Hyppää pääsisältöön

Ulkolinja: Donald Trump, voittaja

Yhdysvaltain uusi presidentti Donald Trump on saanut oppinsa yritysmaailmasta. Kuka on tämä koviin arvoihin kasvanut Donald Trump, Yhdysvaltain uusi presidentti? ulkolinja: donald trump voittaja,yle tv1

TV1 torstaina 19.1.2017 klo 22.00 - 22.55, uusinta keskiviikkona 25.1. klo 23.05
Katsottavissa Yle Areenassa

”Jos et voita, niin häviät”, opetti kiinteistösijoittajana toiminut isä poikaansa Donald Trumpia. Kuka on tämä koviin arvoihin kasvanut Yhdysvaltojen uusi, järjestyksessään 45. presidentti?

Amerikkalainen dokumentti käy lävitse Trumpin saavutuksia ja epäonnen hetkiä kiinteistöpohattana, kasinobisneksessä ja tosi-tv-tähtenä.

Miten vuodet yritysmaailmassa ovat muokanneet miehen luonnetta ja persoonaa? Miten Donald Trump sopeutuu uuteen rooliinsa maailmanmahdin johtajana?

Dokumentissa kuullaan muun muassa neuvonantajien ja liikekumppanien arvioita siitä, miten Trump on luonut itsestään äänestäjät vakuuttaneen, epäsovinnaisen presidentin. Ohjelmassa nähdään otteita aikaisemmin valmistuneesta dokumentista Clinton vastaan Trump.

Frontline: President Trump. Ohjaus: Michael Kirk. Tuotanto: PBS, Yhdysvallat, 2016.

Presidentti Donald Trumpin virkaanastujaiset

TV1 perjantaina 20.1.2017 klo 18.15 - 20.30
Yle Areenassa 30 päivää

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump vannoo virkavalansa ja pitää virkaanastujaispuheensa perjantaina 20.1.

Suoraa lähetystä juontaa Satu Miettinen. Studiossa keskustellaan päivän tapahtumista, Yhdysvaltain tulevaisuudesta ja uudesta presidentistä asiantuntijavieraiden kanssa.

Kommentaattorina toimii toimittaja Paula Vilén ja tunnelmat paikan päältä Yhdysvalloista välittää Ylen USA:n kirjeenvaihtaja Pirkko Pöntinen. Virkaanastujaiset selostetaan suomeksi ja ruotsiksi.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Pois on aika, jolloin asiakysymykset ratkaisivat vaaleissa. Tilalle tullut show. Kuka parhaimman ja viihdyttävämmän show vetää on voittaja. Tramp on viihdyttäjä. Parasta stand up komiikkaa, mitä olla saattaa. Ihan nauruksi pistää, kun häntä katsoo ja kuuntelee.
Samaa tyyliä edusti Brexitin kaksi helppoheikkiä ja läpi meni. Politiikka on nykyään viihdettä. Joka kuivaa asiaa puhuu saa jutella issekseen.

 • Ulkolinja: Kiinalainen maailmanvalloitus

  Suomikin on mukana Kiinan perustamassa AIIB-pankissa.

  Aasian infrastruktuuri-investointipankkia on pidetty Maailmanpankin kilpailijana. Suomikin on mukana AIIB:ssä.

 • Historia: Ethel Kennedy

  Miten Ethel Kennedystä tuli kuuluisan perheen jäsen?

  Palkittu ohjaaja Rory Kennedy kertoo äitinsä Ethel Kennedyn tarinan. Miten suurperheen äiti on kestänyt kaikki menetykset?

 • Scott & Bailey

  Manchesterin poliisin voimakaksikko palaa uusin jaksoin.

  Manchesterin poliisin voimakaksikko Rachel Bailey ja Janet Scott palaavat viidennen kauden uusissa jaksoissa.