistamiseen kunnolla katsoi ykköskauden, niin täytyy sanoa, että pidin siitä enemmän kuin viimeksi. Silloinkin pidin jo paljon, mutta olin ensin katsonut 3.-5. kaudet, joten en ihan osannut samalla tavalla suhtautua.. Nyt pidemmän tauon jälkeen aloitin uusintakierroksen vähän kuin puhtaalta pöydältä ja ihan jopa itketti, kun täytyi sanoa hyvästit Fantastiselle ysille. (ekalla kerralla lähinnä odotin siinä vikassa jaksossa, että muuttuisipa jo kympiksi. HYI minua! Ihan hävettää.)

Enkä sittenkään osaa päättää lempijaksoani. Father's Day -jakso sai minut itkemään, mutta sen viholliset oli tosi kökköjä.. Slitheeneistä en myöskään tykkää vihollisina yhtään, mutta muuten slitheen-jaksoissa on kivaa sanailua..ja Harriet Jones! Ihan huikeen toimiva sivuhahmo. Ehkä yksi sarjan viehätys oikeasti on juuri kaikki ihan kököt viholliset.. Mutta sitten on niitä oikeasti pelottaviakin.
Mutta niin.. Ehkä kuitenkin on minunkin pakko valita Empty Child/The Doctor Dances, koska ne jaksot tekivät jo ekalla katsomiskerralla vaikutuksen. Lisäksi oon ihan pienestä saakka pelännyt kaasunaamareita, joten oikeasti pelkäsin ekalla kerralla katsoessa. Hmm. Ei kai pelko voi olla ainoa määritelmä?
Se hetki Bad Wolf -jaksossa, kun tohtori lähettää Rosen pois Tardiksella oli muuten todella liikuttava. Kaikissa jaksoissa on omat ikimuistoiset hetkensä.

Oon muuten vasta nyt katsoessa oikeastaan tajunnut, että Rose itkee välillä ihan tosi paljon. Plus välillä se on ihan todella ärsyttävä Tohtoriin rakastunut itsekäs teini, joka kohtelee Mickeytä tosi inhottavasti. Mutta kaikkiaan hyvä kumppani kuitenkin, eikä Rosea voi kyllä tohtoriin rakastumisesta syyttääkään.
Doomsdaytä haikealla kauhulla odotellessa...

Kakkoskauden helmiä onkin tässä saanut tällä viikolla tuijotella. Girl in the fireplace on tosi toimiva jakso, jonka loppu on ihan ärsyttävänkin haikea..voi tohtori, mikset yhtään ajatellut ja käskenyt Reinetteä heti mukaasi eikä vasta "kahden minuutin päästä"? Ah, tuo ikiaikainen jossittelun tuska.
Ja nämä juuri tulleet rinnakkaismaailmajaksot, joissa on Cybermiesten uusi tuleminen, on kanssa tämän kauden suosikkipäässä. Jotenkin vaan tykkään ihan älyttömästi kaikista rinnakkaismaailmateorioista muutenkin. Ja se kohta, missä Tohtori repeää nauruun, kun tajuaa, että Rose on koira, on hauska.

Jaksot, joista kakkoskaudella pidän vähiten: The Idiot's lantern, Love & Monsters sekä Fear her.

No, se näistä pohdinnoista tällä erää. Fanni kuittaa.

Lähettänyt käyttäjä

Miten kaikki kolme kakkoskauden ikävintä jaksoa onnistuivat änkeämään itsensä samalle kaudelle? Tyhmä kysymys. Onneksi välissä on yksi muistaakseni hyvä tuplajakso. Oodit!

Seuraava kausi alkaneekin ihan kunnon jaksolla... Countdown to the <en laita nimeä tähän>: 23 päivää ja 18 tuntia.

Lähettänyt käyttäjä

Hyvä kysymys, Täti. Voin helposti sanoa että Dalek on minun absoluuttinen suosikkijakso, en oikein voi selittää sitä muuten kuin että se näyttää ysin tunteet hyvin. Seuraavaksi tulee sitten tietysti Empty Child/The Doctor Dances, eniten koska siellä ilmestyy Captain Jack mutta myös nanogeenien vuoksi, ja oikeastaan siksi että ne jaksot on sellaisia kuin on. Pidän kyllä eniten koko ykköskaudesta, koska ysi on minun suosikkitohtorini (vaikka kyllä jotkin jaksot niin kuin esimerkiksi The Runaway Bride, Human Nature/the Family of Blood, ja Army of Ghosts/Doomsday sijoittuvat joittenkin ensimmäisen kauden jaksojen edelle).

Kakkoskaudesta suosikki on ehdottomasti New Earth, vain sen vuoksi että Tohtori tohtoroi eli sen sijaan että tappaisi kaikki ne jotka ovat syntyneet ollakseen sairaita, hän parantaa ne.

Nyt kun ajattelen tätä, oikeastaan, niin monet minun suosikkijaksoistani on niitä pelottavampia, eli lukuun ottamatta Dalekia, ne on The Empty Child/The Doctor Dances ja kaikki neljä Weepparijaksoa. Erityisesti Blink, mutta The Angels Take Manhattan on myös aivan mahtava. Normaalisti minä en sitten ollenkaan tykkää tommosista pelottavista elokuvista tai tv-sarjoista, mutta kaikkea pelottava DW:hun liittyvää minä rakastan. Sattuma? XDDDD

Lähettänyt käyttäjä

Mun lempijakso kakkoskaudelta on ehdottomasti impossibel planet/satans pit. En oikeastaan osaa perustella, miksi.
Jos kaikista dw-jaksoista kysytään suosikkia, niin vastaukseni on suorastaan eeppinen stolen earth/journeys end. Kaikki se alun epätoivo, sitten tohtori saapuu paikalle ja kaikki on iloisia, tohtorin ja rosen kohtaaminen (miksi itken aina näissä? XD) ja kaikki....
Tykään myös kolmoskaudelta Human nature/Family of bloodista ja blink on tietenkin myös hyvä.
Taas sarjassamme epätarkat varmistuskysymykset: Montako sierainta on nenässä? Riippuu lajista! Yle voisi vähän petrata näissä.

Lähettänyt käyttäjä

Mun lemppari jaksot ekalta kaudelta on Dalek ja kaks viimosta. Jos otetaan 1-7 niin niitä on todella paljon! Kympillä lemppari jaksoni ovat Doomday, Last of the Time Lords, The Fires of Pompeii, Journey`s End ja The End of Time(kummatkin osat). 11 on TODELLA paljon joten laitan tähän vain top 6. The Eleventh Hour, The Big Bang, The Impossible Astronaut, The Wedding of River Song, The Name of the Doctor ja The Time of the Doctor. Ja sitten kympillä ja yhellätoista on myös The Day of the Doctor.
Huh! Joha tuli nyt taas juttua.
YLE:Milloin julkistatte tuon kisan voittajat?
Ei tässä sitten muuta! GERONIMO!!!

Lähettänyt käyttäjä

2 kausi oli niin paljon tunteita täynnä! Kaikki jaksot joissa tohtori ja Rose näyttävät tunteensa toisiaan kohtaan ovat niin ihania!

Itseni mielestä parhaat jaksot toisesta kaudesta ovat new earth, the girl in the fireplace, rise of the cyberman / the age of steel, fear her, idiot`s lantern, the impossible planet / satan pit, army of ghosts/doomsday. HUHHUH! kyllä näitä riittää!

Ekasta kaudesta varmaankin Rose ja bad wolf / parting of the ways

Ei tässä sitten muuta kuin ALLOOONSSSYYY!!

Lähettänyt käyttäjä

Mun lempijaksot ekalta kaudelta on varmaankin the empty child/the doctor dances pelottavuutensa ja captain Jackin takia ja kaks viimistä jaksoa oli myös tosi hyviä (vaikka toisen jakson lopussa ootin vaan kokoajan että ysi uudentuu kympiksi) ja father's day oli myös hyvä.
Kakkoskaudelta tähän mennessä paras on ehkä new earth, rise of the cybermen/the age of steel ja the idiot's lantern. Kaikkien aikojen paras on ehkä the stolen earth/journey's end mut hankala sanoa...

Lähettänyt käyttäjä

Hmmm, vai että parhaimpia jaksoja pitäisi luetella, vaikea, hyyyyyyvin vaikea valinta!
Ysiltä voisin näin suoralta kädeltä sanoa ainakin Father's dayn sydäntäsärkevyytensä takia. Vaikka jakson örkki ökkelöiset eivät niitä parhaimpia olekaan, juoni on jotenkin hyvin kaunis, katkeransuloiseen loppuun saakka. Kiehtovinta antia jaksossa oli Rosen lapsuuden mielikuvien ja todellisuuden vastakkaisuus: miestään sureva Jackie muisti ainoastaan ne hyvät ajat, unohtaen riidat ja Peten toisiin naisiin vilkuilut. Rose tietenkin muodosti isästään kuvan äitinsä kaipaavien kertomusten kautta ja väritti sitä omalla lapsen mielikuvituksellaan. Isästä tuli täydellinen, jalustalle nostettu hahmo, paras mies maailmassa, jonka kuolema oli maailman suurin vääryys, jota ei kyennyt käsittämään. Billie Piper vetää komeasti Rosen järkytyksen ja epäuskon, kun äidin ja isän yhteiselo olikin todellisuudessa jotakin aivan muuta kuin äiti muisteli ja kertoi. Katsojalle tulee mieleen, ja varmasti Rosellekin, että jos Pete ei olisi kuollut niin traagisesti, Tylerit olisivat melko varmasti ennemmin tai myöhemmin päätyneet avioeroon.
Peten ymmärrys, hänen katkeruutensa ja itseinhonsa oman elämänsä ja varman kuoleman edessä, on koskettavaa ja sydäntä riipivää. Hän on peloissaan, vihainenkin, mutta mitä isä ei tekisi tyttärensä tulevaisuuden tähden? Pete juoksee kuolemaansa, kädessään se kirottu vaasi. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan judu lähtemään maailmasta yksin: hän kuolee tyttärensä syliin, ja Rose saa tehtyä sen palveluksen, jonka on monia vuosia halunnutkin tehdä.

