Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Lumin tulivuori

Askarrellaan: Lumin tulivuori Kuva: Yle / Pikku Kakkonen askarrellaan,Pikku Kakkonen

Tarvikkeet

  • pahvia ja munakenno
  • silkkipaperia
  • sakset ja liimaa
  • maaleja

Leikkaa munakennosta vuoren muotoinen osa irti. Liimaa se pahville. Ota pala silkkipaperia ja tee sen keskelle reikä. Pujota silkkipaperi vuoren molemmin puolin ja rypistele ja liimaa se pahviin. Maalaa vuori ja silkkipaperi huolella kauttaaltaan ja anna kuivua. Maalaa vuoren huipulle punaisella ja keltaisella maalia laavaksi.

  • Pikku Kakkosen tehokkaat tietoiskut

    Heikot jäät toimii yhä varoituksena jäiden vaarallisuudesta.

    Heikot jäät -varoitus (1984) on pelastanut ainakin kahden lapsen hengen näyttämällä esimerkkiä siitä, miten jäistä voi pelastautua. Lukuisille lapsille Camilla Mickwitzin animaatio on toiminut varoittavana muistutuksena jäiden vaarallisuudesta.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua