Hyppää pääsisältöön

Tanssiakatemia palaa ruutuihin!

Abigail Armstrong (Dena Kaplan), Tara Webster (Xenia Goodwin), Christian Reed (Jordan Rodrigues), Kat Karamakov (Alicia Banit), Ethan Karamakov (Tim Pocock) ja Sammy Lieberman (Tom Green). Kuva: Yle Kuvapalvelu Tanssiakatemia

Abigailin, Taran, Christianin, Katin, Ethanin, Sammyn, ja kumppaneiden elämää päästään taas seuraamaan, kun suosikkisarja palaa Areenaan.

Päähenkilö Tara (Xenia Goodwin) aloittaa opinnot maan parhaassa tanssikoulussa, mutta tie huipulle ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, kuin nuori nainen kuvitteli. Vaativaan alaan liittyy kilpailua, kateutta, loukkaantumisia, turhautumista, epävarmuutta ja valtava määrä harjoittelua. Kun tämän päälle lisätään suhteet ystävyydessä ja rakkaudessa, niin nuoren naisen elämä on täynnä jännitystä ja suuria tunteita.

Ensimmäinen kausi esittelee Taran ensimmäistä vuotta akatemiassa, aikaa jolloin hän hakee paikkaansa ja saa uusia ystäviä. Toinen kausi sijoittuu nuorten toiseen opiskeluvuoteen ja lisääntyviin vaatimuksiin alalla. Kolmas kausi kertoo heidän päätösvuodestaan, kun koulu on päättymässä ja todellinen maailma tanssijan ammatissa alkamassa.

Tanssiakatemia on julkaistu alunperin vuosina 2010-2013 näytetty edellisen kerran Summerissa kesällä 2014. Nyt siitä tulee katsottavaksi kaikki kolme kautta.

Kaikki jaksot täällä

 • Mitä jos oma hevonen on liian vaikea?

  Yleensä jännitys on ensimmien merkki ongelmista.

  Motivaation laskemisen taustalla voi joskus olla myös haastava hevonen. Hevoset ovat herkkiä eläimiä ja jokainen ratsastaja joutuu välillä vaikeiden tilanteiden eteen. Joskus vastoinkäymiset saattavat kuitenkin kasvaa ahdistavan suuriksi. Milloin kannattaa luovuttaa ja todeta, että oma ratsu on liian haastava?

 • Ratsastuksen motivaatio hiipuu – Oletko jo kokeillut näitä vinkkejä?

  Joskus tallille lähteminen voi tuntua ylivoimaisen raskaalta

  Ystäväni hevonen kysyi urheilupsykologi Anna Andersenilta, mitä kannattaa tehdä, jos motivaatio alkaa hiipua. Kokosimme viisi vinkkiä, jotka auttavat sekä motivaation palauttamisessa että ylläpitämisessä. 1. Mieti millainen persoona olet ja mistä pidät Ensimmäiseksi kannattaa aina kysyä itseltään: miksi minä harrastan ratsastusta?

 • Ronja ja Adaltro

  Täältä löydät Ronjan sekä Adaltron kuulumiset.

  Ronjan ja Adaltron kuulumiset on koottu tälle sivulle.

 • Hevosten hoito

  Kaikki hevosten hoitoon liittyvät artikkelit löydät täältä.

  Kaikki hevosenhoitoon liittyvät artikkelit löytyvät listattuna täältä.