Hyppää pääsisältöön

Shh... Oletko jo katsonut kaikki 4. kauden jaksot?

Sairaalasarjan miesnäyttelijä pitelee itkevää naisnäyttelijää sylissään.
Sairaalasarjan miesnäyttelijä pitelee itkevää naisnäyttelijää sylissään. 4.kausi,jaksokuva,Syke (tv-sarja)

Sykkeen koko 4. kausi on katsottavissa kokonaan Areenassa!

SYKE YLE AREENASSA

Sykkeen neljäs kausi oli tunteellinen - täynnä elämää, kuolemaa ja draamaa. Nyt kun olet katsonut kaikki jaksot, miltä tuntuu ja mitä jäi mieleen?

Täällä voit keskustella vapaasti kauden tapahtumista!
Toivoimme osallistumista omalla nimellä tai nimimerkillä, jotta saadaan todellista keskustelua aikaan.

Tästä eteenpäin sivu sisältää juonipaljastuksia!

Sairaalasarjan näyttelijät tuijottavat toisiaan.
Sairaalasarjan näyttelijät tuijottavat toisiaan. 4.kausi,jaksokuva,Syke (tv-sarja)

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Aivan loistavasti toteutettu sarja, mahtavilla näyttelijöillä. Sarja on pysynyt hyvänä ja pitänyt tiukasti otteessaan vaikka sitä on tehty jo neljä kautta (yleensä suomalaisissa sarjoissa näin ei ole). Neljännestä kaudesta päällimmäisenä mieleen jäi Marleenan ja Ilmarin juonenkäänteet. Vaikka 5. kautta ei todennäköisesti tule, toivon sitä kuitenkin kovasti.

Lähettänyt käyttäjä

Oletan, että 5. kausi tulee, koskapa sitä varten jätettiin kivoja koukkuja mm. roistomaisen hallintojohtajan varalle! Marleena perheellistyi viime hetkillä, Lenitan mainetta ei ehditty puhdistaa ja pari tuoretta suhdettakin jäi roikkumaan.

Nyt pitää vain odottaa kokonainen vuosi, byhyy!

Lähettänyt käyttäjä

4. kausi katsottu ja kiitos siitä! Ihana ja koskettava sarja. Ihan paras sarja aikoihin. Toivottavasti 5. kausi tulee.

Lähettänyt käyttäjä

Hyvä sarja! Toivottavasti 5. Kausi tulisi!!

Lähettänyt käyttäjä

Todella hienosti toteutettu sarja. Ensimmäisestä tuotantokaudesta lähti ajatus että haluan isompana traumapolille töihin pelastamaan ihmishenkiä ja sitä haavetta kohti olen menossa. Suurimmassa osassa kausista on ollut kohtauksia mihin olen pystynyt samaistumaan. Neloskaudessa mieleenpainuvin kohta oli minusta ensimmäisessä jaksossa jossa potilas hyppäsi katolta surun vallassa tai kymmenessä jaksossa jossa poika oli tiputtanut äitinsä parvekkeelta mielenterveysongelmien saattamana. Vaikka tämä on ollutkin vain sarja, se on opettanut todella paljon ja saanut todella monet eri tunteet pintaan. Sarjan kautta olen myös löytänyt ammatin jota kohti haluan edetä. Sairaanhoitajan ja lääkärin ura on kiinnostanut minua pienestä lähtien ja vaikka syke on vain sarja se on opettanut paljon sairaalan sisäpuolelta. Kiitos sykkeen tuotannolle näistä kausista ja erityisesti Petjalle ❤

Lähettänyt käyttäjä

Pakko oli koko kausi katsoa 1.1.2017. Yleensä en katso sairaalasarjoja koskaan, suorastaan inhoan niitä, mutta Syke on saanut koukkuunsa. Loistavia juonenkäänteitä, roolitukset on hyvät ja esiintyjät niin tasavahvoja, että ei muista katsovansa näyteltyä ohjelmaa. Alina Tomnikov on pakko mainita erikseen, oli pelottavan uskottava.

Lähettänyt käyttäjä

Vierailevat tähdet hoitivat roolinsa loistavasti!

Katsoin yhdessä illassa koko kauden. Kokonaisuudessaan fiilis on vähän hassu kaudesta - pelkkää surua ja synkkyyttä. Missä nauru ja huumori jota edellisillä kausilla oli enemmän?

Lähettänyt käyttäjä

Uusi sairaanhoitaja on ihana. En tiedä miten sopisi holopaiselle suhteeseen mutta kiva kumminkin :) Vähän jäi ontto olo, olisin toivonut että Iiris olisi kerrankin jäänyt vain ystävätasolle parinsa kanssa, kaikista miehistä ei tarvitse tulla parisuhdetta. Sellaistakin ystävyydessä näkyvää rakkautta olisi hyvä kuvata ja antaa sille arvoa :) voisi olla uusi kokemus Iiriksellekin että mies voi olla hyvä ystävä, syvällinen kumppani elämässä ja ystävä tukena mutta ei aina seksuaalista ja parisuhdetta. :)

Lähettänyt käyttäjä

Todella toivon, että Syke saa jatkua vielä monta kautta sillä se on huomattavasti parempi, kuin esimerkiksi Salatut Elämät tai Uusi Päivä. Kolmonenhan voisi lopettaa Salatut Elämät kokonaan ja ottaa Sykkeen siihen tilalle :D

Lähettänyt käyttäjä

Niin ihana Ja surullinen! tuli itkettyä silmät päästä Varsinkin Marleenan vauvan menetyksen jälkeen :( Mutta samalla on myös niin hauskoja kohtia "Tuli juhlittua ja Paneskeltua" -Mummo

hah! Lisää! niin PARAS SARJA!!!

