Hyppää pääsisältöön

Snäppi laulaa 10 päivää putkeen alkaen 7.12.

UMK17-kilpailijat, Snapchat-kampanjakuva Kuva: Yle Alva,Anni Saikku,Club La Persé,Emma,grafiikka,Günther & D’sanz,Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies,My First Band,Norma John,umk17,Uuden Musiikin Kilpailu,Zühlke

UMK17-kilpailijat valtaavat vuorollaan UMK:n Snapchat-tilin 7.-16.12.2016! Laita siis seurantaan Snaphatissa yleumk. Katso UMK17-suosikkisi päivä alta.

Jokainen kilpailija saa oman Snapchat-päivänsä, eli Snäppi laulaa 10 päivää putkeen! Lähetysten sisältö on kilpailijoiden käsissä ja luvassa on ainakin keikkareissuja, laittautumisvinkkejä ja ehkäpä Lucia-neito! Snapchat on ainutlaatuinen tapa nähdä suosikista sellaisia puolia, joita et mistään muualta näe. Heitä kilpailijoille rohkeasti kysymyksiä! He vastaavat mielellään.

Sisällöt ovat nähtävissä Snapchat-sovelluksessa 24 tunnin ajan, jonka jälkeen materiaali poistuu palvelusta. Muista siis tsekata suosikkisi päivä ajallaan. Voit ladata ilmaisen Snapchat-applikaation puhelimeesi tästä. UMK:ta voit seurata skannaamalla allanäkyvän kuvakoodin sovelluksessa tai etsimällä käyttäjänimen yleumk.

UMK:n Snapchat-tilin koodi Kuva: Yle grafiikka,Snapchat,Uuden Musiikin Kilpailu

UMK17-Snapchat-päivät

Ps. UMK-Snapchatin isäntänä toimii tällä kaudella Aleksi "Mentaalisavuke" Rantamaa. Hän on läsnä UMK-tapahtumissa, eli suorien lähetysten aikana ja finaaliviikolla. Myös kilpailijat suorittavat toisen valtauksen UMK-Snäppiin tammikuussa.

 • Euroviisuedustaja valitaan la 28.1. - älä missaa viikolla sekuntiakaan

  Katso viiikon tärkeät päivät ja ajat

  UMK17-spektaakkelibileisiin kuuluvat sensaatioduo Marcus & Martinus, supertähti Jenni Vartiainen ja YouTube-komeetta Arttu Lindeman. Kuorrute kakussa ovat 10 UMK-kilpailijaa, joista vain yksi voi olla euroviisuedustaja! Vuoden korskein bileshow nähdään jo tammikuun 28. päivä ja sitä kohden aletaan nostattaa fiilistä 26.1. alkaen. Lue tästä, miten UMK17-viikko etenee.

 • UMK17 - Supersomepäivät 16.-25.1.

  Mm. Facebook Live UMK:n tilillä klo 21 joka ilta

  Fiilis nousuun kohti suoraa, kaikkien aikojen bileshow-lähetystä 28.1.! Supersomepäivillä UMK17-kilpailijat mm. houstaavat Facebook Liven joka päivä klo 21.00 UMK:n FB-tililtä ja ottavat päiväksi UMK:n Snapchat-tilin (yleumk) haltuun. Tarkista suosikkisi päivä ja tarkkaile kaikkia UMK:n sosiaalisen median kanavia!

 • Äänestä nyt UMK17-suosikkiasi

  Äänestä suosikkiasi 31.12 - 26.1. välisenä aikana

  UMK17-ennakkoäänestys on nyt auki. Äänestys tapahtuu verkossa, tällä sivulla. Äänestä suosikkiasi 31.12.16 - 26.1.17 välisenä aikana

UMK17

 • Euroviisuedustaja valitaan la 28.1. - älä missaa viikolla sekuntiakaan

  Katso viiikon tärkeät päivät ja ajat

  UMK17-spektaakkelibileisiin kuuluvat sensaatioduo Marcus & Martinus, supertähti Jenni Vartiainen ja YouTube-komeetta Arttu Lindeman. Kuorrute kakussa ovat 10 UMK-kilpailijaa, joista vain yksi voi olla euroviisuedustaja! Vuoden korskein bileshow nähdään jo tammikuun 28. päivä ja sitä kohden aletaan nostattaa fiilistä 26.1. alkaen. Lue tästä, miten UMK17-viikko etenee.

 • UMK17 - Supersomepäivät 16.-25.1.

  Mm. Facebook Live UMK:n tilillä klo 21 joka ilta

  Fiilis nousuun kohti suoraa, kaikkien aikojen bileshow-lähetystä 28.1.! Supersomepäivillä UMK17-kilpailijat mm. houstaavat Facebook Liven joka päivä klo 21.00 UMK:n FB-tililtä ja ottavat päiväksi UMK:n Snapchat-tilin (yleumk) haltuun. Tarkista suosikkisi päivä ja tarkkaile kaikkia UMK:n sosiaalisen median kanavia!

 • Äänestä nyt UMK17-suosikkiasi

  Äänestä suosikkiasi 31.12 - 26.1. välisenä aikana

  UMK17-ennakkoäänestys on nyt auki. Äänestys tapahtuu verkossa, tällä sivulla. Äänestä suosikkiasi 31.12.16 - 26.1.17 välisenä aikana

 • Emma: Circle of Light

  WDM = Wooden Dance Music

  "WDM eli Wooden Dance Music. Olen muokannut EDM-käsitettä omakseni. Tykkään, että musiikki on tanssittavaa ja akustiset soittimet tekevät siitä lämpimämpää ja juuri minun näköistäni." Lue lisää Emmasta.