Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkosen juhlat: Popcornaskit

Pikku Kakkosen popcornaskit
Pikku Kakkosen popcornaskit Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Pinterest

Tulosta ja taittele omat pikku juhlijoiden poppariaskit! Näistä voit tarjoilla helposti myös muita synttäriherkkuja ja jokainen pikku juhlija saa omansa.

TARVIKKEET

Leikkaa tulostamasi aski irti ääriviivoja pitkin. Jos haluat vahvemman ja kestävämmän boksin, liimaa tuloste ennen leikkaamista paksummalle paperille. Kartonki käy hyvin. Seuraavaksi taittele boksi; jokainen värinvaihto tarkoittaa taittokohtaa. Käy taitokset vielä kerran läpi ja paina napakasti. Lisää teipit tummennettuihin taitokosiin pohjalle ja sivulle. Sen jälkeen käännä pohja pöytää vasen ja paina teipatut kohdat pohjaan. Lopuksi käännä viimeinen sivu ja teippaa sekä sivu että pohja kiinni. Boksisi on nyt poppareita vaille valmis!

Synttärikortti
Viirit
Pikku Kakkosen kioski
Kakkukoristeet
Pikku Kakkosen tulostettavia askartelupapereita
Pikku Kakkonen Pinterestissä

 • Pikku Kakkonen: Rikke-koira

  Rikke elää leppoisaa koiranelämää

  Rikke tekee arkipäiväisiä asioita yhdessä ystäviensä kanssa.

  Rikke-koira elää leppoisaa koiranelämää yhdessä perheensä kanssa. Koirakaveri tekee arkipäiväisiä asioita, kuten käy koulussa, harjoittelee sirkustemppuja, juhlii syntymäpäiviään, viettää aikaansa mummin luona ja odottaa hammaskeijua.

 • Pikku Kakkosen Unelmien peli -peliä suunnitellaan

  Lapset suunnittelivat unelmien pelejä Pikku Kakkosen sovellukseen

  Kilpailuun tuli yli kolmesataa pelisuunnitelmaa.

  Unelmien peli -kilpailussa lapset suunnittelivat maailman parhaita pelejä Pikku Kakkosen sovellukseen. Kilpailuun tuli yli kolmesataa toinen toistaan hienompaa pelisuunnitelmaa. Parhaimpien ideoiden pohjalta tehty peli julkaistaan sovelluksessa pääsiäisenä 2017.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Kirjailija Katja Kettu vuonna 2017.

  Katja Kettu: Lällällää, helvettiäpä ei ole

  Kirsi-mummon kuolema sai Katja Ketun ajattelemaan jumalaa.

  Minulta kuoli hiljattain mummo. Kirsti Inkeri Heikkinen. Sinänsä Kirsti Inkerin kuolemaan ei liittynyt mitään tavatonta, mutta kuolema pistää miettimään mahdollisuutta kuolemanjälkeisestä olotilasta. Elo ilman jumaluutta on kolkkoa ja ankaraa, kun tulee kysymys kuolemasta ja olemisen rajallisuudesta, Katja Kettu kirjoittaa kolumnissaan.

 • Otra Romppanen_henkilökuva

  Otra Romppanen - Murheenlaakson menninkäinen

  Mana Mana -legenda kertoo värikkäästä elämästään.

  Otra Romppanen on Joensuun ensimmäinen punkkari, jonka kitarasoundi mullisti 80-luvun lopun suomalaisen vaihtoehtomusiikin. Nykyisin Etelä-Savossa asuvan Mana Mana -legendan elämään on mahtunut hulluja mutta lahjakkaita ihmisiä, genrerajojen halveksuntaa, itsetuhoisia ajatuksia ja ultimaattista sekoilua. Muiden mielipiteistä Otra ei edelleenkään välitä.