Ysin parhaiden jaksojen listalle pääsevät myös Empty child jatkoineen ja Bad Wolf/Parting ways (Kyllä, minäkin pidän enemmän alkuperäiskielisistä nimistä, aina silloin kun satun muistamaan ne XD)

Empty child on kolmella sanalla kuvattuna aika. Skaron. Pelottava. Tässä nähdään, että kynsien jyrsimiseen ei tarvita tietokoneella tehtyä massiivista, monisilmäistä ja limaista tarujen hirviötä. Sellaiset ovat joko A) ällöttäviä B) hitusen huvittavia C) kumpaakin. Kun hirviömäisyys tulee esiin kaikista viattomimmassa, pienessä lapsessa, mennään alueelle, että itsekin alkaa huutaa äitiä apuun. Miten yksinkertaisen loistava juoni onkaan: laitetaan ihmisille kasvamaan kaasunaamarit päästä ja taannutetaan heidät yhden lapsenmielisen olennon ohjaukseen. Miten järkyttävän, kamalan hypnoottinen pienellä äänellä lausuttu pyyntö onkaan: "Mummy... are you my mummy?" Se kauhu kun ääni kuuluu senkin jälkeen, kun nauhuri lyö tyhjää, kun hento, avuton pyyntö kuuluu radiosta, miten kirjoituskone naputtaa sitä yhtä pyyntö itsekseen. Miten järjettömästi näitä pieniä, yksinkertaisia asioita voi pelätä? XDDD
Ja kaiken takana on muutama nanogeeni ja pieni lapsi, joka vain etsii äitiään. Miten kukaan säästyy silmät kuivina siitä lopusta??????
Niin, ja tuota... *Köh köh* Onhan tässä kyseisessä jaksossa myös... *Köh* Eräs... mieshenkilö. XDDDDDDDDDD Okei c'moon, captain Jack Harkness. Ei siihen sanailuun, avoimeen flirttailuun (aina ja kaikkien kanssa) ja itsevarmuuteen voi olla rakastumatta! Niin ja muihinkin ---- puoliin, mutta jätetään niitten arvosteleminen jollekin yli-innokkaille fangirlauksen ammattilaisille ;DDDDD *Ei itse koskaan harrasta Jackin ulkoisen olemuksen ihailua (ja suoranaista kuolausta) ei*

Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä Bad Wolf ja Parting ways. Koska olen lärpätellyt tänne jaksojen analyyseja ja suoranaista psykologisointia huomattavasti enemmän kuin Varjojulistuksen mielipidekirjoituksia koskeva säädös 34, artikla 7 sallii, näihin kahteen viimeiseen riittäköön vain yksi sana.
E P I C.
Koska sitähän jaksopari on. No, ensimmäinen osa ei ehkä niinkään aluksi, tosi-tv:n rankka parodia ja kritisointi lähinnä huvittavat (karmaisevalla tavalla, tosin). Sanapari "Bad Wolf" pyöritys saa kylmät väreet kulkemaan selkäpiissä ja miettimään, mitä oikein onkaan tapahtumassa. Siinä vaiheessa, kun katsoja tajuaa, ketkä ihmiskuntaa ovatkaan ohjailleet............................. huiiiii!
Tohtorin ja dalekeiden kohtaamiset ovat aina muistettavan arvoisia tapauksia. Varsinkin aikasodassa kärsineen ja traumatisoituneen ysin ja hänen pitkäaikaisimman vihollisensa väliset keskustelut ovat yhtä traagisen upeaa eeppisyyttä alusta loppuun, vaikka Parting way:ssa ei ihan päästäkään jakson "Dalek" kipeän raivon ja surun tasolle:
"You would be a good daa-aalek."

Kaiken kaikkiaan, vaikka Kymppi onkin ja tulee aina olemaan se minun Tohtorini, Ysi on loistava, traaginen, rakastettava hahmo ja Tohtori isolla T:llä. Hän oli, kuten sanottu, suorastaan ABSOLUTELY FANTASTIC.

Ja nyt on ihan pakko ihkamoida tästä iki-ihanasta varmistuskysymyksestä: "Montako nollaa on luvussa 10(<3<3<3)?" No mistä skarosta minä tiedän montako nollaa siinä on, nolla kuvaa olemattomuutta, sitä mitä ei ole! Mistä ihmeestä minä voin tietää, montako ei-olevaa mahtuu lukuun kymmenen?????????????

Lähettänyt käyttäjä

Rose on kyllä enemmänkin epäitsekäs; WW3-jaksossakin ajatteli koko ihmiskuntaa itsensä sijaan ja on aina heikompien puolella - hän tunsi myötätuntoa jopa Dalekia kohtaan, tosin ennen kuin tiesi mikä Dalek on. Mickey kohtelee Rosea vähintään yhtä huonosti, eikä heidän suhteensa olisi koskaan kestänyt. Mickey muun muassa yrittää syyllistää Rosen jäämään hänen luokseen moneen kertaan ja keskittyy itseensä Rosen tahdon sijaan (ja laittaa Tohtorin valehtelemaan hänen puolestaan, koska ei halua paljastaa Roselle, että pelkää), ja välittää enemmän jalkapallosta kuin Rosen tunteista ja kokemuksista. Mickeystä kehittyy kyllä lopulta kelpo kaveri, mutta hän ja Rose eivät sopineet toisilleen ja olivat parempia ystävinä.

Noista kököistä monstereista- joo, efektit tökkii kyllä näin kymmenisen vuotta myöhemmin katseltuna. Toisaalta Doctor Who on kautta aikojen ollut tunnettu minibudjetista ja kököistä monstereista, kuten pahamaineiset vihreät kuplamuovihirviöt ;) Lisäksi ohjelma on tietysti koko perheelle, eli etenkin nuo Slitheenit/Raxacoricofallapatoriuslaiset oli suunniteltu perheen pienimpiä muistaen. Vasta ihan viimeaikoina on tekniikka kehittynyt niin paljon (ja ilmeisesti ainakin jonkin verran budjetti laajentunut?), että mm. dinosaurukset näyttivät oikeasti aika hyviltä.

Omia lempparijaksoja tossa mainitsin jo aiemmin, mutta voisihan sitä myös perustella ;) The End of the World taisi olla se jakso, joka aikoinaan minut vakuutti. Vähän kliseinen ja höpsö paikoittain, mutta jokin siinä iski, ja olin myyty. Eikun seuraava jakso kehiin! Teemana maailmanloppu oli minua hirvittänyt ihan pienestä saakka, mutta jakson toiveikkuus ja etenkin loppu olivat minusta hyvin kauniita. Se myös auttoi ymmärtämään Ysitohtoria paremmin; hän kun oli juuri menettänyt oman planeettansa ja kaihosi ymmärrystä Roselta, joka oli jo osoittanut fantastisuutensa. Jabe, oi Jabe... ihana hahmo, joka valitettavasti joutui uhrautumaan (hänen näyttelijänsä muuten esiintyy tulevassa Big Finish -audiossa, joka pohjautuu RTD'n kirjoittamaan Seiskatohtorikirjaan). Rose-jaksoa muistelen myös yhä lämmöllä ja tykkään katsella uudestaan ja uudestaan, erittäin hyvä avausjakso se nimittäin oli. Muovinen Mickey on tietysti hassu, mutta oikeastaan pidän jakson pilke silmäkulmassa -tyyppisestä huumorista, vaikka se osittain on aika vakava ja jännittäväkin. "Run!"

Unquiet Dead näin jälkeenpäin katsottuna muistutti muutamilta kohdin seiskakauden Hide -jaksoa, ja huomasin että niillä olikin sama kirjoittaja. Pidän Unquiet Dead -jaksosta kyllä enemmän, mutta Hide oli myös hyvä (vaikka se olikin Mattin ja Jennan eka varsinainen yhteinen jakso, minkä takia heidän kemiansa oli vähän kökköä). Kukapa ei olisi innoissaan, kun Charles Dickens taistelee "haamujen" kanssa jouluaattona ;) Ja löisin vaikka vetoa, että Ysikin oli hiukan ihastunut Dickensiin...

Aliens of London/WW3 tosiaan keskittyy noihin Raxacoricofallapatoriuslaisiin Slitheeneihin, jotka joidenkin mielestä ovat kökköjä. Ei ne ehkä omia lemppareita ole, mutta kökömpiäkin olen nähnyt, ja jakso on kirjoitettu taidokkaasti... ja kukapa voisi unohtaa ihanan, rakkaan Harriet Jonesin ("yes, we know who you are")! Harriet Jones on kyllä yksi lempihahmoistani, vaikka hiukan petyin hänen valintaansa The Christmas Invasion -jaksossa, joka toisaalta oli hyvin ymmärrettävä ja tietyllä tavalla perusteltu. Olisin halunnut hänen selviävän... noh, niin käy tässä sarjasa usein.
Näissä jaksoissa taisi muuten myös Trinity Wells esiintyä ensimmäisen kerran. Ai kuka? Uutistenlukija AMNN-kanavalla! Huomasitteko koskaan, että se oli aina sama uutistenlukija ensimmäisen neljän tuotantokauden ajan? No, eipä hän esiintynyt kovin pitkään kerralla, ja kuitenkin vain kahdeksassa jaksossa. Hänen oli tarkoitus alunperin tavata Tohtori, mutta sitten David ja RTD lähtivät eivätkä seuraajat ilmeisesti olleet huomanneet, tai kaikessa hötäkässä unohtivat.

Tässäpä pieni bongaustehtävä: pitäkää silmät auki Trinity Wellsin varalta tulevissa jaksoissa ;)

Dalek on aivan erinomainen jakso, ja harmittaa ettei Shearmanin aikataulut ainakaan tähän mennessä ole sallineet toista jaksoa TV-sarjaan. Kaikki hahmot on kirjoitettu mahtavasti ja näytelty vähintään yhtä hyvin. Adamista näkee etenkin jälkeenpäin katsottuna selviä merkkejä luonteesta joka ajaa hänet vaikeuksiin, mutta toisaalta hänet pohjustetaan niin, ettei ole mikään ihme että Rose kutsuu hänet mukaan. Ja harvemmin sitä katsoja nyyhkyttää Dalekin kuollessa! Eccleston-parka oli ihan kipeä jaksoa kuvatessa, mutta suoriutui siitä paremmin kuin moni täysissä voimissa.

Täytyy myös sanoa, että nyt uusintakierroksella huomasin miten valtavan paljon pidin The Long Game -jaksosta! Cathica on aivan mahtava, samoin Suki<3 Tosi hyvät hahmot ja mielenkiintoinen juoni, koko "seinät on tehty kullasta" oli mainio metaforisella tasolla. Vaikka olen sitä mieltä, että Adamin jättö sellaisena ei oltu mietitty ihan loppuun, siinä tuli hyvin näytettyä miten helposti jotkut ihmiset käyttäisivät aikamatkustusta hyväkseen- ja toisaalta myös se, että jos Adam ei olisi kuunnellut lääkärin myyntipuheita hän olisi selvinnyt helpommalla... se myös alusti hyvin Father's Dayn teemaa (joka on muuten erittäin hyvä jakso myös).

Father's Day on koskettava ja hyvin inhimillinen jakso. Pidän valtavasti sitä, miten se korostaa tavallisten ihmisten tärkeyttä (sillä kukapa ei haluaisi tuntea itsensä tärkeäksi?) ja toisaalta myös sitä, miten vaikea joskus on tehdä oikein. Tohtori ja Rose riitelevät, mutta molemmat pyytävät anteeksi ja unohtavat vihaisena singotut loukkaukset. Etenkin Camille Coduri (Jackie) loistaa tässä jaksossa, vaikka muutkin näyttelevät mainiosti (kuten aina).

Empty Child ja The Doctor Dances pelotti lähinnä nuorempana, mutta erittäin mainiota näyttelemistä (etenkin Ecclestonilta) kyseisissä jaksoissa kyllä on, minkä takia se kestää useamman katselun yhä edelleen. Jack Harkness on vielä hiomaton, karkea jalokivi josta myöhemmin sukeutuu oikea sankari, vaikka on yhä oma itsensä ;)

Boom Townissa Jack, Rose ja Tohtori ovat jo muodostaneet tiiviin tiimin, joka on ihanan onnellinen. Voi, kun heillä olisi ollut vielä enemmän jaksoja! Pidän myös siitä, että Jack on oppinut tuntemaan Tohtorin (ja myös Rosen) niin hyvin, että tietää tarkalleen mitä sanoa, kun Mickey ja Rose puhuvat keskenään. Myös se, miten Mickeykin pääsee mukaan tähän tiimiin lämmittaa sydäntäni. Margaret Slitheen on mainio hahmo, ja Annette Badland tuo hänet etevästi eloon. Hänen ja Tohtorin väliset keskustelut sekä jakson yleinen moraali-teema ovat erittäin hyvin kirjoitettu. Yksi ehdottomista lempijaksoistani!

Ja oi, olen yhä sitä mieltä, että ensimmäisen kauden päätösjaksot olivat, no, jos nyt ei ihan parhaat niin hyvin hyvin hyvin korkealla päätösjaksojen joukossa. Viimein tuo mystinen Bad Wolf (joka levisi myös lavastajien keskuudessa mm. The Doctor Dances-jakson pommiin, vaikka he eivät edes tienneet sen tarkoitusta!) paljastuu. Christopher Eccleston sai todella arvoisensa päätösjakson, eikä olisi voinut suoriutua paremmin. Se, miten hän sanoo "Maybe it's time" särkee sydämeni, ellei hänen reaktionsa Rosen "kuolemaan" jo sitä tehnyt. Toisaalta myös hänen ja Jackin ilo, kun he tajuavat Rosen olevan yhä elossa on niin näkemisen arvoista.
Ja oi Rose, miten hän ei anna periksi, vaan menee melkein kirjaimellisesti vaikka läpi harmaan kiven pelastaakseen Tohtorin ja ihmiskunnan tulevaisuudessa... Billie Piper ei kovin kauas Ecclestonista kyllä jää näyttelijäntaidoiltaan.

"Before I go, I just wanna tell you you were fantastic. Absolutely fantastic. And you know what? So was I" ♥.♥

Lähettänyt käyttäjä

Niin se pitää vielä lisätä aiempaan, että kun sanoin huomanneeni Rosesta tämän itsekkään teinipuolen, niin aiemmin olin keskittynyt vain niihin yleviin puoliin, joten en niistä edes maininnut. Mutta oikeastaan se luo hahmoon paljon samaistumispintaa, että huolimatta kaikesta eeppisyydestä, välillä on vain toivoton itkupilli, mutta silti yrittää kaikkensa. Täytyy siis korjata, että tykkään kyllä Rosen hahmosta myös siksikin, että hän on välillä ärsyttävä.. Ristiriitaista, eikö? Oikeasti paljon samaistumiskohtia, mäkin itken vähän joka välissä :D

Tosi huippuja kirjoituksia täällä (varsinkin nämä viimeisimmät pidemmät analyysit jaksoista Quilta ja Bannalta) Ihana lukea hyvin kirjoitettua tekstiä, jossa perustellaan ja analysoidaan:) Täällä keskustelu on yleisestikin jotain ihan eri laatua kuin esim jotkut youtubekommentit, joita lukiessa vaan alkaa tuntea myötähäpeää, kun ihmiset vaan laukoo asioita ja haukkuu muiden mielipiteet lyttyyn.

Lähettänyt käyttäjä

Ette kyllä ikinä arvaa, mutta teidän koskettavat jakso selostukset saavat minut kylmille väreille! Tässä sitä sitten yritän kirjoitella kananlihalla XDD

En olisi ikinä arvannut että teidän stoorit ovat niin koskettavia ja tunteellisia! Ja hauskahan tänne on tulla fangirlailemaan!

Koska olen Whovian niin pakko tänne on tultava lueskelemaan hauskoja stoorejanne!

AAALLOONSSSYY! JA NYT ODOTELLAAN ENSI VIIKON DOCTOR WHO JAKSOJA!

Lähettänyt käyttäjä

Aivan mahtavaa että saadan doctor who 8 kausi tännekki iha ajallaan! Vaikka vaa kolme viikkoa jäljellä odotusta nii kyllä tekee silti tiukkaa!
Vaikka toi "paras tohtori" äänestys on jo ohi ni sanon tähä välii silti että oma lemppari oli ehkä vähän harvemmin kehuttu seitsemäs ( sylvester mccoy) se kaveri oli vaa jotenki nii omaperäne ja hauska!

Lähettänyt käyttäjä

Wow, mitä selostusta! Aplodit kaikille pitkää twkstiä rustaaville.
Itseäni kiinnostaa tietää tuon paras Tohtori-äänestyksen tulokset ja parhaat perustelut. Kymppi tai yksitoista luultavasti voittaa :DD

Lähettänyt käyttäjä

Welll, tässähän ihan jännittää, kuka inkarnaatio ryntääkään voittoon! Kymmenes ja yksitoista voisivat äkkisiltään tuntua selkeimmiltä voittajaehdokkailta, mutta ysikin on kuulemani mukaan vahvoilla! (enemmistö tuttavistani tuntuu äänestäneen häntä XD) Ja eihän sitä tiedä, jos joku classicin Tohtori hyökkää kärkeen mustana hevosena! :DDDD Kovasti onnea kaikille Tohtoreille, kaikki te olette omalla tavallanne rakkaita ja parhaita!

Ps. ALLONS-Y, NUMBER TEN! :33333

Lähettänyt käyttäjä

Hello kaikki! :DDD

Ensinnäkin pahoitteluni siitä, etten ole tänne taas pitkään aikaan kirjoitellut, mutta nämä sivut lagaavat kännyllä niin paljon, että avaaminen on aina työn ja tuskan takana ja kommentin kirjoitus vaatii vielä suurempaa työtä ja tuskaa, mutta kyllähän minäkin nyt tänne asti taas pääsin! :D

Toiseksi onnittelut kaikille jotka noita palkintoja saavat (Itse en tainnut saada, ysiä äänestin ;)) ja kiitoksia noista kaikista pitkistä jaksoanalyyseistä! Itse en ole katsonut DW:tä nyt, kun netflix on niin viitsiminen ei ole riittänyt (ja tämä lagiminen alkaa ottaa ihan kunnolla pannuun, en meinaa saada edes kirjoitusvirheitä korjattua), joten en muista jaksoista tarpeeksi mihinkään sen suurempiin tutkielmiin.
Parhaat jaksot ykköskaudelta ovat kumminkin varmaan Dalek ja The Emty Child/The Doctor Dances, siitä on yli vuosi kun olen ne päätösjaksot nähnyt, joten enpä niistä kamalasti muista. Sen vaan sanon, että Bad Wolf on kyllä yksi maailman säväyttävimmistä sanapareista. Nyt kun olen noita ysin ekoja jaksoja taas katsonut, niin menee kyllä sellaiset sävärit aina että.... Kirjoitin sen muuten yhteen seinään Tukholmassa (vanhempien kommentti: "Tuollaiset pitää tehdä yöllä, kun kukaan ei näe.") Että jos joku sielä vanhassa kaupungissä käydessään näkee keltaisen kiviseinän järkyttävän kapeiden portaiden yläpäässä ja siinä seinässä kohdan johon on yksi jos toinenkin vähän mitä sattuu tuherrellut niin sieltä vain etsimään ;)

Ja sitten tuosta uutistenlukijasta, kyllä se on meidän perheessä huomattu. Heti kun tyypit DW:ssä katsovat uutisia: "Onko se se? Onko se se? ON SE SE!" XD

Nyt menee hermot tähän nettiin kyllä niin totaalisesti, että palailen joskus laittelemaan vähän pitempää kommenttia ihan vanhalla kunnon tietokoneella. Että moidlooooooo näiltä erin kaikki :D

Lähettänyt käyttäjä

Tästä lähtien alan sen sijaan että sanon "Hyvää ruokahalua" sanoa "Peto ja hänen armeijansa nousevat kuilusta taisteluun jumalaa vastaan", Oodien tavoin.