Lähettänyt käyttäjä

Ihan huikeaa jatkoa taas jo tuttuun tyyliin loistavalle sarjalle. Uusi hoitaja oli toosi kiva lisä sarjaan. Moni jakso herätti tunteita kovasti, erityisesti Marleenan ja Ilmarin tragedia joka sai sitten onnellisen lopun. Myös Viljamin tapaus oli kiinnostava. Aino Seppo esitti myös roolin vakavan sairauden puolesta jolla on karu loppu jos jakson ratkaisua ei olisi tehty.
Alzhaimer mummo tyttärineen on myös valitettavaa totuutta. Sitä tapahtuu päivittäin.

Lähettänyt käyttäjä

Mahtava kausi ja koko sarja. Harmittamaan jäi epätietoisuus miten esimerkiksi Marleenan ja Ilmarin elämä jatkuu perheenlisäyksen myötä tai Iiriksen ja Artturin suhteen käy.

Lähettänyt käyttäjä

Hyvin käsikirjoitettu, roolitettu, lavastettu, näytelty, ohjattu ja leikattu.
Yhdessä päivässä ahmaisin koko 4. kauden. Ei voinut jättää kesken. Maxin ja Holopaisen vähäinen näkyvyys hieman harmitti. Tosin Holopaiselta ihan paras lohkaisu koskien myötä- ja vastamäkiä. Tarinoita jäi kesken; Lukan tilanne, lääkehuijaus, sairaalan epäselvät rahavirrat, Artturi ja Iiris.
Ihan hulluutta päätös että viidettä kautta ei Ylellä enää näytetä. Mielestäni perustelut ovat hatarat.
Itse en esim Uutta Päivää ole katsonut jaksoakaan.
Kiitos siitä että laitoitte koko 4. kauden Areenaan kerralla.

Lähettänyt käyttäjä

Mieletön kemia oli saatu näitten kahen välille. Koko kauden sit ootti, et koska.. ni sit yks lyhyt tosi huonosti tehty pusukohtaus!! Muuten kausi oli hyvä, mut toi juttu olis saanu päättyä paremmin.

Lähettänyt käyttäjä

Hmm, taidan olla aivan eri mieltä kuin muut. Sarja jäi junnaamaan paikoilleen 4. kaudella. Jos sarja nyt tähän jää niin ei itketä enää näiden jaksojen jälkeen. Itse kaipasin lisää draamaa ja nämä 10 jaksoa olisi hyvin saatu tiivistettyä esimerkiksi viiteen jaksoon, loput viisi sitten olisi alkanut pyöriä eteenpäin edes jollain tasolla. Hahmoihin ei enää päässyt niin syvälle sisään kuin aiemmin, ja hahmot jäivät hyvin yksipuolisiksi. Toki jotain pientä twistiä oli yritetty saada Iiriksen juopottelulla ja Johannan epäilyillä, mutta ne jäivät pinnallisiksi. Onneksi katsoin sarjan yhdessä yössä, jos olisin katsonu telkkarista viikottain olisin varmasti vielä pettyneempi.

Lähettänyt käyttäjä

Kaikki tuli päivässä tuijotettua.
Hyvä kausi, mutta samaa mieltä siitä että aika "surullinen" kausi. Toki hyvä ja varmasti kuuluukin olla, mutta huumoria olisi saanut olla enemmän. Tosi moni potilas tarina oli surullinen, ei huumoria. Esim. yhdellä kaudella joku oli tunkenut esim kalan hanuriin. Tälläinen huumori oli jäänyt pois.
Vahvimpana jäi mieleen tilanne viimeisestä jaksosta kun mielenterveys-poika oli lyönyt äitinsä käteen haarukan. Jonka jälkeen poika oli leikkaussalissa Holopaisen opissa ja jännitin ihan kokoajan hokien; ei,ei,ei,ei, ei Holopaiselle saa sattua mitään. Toivottavasti toi lapsi ei tee sille mitään... :D

Lähettänyt käyttäjä

Siis 3.kausi oli niin järjettömän jännittävä, joten 4.kausi oli ihan jees mutta ei ihan päässyt samalle levelille. Tosin eri tavalla hyvin ajatuksia herättävä ja koskettava (esim. Miten hankalassa tilanteessa omaiset ovat Alzheimeria sairastavan kanssa). Toivottavasti 5.kausi tulee pian. "Tätä ainetta on saatava lisää" xD

Lähettänyt käyttäjä

Olen todella positiivisesri ollut yllättyny alusta saakka sykkeen suhteen. Yleensä en suomalaisia sarjoja katso (koska ne on välillä aika pepusta, oikeesti) mutta sykkeeseen olen jäänyt todella koukkuun ! Itsekin hoitoalalla olevana huomaan, ja arvostan sitä, miten paljon oikeasti faktatietoakin on sarjaan saatu (vaikkakin välillä on asioita, mitkä pistää silmään enemmän tai vähemmän) ja pidän myös siitä, että sarjassa käsitellään vaikeitakin asioita oikeasti ajatuksella (mielenterveys ongelmat, kuoleman kohtaaminen, muistisairaus, päihdeongelmat ym.). Toivon todella sydämeni kyllyydestä, että saisimme myös 5.kauden. Ihanaa on ollut myös huomata, ettei sykkeen taso ole laskenut tuotantokausien myötä :) hienoa työtä !!!!

