Hyppää pääsisältöön

Tanssiakatemia palaa ruutuihin!

Abigail Armstrong (Dena Kaplan), Tara Webster (Xenia Goodwin), Christian Reed (Jordan Rodrigues), Kat Karamakov (Alicia Banit), Ethan Karamakov (Tim Pocock) ja Sammy Lieberman (Tom Green). Kuva: Yle Kuvapalvelu Tanssiakatemia

Abigailin, Taran, Christianin, Katin, Ethanin, Sammyn, ja kumppaneiden elämää päästään taas seuraamaan, kun suosikkisarja palaa Areenaan.

Päähenkilö Tara (Xenia Goodwin) aloittaa opinnot maan parhaassa tanssikoulussa, mutta tie huipulle ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, kuin nuori nainen kuvitteli. Vaativaan alaan liittyy kilpailua, kateutta, loukkaantumisia, turhautumista, epävarmuutta ja valtava määrä harjoittelua. Kun tämän päälle lisätään suhteet ystävyydessä ja rakkaudessa, niin nuoren naisen elämä on täynnä jännitystä ja suuria tunteita.

Ensimmäinen kausi esittelee Taran ensimmäistä vuotta akatemiassa, aikaa jolloin hän hakee paikkaansa ja saa uusia ystäviä. Toinen kausi sijoittuu nuorten toiseen opiskeluvuoteen ja lisääntyviin vaatimuksiin alalla. Kolmas kausi kertoo heidän päätösvuodestaan, kun koulu on päättymässä ja todellinen maailma tanssijan ammatissa alkamassa.

Tanssiakatemia on julkaistu alunperin vuosina 2010-2013 näytetty edellisen kerran Summerissa kesällä 2014. Nyt siitä tulee katsottavaksi kaikki kolme kautta.

Kaikki jaksot täällä

Lisää ohjelmasta

 • Summerin talvirieha

  Tuu tapaamaan meitä!

  Perjantaina 24.2. järjestetään Summeri-miitti Brahenkentällä Helsingissä. Tule tapaamaan meitä sinne klo 13 alkaen!

 • Miten valita sopiva valmentaja?

  Valmentaja auttaa kehittymään kilpaurheilijana.

  Hyvä valmentaja on kokenut ratsastaja, joka hallitsee valmennuksen kokonaisuuden. Ratsastuksenopettaja Anu Korppoo kertoo, että valmentajan tarkoitus on tukea ratsastajaa tavoitteissaan myös ratsastustunnin ulkopuolella. Valmentamisessa on käytössä myös oma kansainvälinen tasoluokitus, jossa on neljä eri tasoa. Neljännen tason suorittanutta valmentajaa kutsutaan ammattivalmentajaksi.

 • Millainen on hyvä ratsastuksenopettaja?

  Mistä tietää, että oma opettaja on ammattitaitoinen?

  Opettaja vaikuttaa paljon siihen, millainen oppimistilanne ratsastustunti on. Mistä tietää, että oma opettaja on ammattitaitoinen? Ratsastuksenopettaja Anu Korppoo sanoo, että ammattiopettajalla on koulutuksen lisäksi hyvät hevosmies- ja ratsastustaidot. Suomessa ratsastuksenopettajia koulutetaan kansainvälisen IEQ-tasoluokituksen mukaan.

 • Tuu meille töihin!

  Tuu mukaan tekemään Summeria!

  Onko sinulla intohimo, harrastus tai joku ihan oma juttu, jossa oot tosi hyvä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tekemään Summeria. Lähetä meille mieleenpainuva video ja voit päästä mukaan.