Lähettänyt käyttäjä

Onnittelut kaikille voittajille. Itse en näköjään voittanut mitään. Äänestyksen voittaja ei tullut ylätyksenä. Kiva juttu että lemppari tohtorini tuli sentään kakkoseksi =).

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Onnee kaikille voittajille! Ite en voittanu mitään. Tuo äänestyksen voittaja ei tullu mullekaan yllätyksenä! Sentään mun lempi tohtorini tuli toiseksi.:)

Lähettänyt käyttäjä

Onnittelut täältäkin voittajille:) Tennantia minäkin äänestin, myöntää täytyy.
Tulokseen voi tietysti vaikuttaa se, että oikeastaan vain ysiä, kymppiä ja yhtätoista on tässä viimeaikoina saanut telkkarista katseltua.
Just tässä itse asiassa tuijoteltiin ykköstohtorin jaksoa.. Mutta kyllä ylipäätään itselle classicit on vähän harmaata aluetta.

Fanni kuittaa ja maalaa itsensä pohjoisnavalle ennen kuin sulaa tähän helteeseen.

Lähettänyt käyttäjä

Minä kun niin kovasti vaadin kaikkia ilmoittelemaan, tuleeko palkintoa, niin pakko kai se on tunnustaa, että olin yksi onnekkaista ;) Jännityksellä sitten odotetaan, mitä posti tuokaan! Onnea kaikille voittajille, ja erityisesti kaikille TOHTOREILLE, olette loistavia, kaikki teistä! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja kymppiähän minä äänestin. Kuulen tänne asti, miten koko Suomi haukkoo henkeään yllätyksestä XD

Ja Sotatohtori, haluaisin todella olla näkemässä, kun teet noin. Ruokailijan ilme saattaisi olla aika mielenkiintoinen XDDDDDD

Lähettänyt käyttäjä

Onnittelut Kympille ja kaikille palkinnon arvoisesti kommentoineille. :) Munkin ääni meni Tennantin Tohtorille, vaikka myös Smithin tulkinta on vedonnut.

Lähettänyt käyttäjä

Minustakin on kiva huomata että jokainen tohtori sai ääniä sekin on eräänlainen voitto.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Eipä tullut palkintoa, ja äänet jakautuivat varsin odotettavasti. Itse asiassa yllätyinkin siitä, miten äänijakauma olikin noin samanlainen kun Classicia ei täällä ole juuri näytetty. Toisaalta äänestäjiäkin oli vähemman, minkä takia prosentit varmaan pysyivätkin aika yleisellä tasolla.

Itse en ihan ymmärrä miten niin moni äänesti Capaldia, mutta äänet menivätkin ehkä enemmän näyttelijälle kuin hahmolle, jolta on kuultu vasta noin kaksi lausetta.
Tarkemmin katsottuna muuten itse asiassa hiukan hämmentävää, miten Davison sai vähiten ääniä- mutta se taitaakin olla vähän samalla tavoin kun Yhdentoista kanssa, että edellinen Tohtori haalii äänet. Yksitoista tuli kyllä toiseksi, mutta suhteessa hän sai valtavan paljon vähemmän ääniä kuin Ysi, jolla oli vain yksi kausi (toisaalta hänen kautensa juuri näytettiin täällä, mutta näin ne äänet jakautuvat muuallakin).

Toisaalta Christopher Ecclestonia ei valittu ensimmäiseksi New Who'n Tohtoriksi vahingossa; sarja tarvitsi hänen mainettaan ja taitojaan päästäkseen käyntiin. Sellaisilla näyttelijäntaidoilla ei ole ihme, että jengi tykkää yhä. Ja luulen, että Peter Capaldi tulee varastamaan Yhdeltätoista tulevaisuudessa ääniä jos hahmon kehitys sen vain sallii (kuulemma nimittäin sarjaa on uudistettu oikein urakalla kasikautta varten ja jää nähtäväksi miten suosittu tuo uusi suunta on... kuulostaa nimittäin vähän Kutostohtorin TV-jaksoissa kehittymättömäksi jääneeltä kaarelta, joka katkesi Michael Graden [grr!] takia).

Lähettänyt käyttäjä

Mä olen huolestuneena miettinyt, että miten TV2 ehtii näyttää nämä vanhat jaksot ennen uusien alkamista. Nyt vasta tajusin ettei se olekaan tarkoitus, vaan uusintoja näytetään edelleen arkipäivisin, kun kahdeksas kausi rupeaa tulemaan sunnuntaisin. Saattaa mennä vähän kuuppa sekaisin juonen suhteen mut ei se mitään :D Onneksi olen itse jo nähnyt ekat kaudet kertaalleen.

Lähettänyt käyttäjä

Eipä äänestyksen lopputulos tule yllätyksenä, kun ottaa huomioon, että yle näyttää vain näitä uuden Doctor Who:n jaksoja.

Vielä vähempänä yllätyksenä tulee se että kymmenes tohtori on ykkösenä; varmaan kaikki teinitytöt tai naiset yleensä pääasiallisina äänestäjinä, mikä oo, jos totta, valitettavaa, koska se näyttää vain sen minkälaista fanikuntaan nyky Doctor Wholla on.

Onhan se toki hienoa, että kaikki tohtorit saivat ääniä (vaikka en ymmärrä, miksi kahdestoistasta tohtoria pystyi äänestämään, kun ei ole tohtorina vielä ensimmäistä kokonaista jaksoakaan), mutta lopputulos oli vain ennalta arvattavissa tietyistä sysistä, joita jo edellä mainitsin.

Lähettänyt käyttäjä

Hyvä Kommentoija, mä luin viestisi niin, että sinusta on huono juttu, että Tohtorilla on nykyään runsaasti naispuolisia faneja. Ja ihmettelen mikä siinä on häiritsevää. Minusta minun, naisen, fanitus ei häiritse mitenkään sinun iloasi Tohtorin seuraamisesta. Melko uutena fanina toivon mahdollisimman monen löytävän Tohtorin. Tietty, kun Doctor Whon suosio kasvaa Suomessa, se ei ole enää mahdollisuus erottautua ja osottaa omaa makuaan, mutta kai siihenkin löytyy uusia vähemmän tunnettuja sarjoja. XD

Lähettänyt käyttäjä

Kommentoija, minä en ainakaan äänestänyt kymppiä sen takia että tämä on hyvännäköinen. Tennant onnistui loistavasti roolissaan, ja kymppi oli enemmän kuin mahtava Tohtori käyttäytymisen ja luonteensa ansiosta, ei komeuden.
Tänne palstalle on tullut aika hiljaista :oo No, sekin varmaan korjaantuu kun kasikausi alkaa :D
Tämän päivän jaksosta: Itse en oikeastaan pitänyt, koska... En tiedä. Tämä ei vain jotenkin vastannut odotuksiani.
Suomennoksista vielä, että ne tuntuu vähän tönköiltä (voi kyllä johtua siitäkin, että olen tottunut katsomaan englanniksi..), ja yksi painui mieleen jaksosta Luokkakokous. Mikä ihme on AIKAMEISSELI? :DD

Lähettänyt käyttäjä

Hei mä kirjotan taas tänne on kyllä mahtavaa kun tulee DW uusintoja oon kattonu kaikki tähän mennessä tulleet jaksot no mä pidin eniten siitä jaksosta missä oli piru Se oli jännittävä ja hämmentävä jakso en tajuu miten joku voi olla olemassa ennen aikaa ja miten kukaan muu ei oo selvinny sieltä kuin piru.

Lähettänyt käyttäjä

"Suomennoksista (...) yksi painui mieleen jaksosta Luokkakokous. Mikä ihme on AIKAMEISSELI? :DD"

Sarah-Jane huomasi saman minkä minäkin. Äänimeisselihän se on yleensä ollut.

Samaan asiaan liittyen muuten huomasin yhden käännösvirheen, kun katselin boksille tallennettua 50-vuotisspesiaalia (taas kerran). Kun tohtorit keksivät, miten Gallifrey pelastetaan, Clara tokaisee "Tiny bit of an ask", joka oli käännetty "Selitä." Todellisuudessahan tuo on ironinen heitto, joka tarkoittaa "aika paljon vaadittu", ja viittaa juuri tuohon planeetan kadottamiseen.

---
The War Doctor: The Dalek fleets are surrounding Gallifrey. Firing on it constantly.
---
Ten: The sky trench is holding. But, what if the whole planet just disappeared?
---
Clara: Tiny bit of an ask.
---
Ten: The Daleks will be firing on each other. They'd destroy themselves in their own crossfire.
---
The War Doctor: Gallifrey will be gone, the Daleks will be destroyed, and it would look to the rest of the universe as if they'd annihilated each other.
---
Lähde: http://www.planetclaire.org/quotes/doctorwho/specials/the-day-of-the-doctor/

Lähettänyt käyttäjä

Palkinto tuli postissa ja olen niin iloinen! Äänestin kymppiä koska vaikka rakastankin ysiä ja nelosta, kymppi tulee aina olemaan minun tohtorini. Ja kymppi on ihan syystä suosittu joten siitä tuskin kannattaa aloittaa purnausta.

Noi suomennoksen aiheuttavat naamapalmua useamminkin kuin kerran. Tiedän että se on vaikeaa saada suomen kielen pitkät ilmaukset mahtumaan tiettyyn pieneen kirjainmäärään mutta silti. Välilä on menty aika metsään niitten kanssa.

Mutta kiva tää kilpailu, toivottavasti tämän myötä DW tulee olemaan suositumpi Suomessa!

Olisi kiva lukea niitä voittaneita perusteluja, tuleeeko ne tänne jonnekkin esille? Nimettömänä voi pitää :)

Lähettänyt käyttäjä

Käännökset on kai kirjoitettu vauhdilla? Tohtorin joululahjassa oli ylimääräinen numero 6 virkkeen edellä. Se käännöksistä,...

...sillä tänään on kahdeksas kahdeksatta, eli (kasin päivän lisäksi) DALEK-päivä!

EXTERMINATE!
TUHOTAAN!