Lähettänyt käyttäjä

Olen ihan koukussa tähän, ja lisää kaivataan. Mielenkiintoisia henkilöitä ja juonen käänteitä. Välillä itkettää, sarja vie ihanasti mukanaan. Sopivan realistinen.

Lähettänyt käyttäjä

Yritin säästää jaksoja, mutta siitä huolimatta kaikki jaksot jo katsottu, ei vaan voi mitään. Aivan ihana kausi, koskettava ja hauska. Oman naamankin bongasin useamman kerran ja oli kyllä kunnia olla avustamassa näin upeassa sarjassa. Ihan ehdottomasti paras Suomessa tehty tv-sarja. 4. kaudella oli tosi kiinnostavia ja huolella mietittyjä potilastarinoita, ihania ja onnellisia tarinoita, mutta myös niitä tarinoita, jotka ei pääty hyvin. Musta on tärkeää, että kaikissa tarinoissa ei ole onnellinen loppu, koska se juuri on sitä elämää. Hyvä asia on myös se, että loppu jää välillä avoimeksi. Musta siinä annetaan katsojan mielikuvitukselle tilaa pohtia kuinka tapahtumat jatkuvat. Hienoja näyttelijäsuorituksia koko kausi täynnä, pakko vaan ihailla. Toivon ehdottomasti lisää kausia! Syke on saanut mut itkemään, nauramaan, hämmästymään ja ajattelemaan. Suomi tarvii lisää Sykettä.

Lähettänyt käyttäjä

Yhdessä päivässä tuli katottua, kun en malttanut lopettaa. Niin koukuttava sarja. Todella hyvin toteutettu, mahtavat hahmot ja roolisuoritukset. Toivottavasti tulee vielä viides kausi. Loppui niin jännittävästi, että ei se nyt tähän voi loppua! :D

Lähettänyt käyttäjä

Katsoin eilen kaikki jaksot ja nyt odotan innolla viidettä jaksoa♥kai se tulee ????? Toivoin myös että olis nähnyt alusta kun elkajakso jäi katsomatta ja nyt aitä wi löydy enää:(

Lähettänyt käyttäjä

Siis aivan ihanaamahtavaa katseltavaa. Vain Uffen elämän avaaminen puuttui, jota kovasti toivoin. Kiva kun Holopaiselle saatiin uus nainen, jännä nähdä miten siinä käy. Niin, tiedän että vitoskausi on jo kuvattu. Näyttökanava vaan puuttuu ilmeisesti. Luulin aluksi että tuttuni näyttelee neloskaudella mutta en löytänyt häntä jaksoista ja kysyin uudelleen niin kuulemma sittenkin vasta seuraavalla kaudella.

Lähettänyt käyttäjä

Paria jaksoa vaille kaikki katsottu ja jesta tuota tunnemyllerrystä! Saanut kyllä vetistellä joka jaksossa - vaikken olisi sitä uskonut! Harmi ettei YLE enää 5. kautta tilaa (ellei mielipide muutu, kun kovin olisi suosittu sarja... WINKWINK!), mutta toivottavasti joku toinen kanava nappaa tilaisuudesta vaarin ja lähtee tuottamaan lisää SYKEttä. Syke kyllä yhdessä Holby Cityn kanssa YLEn parasta antia tällä hetkellä. KIITOS!

Lähettänyt käyttäjä

Vaikka Syke on ihan mahtava sarja niin toivon sen loppuvan tähän kun kerrankin joku loppuu hyvillä fiiliksillä. Jos vielä jatkuu niin onnistutaanko pitämään sama tunnelma ja keksimään uudet juonen käänteet toistamatta itseään ja kuitenkin olematta älyttömiä.

Lähettänyt käyttäjä

Siis on paras sarja mitä olen koskaan katsonut, sarja on niin realistinen ja juoni on mielenkiintoinen. Neljön kauden ajan mielenkiinto on säilynyt ja säilyisi vieläkin. Ihan itkettää jos viidettä kautta ei tule, jäi niin monet juonenkäänteet vaivaamaan. Varsinkin iiris, ihana ihminen ja toivoisin saada tietää enemmän hänestä. Ehkä hiukan toivoisin hänen romahtamista sitä olisi jännittävä seurata. LISÄÄ jaksoja paras sarja ikinä. You go kaikki sykkeen parissa työskentelevät. OOTTE IHANIA ❤❤

Lähettänyt käyttäjä

Loistava sarja. Jaksot meni taas päivässä. Yleltä järjetön virhe jos lähtee maks. 4.n kauden linjalle tämän sarjan suhteen. Vaikka toisaalta, ottajia varmaan löytyy. Tässä ollut kuitenkin parasta vastiketta rahoilleni mitä ylelle maksan verojen muodossa.

