Hyppää pääsisältöön

Tanssiakatemia palaa ruutuihin!

Abigail Armstrong (Dena Kaplan), Tara Webster (Xenia Goodwin), Christian Reed (Jordan Rodrigues), Kat Karamakov (Alicia Banit), Ethan Karamakov (Tim Pocock) ja Sammy Lieberman (Tom Green).
Abigail Armstrong (Dena Kaplan), Tara Webster (Xenia Goodwin), Christian Reed (Jordan Rodrigues), Kat Karamakov (Alicia Banit), Ethan Karamakov (Tim Pocock) ja Sammy Lieberman (Tom Green). Kuva: Yle Kuvapalvelu Tanssiakatemia

Abigailin, Taran, Christianin, Katin, Ethanin, Sammyn, ja kumppaneiden elämää päästään taas seuraamaan, kun suosikkisarja palaa Areenaan.

Päähenkilö Tara (Xenia Goodwin) aloittaa opinnot maan parhaassa tanssikoulussa, mutta tie huipulle ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, kuin nuori nainen kuvitteli. Vaativaan alaan liittyy kilpailua, kateutta, loukkaantumisia, turhautumista, epävarmuutta ja valtava määrä harjoittelua. Kun tämän päälle lisätään suhteet ystävyydessä ja rakkaudessa, niin nuoren naisen elämä on täynnä jännitystä ja suuria tunteita.

Ensimmäinen kausi esittelee Taran ensimmäistä vuotta akatemiassa, aikaa jolloin hän hakee paikkaansa ja saa uusia ystäviä. Toinen kausi sijoittuu nuorten toiseen opiskeluvuoteen ja lisääntyviin vaatimuksiin alalla. Kolmas kausi kertoo heidän päätösvuodestaan, kun koulu on päättymässä ja todellinen maailma tanssijan ammatissa alkamassa.

Tanssiakatemia on julkaistu alunperin vuosina 2010-2013 näytetty edellisen kerran Summerissa kesällä 2014. Nyt siitä tulee katsottavaksi kaikki kolme kautta.

Kaikki jaksot täällä

Lisää ohjelmasta

 • Kuvat jäätelöistä.

  Jäätelöt testissä

  Summerin harjoittelijat testasivat jäätelöitä.

  Summerin harjoittelijoiden testissä oli sekä uutuus- että klassikkojäätelöitä. Jäätelöt arvioitiin kahdella eri tavalla, pisteillä ja sanallisesti.

 • Summerin talvirieha.

  Summerin talvirieha

  Tuu tapaamaan meitä!

  Perjantaina 24.2. järjestetään Summeri-miitti Brahenkentällä Helsingissä. Tule tapaamaan meitä sinne klo 13 alkaen!

 • Ystäväni Hevonen

  Miten valita sopiva valmentaja?

  Valmentaja auttaa kehittymään kilpaurheilijana.

  Hyvä valmentaja on kokenut ratsastaja, joka hallitsee valmennuksen kokonaisuuden. Ratsastuksenopettaja Anu Korppoo kertoo, että valmentajan tarkoitus on tukea ratsastajaa tavoitteissaan myös ratsastustunnin ulkopuolella. Valmentamisessa on käytössä myös oma kansainvälinen tasoluokitus, jossa on neljä eri tasoa. Neljännen tason suorittanutta valmentajaa kutsutaan ammattivalmentajaksi.