----
Vanhempia kommentteja, joita en onnistunut lähettämään:
”Onnea voittajille! Eniten ääniä saanut ei tullut yllätyksenä. Toiseksi enitenkään saanut ei tullut. ...eikä kolmaskaan.”
”Toivotaan nyt, että koulu ei lopu kertaakaan neljältä.”
”16 päivää ja 1 tunti Capaldiin!”

Lähettänyt käyttäjä

Voi kuule "kommentoija", me naiset osaamme kyllä pitää mielipiteemme näyttelijän ulkonäöstä erossa mielipiteistämme ohjelman laadusta. Miehiähän ne joutuivat 70- ja 80-luvuilla houkuttelemaan kauniilla näyttelijättärillä ja vielä edelleen jos kysyy vanhoilta miesfaneilta, niin eivät ne osaa kertoa Peristä muuta kuin että tällä oli kivat rinnat.

Doctor Who'n muuten kehitti aikoinaan Verity Lambert - nainen - yhdessä Waris Husseinin kanssa. Ja tuon kaikkien rakastaman teeman on valtavalla kärsivällisyydellä sovittanut / luonut suurimmaksi osin Delia Derbyshire, elektronisen musiikin legenda - hänkin nainen, joka ei tosin pitkään aikaan saanut tunnustusta työstään, vaan kaikki kunnia meni mieskollegalle. Kaiken lisäksi koko sci-fi'n genrenä loi teinityttö Mary Shelley, joka kirjoitti Frankensteinin 19-vuotiaana. Että kyllä naiset ovat olleet kiinnostuneita sci-fi'stä ihan alusta alkaen :)

Lähettänyt käyttäjä

Minä en alkuun tykännyt David Tennantista yhtään, en pitänyt häntä edes mitenkään komeana. Olisin halunnut Christopher Ecclestonin jatkavan vielä Tohtorina, ärsytti todella paljon kun Tennantista tuli Tohtori. Sitten jonkun aikaa Kympin jaksoja katseltuani Tennant voitti minut puolelleen karismallaan ja näyttelemällä täydestä sydämestään. Tennant sai minut monesti jopa itkemään, tietysti myös nauramaan ja koin vaikka minkälaisia tunteita. David Tennant on vaan niin loistava näyttelijä! Hänen jaksojaan katsellessani uskoin todella että hän on Tohtori. Kummasti tykästyin myös hänen ulkonäköönsä sitten aikaa myöten, hehheh :D
Nyt odotan innolla Capaldia, johtuu varmasti siitä kun hän on niin komea nuori mies :D Äläpä siis 'kommentoija' yleistä. Ei kaikki naiset katsele ohjelmia vain koska näyttelijät ovat hyvännäköisiä... Harmittaako sinua jotenkin se että naiset katsoo Doctor Who'ta? Miksi ihmeessä? Ja mitä väliä sillä on sinulle että mistä syystä toiset ihmiset ohjelmaa katsovat?

Lähettänyt käyttäjä

Kuulkaas Herra kommentoija, tekös pidätte naisia huonona fanikuntana (*kuristavia käsieleitä*)? Tietäkäätte sitten, että minä pidän huonona fanikuntana faneja, jotka kyseenalaistavat toisten kiinnostuksen asioihin tämän iän ja - varsinkin - tämän - sukupuolen - perusteella. Haluiasin nähdä mielipiteenne autourheilusta kiinnostuneisiin naisiin, hekin varmaan kertovat autourheilun fanikunnan huonosta laadusta.

Bad Beans kuittaa ja toivottaa aurinkoista kesänjatkoa, kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Hyvä kommentoija, paras että painut oikein syvälle Skaron ytimiin leikkimään kovista ja isoa kihoa ja vakavasti otettavaa fania testosteronihuuruinesi. Nimenomaan LEIKKIMÄÄN, koska kukaan, joka aliarvioi toista sarjan fania sukupuolen/uskonnon/seksuaalisen suuntautumisen/poliiittisen mielipiteen/suosikkihahmon/lempikäsikirjoittajan/minkä tahansa syyn perusteella, ei voi koskaan IKINÄ tulla luettavaksi whovianien jaloon joukkoon. Meidät tunnistaa paitsi banaanien suosimisesta juhlaseuralaisena, myös siitä, että meidän joukkoomme pääsevät kaikki, jotka vain sarjasta pitävät. Doctor Who on sarja, joka puhuu tasa-arvon, myötätunnon, toisista välittämisen, ystävyyden ja rakkauden puolesta. Siksipä kehotankin sinua katsomaan sarjaa tästä lähtien hyvin, hyvin tarkkaan, ehkä voisit oppia siitä jotain. Muussa tapauksessa, tervemenoa sinne alussa mainitsemaani Skaroon.
Nuori nainen yhdeksäntoista vee kiittää, kuittaa ja jättää väliin rumat käsieleet, koska arvostaa käsiään eikä tahdo tahrata niitä mokomalla kaledmaisella sotkulla.

Lähettänyt käyttäjä

Kommentoija, tuollaisia kommentteja ei hyväksytä täällä meidän hienossa keskustelussa ja kehotan sinua niin kuin monet muutkin painumaan skaron ytimeen, ja pysymään siellä.
Naiset, kuten epäilemättä tulet huomaamaan, ovat myös ihmisiä. Me ollaan älykkäitä, me ajatellaan muutakin kuin ulkonäköä. Sillä siis ole väliä että Tennant on hyvännäköinen, koska hän on myös aivan skaron mahtava Tohtori. Voin taata että hänellä olisi paljon vähemmän ääniä jos hän olisi esimerkiksi rasisti tai homofobinen ja silti hyvännäköinen.
Tietysti, aivot ovat tietyllä tavalla puolueelliset kaikessa mitä ihminen tekee, vaikka että syö mielummin vihreiltä kuin punaisilta lautasilta, tai että kiinnostuu hitusen enemmän jostain sarjasta jossa on hyvännäköinen näyttelijä. Se on fakta. Mutta se puolueellisuus on ihan kaikissa. Ihan kaikki ovat puolueellisia eikä se siis koske vain tyttöjä tai naisia, ja se ei ole niin suuri osa tästä koko asiasta, eli se hyvännäköisyys ei estä ketään ajattelemasta, vaan me nähdään myös se miten hyvin hän näyttelee osaa.
Eli älä tule tänne väittämään että naiset ajattelevat silmillään eikä aivoillaan, koska se ei skaro vie ole totta.

15v. tyttö kiittää ja kuittaa ja on valmis jatkamaan tätä keskustelua vaikka kuinka pitkään.

Lähettänyt käyttäjä

Tasan 2 viikkoa kasikauden alkuun!
Haluaisiko joku kertoa mulle, mihin aikaan se alkaa? Olen pihalla kuin lumiukko (tuo vertaus on kyllä aika selkäpiitä karmiva...).

Lähettänyt käyttäjä

Tottakai kun alkuperäistä sarjaa ei suomessa näytetty, Sanovat Ihmiset David Tennant.Jos se olisi näytetty olisi Tom Baker saanut paljon enemmän ääniä.

Lähettänyt käyttäjä

Niin, Tom Baker lienee Classic Who'n vastine David Tennantille, vaikka en olekaan itse asiassa tavannut vielä ketään Classic Whoviania, jonka lemppari olisi Neljä. Hän oli kuitenkin myös ei-whovianien keskuudessa tunnetumpi kaulahuivinsa kanssa. Kakkonen ja Kasi ovat suuremmassa suosiossa omien tuttujeni keskuudessa, samoin ehkäpä Kutonen ja Seiska. Kutonen ja Kasi tosin enemmänkin Big Finishin kautta, kun ovat vihdoin saaneet kunnon materiaalia... varsinkin rakas Colin Baker, joka puolusti sarjaa ja faneja sen vaikeina aikoina (oli jopa virallisen faniklubin johtaja) eikä koskaan katkeroitunut, vaikka häntä kohdeltiin aivan törkeästi BBC'llä, kiitos Michael Graden... häntä ei otettu edes kuvaamaan regeneroitumiskohtausta, vaan Sylvesterille laitettiin peruukki päähän. Colin toisaalta suhtautuu asiaan huumorilla nykyään, sanoen olevansa edelleen se "aito" Tohtori, muut vain teeskentelijöitä ;D

Joo, ylistän Colinia aina kun vain suinkin voin, hän on sen kyllä ansainnut.

Lähettänyt käyttäjä

Classic Who´sta oma suosikkini on ehdottomasti Jon Perween Tohtori(3.), ja ehdottomasti toisella sijalla Tom Bakerin Tohtori(4.). Ja tosiaan Who meni vähän höpöksi 80-luvun lopulla, mutta onneksi Colin Baker piti homman kasassa. Kunpa hän olisi saanut tehdä enemmän omanlaisensa Tohtorin. Peristäkin olisi ollut mahdollista kirjoittaa paljon parempi hahmo ja sen tarina loppu oltaisiin voitu tehdä toisin. Enpä kerro enempää etten spoilaa mitään. ;) Onhan kuudennellakin Tohtorilla toki hyviäkin jaksoja. :) Osa ei sitten niin hyviä..

Ei taideta suomessa näyttää tota 8. kauden ekaa jaksoa leffateattereissa. Ei oo viittinyt mitään lukea tosta jaksosta ettei törmää spoilereihin, mutta se jakso on käsittääkseni 75 min pitkä, mikä on hieno asia. Enemmän DW:tä jo näin alussa.

Ei muuten tullut palkintoa vaikka mielestäni vastasin hyvin tuohon kilpailuun. :/ Toivottavasti kilpailuita tulee vielä myöhemmin lisää.

Vois sitten kun Classic Who´n on saanut päätökseen niin kuunnella noita kuunnelmia. Osan uuden sarjan kirjoistakin olen lukenut.

Lähettänyt käyttäjä

Vaihdoin nimimerkkiä, koska näitä joilla on nimessä joku Dalek on aika paljon :D. (entinen nimimerkkini siis Dalek The Exterminater)

Kuten monet ovat täällä jo sanoneet, tuohon kommentoijan viestiin liittyen, meille naisille/tytöille (kuten varmaan miehille/pojillekkaan) ei sarjassa pääasia ole pääosanäyttelijän komeus/kauneus. Itse tykkään Tennatin Tohtorista eniten, sillä Tennat on loistava näyttelijä ja aivan fantastinen eläytyjä!