Lähettänyt käyttäjä

Tämä kausi oli ihan huikee!! Vaikka ja mitä tapahtui ja toivon todella, että sarja saa jatkoa! <3 Syke on ollut mun suosikki sarja ihan ensimmäisestä kaudesta asti ja jaksot on tullut katsottua moneen kertaan. Isot kiitokset ihan kaikille, jotka ovat olleet mukana sarjan teossa ja tietenkin huikeille näyttelijöille! Tehkää kaikkenne, että tää upea sarja saisi jatkoa! <3

Lähettänyt käyttäjä

Katsoin yhdessä yössä kaikki 4. kauden jaksot. Toivon todellakin, että Sykettä saataisiin katsoa jatkossakin. 4. tuotantokausi jäi sellaiseen tilanteeseen monenkin hahmon ja asian kannalta, että Sykettä on pakko saada lisää! :)

OIisi mielenkiintoista nähdä miten Marleenan ja Ilmarin elämä pienen vauvan kanssa sujuu. Olkoonkin, että musta se oli hiukan epärealistinen käänne, että vain tyyliin hetki siitä, kun Marleena on menettänyt oman biologisen lapsensa, hänelle tippuu kuin taivaasta traumapolin potilaan vauva. Mutta silti olisi mielenkiintoista nähdä miten Marleena selviäisi vauva-arjesta vai alkaisiko Marleena sittenkin tykittään taas fentanyyliä itseensä, kun se oli jo niin lähellä 4. kaudella. Tai että alkaako Marleena jotenkin muuten oireilemaan ja vaikka hyljeksimään Lukasta.

Mielelläni näkisin myös, että Olavi saisi ansionsa mukaan ja että Lenitan maine puhdistuisi. Marjuthan lupaili, että hän tekee kaikkensa, että oikeus tapahtuisi.

Johannalle sietäisi sattua jotain radikaalia ja jotain, mikä muuttaisi sitä hahmoa miellyttävämmäksi ihmiseksi, koska Johanna on liian hyvälle oppinut ja tottunut. Ja onhan se sen päällepäsmäryys ja kaikkitietäväisyys nyt vaan aivan jotain järkyttävää. :D

Iirikselle soisi todellakin jo jonkun onnellisen parisuhteen, tietenkin jollain twistillä, vaikka sitten Iiriksen omalla alkoholiongelmalla, joka oli jo 4. kaudella aika selvää, mutta josta se voisi sitten pyristellä eroon, mutta kyllä se hahmo on kokenut jo niin paljon ikäviä asioita, että sille soisi jo välillä onneakin.

Holopaisen hahmo on kokonaisuudessaan niin hillitön, että sattui sille mitä tahansa, niin se on viihdyttävä hahmo. Holopaisen elämään voitaisiin paneutua jatkossa nykyistä enemmänkin. Niin ja kuten joku toinenkin sanoi, myös Uffen henkilökohtaista elämää voitaisiin avata sarjassa. Kuitenkin silläkin on joku luuranko kaapissa tai jotain muuta erikoista. ;)

Syke ei vaan yksinkertaisesti VOI mitenkään loppua 4. tuotantokauteenkaan. Siinä on niin monta herkullista asiaa jätetty roikkumaan ilmaan, joten yleisö vaatii jatkoa! <3

Lähettänyt käyttäjä

Mahtava sarja! Realistisen oloinen ja hahmot uskottavia. Tuli liikutusta ja naurua. Jäi kyllä tunne, että sarjalla on vielä paljon tarinoita kerrottavana. Toivottavasti YLE ymmärtää suosion ja näyttää lisää kausia, mikäli niitä on siis tekeillä/tehty.

Lähettänyt käyttäjä

Aivan mahtava sarja joka tuli ahmaistua päivässä. Raidin ja kylmäverisesti sinun jälkeen ei ole yhtä hyvää sarjaa ollut kuin Syke! Ainoa asia joka hieman harmitii oli se että en voinut katsoa kolmos tuottiksen jaksoja ennen nelosta. sarjan katselu aika oli päättynyt. Olisin mieluusti virkistänyt muistia koko kahden kauden edestä.
Jatkakaa ihmeessä, tästä ei paljoa sarja parane!!

Lähettänyt käyttäjä

Ei pettänyt neljäskään kausi odotuksia. En pidä sairaalasarjoista, muta syke on ollut jotain todella hyvää. Välillä katsoessa on oikeasti pitänyt muistuttaa itseään että sarja on fiktioita. (Vaikka toki käsiteltiin aiheita joita on ihan oikeasti ihmisten elämässä) Tiinan Lymin roolisuoritus, kun itki kuollutta vauvaansa, ai että kun riipaisi. Kiitos paljon sarjasta. Pitkästä aikaa suomalaista laatudraamaa ihan kaikin puolin.

Lähettänyt käyttäjä

Todella hyvä sarja olisi voinut tulla enemmän. Toivon että tulee tuotantokausia lisää! Tämä jos jokin korvaa pois menneen kotikadun. Eli ehdottomasti lisää tuotantokausia! Toivon myös että kaikki tuotantokaudet laitettaisiin yle areenaan!

