Hyppää pääsisältöön

Lukupiirit aloittavat tammikuussa – vetäjinä mm. Sanna Stellan ja Juha Itkonen

Kummi Sanna Stellan kirjojen suomi

Kirjojen Suomen verkkolukupiirit aloittavat tammikuussa. Vuoden aikana järjestetään kuusi lukupiiriä.

Kirjojen Suomen lukupiiriin saa tulla mukaan kuka tahansa, virallista ilmoittautumista ei tarvita. Kirjan valitsee 101 kirjan joukosta lukupiirin vetävä kummi.

Lukupiiriin osallistuminen on helppoa ja osallistua voi vaikka olisi jo kirjan lukenutkin: hankit kirjan käsiisi joko kirjastosta tai Kansalliskirjaston verkkokirjastosta sähköisessä muodossa. Lukutahti on väljä: kirja pyritään lukemaan loppuun neljässä viikossa. Verkossa keskustellaan kummin johdolla kirjasta, kirjailijasta, suomalaisuudesta ja muista lukukokemuksen herättämistä ajatuksista. Keskustelua käydään Kirjoen Suomen sivulla ja Facebook-tapahtumassa.

Kirjojen Suomen ensimmäinen lukupiiri alkaa 19.1. ja vetäjänä toimii Sanna Stellan. Tervetuloa mukaan!

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Kirjojen Suomi

  • Mikä on Kirjojen Suomi?

    Mitä itsenäisyyden ajan kirjat kertovat maastamme?

    Kirjojen Suomi on Ylen monikanavainen kirjallisuuskokonaisuus, joka tutkii mitä itsenäisyyden ajan kirjat kertovat maastamme ennen ja nyt, ja miten asiat ovat muuttuneet aikojen saatossa. Kirjojen Suomi on osa Suomi 100-hanketta, ja kestää koko juhlavuoden 2017.

  • Kirjojen Suomen kumppanit

    Yle ja parikymmentä muuta tahoa ovat lukemisen asialla.

    Kirjojen Suomi on Ylen suursatsaus kotimaiseen kirjallisuuteen vuonna 2017, ja sen toteutumiseen on tarvittu laajaa yhteistyötä. Kiitos kaikille kumppaneille!