Jaajaa eipä tässä sitten tällä kertaa muuta :D!

Lähettänyt käyttäjä

Olin väärässä... Banna tai joku muu ei vielä kirjoittanut viestiä, jossa sanottaisiin, että tulihan se ”Allons-y!” sieltä! (The Army of Ghostsissa siis.)

Lähettänyt käyttäjä

Katsoin jakson vasta tänään ja Raxa huomauttikin jo asiasta, mutta vielä ehkä ehdin: THE FIRST ONE ALLONS-Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lähettänyt käyttäjä

*Pui nyrkkiä Russel T. Davisielle* SKARO EN NÄHNYT LUKEA TEKSTITYSTÄ VÄLISTÄ, KUN KYYNELEET SUMENSIVAT NÄKÖKENTTÄNI!
Eikä puheenkaan kuuntelusta ollut apua, kun tuskainen ulvontani peitti sen!

*Bannakafalatta kiittää, kuittaa ja jättää Doomsdayn syväluotauksen heille, jotka eivät ole taantuneet ameeboiksi ja saaneet nestehukkaa 46 minuuttia kestäneestä kärsimyksestä*

Lähettänyt käyttäjä

Areenasta kaksi viimeistä jaksoa. Allons-y Alonso (jep). Kylmät väreet menivät siinä vaiheessa, kun Torchwoodin teema soi Canary Warfissa kulkiessa (en ole vieläkään toipunut Children of Earth-traumasta, Miracle Day on edelleen katsomatta kokonaisuudessaan). Mickey pääsi vihdoinkin olemaan vahva sankari.

Yksi koskettavimmista asioista mielestäni on se, että kun sarjassa ihmiset itkevät, niin kyyneleet ihan oikeasti sotkevat meikin (rantakohtauksessa Rosen kasvoille muodostuu meikkiin raitoja...) nenä on punainen ja niin edelleen (en tiedä, liikuttaako tämä ketään muuta...). Rosen jäähyväiskohtaus oli muuten dvd-ekstroissa (Dr Who confedential?) ihan raastava in reality, Billie Piper ei ihan helpolla päässyt.

Mutta: DONNA!

Lähettänyt käyttäjä

Uuuuuu.... katoin just samoin kaksi viimeistä jaksoa. Tällä kertaa selvisin vain kuristavalla tunteella kurkussa.

Kaikki alkoi niin normaalin rauhoittavasti, Rose ja Tohtori tulevat vierailulle Jackien luo. Ja sitten mikään ei ole enää rauhoittavaa...

Pidin Yvonne Hartmanista(???)Hänen johtaman Torchwoodin tarkoitus oli taistella alieneja vastaan ja samalla vahvistaa brittiläistä imperriumia. Ja Torchwoodin oman typeryyden takia saivatkin alieneja enemmän kuin halusivat, halpaa energiaa ei niin vain kerättykään repeämästä, vaan saatiin kybermiesten armeija ja sitä ennen Dalekitkin. Hartman uskoi koko ajan työhönsä ja tunsi työskentelevänsä velvollisuudentuntoisesti maansa ja KUningattaren puolesta. Ennen Tohtoria hän ei mitenkään kyseenalaistanut mitään tekemisistään.

Vaikka Torhwoodin perusajatus, Tohtori on vihollinen numero yksi, on minusta totta kai pöyristyttävä, ymmärrän Torchwoodin aggressiivista suhtautumista alieneihin ja Harriet Jonesin käskyä ampua Sycoraxien alus. Tohtori ei ole aina paikalla, kun häntä tarvitaan, ei ollut nytkään aaveiden ilmaannuttua ja monesti vierailevilla alieneilla on pahat mielessä eikä vain pari nättiä valokuvaa matkamuistoksi. Tietty toivosin ihmiskunnan oppivan elämään rauhassa kaikkien öttiäisten kanssa ja samalla pitävän valovuoden etäisyyden niihin jotka eivät vaan sovi samaan aurinkokuntaan.

Missä jaksoissa/paikoissa ihmiset ovat eläneet sovussa muitten tietoisten olentojen kanssa? Ainakin New New Yorkin kaupungissa eli monennäköistä porukkaa.

Lähettänyt käyttäjä

Minäkin olen yksi nestehukasta kärsinyt ja vähän pelottaa pystynkö olemaan koko koulupäivää neljään asti tihrustamatta itkua jossakin välissä.
Ja minäkin huomasin että rosen meikithän on levinnyt ja sitten kun jakso loppui ja tuijotin vain jähmettyneenä telkkaria aloin miettimään vain niitä rosen levinneitä meikkejä ja sitä että mitähän äiti sanoo ku meen keittiöön silmät punasina...

Lähettänyt käyttäjä

Joo, ite tykkään kans paljon siitä realistisuudesta, että Rosen meikit leviää itkiessä ja hiukset tuulee kasvoille. Rosen stailaus oli muutenkin aina tosi uskottava ja käytännöllinen olematta mitenkään ruma. Vaikka Billie Piper nyt saisi melkein minkä vaan näyttämään hyvältä ( case in point: releet, jotka hänelle annettiin 50-vuotisjuhlajaksoon ). Pidin myös siitä, että etenkin alussa Rose käytti vähän liikaakin silmämeikkiä, mikä tuntui aidolta ja uskolliselta Rosen hahmolle.

Tässä nyt nopeasti mietittynä ainaklin jaksossa The End of the World ihmiset ovat sopeutuneet alieneihin, samoin jaksossa Gridlock (joka sijoittuu toisaalta New New Yorkiin myös). On niitä muitakin jaksoja etenkin Classic Who'ssa, mutta ainakin osassa niistä enemmänkin alienit ovat sopeutuneet ihmisiin eikä päinvastoin.

Lähettänyt käyttäjä

Minne The runaway pride on jäänyt? Eikö sitä tullutkaan tänään????????
Tosin, saattaa olla hyväkin asia, en ole vielä henkisesti valmis "uuteen" kymppiin, siihen vakavamielisempään ja Rosea ikävöivään. Nyyhkis!

Lähettänyt käyttäjä

Banna, (sopiiko, että sanon ihan Banna? En jaksa kirjoittaa sitä koko litaniaa) Runaway bridge tulee tänään (?), eilen EM-kisojen takia doctor whota ei lähetetty.

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos kakkoselle panostamisesta, onnistutte poimimaan brittien helmet.
Muistan hämärästi vajaa kymmenen vuotta sitten nähneeni kanavalta ensimmäiset DW osat. En silloin innostunut vaikka olin hyvässä murrosiässä. Jostain syystä löysin sarjan viime kesänä ja innostuin sen humoristisesta scifi-maailmasta. Sarja on kehittynyt hurjasti laadullisesti, lisäksi käsikirjoitukset ovat juonellisesti sarjamaisempia ja älykkäämpiä. Sarja on onnistunut koukuttamaan minut ja on ilo huomata, että se on löytänyt innokkaat katsojat myös Suomesta.

Lähettänyt käyttäjä

Odotan jo innolla yhdentoistan uusintoja Yleltä. Nyt vasta ollaan kolmos kauden alussa =/. Vain viikko Capaldin ensimmäiseen episodiin ja kahdeksan Suomen esitykseen lähellä jo ollaan jee.

Jännä varmistuskysymys tällä kertaa montako kirjainta on sanassa viisi? No viisi.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Ensinnäkin, kättä yhteen Martha Jonesille! JEEEEEEEEEEEEEEEE MARTHAAAAAA PITKÄSTÄ AIKAAAAAAAAA :33333333333333333333333

Toiseksi! Viimeistään siinä vaiheessa tiedät koukuttuneesi vakavasti ropeen, kun Marthan tunnari ei olekaan enää Marthan tunnari, vaan ensisijaisesti Muovituksen kuolinmusa ;-; nyyhkis, mitä muistoja!
MUTTA, Muoviotus voi tätä nykyä enemmän kuin hyvin, hän ja Jack saavat (toivottavasti pian :333333333) jälkikasuvua! Onnea jo etukäteen! :333333333333

Kolmanneksi! Tänään tulee vuosi siitä, kun kuollut chatti herätettiin henkiin, ja se on yhä vieläkin SO ALIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOOOOO HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIITOS KAIKILLE! Kiitos Wibbly Wobbly Timey Wimey, Bad Beans, Adric, Fani, joku ihan random tyyppi, Täti, K-9, DOCTOR WHO, Rory the Roman, Donna-fani, Meow, Titanium, The Last Doctor, Dean, Floretti the Swedish dalek, koulutettu selleri JA KAIKKI NEKIN JOITTEN NIMEN UNOHDIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiitos kaikille chatissa vieraileille, stalkkeroiville, ropettaville ja MUUTEN VAIN OLEVILLE! OLETTE PARHAITA! KIITOS!
<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39<39

Lähettänyt käyttäjä

Qui, myöhäiset suurkiitokset kun mainostit Big Finishin 15-vuotissynttärialennusmyyntejä! (hui, mikä yhdyssanahirviö :D) Onnistuin missaamaan ensimmäisten päivien tarjoukset ihan kokonaan, mutta loppupuolella onnistuin kuin onnistuinkin tuhlaamaan ihan mukavasti. Hankin heräteostoksena The Confessions of Dorian Gray:n ykköskauden, ja ostin VIHDOIN kauan kaipaamani Dark Eyes 1:n. (Päätin kyllä että saan kuunnella sen vasta kun saan yhden rästikirjoitelman palautettua. Aaaah, nyt on ainakin motivaatio kirjoittaa!) Harkitsin vakavasti myös Light at the End:in ja Charley Pollardin spinoff-boksin ostamista, mutta en lopulta raaskinut. Jäipä ainakin jotain joululahjalistalle laitettavaa ja lisää palkkioita isojen kirjoitusprojektien päättymiselle :)

Olen viime aikoina kuunnellut Seiskatohtorin, Acen ja Hexin seikkailuja, sekä Kuutostohtoria ja Evelyniä. Hexin ihastus Aceen on jotain ihan liian söpöääääh! <3 Hex itsekin on ihan liian söpö raukkaparka, kun joutuu lakkaamatta potkituksi ja kiusatuksi *virtuaalihali Hexille*. Evelyn Smythestä on vahvassa nousukiidossa lempikumppanieni listalla, koska kuka ei voisi olla tykkäämättä maailmankaikkeuden parasta suklaakakkua leipovasta historianopettajasta, joka matkaa ajassa ja avaruudessa? :D

@Colin Baker ja Kuudes Tohtori: En ole Kutostohtorin tv-jaksoihin vielä tutustunut, mutta kuunnelmapuolella jaksot ovat ainakin olleet laatutavaraa~

Kasikaudenkin alkamiseen on enää alle viikko! Odotan edelleen melko varauksella, mutta uteliaana näkemään Capaldin tulkinnan Tohtorista.