Lähettänyt käyttäjä

Neljäs kausi ihan okei. Olisin toivonu, että tilanne Olavin ja Lenitan olisi sotkun lisäksi ollut jotain. Viitos kaudesta toivon, että tapahtuvia jotain iloista ja jännää Ilmarin ja Marleenan sekä Olavin ja Lenitan välillä.

Lähettänyt käyttäjä

Iltapäivälehdistä löytyy juttua, että yle ei enää jatka sarjaa :( neljä kautta on jo sarjaksi paljon ja ylen pitää tuottaa uutta sisältöä joka vuosi. Kurjaa, tästä sarjasta olisi ollut vaikka miksi. Tuotantoyhtiö yrittää kyydä sarjaa kaupalliselle kanavalla, mutta jos se onnistuu, pysyykö sarja samana. Kyllä olisi yle saanut pitää tämän ohjelmistossaan. Mieluummin syke kuin esim. Uusi päivä.

Lähettänyt käyttäjä

Iris ja Artturi jäi pahasti vaiheeseen, hallintojohtaja pääsi kuin koira veräjästä. Lisäinfoa viidennen kauden muodossa, kiitos! Eikä tarvi uuden kauden julkaisun kanssa välttämättä odotella kokonaista vuotta :)

Lähettänyt käyttäjä

En ole katsonut vuosiin muita televisio-ohjelmia kuin uutiset, mutta tämä sarja on mahtava. Jo itsekkäistä syistä toivoisin sarja pysyvän Ylellä, sillä asun ulkomailla, minulle olisi tuskin mahdollista nähdä ohjelmaa, jos se tulisi joltain muulta kanavalta. Nyt jäi muutenkin liikaa avoimia kysymyksiä, joten Yle voisi miettiä päätöstään (jos se on jo toiseen suuntaan tehty).

Lähettänyt käyttäjä

Lisää kiitos!!Tämä on huippusarja ja suru on puserossa jos ei 5 tuotantokautta tule!!

Lähettänyt käyttäjä

Kaikki katsottu. Koko kauden odotin milloin Iiriksen ja Artturin välit lämpeävät oikein kunnolla. Marleenan kohtalo suretti. Todella hyvä kausi. Tulis vaan se viideskin kausi vielä...

Lähettänyt käyttäjä

Kaikki jaksot nyt katsottuna, vaikka yritin "säästellä". Paljon jäi mieleen ja onnistuttiin käsittelemään myös rankkoja teemoja. Kausi koukutti muiden kausien tavoin ja nyt tuntuu siltä, että pakko saada jatkoa! Toivottavasti onnistuu jotain kautta :)

Lähettänyt käyttäjä

monet itkut itketty ja kausi katsottu. liian moni asia jäi mietityttämään, joten jatkoa todellakin tarvitaan! mutta oli aivan mahtava kausi, tosin aijemmat kaudet olisi ollut kiva saada myös näytille, koska jarkko <3

Lähettänyt käyttäjä

tekijätiimillä paukut loppu. sarjassa paljon tyhjäkäyntiä ja merkityksettömiä lentokuvia. Onneksi ei tätä tule lisää.
Tämä on viimeinen kausi.

Lähettänyt käyttäjä

Kaikki kaudet katsottuna ja jää odottamaan uutta tulevaksi :) Sarja saisi jäädä pysyvästi Yle Areenaan uuden kauden alkuun asti, jotta voi välillä kerrata ja katsoa uudelleen mitä neljännellä kaudella tapahtuikaan :)

Lähettänyt käyttäjä

Kyllä on kaikki kaudet katsottu (tämäkin kausi meni kahdessa vuorokaudessa), en yleensä seuraa ollenkaan suomalaisia sarjoja enkä juuri lainkaan katso telkkaria muutenkaan. Kolmas lapseni on nyt parikuinen ja Marleenan kohtalo kosketti niin että itkin silmät päästäni. Lisäksi ala on sama kuin itsellä joten kiinnostusta riittää. Aivan loistavia eri keissejä saatu näihin jaksoihin ja niitähän riittäisi vielä vaikka kuinka. ;D Todella toivon hartaasti ettei sarja lopu, on se sen verran suuri menetys jos näin käy. Lisäisin vielä näyttelijäsuorituksista, että kyllä on korkeatasoista!! Uskoni suomalaisiin näyttelijöihin on vahvistunut suunnattomasti. <3

Lähettänyt käyttäjä

Mun mielestä tää oli paras kausi tähän mennessä. Juonenkäänteet ja henkilöhahmojen reaktiot/toiminta ennalta-arvaamattomia. Et ei mee aina "niinku pitäis tai olis kiva"! Tosin Iiris vois joskus olla vaan kaveri jonkun miehen kanssa ;). Iina Kuustonen kyllä ihan super roolissaan!

Hieman harmittaa stereotyyppinen ja vanhanaikainen asettelu, et miehet lääkäreitä ja naiset hoitajia näiden päänäyttelijöiden osalta. Ok, on siellä Marjut ja se Elina ja Artturi lanssissa, mut silti.

