Hyppää pääsisältöön

Ylikomisario Banks – uusia jaksoja

Ylikomisario Banksin tiivis tiimi jatkaa viidennen kauden uusissa jaksoissa työtään rikollisuuden kitkemiseksi.
Ylikomisario Alan Banksin (Stephen Tompkinson) ryhmään kuuluvat rikoskomisario Helen Morton (Caroline Catz) ja ylikonstaapeli Annie Cabbot (Andrea Lowe). Ylikomisario Banksin tiivis tiimi jatkaa viidennen kauden uusissa jaksoissa työtään rikollisuuden kitkemiseksi. Kuva: ©Left Bank Pictures yle tv1,ylikomisario banks

TV1 lauantaisin 7. - 21.1.2017 klo 22.15 - 23.40
Yle Areenassa 14 päivää

Ylikomisario Alan Banksin (Stephen Tompkinson) tiivis tiimi jatkaa työtään viidennen ja samalla sarjan viimeisen tuotantokauden uusissa jaksoissa. Joukkoon saadaan uusi innokas rikostutkija Vince Grady (Samuel Anderson).

Kolmessa tarinassa ratkotaan erillisiä henkirikoksia, mutta taustatarina etenee aiempaa yhtenäisempänä. Tiimi selvittää metsästä löytyvän miehen kohtaloa, jäljittää kiinalaista liikemiestä ja yrittää selviytyä tiimiä kohtaavasta traagisesta tapahtumasta.

Aitoa onnea vai kulissia?

Henkilökohtaisessa elämässä ylikomisario Banks on siirtynyt eteenpäin, sillä hän seurustelee uuden kumppanin kanssa. Entinen rakastettu Annie Cabbot (Andrea Lowe) elää onnellista perhe-elämää lapsensa isän kanssa. Ovatko molemmat oikeasti onnellisia?

Toisille poliisina olo ei ole uravalinta, vaan toinen luonto. Ryhmän rautainen ammattilainen, komisario Helen Morton (Caroline Catz) hakeutuu urakiertoon, mutta törmääkö pyrkimys vanhoihin asenteisiin?

Sarja perustuu Peter Robinsonin suosittuihin dekkareihin.

DCI Banks. Käsikirjoitus: Nicholas Hicks-Beach. Musiikki: Sheridan Togue. Tuotanto: Left Bank Pictures, BBC, ITV, 2016.

Ylikomisario Banksin tiivis tiimi jatkaa viidennen kauden uusissa jaksoissa työtään rikollisuuden kitkemiseksi.
Ylikomisario Banks (Stephen Tompkinson) saa uuden rikostutkijan Vince Gradyn (Samuel Anderson). Ylikomisario Banksin tiivis tiimi jatkaa viidennen kauden uusissa jaksoissa työtään rikollisuuden kitkemiseksi. Kuva: ©Left Bank Pictures yle tv1,ylikomisario banks

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Britit näkevät Nuori Morse / Endeavour-sarjan 4:nnen tuotannonkauden 1. jakson "Game" ensi sunnuntaina 8.1.. Milloin Yle näyttää? Ja onhan sarja nähtävissä vielä Ylen kanavilla vai onko tulossa sama kuvio kuin uuden Sherlockin kanssa?

Lähettänyt käyttäjä

Banks on kyl hyvä! Aikooko YLE näyttää Suomessa uutta bbc draamaa nimeltä Taboo?? Tom Hardy olisi kiva saada ruutuun kun peaky blindersia ei enää näytetä.

Lähettänyt käyttäjä

HBO Nordic alkaa tänä yönä näyttää Taboota, joten YLE voi aloittaa vasta 8 kk:n päästä, jos sarjan ostaa. Game of Thronesin viive on tuo 8kk.

Lähettänyt käyttäjä

Hei!
Joo, Banks hyvä ja useimmat muutki brittidekkarit. Olisiko mahdollista saada johonkin ajankohtaan uusintana Yourkshiren etsiviä tai jotakin muuta brittidekkariklassikoita?

Lähettänyt käyttäjä

Onpa harmi että tätä laatusarjaa ei tehdä enempää. Mitä seuraavaksi on tulossa tälle ohjelmapaikalle?

Lähettänyt käyttäjä

Kylläpä harmittaa, kun sarjaa ei enempää tehdä. Todella hyvä ja mielenkiintoinen sarja. Olen lukenut kaikki suomennetut Peter Robinsonin dekkarit ko. Banksista, uusinta lukuun ottamatta. Mutta sekin on jo tilattu. Suosittelen lukemaan!

 • Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

  Prisma: Papukaijaplaneetta

  Miksi papukaijat alkavat levitä kaupunkeihin?

  Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

 • Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

  Historia: Henrik VIII:n hovissa

  Henrik VIII:n kausi on verisin, mitä Englanti on nähnyt.

  Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

 • Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Muisti: Akat asialla

  Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

 • tytär kurkistaa ovesta, äiti etualalla laittaa papiljotteja

  Dokumenttiprojekti: Olen jossain

  Elämä ilman lähimuistia ei ole helppoa.

  Elämä ilman lähimuistia ei ole helppoa. Toimittaja Tuula Rajavaara on taltioinut elämää muistisairautta sairastavan äitinsä kanssa.