Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen juhlat: Kioski

Pikku Kakkosen tulostettavilla papereilla askarreltu kioski
Pikku Kakkosen tulostettavilla papereilla askarreltu kioski Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Synttäreiden uusi veikeä vetonaula! Pikku Kakkosen tulosteilla pistät kioskin pystyyn. Tarvitset Pikku Kakkosen tulosteiden lisäksi liimaa, lankaa, saksia ja paljon juhlaherkkuja!

Kioskin markiisi

 • Pikku Kakkosen markiisituloste
 • kartonkia
 • sakset
 • lankaa

Tulosta noin kolme markiisitulostetta. Tulosteiden määrä riippuu kioskin leveydestä. Liimaa paksummalle paperille varmistaaksesi, ettei markiisi repsota. Leikkaa reunoja pitkin ja teippaa markiisit takaa yhteen. Lopuksi lisää teipillä paksuhko lanka kulkemaan koko markiisin leveydeltä. Kiinnitä oviaukkoon muutamalla teipillä.

Synttärikortti
Viirit
Kakkukoristeet
Popcornaskit
Pikku Kakkosen tulostettavia askartelupapereita
Pikku Kakkonen Pinterestissä

 • Pikku Kakkonen: Rikke-koira

  Rikke elää leppoisaa koiranelämää

  Rikke tekee arkipäiväisiä asioita yhdessä ystäviensä kanssa.

  Rikke-koira elää leppoisaa koiranelämää yhdessä perheensä kanssa. Koirakaveri tekee arkipäiväisiä asioita, kuten käy koulussa, harjoittelee sirkustemppuja, juhlii syntymäpäiviään, viettää aikaansa mummin luona ja odottaa hammaskeijua.

 • Pikku Kakkosen Unelmien peli -peliä suunnitellaan

  Lapset suunnittelivat unelmien pelejä Pikku Kakkosen sovellukseen

  Kilpailuun tuli yli kolmesataa pelisuunnitelmaa.

  Unelmien peli -kilpailussa lapset suunnittelivat maailman parhaita pelejä Pikku Kakkosen sovellukseen. Kilpailuun tuli yli kolmesataa toinen toistaan hienompaa pelisuunnitelmaa. Parhaimpien ideoiden pohjalta tehty peli julkaistaan sovelluksessa pääsiäisenä 2017.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Kirjailija Katja Kettu vuonna 2017.

  Katja Kettu: Lällällää, helvettiäpä ei ole

  Kirsi-mummon kuolema sai Katja Ketun ajattelemaan jumalaa.

  Minulta kuoli hiljattain mummo. Kirsti Inkeri Heikkinen. Sinänsä Kirsti Inkerin kuolemaan ei liittynyt mitään tavatonta, mutta kuolema pistää miettimään mahdollisuutta kuolemanjälkeisestä olotilasta. Elo ilman jumaluutta on kolkkoa ja ankaraa, kun tulee kysymys kuolemasta ja olemisen rajallisuudesta, Katja Kettu kirjoittaa kolumnissaan.

 • Otra Romppanen_henkilökuva

  Otra Romppanen - Murheenlaakson menninkäinen

  Mana Mana -legenda kertoo värikkäästä elämästään.

  Otra Romppanen on Joensuun ensimmäinen punkkari, jonka kitarasoundi mullisti 80-luvun lopun suomalaisen vaihtoehtomusiikin. Nykyisin Etelä-Savossa asuvan Mana Mana -legendan elämään on mahtunut hulluja mutta lahjakkaita ihmisiä, genrerajojen halveksuntaa, itsetuhoisia ajatuksia ja ultimaattista sekoilua. Muiden mielipiteistä Otra ei edelleenkään välitä.