Lähettänyt käyttäjä

Kaikessa synkkyydessään hieno season. Viimeinen jakso oli musta hyvin tehty; jos jostain syystä sarja ei saisikaan jatkoa niin ei jäisi kaivertamaan kenenkään kohtalo. Kuitenkin mahdollisuudet kutkuttavaan jatkoon :)

Lähettänyt käyttäjä

Uskomattoman hyvä ja "koukuttava" sarja. Kaikki jaksot katsottu läpi parissa illassa ja lisää odotetaan.
Moni asia jäi auki tässä viimeisessä jaksossa eli en jaksa uskoa ettei viidettä kautta tulisi ens vuonna. Hienoa saada katsoa jotain muuta kuin näitä kamalia reality sarjoja mitä kaikki kanavat pursuaa nykyään.
Edellinen yhtä hyvä, joskin erilainen sarja oli Kotikatu

Lähettänyt käyttäjä

Sarjan paras kohtaus ku dementikko potilas heittäytyi lääkäriksi ja sanoi hoitajalle että anna sille namu pala että pysyy oikea potilas aloillaan

Lähettänyt käyttäjä

4. kausi oli todella hyvä kuten aiemmatkin jaksot. Kuten moni muukin taisi tehdä, tuli katsottua koko tuotantokausi yhdeltä istumalta. Erittäin koskettava ja todentuntuinen! Jatkoa odotellessa!

Lähettänyt käyttäjä

Todella taitavasti tehty suomalainen sarja, jäin koukkuun heti 1.kaudella. Nämä uudetkin katsoin heti kun oli mahdollista. Todella ajankohtaisia aiheita jälleen kerran, suuret kiitokset taitaville tekijöille!!!

Lähettänyt käyttäjä

Yritän hillitä katseluhalujani ja säästää vähän pidemmälle tätä mahtavaa sarjaa. Vaikeaa se on, kun jo tänään oli pakko tulla katsomaan taas uusi jakso. Pyydän, tehkää lisää, on niin joka tavalla tasokas sarja.

Lähettänyt käyttäjä

Ihmiskaupan uhrin tarinan kertominen oli tosi hienoa ja tärkeää. Hyvä kausi, tosin moni tarina tuntui jäävän kesken: Luka, koulussa ampuminen.

Lähettänyt käyttäjä

Katsoin sarjan eilen loppuun ja hoito-alan ammattilaisena pistää silmään sarjan epärealistisuus, tiedän että tv sarjassa pitää olla draamaa ja juonenkäänteitä, mutta kun koko ajan oli niin absurdeja tilanteita, niin tuli enempikin olo, että katsoi komediaa, kuin draamaa. Kaikilla sarjan henkilöillä menee huonosti ja joka tuotantokaudella, sarjan henkilöistä joku itse makaa leikkuupöydällä operoitavana. Vähempi on enempi.

Lähettänyt käyttäjä

Sarjat joissa mennään kiinni ihmisen perustavaa laatua oleviin tarpeisiin, ei voi muuta kuin menestyä. Erityisesti tällä kaudella kosketti tietenkin tuo Marleelan ja Ilmarin lapsi-hanke. Viidennen jakson dramaattiset hetket saatiin käsitelyä hienosti kun pariskunta päätyi potilaan hautajaisiin. "Kaikella on aikansa. On aika iloita iloitsevien kanssa, surra surevien kanssa".

Lueskelin vähän muidenkin lähettämien kommentteja (osa toivoo lisää toimintaa, toista huvittaa sarjan epärealistisuus, loput vain ylistävät sarjan neroutta). Itse kategorioidun viimeiseen. Tämä sarja, Syke on huumetta joka ei päästä otteestansa :) Upeita henkilöhahmoja, näyttelijät ovat loistavasti kasvaneet rooleihinsa. Käsikirjoitus on sitä luokkaa että ei ole ihme että sarjalle on ulkomaillakin kysyntää.

On myös ilo seurata ammattilaisten työskentelyä kun itsekin olen saanut vähän maistaa näyttelemisen haasteita ja "adrenaliinin virtausta" parissa harrastelijajutussa :)

Ylen ohjelmanhankinta, "Älkää tappako lypsävää lehmää!". Sarjalle on saatava viides kausi!

Lähettänyt käyttäjä

Mahtava sarja.Tähän tarvitaan vielä lisää kausia Ja lisää draamaa.

Lähettänyt käyttäjä

Neljäs kausi oli loistava, mikä ei ollut yllätys kun sykettä on katsonut. 5. Kauden on pakko tulla, niin moni asia jäi kesken. Esim. Haluaisin nähdä muuttuuko Holopainen jos ja kun hän aloittaa suhteen sen uuden hoitajan Heidin kanssa ja mitä Artturille ja Iirikselle käy? Muutenkin sarja on niin hyvä, että on todella typerää jos se aiotaan lopettaa. Jos menee Elisa Viihtelle niin pakko tehdä sinne tili. Minusta Syke voisi tulla päivittäissarjaksi kuin Uusi Päivä ja Salatut Elämät