Lähettänyt käyttäjä

vai tänne se keskustelu oli piilotettu prkl!
no hyvä että täällää näyttää olevan vilkasta ja porukkaa siltikin :)
olihan tuota asiaakin,mitenkäs, saakos tuota bbc uk tai bbc america millään vaikkapa elisa viihteesenn kun olis kova polte saaha se ennen 23 päivä tätä kuuta varmaanki suurimmalle osallle täällä aivan päivänselvän syyn takia ja koska olen saanut käsityksen että suomessa ei tätä ekaa tulla näyttämään simulcastina tai leffoissa toisin kuin joissain maissa

Lähettänyt käyttäjä

löytyipä tuossa linkki jossa aika paljon kaikkea extra materiaaliajota ei oll atäällä tvssä näytetty (children in need mini episodeja sun muuta)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwCWZSPYt5YJjooJjeroetNL91fYu5xz5

Lähettänyt käyttäjä

Kutostohtori on kyllä saanut selvästi parempaa materiaalia Big Finishillä, eli valitettavasti TV-jaksot eivät ole yhtä laadukkaita. Itse kyllä tykkäsin, mutta siitä on jo aikaa, enkä ollut Big Finishiin edes tutustunut silloin. Saa nähdä, miten kestää oman uusintakatselun myöhemmin.

Raaskin tosiaan vihdoin ostaa tuon Light at the End'in alesta, ja voi hyvänen aika miten hyvä se oli! Jo alkuteema sai kylmät väreet kulkemaan, ja muutenkin taustamusat olivat kyllä erinomaiset. Nelonen, Vitonen, Kutonen, Seiska, Kasi sekä jopa Ykkönen (William Russelin - joka tunnetaan myös Ian Chestertonina - esittämänä, Kakkonen (Frazer Hinesin - Jamie McCrimmonina myös tunnetaan - esittämänä) ja Kolmonen (Tim Treloarin esittämänä) olivat kaikki fantastisesti mukana!
Ja voi että oli niin ihana kuulla Charley, Ace, Peri, Nyssa, Leela, Susan, Ian, Tegan, Turlough, Steven, Vicki, Polly, Sara, Jamie, Zoe, ja Jo myös mukana menossa!
Ja tietysti Master oli siellä juonimassa ;) Oi, kyllä tämä oli ehdottomasti vähintäänkin 50-vuotisjuhlan arvoinen! Nick Briggs ymmärtää Doctor Who'n niin hyvin<3
Olin onnesta soikeana koko tarinan ajan, ja lopussa sain vielä päätteeksi kunnon naurut. Innostus näkyy ehkä myös huutomerkkien määrästä ;D

Ja ajatelkaa, jos Big Finishillä olisi ollut vielä oikeudet New Who'n hahmoihin! Olisin niin mielelläni kuullut myös Ysiä, Kymppiä, Yhtätoista ja Rosea, Marthaa tai Donnaa (tai kenties Wilfiä) ja (joko Amyä ja Rorya tai) Claraa!

Lähettänyt käyttäjä

VIESTI SISÄLTÄÄ SPOILEREITA NELJÄNNESTÄ KAUDESTA. JOS ET OLE SITÄ SATTUNUT NÄKEMÄÄN, LUKEMINEN OMALLA VASTUULLA! KIITOS JA OLKAA HYVÄT!

Näin kolmoskauden alkumetreillä viipottaessa on hyvä kääntää katse hetkeksi taaksepäin. Yksi jos toinenkin on pohdiskellut täällä Rosen hahmoa, joten päätimpä minäkin tökätä lusikkani soppaan XD

Rose on yksi Tohtorin nuorimmista kumppaneista (yhdeksäntoista on hyvä ikä kuulkaas! :D) ja tämä näkyy hienosti hänen hahmossaan. Rose ei ole mikään lapsi, mutta ei aikuinenkaan. Rosen keskenkasvuisuus näkyy hänen ja Mickeyn suhteessa: soutamista, huopaamista, ollako vai eikö olla, kaikenlaista säätämistä. Rose todella välitti Mickeystä, tämä oli hänelle todella tärkeä, mutta ei samalla lailla kuin Tohtori. Rose roikottaa jonkinlaista mahdollisuutta suhteeseen Mickeyn kanssa koko ajan mukana, ja kohtelee poikaparkaa välillä todella törkeästi, sen myönnän. (Pakko kyllä sanoa, ettei Mickeykään mikään täydellinen poikaystävä ollut, hänkin käyttäytyy välillä todella itsekkäästi ja jopa lapsellisesti. Näiden kahden suhde ei vain yksinkertaisesti toiminut, ja kuten jo joku tuolla edellä sanoi, Rose) Monet eivät pidä Rosesta juuri tästä syystä, ja julistavat hänet itsekkääksi nartuksi.(Pakko kyllä sanoa, ettei Mickeykään mikään täydellinen poikaystävä ollut, hänkin käyttäytyy välillä todella itsekkäästi ja jopa lapsellisesti. Näiden kahden suhde ei vain yksinkertaisesti toiminut, ja kuten jo joku tuolla edellä sanoi, Rose ja Mickey tulivat paljon paremmin toimeen ystävinä kuin seurustelevana parina)
Minusta se tekee Rosesta vain ihmisen.
Rose on hyvin epäitsekäs ja hyväntahtoinen hahmo. Minne ikinä hän Tohtorin kanssa meneekin, hän tahtoo auttaa, suojella ja pelastaa. Satan's pitissä hän ei tahdo itse pelastua, vaan haluaa jäädä Tohtorinsa luo, oodien ja paholaisen sekaan. Hän on myös valmis syöksymään mustaan aukkoon, uhraamaan itensä lisäksi kaksi ihmishenkeä koko maailmankaikkeuden vuoksi. Se jos mikä vaatii rohkeutta.
Juuri tämä tekee Rosesta ihmisen ja yhden parhaimmista kumppaneista. Hän ei ole pyhimys, vaan IHMINEN. Se on koko homman idea! Rose juoksuttaa Mickeytä perässään, on mustasukkainen Tohtorin huomiosta ja korostaa merkitystään Tohtorille. Mutta hän on myös Bad Wolf, defender of the Earth, tyttö joka surmasi itsensä Saatanan. Jokaisessa ihmisessä on sekä hyviä että huonoja puolia, rakastettavia ja vihattavia piirteitä. Nämä piirteet tekevät hänestä vain aidon ja elävän hahmon.

Rosessa on myös aitoa hänen polttava elämänjanonsa, hän haluaa lähteä kauas kotoaan, paikasta jossa ei tapahdu koskaan mitään, pois äidin helmoista. Tunnen tuon muutoksenkaipuun ja halun näyttää, että "minä pärjään yksin. Minä en tarvitse äitiä enää. Minulla on jo oma elämä, ja minä tahdon elää sen." Rose rakastaa Jackieta syvästi ja tekisi mitä tahansa tätä suojellakseen. Rosen päätös jäädä Tohtorin luo Doomsdayssa on silti täysin ymmärrettävä. Jos sinun olisi valittava oman äitisi ja rakastamasi miehen väliltä, kumman kanssa tahtoisit viettää loppuelämäsi?
Niinpä.

Rose ja Tohtori olivat onnellisia yhdessä. He rakastivat toisiaan, syvästi ja ehdoitta, vaikka se sanottiinkin ääneen aivan liian myöhään. Rose teki Tohtorista maltillisemman ja lempeämmän, ja Tohtori Rosesta aikuisemman ja itsenäisemmän. Kyllä, itsenäisemmän, sillä Rose osaa kakkoskaudella (puhumattakaan neloskauden loppumetreistä) jo seistä omilla jaloillaan. The Impossible planetissa/Satan's pitissä Rose ei halua pelastaa Tohtoria kuilusta, koska tahtoisi kotiin tai tarvitsisi suojelijaa. Hän tahtoo pelastaa TOhtorin, koska tämä on hänelle rakas.

"That's Doctor in the Tardis with Rose Tyler."

Lähettänyt käyttäjä

Viestissäni on datahaamumaisia piirteitä o.O Sitten kun alan hokemaan että "Hey, who turned out the lights?"olen tyytyväinen!