Lähettänyt käyttäjä

No, ehkä minä olen maailmassa ainoa, joka ulkomaalaisena katsoo Syke-sarjan. En asu Suomessa, en halunnut koskaan, vain nuorena opiskelin suomen kieltä ja kulttuuria. Ehkä sen takiakin minulla on kova kritiikki 3. ja 4. kaudesta.
Sarjan 1. ja 2. kauden osat olivat mielestäni hyvin suunniteltuja, hyvin kuvattuja, näyttelijät olivat huipputasolla pää- ja sivurooleissakin. Tuntuu siltä, että ohjaajalla, käsikirjoittajalla oli tarkka konsepti siitä, mitä he halauvat kertoa (esim. ulkomaalaisillekin) katsojille Suomesta, sen ongelmista. Lyhyesti sanoen se oli se, että Suomessa suurin piirtein kaikki menee hyvin, ja pinnan alla joskus tapahtuu outoja asioita (päihdeongelmat, alkoholismi, yksinäisyys, rikokset jne.) Mutta jos tapahtuu paha, tulee poliisi, palomies, hoitaja, ystävä, rakastaja, Jumala, ja elämä menee hyvin eteenpäin. Tähän viestiin syntyi hyviä hahmoja, tarinoita.
Viimeisessä 20: ssä osassa sarja tuli saippuamaiseksi. 1. Ei voi tiedä, mitä on ohjaajan konsepti. Kertoa tarinoita päähenkilöiden yksityiselämästä? Tai mielenkiintoisista potilaista? Yleisistä ongelmista? Sen takia tarinat ovat usein päätymättömiä tai tylsejä. Katsojana en tiedä, miksi on hyvä minulle viettää 10 kertaa 48 minuuttia sarjan parissa. 2. Näyttelijöiden laatu on matala. Tyhmiä tarinoita vaatii vain tyhmää suoritusta näytteliöistä. Iina Kuustonen aina vain tuijottelee, Tiina Lymi itkee jokaisessa viidessä minuutissa. Luusuaniemi ei ollenkaan tee mitään. Jarkko Niemi vain sanoo tekstiään Holopaisen äänellä. Lena Meriläinen ja muut sanoo viisauksena tyhmyyksiä: „Elämä joskus loppuu” „Aika on paras lääke” „Lapsen kuolema on isoin suru” jne. Sivurooleissa olevat näyttelijät joskus eivät tiedä, mitä on tehtävänsä. Esim. 4. kauden ensimmäisessä osassa nouri kuljettaja dramaattisissa hetkissä melkein hymyilee. Sitten mistä syystä tulee sarjaan Nuutti? Mitä hänen rooli on? Ehkä hänkään tietää. 3. Avoin rasismi. Perussuomalaisuus, se „miks ne vitun ulkomaalaisia juoppoja, huoreja tulee tänne meidän sairaaloihin” viesti on oikein outo minulle. 4. Kuvaus, leikkaus, maskeeraus on „low-budget”, joskus oikein paha. Säästöt on Yelow filmessäkin?. En ollenkaan odota viidettä kautta.

Lähettänyt käyttäjä

Neljäs kausi oli niin hyvä, että katsoin päivässä kaikki jaksot. Toivoisin ihan hulluna, että aikaisemmat kaudet tulis areenaan näkyville ja joku palvelu näyttäisi viidennen kauden todellakin!!

Lähettänyt käyttäjä

Ainut televisio-ohjelma, jota tulee seurattua, on Syke. Kausi oli oikein hyvä ja uudet hahmot hyvä lisä hahmokaartiin. Seuraavaa kautta odotellessa.

Lähettänyt käyttäjä

Tåmä kausi oli aivan huippu ja katsoin sen yhdessä päivässä. Toivon, että viides kausi tulee ja olisi mukavaa, jos kaikki kaudet olisi ollut katsottavissa areenasta. Mahtavaa suomalaista viihdettä!

Lähettänyt käyttäjä

joo, mäkin toivon koko sydämeni pohjasta, että Sykkeestä tehtäisiin vielä ainakin 1 tuotantokausi. musta sarja on melkein parempi, kuin salkkarit. eiks noita ulkomaalaisdekkareita vois vähentää? mä ainakin katsoisin mieluummin kotimaista draamaa, kuin tylsiä ulkomaalaisdekkareita. Katottiin puolison kanssa iltaisin syke - sarjaa. joo, mäkin oon samaa mieltä, että sykkeestä vois tulla päivittäinen sarja. tosin voi olla, että se menettäisi jossain kohtaa hohdokkuutensa. syke liippaa läheltä omaa henk.koht. elämääni, koska olin joskus - 90 luvulla hoitoapulaisena roihuvuoressa. Henkilöstön vähentämisen jälkeen olin vähän aikaa lähihoitaja ja kokkikoulussa, mutta sairastumisen takia jouduin kotihoitoon. Ihanat suomalaiset näyttelijät. Täytyy tosin myöntää, että jotkut kohtaukset olivat aika hurjia, melkein pelottavia. Vanhainkodissa meno on traumapoliin verrattuna kuin olis huopatossutehtaassa, mutta itse asiassa muistan aina, kuinka poliisit tulivat hakemaan erään aggressiivisesti käyttäytyneen potilaan pois. Kumpi on muuten parempi nimitys, potilas vai asiakas? Iiriksen näytteljä suosikki.

Lähettänyt käyttäjä

Ei ole ykköskauden ylittänyttä.Roolihahmot jäivät kovinkin pinnallisiksi, Holopaisen rooli ei enää oikein toiminut,vaikka tähän asti ollut lempihahmoni. Uusi murrehirmuhoitaja erittäin rasittava.Tuntui, että tässä kaudessa oli enemmän keskitytty näyttämään verta ja suolenpätkiä, veivät liikaa tilaa itse roolisuorituksilta. Positiivista vaihtelua oli, että useammat potilaat kuolivat, eikä ollut yltiömäisiä satutarinoita pelastumisesta.

Lähettänyt käyttäjä

Mahtava tuotantokausi, parempi kuin kolmonen. Toivottavasti tulee lisää. Odotan innolla tuleeko holopaisesta ja heidistä pari ja saako ne jälkeläisiä. Se olisi hauskaa seurata millaisia näkemyksiä holopaisella on kasvatuksesta. Lisäksi Johannalla on kasvun paikka, kun mies menee vankilaan. Muuttuuko Johannan elämä ja ajattelu? Lisäksi jäi kiinnostaa mitä Olaville käy, jääkö se nalkkiin. Max oli tosi vähän esillä tällä tuotantokaudella. Petja on kyllä mahtava kirjoittaja, kyllä vielä hyvä 5. kausi tulee, jos on motivaatiota tehdä hyvä sarja.

Lähettänyt käyttäjä

4-kausi ei pettänyt odotuksia. Toivon todella 5-kautta niin moni asia jäi kesken: Miten käy Olaville?, Lenitan maineen puhdistus ja miten Marleenalta sujuu vauva arki: tuleeko esim. masennus?
Johannalle toivoisin jotain mistä nirppanokka saisi nenilleen ja pehmenisi. Max ja Holopainen olisivat saaneet olla enemmän esillä. Toivottavasti 5 kaudella ovat jos sellainen tulee

Lähettänyt käyttäjä

Yksi niistä harvoista sarjoista, joita enää jaksaa katsella. Täydet pisteet siitä, että tuli koko kausi Areenaan kerralla! Tuli katsottua aika nopsaan, mutta toisaalta moni hyväkin sarja on jäänyt itseltäni kesken, kun ilmestyy niin hiljaksiin, että sarjan jo unohtaa ennen seuraavien jaksojen ilmestymistä...Odotan jo innolla viidettä kautta, Areenaan, ehdottomasti!

Lähettänyt käyttäjä

Sanoinkuvailemattoman hieno sarja! Uusi kausi oli todella mielenkiintoinen, vaikka alussa ajattelin, että onko tyyli muuttunut. Kovasti vaikuttaa näköjään jakson ohjaaja tunnelmaan. Mäkelän ohjaamat jaksot olivat erittäin priimaa. En malta odottaa jatkoa! Suuri kiitos äänisuunnitteluäänisuunnittelusta ja toteutuksesta: on mahtavaa katsoa Sykettä luurit päässä, nautintoa korville :)

Lähettänyt käyttäjä

Tykkäsin kovasti kaikista muistakin kausista ja myös tästä kaudesta odotan innolla viidettä kautta

Ja tähän loppuun onneksi olkoon kun voititte Kultaisen Venlan se oli teille tarkoitettukin
Ja onneksi olkoon myös Tiina Lymy siitä kun voitit sen jonkun teevee jotun

Sykkeessä pidän eniten ilmarista ja marleenasta ja niistä lapsista

Jatkakaa samaan tahtiin. Syke on mun lempi ohjelma älkää vielä sitä multa pois

Lähettänyt käyttäjä

Taas loistava kausi, 1-3 kaudet areenaan olisi parasta!

Lähettänyt käyttäjä

Sairaanhoitajakoulutuksen ja lyhyehkön töissä olon joskus 70-luvulla omaavana ja sitten muihin kuvioihin vaihtaneena olen seurannut todella mielenkiinnolla kaikki kaudet jäätyäni sopivasti eläkkeelle.Areenalta aloin katsoa vasta viime kaudella etukäteenkin ja nyt on jo kaikki jaksot katseltu,vaikka alkuun yritin vain seuraavan.Eniten minua kiinnostaa ne tapaukset ja niiden käsittely,ei niinkään ne ihmissuhdekuviot.Verestän aina samalla muistiani esim. latinankielisistä termeistä ja hyvin olen yleensä ollut heti kärryillä.
Omasta reilun vuoden ja useiden sen jälkeisten sijaisuuksien ajalta ei mielestäni todellisuudessa puitu töissä noin paljon yksityiselämää eikä tuolloinkaan enää lääkäreiden ja hoitajien välillä ollut juuri muuta kuin ammatillista kanssakäymistä.Kyllä ne lääkärit jo opiskeluvaiheessa yleensä löytävät kollegoistaan parinsa.Myös ehkä hiukan häiritsee Marleenan yliempaattisuus.Ei todellisuudessa ole hoitohenkilökunnalla aikaa noin paljon potilaiden elämään ja asioihin puuttua,sosiaalihoitajat astuvat silloin kuvaan.Mutta tämähän onkin fiktiota ja hyvää sellaista.Seuraan myöskin Holby city-sarjaa samoista syistä + vielä kielen takia.Halusin aina sairaanhoitajaksi ja pidin työstäni,mutta myös toinen haaveeni toteutui ja edell. vähiten jäi.Koulutuksesta on ollut kovasti hyötyä elämässä esim. omien vanhempieni hoidossa.
LIsää tätä sarjaa toivon minäkin! Kiitos koko työryhmälle!

Lähettänyt käyttäjä

4 kausi päivässä läpi toivottavasti 5 kausi tulisi ja kumpa aiemmat kaudet tulis uusintana areenaan