Lähettänyt käyttäjä

Banna mikä sinua vaivaa miksi teit noin pitkän viestin? Lmao.
Kasi kauden kaikkien episodien nimet on paljastettu. Osan noista jo tiesinkin.
http://www.bbc.co.uk/blogs/doctorwho/articles/New-Series-All-the-Episode-Titles-and-More

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Oon lukenut tän keskustelun lähestulkoon kokonaan mahdollisia spoilereita lukuunottamatta, mutta vielä en yhtään kommenttia ole uskaltanut kirjoittaa. Itse löysin Doctor Whon sattumalta tuossa heinäkuun puolella, kun jotenkin erehdyin teeveen äärelle Rose-jakson aikaan. Katoin kylläkin vaan toisella silmällä, mutta kun muutamaa jaksoa myöhemmin satuin taas katsomaan DW:n, niin kyllähän siinä pääsi koukkuun tarttumaan, ja Dalek-jaksosta lähtien oonkin nähnyt kaikki tähän asti esitetyt. (Ja näin aiheeseen liittyen tuota lausetta kirjoittaessani tuli veljeltä käsky ottaa Doctor Who nauhalle :D)

Lainaan Destroyer of Nationsin aikaisempaa kommenttia, koska olisin sen ihan hyvin voinut itse kirjoittaa:
"Minä en alkuun tykännyt David Tennantista yhtään, en pitänyt häntä edes mitenkään komeana. Olisin halunnut Christopher Ecclestonin jatkavan vielä Tohtorina, ärsytti todella paljon kun Tennantista tuli Tohtori. Sitten jonkun aikaa Kympin jaksoja katseltuani Tennant voitti minut puolelleen karismallaan ja näyttelemällä täydestä sydämestään. Tennant sai minut monesti jopa itkemään, tietysti myös nauramaan ja koin vaikka minkälaisia tunteita. David Tennant on vaan niin loistava näyttelijä! Hänen jaksojaan katsellessani uskoin todella että hän on Tohtori. Kummasti tykästyin myös hänen ulkonäköönsä sitten aikaa myöten, hehheh :D"

Mä en tykännyt aluksi yhtään Rosesta enkä Mickeystä, mutta ne oli ne ihanan huonot tehosteet, jotka teki Rose-jaksosta niin viihdyttävän. Ja tottakai ysitohtori vei myös sydämen mennessään lähes välittömästi. Muistan muuten joskus nuorempana päättäneeni ruveta katsomaan DW:tä, mutta yritykseksi jäi kun pidin ihan sekavana enkä tajunnut mitään :D Ja vaikka alkuun manasin Tennantia (mulle Tennant oli silloin vain mielipuolisen näköinen Bartholomeus Kyyry Jr.) ja ikävöin Ecclestonia, niin yllätysyllätys oon jo nyt ihan rakastunut kymppiin....

Ja syy että uskaltauduin kommentoimaan, on Doomsdayn takia särkynyt sydän. Täytyy varmaan kattoa tuo jakso kaikesta kamaluudestaan huolimatta uudemman kerran omassa rauhassa, jos eilen olisin ollut yksin niin olisin varmasti parkunut täyttä kurkkua :D Äskenkin The Runaway Bridea katsoessani tuli kyynelehdittyä, kun Tohtori on niin raukka! Ja Rose on niin aito hyvästellessään Tohtoria, pystyn niin samaistumaan häneen.

Ääh, anteeksi sekava ja huonosti jäsennelty romaanikommentti, oli vain pakko avautua jonnekin, josta saa vertaistukea kakkoskauden lopun traumoihin! Tällä erää nyt kiitos ja hei :)

Lähettänyt käyttäjä

Biili, tervetuloa palstalle kommentoimaan. Itse olin viime kesänä siinä tilassa, että oli aivan pakko päästä puhumaan DW:stä jollekin, joten ymmärrän avautumisesi. :)

Kahva??? Bannakafalatta!? Veikö Vashta Nerada sut??

Jos selvisit Vashta Neradasta, niin voin sanoa että olen samaa mieltä Rose-kommenttisi kanssa. Rosen käytös, välillä huonokin, teki hänestä inhimillisen.

Lähettänyt käyttäjä

Loistava tribute Matt Smithin tohtorille. Pian alkaa uuden tohtorin aikakausi.
https://www.youtube.com/watch?v=2RYJ3I3zG3w

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Täältähän löytyy loistavaa keskustelua sarjasta! Mutta mitä halusin tietää on se, että tuleehan uudetkin Doctor Whon jaksot katsottavaksi areenaan? Muuten jää suurin osa näkemättä näin vuorotyötä tekevänä.

Lähettänyt käyttäjä

tämä ylhäällä oleva viesti pelasti minun päivän!
Huomio! Uutisia: Kahdeksas Doctor Who -kausi Kakkosella sunnuntaisin 24.8.2014 alkaen klo 19.10.

Aloitus siis päivän viiveellä brittiensi-illasta eli mahdollisimman tuoreeltaan, kuten lupasimme!

pakko sanoa että iiiiiiiiso kiitos ylelle,en olis uskonu jos en olis tuota voiestiä nähny :)

Lähettänyt käyttäjä

Päiviä lasketaan uuteen kauteen... :) Ilmeisesti joka päivälle on tulossa lyhyen lyhyt teaseri.

https://www.youtube.com/watch?v=2RYJ3I3zG3w (5 pvä jäljellä)
https://www.youtube.com/watch?v=3rOQWHNwsT0&list=UUcOkA2Xmk1valTOWSyKyp4g (4 pvä)
https://www.youtube.com/watch?v=UN1Vn_43eyk&list=UUcOkA2Xmk1valTOWSyKyp4g&index=2 (3 pvä)

Lähettänyt käyttäjä

Iso fail. Capaldi on 12th tohtori ei 13th tohtori facepalm.
https://twitter.com/helloimanu/status/502008522608222209/photo/1

Tykkään noista lyhyeistä päivä teasereista.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

Päivän teaseri https://www.youtube.com/watch?v=XD34TS-YQGw.

Tardiksen keskuspylvään (kolonnin??) putket ovat oranssit. :O ??? Mitä on tekeillä? XDD

Lähettänyt käyttäjä

Se teaseri, vaikka lähes sisällötön oli ja miljoonasti sen olen nähnyt, sai minut ymmärtämään sanan merkityksen jälleen kerran (vaikka siinä ei ollut pilkkua ja Tohtori oli Dr. Who:na). Tarvitsen pyörremanipulaattorin! Miten selviän koko sunnuntaiaamun spoilaantumatta?

Lähettänyt käyttäjä

Viimeinen teaseri:
https://www.youtube.com/watch?v=x0jWaBkmFh4
Hidastetusti lattialle leijuvat paperit toimivat mulle aina. :)

Lähettänyt käyttäjä

Kun joku täällä kysyi lemmpari kumppaneita niin nämä ovat minun lemppari kumppanit Amy Pond, joka on paras kumppani, Rory Williams, Harry Sullivan, Romana 2, Martha Jones, Nyssa ja Jamie. Huomenna on tiedätte kyllä mikä päivä =). Vieläkin kaipaan 11th Tohtoria.

Thats all folks and until next time!

Lähettänyt käyttäjä

HUOMENNA SE ALKAA.
KYLLÄ.
OH YES!
HUOMENNA!!!!!!!!!!!
Viimeinkin koittaa päivä jota on odotettu tammikuusta asti :D

Lähettänyt käyttäjä

Tänään! Jee, tätä on odotettu jo ties kuinka kauan. Uusia jaksoja, ihanaa :) Saa nähdä mitä kummaa mahtaakaan tapahtua.

onnittelut myös vuoden ikään ehtineelle uutta elämää viettävälle paradoksikoneelle. Katotaan josko muhunkin iskisi taas vaihteeksi chattikärpänen.. Onko siellä muuten suunnitteilla pitää jotain uusien jaksojen kommentointichattia aina jaksojen tullessa? Tai ootteko pitänyt jaksokeskustelua näiden uusintojen aikaan? (tosin niiden ajankohta on ehkä tv:stä katottaviksi vähän huono).

Uusinnoista on muuten hauska bongailla asioita, jotka siellä on aina ollut, mutta niitä ei oo aiemmin ymmärtänyt, koska niillä on viitattu tuleviin jaksoihin.

Nyt täytyy kohteliaasti sanoa, että tuo kilometrin mittainen "who turned out the lights" -viesti oli ketjun spämmäämistä. Sinänsä itsessään ihan hyvä läppä, mutta kun tämä keskustelu näyttää vaan pysyvän ja pysyvän yhdellä sivulla (vaikka viestejä on jo melkein 250), niin siitä tuli vain turhaa sisällötöntä scrollattavaa, joka täytyy aina rullata läpi, että pääsee lukemaan uusimpia viestejä ja kommentoimaan. *huokaus* Pyytäisinkin, ettei kukaan enää tee samanlaista tempausta, vaan pidetään sisältö järkevänä. Pitkät viestit on ihania, jos niissä on oikeasti sisältöä eikä vaan copypastea.

Fanni kiittää ja kuittaa.

Lähettänyt käyttäjä

Alle viisi tuntia enää! Koko päivän on joutunut kulkemaan laput silmillä netissä, ettei spoilaantuisi... kiusaus oli kyllä suuri. Jatkossa siihen ehkä sitten tottuu, eikä ole joka lauantai-ilta ja sunnuntaipäivä kuin tulisilla hiilillä.

Suuri kiitos vielä kerran YLE:lle, että saatiin uudet jaksot näin nopeasti ensiesityksestä! Useampaa päivää en ehkä olisi jaksanut odottaa lukematta spoilereita ;)

Fanni: täytyy myöntää, että olen samaa mieltä tuosta spämmistä- jatkossa, jos joku haluaa tuollaisia viestejä välttämättä kirjoittaa, niin jättäkää se korkeintaan kymmeneen riviin, kiitos. Melkeen puolet scrollaamisesta, jota joutuu tässä ketjussa tekemään on sen viestin takia.

Lähettänyt käyttäjä

Lopettaako Clara tosissaan jouluna? Toivon, että näissä jaksoissa pitäisin hänestä enemmän kuin aiemmissa, olisi kuitenkin kivempi kaivata vaikutuksen tehnyttä kumppania. Paras kumppani mielestäni on Donna, makeilu ei sovi minusta ohjelmaan ja Rose oli tässä kaikkein ällöin.

Lähettänyt käyttäjä

^ Claran lähtö on vain tyhjästä tullut huhu. Jenna Colemanilta oli eräässä haasttelussa kysytty tuosta niin oli sanonut jotain, että ei halua kertoa pysyykö vai lähteekö sarjasta. Sepä nähdään sitten jouluna. :)

Katsoin eilen uusimman jakson. Oli kyllä hyvä aloitus kaudelle. Mukana myös suuri yllätys. ;) Vois kuitenkin katsoa tv:stä niin näkee suomenkielisilläkin teksteillä, vaikka englantia ihan hyvin ymmärränkin. Mukavampi se on aina kun on äidinkielellä. :)

Lähettänyt käyttäjä

Alle tunti enää kasi kauden avaus jaksoon. Itsekin katsoin vähäsen ensimmäistä osaa ja siinä oli ainakin pari mahtavaa kohtaa. On se upeaa nähdä omalta tv:ltä =D.

Thats all folks and until next time!

Sivut

Yle TV2